Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σας. Ειμαι 15 και εχω ενα παπι Ηonda Innova 125 2003 μοντελο μαμα με μια GPR εξατμιση πανω.Το παπι αρχισε να μου εμφανιζει προβληματα τελευταια, αρχισα να το βαριεμε και δεν εχω και τα χρηματα να το επισκευαζω καθε φορα που θα χαλαει.Οποτε σκευτομαι το επομενο καλοκαιρι να παρω μια μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου και να πουλησω αυτο το παπι.Ομως επειδη δεν εχω και εμπειρια απο μαρκες και μοντελα σε μεγαλυτερες μηχανες θα χρειαστω ατομα να με βοηθησουν να επιλεξω. Αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε kawasaki klx 250 και yamaha TTR 250 και τα δυο μοντελα πριν το 2000. Αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα για διαφορετικη μηχανη η ξερει πια απο αυτες τις δυο θα ηταν καλυτερα να επιλεξω Το ποσο χρηματων που θα μπορω να δωσω θα ειναι περιπου 1.800 ευρω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2013 από τον Silver17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 φίλε στα 15 δεν μπορεις να οδηγήσεις ούτε 50άρι παπι νομικα. 250άρια όταν γίνεις 20 πια. Ασε τα μηχανάκια μέχρι να παρεις κανα διπλωμα. Απλα τα πράματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Μενω στην Κρητη δεν βγαινω σε μεγαλους δρομους το θελω για να μπαινω και σε χωματοδρομους που συναντας πολυ συχνα εδω. Και 50 να μπορουσα να παρω θα το επερνα μα δεν μπορει να κανει καμια δουλεια εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 το αυτό.η μόνη ΣΩΣΤΗ λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Σε σχεσει με την νομιμοτητα η την ασφαλεια ειναι αυτο που μου συνηστας Αν αναφερεσαι στη νομιμοτητα εχεις δικιο και το σεβομαι.Αλλα δεν με βοηθα το ποδηλατο. Αλλιως θα κρατουσα και το παπι. το αυτό.η μόνη ΣΩΣΤΗ λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Θα προτεινα να πας σε ΚΤΜ990 Adventure αλλα θα μιλησω πιο σοβαρα για να μη πουν οτι τρολλαρω. Εισαι 15 και εχει Innova το οποιο λες οτι χαλαει πολυ συχνα, απο τον λιγοστο καιρο που ειχα ενα Innova καταλαβα οτι για να χαλασει αυτο το μηχανακι πρεπει πραγματικα να το προσπαθησεις πολυ. Η μοτοσυκλετα δεν ειναι παπι.. εκει οτι χαλαει δινεις κατοσταρικα και πιστεψε με ποναει πολυ, ακομα και τα αναλωσιμα εχουν τετραπλασιο κοστος απο το παπι. Εισαι μικρος για να εχεις ακομα και το 125, αν θελεις τοσο πολυ να καβαλησεις μηχανη με περισσοτερο γκαζι η πιο ασφαλης λυση ειναι να παρεις ενα 125 MX και να το χρησημοποιεις αποκλειστηκα και μονο πιστα και φυσικα τον απαραιτητο εξοπλισμο, εχει ακομα πολλα χρονια μπροστα σου για να χαρεις διαφορετικες και μεγαυτερες μηχανες, φροτισε να μην ερθεις σε αντιθεση με το νομο γιατι αν σου κατσει μια στραβη τοτε θα τρεχεις και δε θα φτανεις, ουτε εσυ ουτε οι γονεις σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 παρε καποιο χωματινο και εξασκισου εκει.. δεν ειναι αναγκη να βγαινεις σε δρομους.. και τα 250 cc ειναι πολλα για την ηληκια σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα προτεινα να πας σε ΚΤΜ990 Adventure αλλα θα μιλησω πιο σοβαρα για να μη πουν οτι τρολλαρω. Εισαι 15 και εχει Innova το οποιο λες οτι χαλαει πολυ συχνα, απο τον λιγοστο καιρο που ειχα ενα Innova καταλαβα οτι για να χαλασει αυτο το μηχανακι πρεπει πραγματικα να το προσπαθησεις πολυ. Η μοτοσυκλετα δεν ειναι παπι.. εκει οτι χαλαει δινεις κατοσταρικα και πιστεψε με ποναει πολυ, ακομα και τα αναλωσιμα εχουν τετραπλασιο κοστος απο το παπι. Εισαι μικρος για να εχεις ακομα και το 125, αν θελεις τοσο πολυ να καβαλησεις μηχανη με περισσοτερο γκαζι η πιο ασφαλης λυση ειναι να παρεις ενα 125 MX και να το χρησημοποιεις αποκλειστηκα και μονο πιστα και φυσικα τον απαραιτητο εξοπλισμο, εχει ακομα πολλα χρονια μπροστα σου για να χαρεις διαφορετικες και μεγαυτερες μηχανες, φροτισε να μην ερθεις σε αντιθεση με το νομο γιατι αν σου κατσει μια στραβη τοτε θα τρεχεις και δε θα φτανεις, ουτε εσυ ουτε οι γονεις σου. Το παπι που εχω ειναι 10 χρονων. Δεν ειπα οτι μου χαλαει συνεχεια αλλα οτι μου αρχισε να εμφανιζει προβληματα(Δεν σου την λεω απλα διορθωνω για να μην γινει παρεξηγηση) Οσον αφορα την ταχυτητα και τα θεματα που εινε γυρω απο αυτο δεν χρειαζομαι την μηχανη για να την τρεχω. Απλος την χρειαζομαι για να μπορω να πηγαινω σε δυο δρομους παραπανω απο οτι με το παπι.Τωρα για τα πραματα με την αστυνομια και αυτα δεν εινε ευκολο να βρεθω σε τετοια θεση γιατι βρισκομε σε βουνο και δεν περνανε αστυνομιες απο εδω.Ευχαριστω για την συμμετοχη στο θεμα παρε καποιο χωματινο και εξασκισου εκει.. δεν ειναι αναγκη να βγαινεις σε δρομους.. και τα 250 cc ειναι πολλα για την ηληκια σου.. καταλαβαινω τι λες εχεις δικιο και αυτο θα κανω σε περιπτωση που παρω μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου. Εχω πιασει στα χερια μου παρομοια μηχανη(με συμπλεκτη 250κυβικα τετραχρονη) μια dt250.Δεν προσπαθω να το παιξω εμπειρος...Συζυτηση κανουμε. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2013 από τον Silver17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 αν μιλας για οδηγηση μόνο εκτός δημόσιου δρόμου αλλαζει το πράμα.αλλα αν ειναι για οδήγηση σε δημόσιο (έστω και απομονομένο) δρόμο υπαρχουν πολλα μείον.αν γίνει ενα ατύχημα και οδηγείς στα 15 σου έστω και 125 θα τρέχεις ασχημα,και θα βάλεις και τους γονείς σου σε μπελάδες εφόσον είσαι ανήλικος και οδηγεις χωρίς δίπλωμα.βασικά έχει καταντήσει λίγο γραφικό να τα λέμε αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 φιλε μου απλα πραγματα , γιατι φαινεσαι συνετο παιδι, οχι οτι εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας, εφ οσον θα κανεις αυτο πες μου ποσα χρηματα θες να διαθεσεις , και ισως εχω καποια λυση για εσενα σε μοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 αν μιλας για οδηγηση μόνο εκτός δημόσιου δρόμου αλλαζει το πράμα.αλλα αν ειναι για οδήγηση σε δημόσιο (έστω και απομονομένο) δρόμο υπαρχουν πολλα μείον.αν γίνει ενα ατύχημα και οδηγείς στα 15 σου έστω και 125 θα τρέχεις ασχημα,και θα βάλεις και τους γονείς σου σε μπελάδες εφόσον είσαι ανήλικος και οδηγεις χωρίς δίπλωμα. Οι δρομοι που πρεπει να διανυω ειναι οι μισοι χωματοδρομοι και δεν ειναι δημοσιοι.Το θαμα των ατυχηματων πιστευω πως δεν ειναι και τοσο του προγραματος γιατι οπως ειπα την μηχανη την οδηγαω ανθρωπινα. Κι ας μην το πιστευει το κοινο φιλε μου απλα πραγματα , γιατι φαινεσαι συνετο παιδι, οχι οτι εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας, εφ οσον θα κανεις αυτο πες μου ποσα χρηματα θες να διαθεσεις , και ισως εχω καποια λυση για εσενα σε μοτο Μεχρι τον Απριλη του 2014 θα εχω μαζεμενα περιπου 1.500 ευρω.Κατα προτιμηση μηχανες πριν το 2000 γιατι εχουν χαμηλοτερο κοστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 δεν ενούσα μόνο να προκαλεσεις εσύ ατύχημα αλλα τελος παντων.ας μη το αναλύσουμε αλλο αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) οπως θετε παιδια εγω απλα να μου δωσετε μια συμβουλη ηθελα για μια αγορα μοτοσυκλετας(χωρις να κατηγορω αυτους που υποστιριζουν ασφαλεια και νομο). Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2013 από τον Silver17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 δεν είπα να μη σου δωσουν συμβουλές.απλα λεω οτι ειχα να πω το είπα. Σε αυτά τα μοντέλα που ρωτάς δεν έχω εξειδικευμένες γνωσεις,ας απαντησει καποιος αλλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 δεν είπα να μη σου δωσουν συμβουλές.απλα λεω οτι ειχα να πω το είπα. Σε αυτά τα μοντέλα που ρωτάς δεν έχω εξειδικευμένες γνωσεις,ας απαντησει καποιος αλλος. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Φιλε μου, κοιτα τι μπορει να παθεις αν οδηγεις χωρις διπλωμα σε δημοσιο δρομο, ακομα κι αν φταει ο αλλος. http://www.mybike.gr/topic/53835-%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1/page__fromsearch__1 Γι αυτο επιμενουν τα παιδια για διπλωμα. Οχι για να το παιξουν εξυπνοι ή νομοταγεις. Φυσικα, αν δεν θα οδηγησεις σε δημοσιο δρομο, τοτε αλλαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoNOOB 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Εισαι 15 και εχει Innova το οποιο λες οτι χαλαει πολυ συχνα, απο τον λιγοστο καιρο που ειχα ενα Innova καταλαβα οτι για να χαλασει αυτο το μηχανακι πρεπει πραγματικα να το προσπαθησεις πολυ. Δεν ξέρω ποιάς χρονιάς Innova είχες και αν η Honda άλλαξε κάτι μετέπειτα στον κινητήρα του παπιού, αλλά είναι γνωστό ότι είναι το χειρότερο παπί που έχει κατασκευάσει, εξού και το παρατσούκλι λαδιέρα που του έχουν βγάλει. Επίσης μετά τα 30000 χιλιόμετρα τα πιο πολλά βαράνε μπιέλα. Το Innova του 2004 που έχω καίει λάδι και φυσικά είχε και από καινούριο όλα τα κουσούρια του συγκεκριμένου παπιού. Μια αναζήτηση στο Google για προβλήματα Innova θα σου λύσουν την απορία. Σε ότι αφορά τον φίλο μας που από τα 15 του θέλει μηχανή, συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες... Απλά κάνε υπομονή φίλε και περίμενε να πάρεις κάτι να το χαρείς με ασφάλεια και νομιμότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 εμ ναι....ρε αγορινα παρε κανα 50αρι διχρονο και τραβα στα βουνα να κανεις την κ@υλα σου να πουμε...ασε τα 250 για πιο μετα....και ειδικα Κρητη που εισαι οι οδηγοι ειναι για τον μπουτσο εκει περα....ασε για το οδικο δικτυο....50αρακι διχρονο και βουρ στα βουνα!!! Τι διαολο δλδ? ολο για τον Ψειλωριτη λεν οι κρητικοι τραβα να τον τιμησεις και ριξε και μια μαντιναδα οταν αναιβεις εκει ψιλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Το αν ο αστυνομικός του χωριού είναι συγγενής (τυχαίο παράδειγμα) και δε σε σταματάει για έλεγχο δε λέει κάτι. Και δε θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο αν εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό. Εκεί το θέμα πάει με ασφαλιστικές και δικαστήρια και τον δικαστή δε τον νοιάζει πόσο συχνά κάνουν μπλόκο στη γειτονιά σου, θα σου ρίξει καμπάνα ακόμα κι αν φταίει ο άλλος. Για παράδειγμα, άλλο παπί παραβιάζει στοπ, πέφτει πάνω σου και σπάει το πόδι του. Κανονικά φταίει αυτός αλλά επειδή δεν έχεις δίπλωμα το φταίξιμο πάει σε σένα (εφόσον ο άλλος έχει δίπλωμα). Του πληρώνεις το παπί, τα ιατρικά έξοδα και ότι μεροκάματα έχασε μέχρι να βγει από το γύψο. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή :P και αυτό το παράδειγμα είναι από τα πιο ανώδυνα. Έχει κόσμο που αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του για τέτοια πράγματα. Για να μη γινόμαστε μακάβριοι όμως, μπορώ να σου προτείνω μια λύση. Πάρε ένα δίχρονο εντουράκι μικρού κυβισμού μόνο για το βουνό, πάρε εξοπλισμό και μείνε εκτός δρόμων. Και τα γούστα σου θα βγάλεις ώστε να μην έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι θες να βγεις να γράψεις χιλιόμετρα, και θα μάθεις να οδηγάς καλά γιατί το χώμα ειναι απαιτητικό, και μόλις είσαι σε κατάλληλη ηλικία βγάζεις και ένα δίπλωμα για πάπια. Έτσι και γούστα θα κάνεις, και εμπειρία θα αποκτήσεις και θα έχεις ένα οικονομικό και νόμιμο μηχανάκι για το δρόμο (το παπί) και ένα που θα το βγάζεις για τη βόλτα σου στο βουνό, το οποίο επειδή θα κυκλοφοράει μόνο εκτός δρόμου δε θα έχει και τα αντίστοιχα έξοδα (πχ ασφάλειες κλπ). Έτσι δεν πρόκειται και να μπλέξεις ποτέ, θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία χωρίς να βαρεθείς και μετά από κάποια χρόνια θα αλλάξεις δίπλωμα και θα πας σε κανονική μηχανή που θα κυκλοφοράς και στο δρόμο. Με τη διαφορά ότι πλέον εσύ θα είσαι προπονημένος, ψαγμένος και καλύτερο τιμόνι από τους περισσότερους συνομήλικούς σου που θα έχουν ίδιο δίπλωμα, θα μπορεί να κάνεις περισσότερα με τη μηχανή με λιγότερο κόπο, περισσότερη ασφάλεια και να τη χαρείς καλύτερα. Ειδικά σε Κρήτη και χωριό πρέπει να είναι πίτα στα μονοπατάκια, πάρε ένα εντούρο να γουστάρεις και να μάθεις και θα είσαι άρχοντας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω με αυτο που λες.Ενα αλλο μελος μου συνιστησε ενα τετοιο . Δεν το ηξερα οτι εχει τοσο καινουρια μοντελα με κατω απο 2.000 ευρο κοστος. Τωρα επειδη εδω θα κινουμε πολυ στο χωμα σκεφτομαι να το παρω με τα εντουρο λαστιχα.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3482847/ Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Το αν ο αστυνομικός του χωριού είναι συγγενής (τυχαίο παράδειγμα) και δε σε σταματάει για έλεγχο δε λέει κάτι. Και δε θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο αν εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό. Εκεί το θέμα πάει με ασφαλιστικές και δικαστήρια και τον δικαστή δε τον νοιάζει πόσο συχνά κάνουν μπλόκο στη γειτονιά σου, θα σου ρίξει καμπάνα ακόμα κι αν φταίει ο άλλος. Για παράδειγμα, άλλο παπί παραβιάζει στοπ, πέφτει πάνω σου και σπάει το πόδι του. Κανονικά φταίει αυτός αλλά επειδή δεν έχεις δίπλωμα το φταίξιμο πάει σε σένα (εφόσον ο άλλος έχει δίπλωμα). Του πληρώνεις το παπί, τα ιατρικά έξοδα και ότι μεροκάματα έχασε μέχρι να βγει από το γύψο. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή :P και αυτό το παράδειγμα είναι από τα πιο ανώδυνα. Έχει κόσμο που αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του για τέτοια πράγματα. Για να μη γινόμαστε μακάβριοι όμως, μπορώ να σου προτείνω μια λύση. Πάρε ένα δίχρονο εντουράκι μικρού κυβισμού μόνο για το βουνό, πάρε εξοπλισμό και μείνε εκτός δρόμων. Και τα γούστα σου θα βγάλεις ώστε να μην έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι θες να βγεις να γράψεις χιλιόμετρα, και θα μάθεις να οδηγάς καλά γιατί το χώμα ειναι απαιτητικό, και μόλις είσαι σε κατάλληλη ηλικία βγάζεις και ένα δίπλωμα για πάπια. Έτσι και γούστα θα κάνεις, και εμπειρία θα αποκτήσεις και θα έχεις ένα οικονομικό και νόμιμο μηχανάκι για το δρόμο (το παπί) και ένα που θα το βγάζεις για τη βόλτα σου στο βουνό, το οποίο επειδή θα κυκλοφοράει μόνο εκτός δρόμου δε θα έχει και τα αντίστοιχα έξοδα (πχ ασφάλειες κλπ). Έτσι δεν πρόκειται και να μπλέξεις ποτέ, θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία χωρίς να βαρεθείς και μετά από κάποια χρόνια θα αλλάξεις δίπλωμα και θα πας σε κανονική μηχανή που θα κυκλοφοράς και στο δρόμο. Με τη διαφορά ότι πλέον εσύ θα είσαι προπονημένος, ψαγμένος και καλύτερο τιμόνι από τους περισσότερους συνομήλικούς σου που θα έχουν ίδιο δίπλωμα, θα μπορεί να κάνεις περισσότερα με τη μηχανή με λιγότερο κόπο, περισσότερη ασφάλεια και να τη χαρείς καλύτερα. Ειδικά σε Κρήτη και χωριό πρέπει να είναι πίτα στα μονοπατάκια, πάρε ένα εντούρο να γουστάρεις και να μάθεις και θα είσαι άρχοντας. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον Silver17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geopatras 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 μην το παρεις δεν εχει γκαζι το χτ....δες κατι σε TTR 250 η KLX 250 για τετραχρονα 250αρια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Αναμεσα σε κατι τετοια ημουν. Δεν κοιταω βεβαια να εχει τοσο γκαζι η μηχανη οσο αντοχη.Και βεβαια ενα ντεποζιτο που να περνει τουλαχιστον 4+ λιτρα γιατι δεν βρισκομαι κοντα σε βενζιναδικο.Παρολο που δεν κανω καταχρηση καυσιμων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Husqvarna WRE 125. Διχρονο, ελαφρυ, πολυυυ δυνατο(για εσενα), ανθεκτικο κτλπ.. Αλλιως dt 125 που ειναι πιο αδυναμο αλλα πιο αξιοπιστο(ισως). Πιστευω θα διασκεδασεις πολυ περισσοτερο με τα παραπανω απ'οτι με το klx. Καλυτερα να τα δοκιμασεις ολα και να αποφασισεις. Επισης το klx λογικα δε θα σε ταλαιπωρησει με βλαβες και συντηρηση. Οποτε ισως να ειναι αυτο η καλυτερη επιλογη. Καποιο 50αρι διχρονο θα νε λιγο πιο δυνατο απ' το παπι που εχεις αλλα θα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Δες και τα CRM αν σε ενδιαφερουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες