pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Τδεμονάκο που κρύβεσαι! θέλουμε φωτόοοοοος! δεν πιστεύω να θές να τις περάσεις πρώτα οοοολες απο φωτομάγαζο για να τις ανεβάσεις! ο Κώστας απο την Σάμο τι απέγινε έφτασε καλα? νομίζω και εκείνος έχει φώτος για ανέβασμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Σφίχτηκα με το ποστ του Μιχάλη.... ευτυχώς όλα καλά για το παιδί. Φωτογραφίες δε φαίνονται από δω, απ' το σπίτι κι αυτό το τόπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Καλα περασατε,γουσταρω περιγραφη και φωτο!Μπραβο ρε παιδια και συντομα στην επομενη:) ...ο αθεόφοβος ο Χριστόφορος έκανε καμάκι σε ένα μηχανόβιο πιπίνι Βουλγάρα (κουκλίτσα κανονική) με ένα cbr 600 στο πάρκινγκ του μοναστηριού. Πήρε τηλέφωνα, facebook κλπ ...Ο κουτάκιας 22 ετών ...πήγε και αυτός αριστερά και έχοντα μουσική στο αμάξι δεν άκουσε ούτε κόρνες ούτε τίποτα. Αποτέλεσμα ήταν μια πολύ άσχημη τράκα, ο Χριστόφορος εκτοξέυτηκε πάνω στο πεζοδρόμιο με την πλάτη κάνοντας τούμπες. Ο εξοπλισμός του τον ΕΣΩΣΕ! Πόσα like θελεις για το πιπινι;Οχι πες... Οσο για τον εξοπλισμο να γινει ΜΑΘΗΜΑ σε ολους!!!Μπραβο φιλαρακι! Για το στουκο τι να πω;Χ€στηκα οταν το διαβασα!!! :shock: Περαστικα και δυνατοτερος απο πριν και εσυ και η κουκλα σου η Τιγρη...(οχι η Βουλγαρα ρε )... Τωρα που το ξαναδιαβαζω...ρε λες;... ...λες το πιπινι απο τη γειτονα Χωρα και ο αλλος ο ΙΧης ο 22αρης... να συνδεονται;... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) ....... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2013 από τον Viper4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΑΣ :wub: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον Toni Shark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΑΣ :wub: Βρήκα και μια χρησιμότητα αυτού του ράμφους!!! χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΑΣ :wub: Επειδή μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι αυτή η φωτογραφία μου θύμισε τα αρσενικά σκυλιά.... που πριν μαμήσουν μυρίζουν τα αχαμνά της υποψήφιας!.... Έσερνε για σεξ το ντουκντούκ! Μύριζε ποια (Suzuki) θα είναι το επόμενο θύμα!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Επειδή μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι αυτή η φωτογραφία μου θύμισε τα αρσενικά σκυλιά.... που πριν μαμήσουν μυρίζουν τα αχαμνά της υποψήφιας!.... Έσερνε για σεξ το ντουκντούκ! Μύριζε ποια (Suzuki) θα είναι το επόμενο θύμα!!! Η αλήθεια είναι πως κάπου εκεί στα ορεινά στροφιλίκια, ένιωσα ένα απότομο ρεύμα αέρα από τα αριστερά μου και έπιασε η άκρη του ματιού μου μια κόκκινη σκιά... μωρέ λες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πρόλαβες και με είδες;;;;;Μπράβοοο :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Μπράβο για την εκδρομή και περαστικά στο παλικάρι με το Tiger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Πρόλαβες και με είδες;;;;;Μπράβοοο :P Μωρέ ας μην ήταν η Μαργαρίτα να σου μπήγει τα νύχια στα πλευρά και σιγά να μην σε έβλεπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Μωρέ ας μην ήταν η Μαργαρίτα να σου μπήγει τα νύχια στα πλευρά και σιγά να μην σε έβλεπα! Aυτό ξαναγράψτο με πέθανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Όσο ανεβαίνουν οι φώτο ας κάνω και εγώ μια συνολική ανασκόπηση της βόλτας! Θα ξεκινήσω με τα στατιστικά στο περίπου! Την πρώτη μέρα κάναμε σύνολο 220 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 120 περίπου ήταν μέχρι τον Προμαχώνα επι Ελληνικού εδάφους και τα υπόλοιπα μέχρι το Μπάνκο! Την δεύτερη μέρα το πρωί φούλαρα 100άρα (ρώσικη κατα τα λεγόμενα του Τονι Σαρκ) απο το βενζινάδικο ΟΜV και διανύσαμε 220 καταπληκτικά χιλιόμετα στην Βουλγαρία σε 4:30 ώρες. Το παράδοξο είναι ότι έκανα 230 χιλιόμετρα με την βουλγαρορώσικη βενζίνη και έβαλα μολις 10,47 λίτρα μετά για να φουλάρω! και όλα τα χιλιόμετρα τα έκανα με 2α και 3η ζοριστά σε ορεινό δίκτυο! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έκαψα τόσο λίγο όταν κανονικά θέλω 12,5 λιτρα για κάθε 220 χιλιόμετρα που κάνω! Συνολικά την δεύτερη μέρα κάναμε 440 χιλιόμετρα σε 7 ώρες οδήγησης και όντας νηστικός για 12 συνολικά ώρες. πρώτη φορά έβγαλα όλη την ημέρα πάνω στην μηχανή χωρίς να φάω μπουκιά παρά μόνο με νερό, ένα ice tea και ένα ζεστό τσάι το απόγευμα στην Ελλάδα. (αυτό ίσως είναι καλό σημάδι ότι μπορεί να αντέξω στις κακουχίες ενός 36άωρου ...ο βλάκας δεν φούλαρα μέσα στην βουλγαρία! Ωραίες εμπειρίες...και εις άλλα με υγεία κύριοι με τις έμψυχες κ άψυχες κυρίες σας :) Πέρα από τα ωραία τοπία και το δυσάρεστο συμβάν με το παλικάρι που ευτυχώς είναι υγιής,μου έκανε εντύπωση το παραπάνω post.Έχω ξανακούσει πολλάκις για την καλύτερη ποιότητα βενζίνης(συγκριτικά με την Ελλάδα) σε πιο προηγμένες θεωρητικά χώρες όπου οι έλεγχοι είναι αυστηρότεροι αλλά για Βουλγαρία δεν ήξερα.Είναι όντως τόσο χάλια η κατάσταση εδώ στην Ελλάδα που ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κανονική βενζίνη χωρίς νοθείες,κλέψιμο κτλ ή ήταν τυχαίο περιστατικό από το συγκεκριμένο πρατήριο με την 100άρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ωραίες εμπειρίες...και εις άλλα με υγεία κύριοι με τις έμψυχες κ άψυχες κυρίες σας :) Πέρα από τα ωραία τοπία και το δυσάρεστο συμβάν με το παλικάρι που ευτυχώς είναι υγιής,μου έκανε εντύπωση το παραπάνω post.Έχω ξανακούσει πολλάκις για την καλύτερη ποιότητα βενζίνης(συγκριτικά με την Ελλάδα) σε πιο προηγμένες θεωρητικά χώρες όπου οι έλεγχοι είναι αυστηρότεροι αλλά για Βουλγαρία δεν ήξερα.Είναι όντως τόσο χάλια η κατάσταση εδώ στην Ελλάδα που ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κανονική βενζίνη χωρίς νοθείες,κλέψιμο κτλ ή ήταν τυχαίο περιστατικό από το συγκεκριμένο πρατήριο με την 100άρα; Και εγώ το ίδιο διαπίστωσα για την Βουλγάρικη βενζίνη. Έβαλα από διαφορετικά πρατήρια και το Σάββατο που ανεβήκαμε και μετά που κατεβήκαμε... Καμία σχέση με την Ελληνική. Σήμερα τελείωσε η βενζίνη που είχα από βουλγαρία και έβαλα ξανά από Ελληνικό πρατήριο. Δεν ξέρω πόσο θα μου κρατήσει συγκριτικά, αλλά είδα διαφορά στην απόδοση. Σαν να είναι πιο φιμωμένο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω δεί στο μηχανάκι μου ΠΟΤΕ κάτω απο 5λίτρα/100 και στην βουλγαρία είδα 4,55λίτρα/100 με όλα τα χιλιόμετρα μέσα σε ορεινό δίκτυο συνέχεια με 2α 3η. Να επισημάνω επίσης πώς η 100άρα που έβαλα ήταν το μισό τεπόζιτο καθώς είχα ήδη περίσσευμα 98άρας απο την πρώτη μέρα που φουλάραμε στην Βουλγαρία. Δεν μπορώ να πώ ότι είδα διαφορές στα αρπάγματα γιατί έτσι και αλλιώς δεν έτρεχα αλλά σίγουρα δούλευα συνέχεια μια ταχύτητα κάτω κρατώντας πάντα τις στροφές ψηλά γιατί ήμουν συνέχεια πίσω απο το monster και δεν μπορούσα να ανοίξω παραπάνω γκάζι για να αλλάξω ταχύτητα. Αυτό που παρατήρησα όμως αλλά νομίζω πώς δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της βενζίνης ήταν ότι την δεύτερη μέρα μου έσβησε μπορεί και 20 φορές όταν πατούσα συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα. Οι κάτοχοι ΧΤ σίγουρα ξέρουν τι λέω μοιάζει πολύ με προβληματικό TPS. στρώνει όμως μόλις ανεβάσεις λίγο το ρελαντί. εγώ είχα με ζεστό μοτερ γύρω στις 1100 στροφές ρελαντί. τελικά το ανέβασα μόλις γύρισα ελλάδα στις κανονικές του στροφές και δεν έσβησε απο τότε. Να επισημάνω πως τα 10,47 λίτρα τα έβαλα μόνος μου φουλάρωντας μέχρι τέρμα πάνω μόλις μπήκα ελλάδα έχοντας κάνει 230 χιλιόμετρα άρα είναι σίγουρο ότι δεν έπαιρνε σταγόνα παραπάνω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Σε πρώτη εμφάνιση τα δολοφονικά σαντουιτσάκια αποκλειστικά στο mykoutsoboliobike.gr! Εδώ βλέπουμε το ανυποψίαστο θύμα σε τρυφερές στιγμές με τα δολοφονικά σαντουιτσάκια να ποζάρει αμέριμνος στον φακό! μερικές ώρες αργότερα τα σαντουιτσάκια-βομβιστές εξαπέλυσαν συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση εναντίων της χλωρίδας της ενδοκοιλιακής χώρας και του εντέρου κάνοντας χρήση μέχρι και χημικών όπλων! (αυτό το εικονίδιο θα έπρεπε να το λένε :Honda) Τελικά κουκλί είμαι ο άτιμος (όταν φοράω το κράνος! χαχαχα!) Saligkaria team! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ρε φίλε έχω ξεραθεί με τις περιγραφές σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Ωραίες εμπειρίες...και εις άλλα με υγεία κύριοι με τις έμψυχες κ άψυχες κυρίες σας :) Πέρα από τα ωραία τοπία και το δυσάρεστο συμβάν με το παλικάρι που ευτυχώς είναι υγιής,μου έκανε εντύπωση το παραπάνω post.Έχω ξανακούσει πολλάκις για την καλύτερη ποιότητα βενζίνης(συγκριτικά με την Ελλάδα) σε πιο προηγμένες θεωρητικά χώρες όπου οι έλεγχοι είναι αυστηρότεροι αλλά για Βουλγαρία δεν ήξερα.Είναι όντως τόσο χάλια η κατάσταση εδώ στην Ελλάδα που ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κανονική βενζίνη χωρίς νοθείες,κλέψιμο κτλ ή ήταν τυχαίο περιστατικό από το συγκεκριμένο πρατήριο με την 100άρα; Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια μας ...να έχουμε χειρότερη βενζίνη από την Βουλγαρία που είναι πάμφτωχοι :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Χειρότερους πρατηριούχους έχουμε όχι χειρότερη βενζίνη :) Είναι όντως κατάντια να νιώθεις ότι παρανομούν και σε κοροϊδεύουν διαρκώς αμέτρητοι ''επαγγελματίες'' του χώρου μέσα στην πατρίδα σου και μπροστά στα μάτια σου και να μην μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstrommer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Γειά σας φίλοι Μόλις χθές επέστρεψα και γώ στη βάση μου. Μετά την Βουλγαρία συνέχισα για Χίο,όπου και έμεινα 3-4 μέρες (σπουδάζει ο γιός μου εκεί). Όπως και σείς πέρασα και γώ υπέροχα!! . Πρώτο μου ταξίδι εκτός Ελλάδας, και ήταν φανταστικό! Χάρηκα που σας γνώρισα, και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Κ. που οργάνωσε αυτό το ταξίδι, και μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα μικρό μου όνειρο. Άντε με το καλό και στα επόμενα!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Γειά σας φίλοι ...........................Χάρηκα που σας γνώρισα....................... Άντε με το καλό και στα επόμενα!! Και εμείς το ίδιο, χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε με το καλό στις επόμενες βόλτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 ............. Άντε με το καλό και στα επόμενα!! Κώστα, και δική μας η χαρά που σε γνωρίσαμε φίλε. Άντε και στα επόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Να είσαι καλά και εμείς χαρήκαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες