Jump to content
Παναγιώτης Κ.

''Παρέλαση'' στην Βουλγαρία...... 27-28 Οκτωβρίου 2013

Recommended Posts

Ρε σεις, γιατί δεν είπατε τίποτα; κουβαλάω πάντα μαζί μου ercefuril που κόβουν αμέσως τέτοιες καταστάσεις. Περαστικά.

DSC04630_zpsfdbac7fa.jpg

DSC04636_zps6bd87a39.jpg

.............και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ, ΔΕΝ πίνουμε ρε νερό της βρύσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια ομαδική φωτογραφία κατά το ανέβασμα από προμαχώνα για Gotse Delsev.

Και λίγα λόγια για την εκδρομή, καλή παρέα το σημαντικότερο, απίστευτο κομμάτι από Batak και κάτω, με ένα κακό!!! ήταν πανέμορφο αλλά και τέλειο δρόμο είχε, δεν ήξερες αν πρέπει να οδηγήσεις η να κοιτάς την θέα!!!

28dn.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...............

Το ΚΤΜ ερχόταν με έναν βέλγο αναβάτη απο το Ντουμπάι!

qm1v.jpg

....... ο οποίος "χώθηκε" στην παρέα από τα σύνορα μέχρι το Γκότσε - Ντέλτσεφ όπου και έφαγε "χύμα" που παραλίγο να πάρει μαζί του και τον Σώτο. Η εγρήγορση του Σώτου (που έβλεπε καθρέφτες και άνοιξε έγκαιρα το γκάζι) απέτρεψε τα χειρότερα. Και δεν είμαι Σαββατογεννημένος όπως κάποιοι είπαν μετά, απλά παρατηρώντας αναβάτη και μηχανή, έκρινα και προειδοποίησα. Χαίρομαι που η προειδοποίηση έπιασε τόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο φαρμακείο είμαστε υπερπλήρεις! ποτέ δεν φεύγουμε χωρίς αυτό! για την ακρίβεια είχαμε μαζί μας 2! ενα σε κάθε μηχανή με όλα τα απαραίτητα μέχρι και κορτιζόνη και τα πάντα για αλλεργίες!

πήρα ένα χάπι για τον κολικό πόνο και αυτό βοήθησε αρκετά!

περιμένω το βράδυ να κάτσω με την ησυχία μου να γράψω ολοκληρωμένο ποστ για την εκδρομή! μέχρι τότε θα σπαμάρω ασύστολα τώρα που τέλειωσε η οργάνωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιστροφή και για μας εχθές το βράδυ κατά τις 10. Περάσαμε καταπληκτικά! Ό,τι και να πω είναι λίγο... Η παρέα φοβερή, οι διαδρομές, τα τοπία...είχαμε τα πάντα, από Ευρωπαίους που μπήκαν τσόντα στο κομβόι μας και παραλίγο να μας στραπατσάρουν, αφρικάνες που κινούνται με πετρέλαιο, ξελιγομένες μπαταρίες (καταραμένα προβολάκια)... φωτό το βραδάκι που θα τις περάσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....... ο οποίος "χώθηκε" στην παρέα από τα σύνορα μέχρι το Γκότσε - Ντέλτσεφ όπου και έφαγε "χύμα" που παραλίγο να πάρει μαζί του και τον Σώτο. Η εγρήγορση του Σώτου (που έβλεπε καθρέφτες και άνοιξε έγκαιρα το γκάζι) απέτρεψε τα χειρότερα. Και δεν είμαι Σαββατογεννημένος όπως κάποιοι είπαν μετά, απλά παρατηρώντας αναβάτη και μηχανή, έκρινα και προειδοποίησα. Χαίρομαι που η προειδοποίηση έπιασε τόπο.

:shock: :shock:

Τι εγινε? Εφαγε σουπα επανω σε στροφη και κατευθηνοταν προς τον μπροστινο του που τελευταια στιγμη την γλυτωσε??? :shock:

Τελικα πεφτουνε και τα ΚΤΜ??

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι πιο γρηγορο απο το 4g της Cosmote?

παρακάτω η απάντηση από πολλούς γρήγορους της παρέας(ήμουν και εγώ σε αυτήν ε)!!!

Εγω παντως τιμησα τα πατρια εδαφη οχι οπως το ετερον ημισυ που δεν κρατιοταν απο τη Βουλγαρια( νομιζα πως δεν θα φτασω ποτε στα ΣΕΑ Κορινου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις, γιατί δεν είπατε τίποτα; κουβαλάω πάντα μαζί μου ercefuril που κόβουν αμέσως τέτοιες καταστάσεις. Περαστικά.

DSC04630_zpsfdbac7fa.jpg

DSC04636_zps6bd87a39.jpg

.............και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ, ΔΕΝ πίνουμε ρε νερό της βρύσης.

Και επιπλεων του νερου στην Αιγυπτο δεν εχουμε την περιεργια να δοκιμασουμε και γαλα γκαμηλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε όλοι σώοι, με γεμάτο το μυαλό μας, από υπέροχες εικόνες..Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση αλλά και σε όλα τα παιδιά που ήταν πάντα on time, και ετοιμοπόλεμοι. Νάμαστε γεροί να επαναλαμβάνουμε παρόμοιες εκδρομές και σε άλλα όμορφα μέρη.

:shock: :shock:

Τι εγινε? Εφαγε σουπα επανω σε στροφη και κατευθηνοταν προς τον μπροστινο του που τελευταια στιγμη την γλυτωσε??? :shock:

Τελικα πεφτουνε και τα ΚΤΜ??

Τα ΚΤΜ πέφτουνε...αλλά δεν παθαίνουνε τίποτα. Ευτυχώς και ο Βέλγος, και εγώ είμαστε εντάξει (δεν κατάφερε να με ρίξεΙ :mB_kalo_e: ). Αυτά συμβαίνουνε και είναι μέρος του παιχνιδιού.Μακάρι όλες οι πτώσεις να είναι τόσο...χαζούλικες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψιτ λεβεντες του βορρα...αμα τελιωσετε με τα ιμοντιουμ κ τους βελγους ανθρακορυχους ριχτε καμια φωτο...μην το παμε σαν το αλλο με τους Δολομιτες που χρονιασε... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητηρια σε όλους και ειδικα στις γυναικες που ειχαν τελικά πολλές δυναμεις

Τροποποιήθηκε από τον stami10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άντε, ανεβάστε καμιά φωτογραφία, γιατί σ΄εσάς έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου... εγώ έπρεπε να προλάβω να βγάλω τα χιλιόμετρα μέρα:-P

Μια ομαδική φωτογραφία κατά το ανέβασμα από προμαχώνα για Gotse Delsev.

Και λίγα λόγια για την εκδρομή, καλή παρέα το σημαντικότερο, απίστευτο κομμάτι από Batak και κάτω, με ένα κακό!!! ήταν πανέμορφο αλλά και τέλειο δρόμο είχε, δεν ήξερες αν πρέπει να οδηγήσεις η να κοιτάς την θέα!!!

28dn.jpg

οι υπόλοιπες που είναι? :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταστικό τοπίο...

rif.JPG

xhz8.jpg

fvoa.jpg

wc3.JPG

njj.JPG

09vq.jpg

zsm8.jpg

xdzh.jpg

si0r.jpg

Η θέα απ το δωμάτιο!Πραγματικά η φύση σε μαγεύει

bvqj.jpg

0brb.jpg

jy20.jpg

mjm4.jpg

51a3.jpg

Για του λόγου το αληθές...

jd1w.jpg

ml7y.jpg

q3xc.jpg

ουδέν σχόλιο :mB_kalo_e:

peiq.jpg

x6lg.JPG

rx9r.jpg

wrsk.jpg

Δράμα, στάση για φαγητό και για τους παθόντες τουαλέτα!!!

p87r.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτό περιμένουμε από τον tdemonas ηταν ο μόνος τελικά που έβγαλε μου φαίνεται και ασχολήθηκε με τις φωτό

Το παίρνω πίσω!!! Ωραιεςς φωτό stami!!!

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για οργάνωση έτσι;;;

xzb5.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ρε ευτυχισμένε!!! μια φορά με έκανες ρεζίλι τι την ξαναβάζεις!!! παραδέχεσαι φωτογράφο τρομάρα μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα πείνεις βαρύ φραπέ η μαγκιά περισσεύει!!!

e99s.jpg

Απλά πανέμορφο τοπίο!!!

shzk.jpg

Παναγιώτης.Κ

fn4q.jpg

Toni Shark

r7g5.jpg

e6ek.jpg

Reedemer

ipqf.jpg

Viper

jsm5.jpg

Η κούκλα μου

bs8u.jpg

Θέα από το δωμάτιο

k0lg.jpg

ξεοδοχειαρα!!!

zgn4.jpg

Η Διαδρομή από το Μπατάκ μέχρι το Ντοσπάτ δεν περιγράφεται....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά αυτή η διαδρομή δεν παίζεται!!! Δεν έχω συναντήσει η αλήθεια είναι τόση όμορφη διαδρομή με τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα δυστηχώς!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα πείνεις βαρύ φραπέ η μαγκιά περισσεύει!!!

e99s.jpg

Απλά πανέμορφο τοπίο!!!

shzk.jpg

Παναγιώτης.Κ

fn4q.jpg

Toni Shark

r7g5.jpg

e6ek.jpg

Reedemer

ipqf.jpg

Viper

jsm5.jpg

Η κούκλα μου

bs8u.jpg

Θέα από το δωμάτιο

k0lg.jpg

ξεοδοχειαρα!!!

zgn4.jpg

Πραγματικά αυτή η διαδρομή δεν παίζεται!!! Δεν έχω συναντήσει η αλήθεια είναι τόση όμορφη διαδρομή με τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα δυστηχώς!!!

Καρπενήσι ίσως, αλλά και σε άλλα μέρη :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο Δήμο πολύ ωραίες φώτο. :wub:

:wub:

Η Διαδρομή από το Μπατάκ μέχρι το Ντοσπάτ +100000000000000000 :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υστερούμε στην ομορφιά εννοείται ειμαστε πανέμορφη χώρα στους δρόμους υστερούμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από Ασένοβγκραντ μέχρι και Σμόλιαν η άσφαλτος ήταν καλή αλλά η χάραξη μου φάνηκε μέτρια ως κακή ( αλήθεια εσάς πως σας φάνηκε; ) όμως η διαδρομή που αναφέρουν τα παιδιά ήταν απίστευτη από όλες τις απόψεις και μέχρι στιγμής δεν έχω πατήσει σε τόσο ολοκληρωμένο "πακέτο" στην Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα