Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Ρε σεις, γιατί δεν είπατε τίποτα; κουβαλάω πάντα μαζί μου ercefuril που κόβουν αμέσως τέτοιες καταστάσεις. Περαστικά. .............και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ, ΔΕΝ πίνουμε ρε νερό της βρύσης. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μια ομαδική φωτογραφία κατά το ανέβασμα από προμαχώνα για Gotse Delsev. Και λίγα λόγια για την εκδρομή, καλή παρέα το σημαντικότερο, απίστευτο κομμάτι από Batak και κάτω, με ένα κακό!!! ήταν πανέμορφο αλλά και τέλειο δρόμο είχε, δεν ήξερες αν πρέπει να οδηγήσεις η να κοιτάς την θέα!!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ............... Το ΚΤΜ ερχόταν με έναν βέλγο αναβάτη απο το Ντουμπάι! ....... ο οποίος "χώθηκε" στην παρέα από τα σύνορα μέχρι το Γκότσε - Ντέλτσεφ όπου και έφαγε "χύμα" που παραλίγο να πάρει μαζί του και τον Σώτο. Η εγρήγορση του Σώτου (που έβλεπε καθρέφτες και άνοιξε έγκαιρα το γκάζι) απέτρεψε τα χειρότερα. Και δεν είμαι Σαββατογεννημένος όπως κάποιοι είπαν μετά, απλά παρατηρώντας αναβάτη και μηχανή, έκρινα και προειδοποίησα. Χαίρομαι που η προειδοποίηση έπιασε τόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 απο φαρμακείο είμαστε υπερπλήρεις! ποτέ δεν φεύγουμε χωρίς αυτό! για την ακρίβεια είχαμε μαζί μας 2! ενα σε κάθε μηχανή με όλα τα απαραίτητα μέχρι και κορτιζόνη και τα πάντα για αλλεργίες! πήρα ένα χάπι για τον κολικό πόνο και αυτό βοήθησε αρκετά! περιμένω το βράδυ να κάτσω με την ησυχία μου να γράψω ολοκληρωμένο ποστ για την εκδρομή! μέχρι τότε θα σπαμάρω ασύστολα τώρα που τέλειωσε η οργάνωση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Επιστροφή και για μας εχθές το βράδυ κατά τις 10. Περάσαμε καταπληκτικά! Ό,τι και να πω είναι λίγο... Η παρέα φοβερή, οι διαδρομές, τα τοπία...είχαμε τα πάντα, από Ευρωπαίους που μπήκαν τσόντα στο κομβόι μας και παραλίγο να μας στραπατσάρουν, αφρικάνες που κινούνται με πετρέλαιο, ξελιγομένες μπαταρίες (καταραμένα προβολάκια)... φωτό το βραδάκι που θα τις περάσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) ....... ο οποίος "χώθηκε" στην παρέα από τα σύνορα μέχρι το Γκότσε - Ντέλτσεφ όπου και έφαγε "χύμα" που παραλίγο να πάρει μαζί του και τον Σώτο. Η εγρήγορση του Σώτου (που έβλεπε καθρέφτες και άνοιξε έγκαιρα το γκάζι) απέτρεψε τα χειρότερα. Και δεν είμαι Σαββατογεννημένος όπως κάποιοι είπαν μετά, απλά παρατηρώντας αναβάτη και μηχανή, έκρινα και προειδοποίησα. Χαίρομαι που η προειδοποίηση έπιασε τόπο. :shock: Τι εγινε? Εφαγε σουπα επανω σε στροφη και κατευθηνοταν προς τον μπροστινο του που τελευταια στιγμη την γλυτωσε??? Τελικα πεφτουνε και τα ΚΤΜ?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2013 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Τι ειναι πιο γρηγορο απο το 4g της Cosmote? παρακάτω η απάντηση από πολλούς γρήγορους της παρέας(ήμουν και εγώ σε αυτήν ε)!!! Εγω παντως τιμησα τα πατρια εδαφη οχι οπως το ετερον ημισυ που δεν κρατιοταν απο τη Βουλγαρια( νομιζα πως δεν θα φτασω ποτε στα ΣΕΑ Κορινου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Ρε σεις, γιατί δεν είπατε τίποτα; κουβαλάω πάντα μαζί μου ercefuril που κόβουν αμέσως τέτοιες καταστάσεις. Περαστικά. .............και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ, ΔΕΝ πίνουμε ρε νερό της βρύσης. Και επιπλεων του νερου στην Αιγυπτο δεν εχουμε την περιεργια να δοκιμασουμε και γαλα γκαμηλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosvfr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Το σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε όλοι σώοι, με γεμάτο το μυαλό μας, από υπέροχες εικόνες..Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση αλλά και σε όλα τα παιδιά που ήταν πάντα on time, και ετοιμοπόλεμοι. Νάμαστε γεροί να επαναλαμβάνουμε παρόμοιες εκδρομές και σε άλλα όμορφα μέρη. :shock: Τι εγινε? Εφαγε σουπα επανω σε στροφη και κατευθηνοταν προς τον μπροστινο του που τελευταια στιγμη την γλυτωσε??? Τελικα πεφτουνε και τα ΚΤΜ?? Τα ΚΤΜ πέφτουνε...αλλά δεν παθαίνουνε τίποτα. Ευτυχώς και ο Βέλγος, και εγώ είμαστε εντάξει (δεν κατάφερε να με ρίξεΙ ). Αυτά συμβαίνουνε και είναι μέρος του παιχνιδιού.Μακάρι όλες οι πτώσεις να είναι τόσο...χαζούλικες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ψιτ λεβεντες του βορρα...αμα τελιωσετε με τα ιμοντιουμ κ τους βελγους ανθρακορυχους ριχτε καμια φωτο...μην το παμε σαν το αλλο με τους Δολομιτες που χρονιασε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συγχαρητηρια σε όλους και ειδικα στις γυναικες που ειχαν τελικά πολλές δυναμεις Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2013 από τον stami10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μιλάμε για οργάνωση έτσι;;; Uploaded with ImageShack.us 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coccinelle 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 άντε, ανεβάστε καμιά φωτογραφία, γιατί σ΄εσάς έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου... εγώ έπρεπε να προλάβω να βγάλω τα χιλιόμετρα μέρα:-P Μια ομαδική φωτογραφία κατά το ανέβασμα από προμαχώνα για Gotse Delsev. Και λίγα λόγια για την εκδρομή, καλή παρέα το σημαντικότερο, απίστευτο κομμάτι από Batak και κάτω, με ένα κακό!!! ήταν πανέμορφο αλλά και τέλειο δρόμο είχε, δεν ήξερες αν πρέπει να οδηγήσεις η να κοιτάς την θέα!!! οι υπόλοιπες που είναι? :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Φανταστικό τοπίο... Η θέα απ το δωμάτιο!Πραγματικά η φύση σε μαγεύει Για του λόγου το αληθές... ουδέν σχόλιο Δράμα, στάση για φαγητό και για τους παθόντες τουαλέτα!!! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φωτό περιμένουμε από τον tdemonas ηταν ο μόνος τελικά που έβγαλε μου φαίνεται και ασχολήθηκε με τις φωτό Το παίρνω πίσω!!! Ωραιεςς φωτό stami!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2013 από τον giwrgos2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coccinelle 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Η Διαδρομή από το Μπατάκ μέχρι το Ντοσπάτ δεν περιγράφεται....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μιλάμε για οργάνωση έτσι;;; Uploaded with ImageShack.us 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μιλάμε για οργάνωση έτσι;;; Uploaded with ImageShack.us Ρε ευτυχισμένε!!! μια φορά με έκανες ρεζίλι τι την ξαναβάζεις!!! παραδέχεσαι φωτογράφο τρομάρα μου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Αμα πείνεις βαρύ φραπέ η μαγκιά περισσεύει!!! Απλά πανέμορφο τοπίο!!! Παναγιώτης.Κ Toni Shark Reedemer Viper Η κούκλα μου Θέα από το δωμάτιο ξεοδοχειαρα!!! Η Διαδρομή από το Μπατάκ μέχρι το Ντοσπάτ δεν περιγράφεται....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά αυτή η διαδρομή δεν παίζεται!!! Δεν έχω συναντήσει η αλήθεια είναι τόση όμορφη διαδρομή με τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα δυστηχώς!!! 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coccinelle 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Αμα πείνεις βαρύ φραπέ η μαγκιά περισσεύει!!! Απλά πανέμορφο τοπίο!!! Παναγιώτης.Κ Toni Shark Reedemer Viper Η κούκλα μου Θέα από το δωμάτιο ξεοδοχειαρα!!! Πραγματικά αυτή η διαδρομή δεν παίζεται!!! Δεν έχω συναντήσει η αλήθεια είναι τόση όμορφη διαδρομή με τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα δυστηχώς!!! Καρπενήσι ίσως, αλλά και σε άλλα μέρη :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μπράβο Δήμο πολύ ωραίες φώτο. Η Διαδρομή από το Μπατάκ μέχρι το Ντοσπάτ +100000000000000000 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δεν υστερούμε στην ομορφιά εννοείται ειμαστε πανέμορφη χώρα στους δρόμους υστερούμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Μπράβο σας, χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Από Ασένοβγκραντ μέχρι και Σμόλιαν η άσφαλτος ήταν καλή αλλά η χάραξη μου φάνηκε μέτρια ως κακή ( αλήθεια εσάς πως σας φάνηκε; ) όμως η διαδρομή που αναφέρουν τα παιδιά ήταν απίστευτη από όλες τις απόψεις και μέχρι στιγμής δεν έχω πατήσει σε τόσο ολοκληρωμένο "πακέτο" στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες