themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Αυτό το παλικάρι θα μπορούσε να κάνει κάλιστα και καριέρα στο σινεμά σαν τον Joker χαμογελάει ο κερ@τ@ς 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 οδηγάρα και συμπαθέστατος. τα έχει όλα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Με το που αρχισε το φετινο πρωταθλημα και αρχισε ο MARQUEZ τα ''δικα''του,ειπα οτι αυτος ο τυπος θα κανει ολο το χωρο του MOTOGP να ξεχασει τον STONER.Διαπιστωνω οτι ειναι ικανος να μας κανει να ξεχασουμε,δυστυχως,και τον ROSSI. Μεγαλος οδηγος,μεγαλο τελεντο,μεγαλος τσαμπουκας και καθολου κομπλεξικος 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 οδηγάρα και συμπαθέστατος. τα έχει όλα. yamaha δεν εχει :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Στο χέρι του είναι να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στο Moto GP. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Φοβερός ο Marqez πραγματικά, με λιγη τύχη και αποφυγή τραυματισμών θα κάνει μεγαλά πράγματα και νομίζω οτι ήδη ο Ροσσι τον εχει επιλέψει ψιλο-άτυπα διαδοχό του. Και χάρηκα και για τον Bandl πολύ ετσι για να σπάει λιγο αυτή η ισπανική κλίκα βρε παιδακι μου... Και για να μαθαίνουν οι αντιροσσικοι και να θυμούνται οι ροσσικοι γιατι ο Vale είναι αγαπητός: Jerez---> Ο Marquez προσπερνάει τιν Lorenzo ίσως και άκομψα. Ο Lorenzo κανει το βερύ πεπόνι γκρινιάζει κτλ. Laguna Seca---> Ο Marquez προσπερνάει τον Vale ίσως κόβοντας και λίγο δρόμο ( τρομερό προσπέρασμα κατ εμε να μην παρεξηγηθώ ). Ο Vale κάνει πλάκα μαζι του και λεει οτι ήταν φοβερο το προσπέρασμα του Marquez. Θα ξενερωνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν ο Rossi εκανε μούτρα και τέτοια... Νομίζω οτι αυτός ο αγώνας είναι οτι χρειαζόνταν ο Ρόσσι για να (ξανα)κερδίσει το ένα πραγμα που το λείπει κατ εμε: αυτοπεποίθηση.... Να αναγκαστεί να πιέσει σε μια πίστα που δεν έχει το πλεονέκτημα και να βγει μπροστά στο τέλος. Για μένα τα περι ηλικίας, οτι ξέχασε να οδηγάει κτλ τα θεωρώ δικαιολογίες απο ροσσικους και αντιροσσικούς. Χρειάζεται να αποκτήσει την μέγιστη σιγουριά πάνω στην μοτοσυκλέτα του το οποίο μπορει να μην γίνει και ποτε αν και βλέπω σιγα σιγά να το παλεύει. Και όταν μιλαμε για moto gp δεν ενοούμε την σιγουρια που έχω εγώ και συ οτι οκ δεν θα τσακιστω στην τάδε στροφή Διαβαζα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του bike (το αγγλικό περιοδικό) σε αυτο το θέμα και είχε ιστορίες 3 πιλότων (απο SBK και BSB αν θυμαναι καλα) οι οποίοι λογω πτώσεων σχεδόν σταμάτησαν να οδηγουν λογω του οτι δεν μπορούσαν να εμπιστευθουν ξανα την μοτοσυκλέτα Φαντάσου λοιπόν να είσαι στην yamaha να εχει στησει το μηχανακι στα μέτρα σου να κάνεις το Α και να αντιδραει Α+ Μετα πάς στην ducati κανεις το Α και πέφτεις για 2 χρονια Ε μετα πίσω στην yamaha λες ρε μήπως εχω και εδω τα ίδια; και αρχιζεις να αμφιβάλεις για τους πάντες και τα πάντα. λες το μηχανάκι τώρε που το πήρε ο lore να το χει αλλάξει; κτλ... Αυτά τα ολίγα! του χρονου πάλι ποστάρισμα... :D :D 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Εγώ καραγούσταρα την κίνηση αυτή του Marquez, γιατί δείχνει περίτρανα οτι έχουμε ένα νέο υπερταλέντο το οποίο θα ευχαριστηθούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι γρήγορος, μαχητικός και τσαμπουκαλής. Ούτε μούτρα, ούτε γκρίνιες, τίποτα! Και τον Rossi, δεν τον είδα να τραβάει το παραμικρό ζόρι. Εκτός οτι γουστάρει τις πραγματικές μάχες, απο τις γκρίνιες, το ξέρει ότι πλέον έχει περάσει η μπογιά του και το νέο αστέρι είναι ήδη εδώ. Εξ'ού και η αντίδρασή του στα parc ferme αλλά και η διάθεσή του στις συνεντεύξεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Η ζωή είναι refresh ρε............. ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΩΗ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Ο ροσσι μετα το προσπερασμα μετανιωσε σιγουρα το δικο του το 2008....και οσο ηταν κολλημενος πισω του ο φλωρομπαουτιστα σιγουρα σκεφτοταν το κειμενο αποχωρησης που θα αναρτουσε στο τουιτερ...τα εχω περασει και εγω και τα ξερω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Ο ροσσι μετα το προσπερασμα μετανιωσε σιγουρα το δικο του το 2008....και οσο ηταν κολλημενος πισω του ο φλωρομπαουτιστα σιγουρα σκεφτοταν το κειμενο αποχωρησης που θα αναρτουσε στο τουιτερ...τα εχω περασει και εγω και τα ξερω! :plaf: :plaf: :plaf: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Ο ροσσι μετα το προσπερασμα μετανιωσε σιγουρα το δικο του το 2008....και οσο ηταν κολλημενος πισω του ο φλωρομπαουτιστα σιγουρα σκεφτοταν το κειμενο αποχωρησης που θα αναρτουσε στο τουιτερ...τα εχω περασει και εγω και τα ξερω! Δεν χρειάζεται νάσαι τόσο κακός. ΚΑι τι ωραία που τα είπε ε..... Α, αμόλησα λίγο και τα φρένα μπας και τσακιστεί ο παλιόπαιδας, αλλά αυτός φρόντισε και με αντέγραψε. Paraponakia πάντως έκανε και για τις μπλε φανέλες ε, σημαίες ήθελα να πω....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Πρεπει να εισαι ο μονος που το παρατηρησε....απο την onboard καμερα ειδαμε στην ευθεια να τον περνα καθαρα ο μικρος και μολις αλλαξε το πλανο πανω στην στροφη βρεθηκαν παραδοξως διπλα διπλα με τον μικρο ετοιμο για απογειωση...μαλλον κακο φρεναρισμα εκανε ο γιατρος...τεσπα προς τιμην του αλλαζει ονομα η στροφη απο cor σε cock! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Και προς τιμήν του Vale το πρωτάθλημα motoGP θα λέγεται 9c0ck-GP....... Πως λέμε 9gag? Έτσι......... Αφού οι Ροσσίτσες γελούν τόσο πολύ που ακόμα κ πριν την σύνταξη πρέπει οι άλλοι να οδηγούν διαστημόπλοια για να μπορούν να περάσουν! :lol: Μεγάλο μπράβο στον μικρό Ισπανό. Μάλλον βρέθηκε ο αναβάτης που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας για τα motogp. Για τα επόμενα χρόνια. Και θα είναι και ευχάριστος όπως δείχνει κ εκτός πίστας. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Και θα είναι και ευχάριστος όπως δείχνει κ εκτός πίστας. Γιατί; Θα πάτε μαζί για ρομαντικό ραντεβού; ΥΓ Ωραίο μάθημα κοπρίτη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 η με άλλα λόγια ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει και από οτι φαίνεται ένα τεράστιο ανοίγει..... και εμείς απλοί θεατές.... cosi e la vita...... :_thumbsup: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Γιατί; Θα πάτε μαζί για ρομαντικό ραντεβού; ΥΓ Ωραίο μάθημα κοπρίτη. Ναι έχουμε ραντεβού μωρή. Σε ένα μποστάνι δίπλα στην πίστα. Ζηλεύεις? :lol: Υ.Γ.: Ωραίο ραντεβού κοπρίτη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Διαστημοπλοιο η LCR honda και η Yamaha tech 3...?η μηπως δεν καταλαβα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Έχασε τα φρένα για λίγο ο γιατρός και αυτός ήταν ο λόγος που ακούμπησαν. Μάλλον στην προσπάθεια του να ξαναπεράσει (ενστικτώδες). Στη συνέντευξη του που έβαλαν τα παιδιά στο θέμα του Ροσσι ο άνθρωπος το εξηγεί με πολλή ειλικρίνεια. Δεν τον πολυπειράζει που την άρπαξε εκεί αφού δεν είναι ο πρωταθλητής. Φυσικά αν ήταν 10 χρόνια νεότερος θα είχαμε θέμα. Αν δεν το πέρναγε πάντως εκεί θα τον είχε αλλού, μεγάλη διαφορά ρυθμού. Εδώ σε ρυθμό τον είχε και ο Μπαουτίστα, άσχετα να δεν μπορούσε να τον προσπεράσει επειδή α) ο Μπάου είναι λίγο κουλός β) ο Ρόσσι είναι ίσως ο πιο δύσκολος αναβάτης για να του κάνεις προσπέραση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 .........Διαπιστωνω οτι ειναι ικανος να μας κανει να ξεχασουμε,δυστυχως,και τον ROSSI. Μεγαλος οδηγος,μεγαλο τελεντο,μεγαλος τσαμπουκας και καθολου κομπλεξικος Μακάρι να βγαίνουν πιό συχνά οδηγοί που να μας κάνουν να "ξεχνάμε" τους προηγούμενους κορυφαίους. ............Ο Δόκτωρ έχει χάσει μάλλον το feeling αλλά το παλεύει ακόμα (ίσως να μην είναι και η πιο σωστή επιλογή). Lorenzo και Pedrosa έτρεξαν μόνο και μόνο για να μην μείνουν πολύ πίσω στην βαθμολογία. Μόνο και μόνο που ήταν σε αυτή την πίστα, με αυτές τις θερμοκρασίες μπροστά από δύο Honda, μάλλον δείχνει πως μια χαρά "το παλεύει". Όσο για την προσπέραση, όπως ήταν παληκαρήσια το 2008, έτσι ήταν παληκαρήσια και χθες. Déjà vu κατάσταση, παρακαλούσα ο γιατρός να μην κάνει ό,τι και ο Στόνερ τότε και αγοράσει οικοπεδάκι. Ψειρίζοντας λίγο την μαϊμού, το 2008 πέρα από το κερμπ είχε χώμα, χθες τσιμέντο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Διαστημοπλοιο η LCR honda και η Yamaha tech 3...?η μηπως δεν καταλαβα? Στον συγκεκριμένο αγώνα οι honda ήταν δραματικά γρηγορότερες. Και οι lcr. Φαίνεται κ από το ότι ο Μπαουτίστα ήταν 3ος στα δοκιμαστικά κ κυνήγησε βάθρο. Αντίθετα με τα yamaha. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosmt 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Διαστημοπλοιο η LCR honda και η Yamaha tech 3...?η μηπως δεν καταλαβα? όταν ο Αλέκος και εγώ στα λέγαμε , εσύ πήγες και πήρες τίγρη......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Ο Μάρκες μπορούσε να περάσει τον Ρόσσι όπου ήθελε. Αν απλά "έκατσε" στην corck screw θα το καταλόγιζα στα "μείον" του, λόγω ενθουσιασμού ή βιασύνης για να μην ξεφύγει ο Μπράντλ. Κάτι όμως βαθειά μέσα μου, μου λέει πως η επιλογή ήταν συνειδητή, ήταν μήνυμα πως "σε έχω μελετήσει καλά εδώ και χρόνια, ό,τι μπορείς εσύ, μπορώ και εγώ"....... Αν αυτό συμβαίνει, μιλάμε για έναν μετρ της στρατηγικής και της ψυχολογίας. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Άρα αν δεν τον περνούσε εκείνο τον γύρο, θα περίμενε άλλον έναν γύρο πίσω του για τον περάσει επίτηδες στην Cork. :P χαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες