Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 -Τρομάζω- η λέξη κλειδί για μένα. Όσα και να μάθεις, δεν φεύγουν εύκολα τα ένστικτα. Αν είναι ν'αρχίσουμε τα μήπως και γιατί, μήπως φταίει που έχει 1200 και την πήγαινε χαλαρά; Μήπως φταίει η σχολή οδήγησης που δεν του'μαθε για πετραδάκια; Μήπως φταίει ότι δεν είχε πιεί καφέ; Έλεος ρε παιδιά, μην το ψειρίζουμε τόσο. Πόσο μάλλον για off topic πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Και η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να συνδέσω την ενδεχομένως προβληματική εκπαίδευση σε κάποιο σχολείο, με αυτό που έπαθε ο αναβάτης του βίντεο. Ήταν μια στιγμή αφηρημάδας που θα μπορούσε να συμβεί και σε κάποιον πάρα πολύ έμπειρο. Και σίγουρα ήταν μια στιγμή που όσο εκπαιδευμένος και να είσαι, η έλλειψη καφέ που λέει και ο αποπάνω, μπορεί να σου την προκαλέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 η ευθεια που ακολουθει το μηχανακι μεσα στην δεξια κλειστη ,δειχνει χασιμο τιμονιου γιατι ο μπροστινος τροχος προφανως εχει απο κατω πετρες σε συνδιασμο με φρενα ......μπουμ.Το εχω παθει,το εχεις παθει,το εχουμε παθει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Κατ αρχην να πουμε οτι η καθε πτωση ειναι μια κακη στιγμη Ολοι μας εχουμε πεσει (τουλαχιστον εγω εχω πεσει πανω απο 10 φορες).Το να συνδεουμε αυτην την κακη στιγμη του φιλου μας με κακη εκπαιδευση η ανικανοτητα του, ειναι τουλαχιστον χαζο. Αν μου επιτρεπει ο φιλος Γιωργος να πω την γνωμη μου για την συγκεκριμενη πτωση, μονο και μονο για να εντοπισουμε που ειναι το λαθος (αν υπαρχει) για να το αποφυγουμε στο μελλον. Εχω την εντυπωση οτι η γραμμη που εχει παρει πριν την δεξια στροφη που επεσε, ειναι λαθος. Ειναι πολυ ρηχη και γι αυτο και τον εβγαλε εξω αριστερα. Νομιζω οτι επρεπε πριν την στροφη να πιασει τελειως αριστερα και λιγο πριν, να πλαγιασει και να δωσει γκαζι. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω Δεν ξερω αν ειμαι σωστος η λαθος. Θα ηθελα παρα πολυ να δω και αλλες γνωμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είμαστε εκτός θέματος, αλλά ας συμφωνήσω με τον Αντρέα. Έπρεπε να έχει πάρει τέτοια γραμμή ώστε να έχει ορατότητα για το τι ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να κινηθεί πιο αριστερά και μετά να κόψει απότομα. Είναι το λογικό τουλάχιστον και το πρακτικό. @!Γιώργη, για καλό τα λέμε, δεν θέλουμε να θίξουμε την οδήγησή σου, μιας και αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Πρέπει να προβλέπουμε τον κίνδυνο σε κάθε στροφή σε κάθε περίπτωση. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Κατ αρχην να πουμε οτι η καθε πτωση ειναι μια κακη στιγμη Ολοι μας εχουμε πεσει (τουλαχιστον εγω εχω πεσει πανω απο 10 φορες).Το να συνδεουμε αυτην την κακη στιγμη του φιλου μας με κακη εκπαιδευση η ανικανοτητα του, ειναι τουλαχιστον χαζο. Αν μου επιτρεπει ο φιλος Γιωργος να πω την γνωμη μου για την συγκεκριμενη πτωση, μονο και μονο για να εντοπισουμε που ειναι το λαθος (αν υπαρχει) για να το αποφυγουμε στο μελλον. Εχω την εντυπωση οτι η γραμμη που εχει παρει πριν την δεξια στροφη που επεσε, ειναι λαθος. Ειναι πολυ ρηχη και γι αυτο και τον εβγαλε εξω αριστερα. Νομιζω οτι επρεπε πριν την στροφη να πιασει τελειως αριστερα και λιγο πριν, να πλαγιασει και να δωσει γκαζι. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω Δεν ξερω αν ειμαι σωστος η λαθος. Θα ηθελα παρα πολυ να δω και αλλες γνωμες. Σε επαρχιακο διπλης ,σε δεξια κλειστη να πιασεις τερμα αριστερα για να μπεις δεξια εχει γεωμετρικη ωφελεια. Το αγροτικο που ερχεται απο απεναντι μπορει να εχει καποιες αντιρρησεις .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 ... Για το ότι έπεσε ο φίλος μας Avatar μετά το μάθημα δεν έχεις να μας πεις τίποτα ώστε να προσέχουν οι υπόλοιποι μην πάθουν τα ίδια? ... Διαβάζοντας όλο το thread και βλέποντας και το βίντεο του επίμαχου περιστατικού πρέπει και εγώ να πω ότι είναι τραγικό να χρησιμοποιείται σαν αρνητικό παράδειγμα αυτό το περιστατικό. Από την άλλη NIKOLAS L εγώ προσωπικά δεν σε γνωρίζω και δεν θέλω να σε κρίνω. Ειλικρινά πιστεύω αυτό που ισχυρίζεσαι ότι είσαι αντικειμενικός και δεν έχουν να κάνουν αυτά που γράφεις με την σχολή σου. Από την άλλη όμως θα ήθελα με κάθε φιλική και καλοδιάθετη πρόθεση να σου πω ότι με αυτά που γράφεις δυστυχώς αν τα δούμε αντικειμενικά παρουσιάζεις έναν κακό επαγγελματισμό και τρόπο σκέψης ο οποίος σίγουρα θα απωθεί πελάτες όπως εμένα. Πραγματικά πιστεύω ότι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ειδικά ένας εκπαιδευτής είναι η ταπεινότητα ώστε να δει και να αντιμετωπίσει το λάθος το δικό του και του μαθητή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Κατ αρχην να πουμε οτι η καθε πτωση ειναι μια κακη στιγμη Ολοι μας εχουμε πεσει (τουλαχιστον εγω εχω πεσει πανω απο 10 φορες).Το να συνδεουμε αυτην την κακη στιγμη του φιλου μας με κακη εκπαιδευση η ανικανοτητα του, ειναι τουλαχιστον χαζο. Αν μου επιτρεπει ο φιλος Γιωργος να πω την γνωμη μου για την συγκεκριμενη πτωση, μονο και μονο για να εντοπισουμε που ειναι το λαθος (αν υπαρχει) για να το αποφυγουμε στο μελλον. Εχω την εντυπωση οτι η γραμμη που εχει παρει πριν την δεξια στροφη που επεσε, ειναι λαθος. Ειναι πολυ ρηχη και γι αυτο και τον εβγαλε εξω αριστερα. Νομιζω οτι επρεπε πριν την στροφη να πιασει τελειως αριστερα και λιγο πριν, να πλαγιασει και να δωσει γκαζι. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω Δεν ξερω αν ειμαι σωστος η λαθος. Θα ηθελα παρα πολυ να δω και αλλες γνωμες. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να εκφράσουμε με πρέπον τρόπο την άποψη μας χωρίς την παρουσία του φίλου παθόντα στην συζήτηση που θα μας έδινε και περισσότερες πληροφορίες έτσι ώστε να βγουν και ακριβέστερα συμπεράσματα. Έχοντας πει τα παραπάνω και αν το αντιμετωπίσω ως ένα βίντεο στο youtube το οποίο και μου ζητήθηκε να σχολιάσω θα έλεγα ότι με ποσοστό ακρίβειας του συμπεράσματος 20-30% το λάθος δεν ήταν τεχνικό στη στροφή αλλά ότι πήγαινε με περισσότερα χιλιόμετρα για τις δυνατότητες του και τις συνθήκες του δρόμου και έτσι πανικοβλήθηκε πριν από την στροφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) πρώτα απ όλα,το θεωρω λάθος να μιλαμε για καποιον χωρις να το ξερει. το λιγότερο πιθανο παντως είναι να έπεσε το παιδί απο λαθος μεταφραση στο σχολείο κατα τη γνώμη μου. Στο motogp πχ δεν πέφτουν ποτε?που είναι και επαγγελματίες και όλοι εμείς οδηγικα είμαστε το @ τους? Και αυτοί απο μη επίγνωση των πραγμάτων πέφτουν?είναι αδιάβαστοι? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Υ.Γ.: υστερόγραφο αλλά καθόλου τελευταίο. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές παίδες. Κ στο επόμενο lvl css πάλι θα φτιάξουμε νέο thread για να μοιραστούμε την χαρά μας με τους φίλους μας. Ελπίζω να μείνουμε μόνο σε χαρές. Πολλές καλημέρες :D Και ελπιζω να ενημερωσεις για την καθοδο και ελπιζω να μην δουλευω βραδυ για να πιουμε αυτον τον "ρημαδο καφε" στην Παχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 κρίμα πάντως γιατί στο motogp πέφτουν πολλές σαβούρες τελευταία.. Μήπως πρέπει να κάνουν κανένα εντατικό με τον NIKOLAS L Επίσης νικόλα επειδή το παίζεις αθώα περιστέρα σε σχέση με αυτό που είπα περί δασκάλου μαθητή, να παραθέσω τα δικά σου λόγια σε περίπτωση που όταν τα έγραφες ήσουν μεθυσμένος και έχεις κενό μνήμης Υ.Γ 2. Κώστα mAthosalas ξέρω πως θίχτηκε ο εγωισμός ο δικός σου αλλά και του φίλου σου Γιάννη που πληρώσατε 300 ευρώ για να σας κάνει μάθημα κάποιος μαθητής μου, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην είμαστε αντικειμενικοί .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Και η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να συνδέσω την ενδεχομένως προβληματική εκπαίδευση σε κάποιο σχολείο, με αυτό που έπαθε ο αναβάτης του βίντεο. Ήταν μια στιγμή αφηρημάδας που θα μπορούσε να συμβεί και σε κάποιον πάρα πολύ έμπειρο. Και σίγουρα ήταν μια στιγμή που όσο εκπαιδευμένος και να είσαι, η έλλειψη καφέ που λέει και ο από πάνω, μπορεί να σου την προκαλέσει. Αν του έλεγε κάποιος και του έδειχνε πως να οδηγεί πάνω σε μια και μόνο γραμμή... αυτή που ορίζετε από το μέσον του επαρχιακού δρόμου πάνω στον οποίο ταξίδευε πιστεύεις πως θα είχε πατήσει τις πέτρες? θα τρόμαζε από το θάμνο που ακούμπησε? ή τελικά θα έχανε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ? Κατά την άποψή μου πάντα, δεν θα είχε συμβεί τίποτα από τα παραπάνω και δεν θα κάναμε τώρα αυτή την κουβέντα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Αν θέλει κανείς να σχολιάσει / εξηγήσει την συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να το κάνει στο θέμα που έπαιξε πρώτη φορά. Το να μπαίνει κάποιος, δύο μήνες μετά, να σχολιάσει τι έπαιξε, πως έπαιξε, ποιος έφταιγε κοκ, ρίχνοντας το μπαλάκι της ευθύνης στο CSS, στον ανάδρομο Ερμή ή το μάτιασμα, εεε πως να το κάνουμε, είναι κάπως. Αφενός εδώ είναι σε λάθος thread. Αφετέρου, περσινά ξινά σταφύλια. Αν τώρα είναι επαγγελματισμός το πριόνισμα των «αντιπάλων» για να ανέβουμε εμείς, τι να πω? Άλλοι καιροί άλλα ήθη! Αντί να πάμε μπροστά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τους άλλους να φαίνονται λάθος. Βέβαια, το δίκαιο, το να πάμε εμείς μπροστά, απαιτεί πολλά. Και πολλοί δεν μπορούν. Τόσο απλά. Σε τελική ανάλυση, λάσπη πάνω στη λάσπη, όλο και κάτι μένει...... Χώρια που όλο και κάποιον πελατάκο θα μαζέψουμε μια και πλησιάζουν οι μέρες. Υ.Γ.: Το να μας λες Λαουτάρη πως αναζητάς την αιτία της πτώσης για να μας προστατέψεις, το ακούω βερεσέ. Το 2 μήνες μετά, σε άλλο thread, πολύ κοντά χρονολογικά με τα «μαθήματα» Οκτωβρίου που θέλεις να κάνεις, δεν είναι για την δική μας προστασία αλλά της τσέπης σου. Αν θέλεις να λέγεσαι εκπαιδευτής, θα έπρεπε πρώτ' απ' όλα να έχεις φροντίσει να ρωτήσεις τον Γιώργο (avatar) τι ακριβώς έπαιξε εκεί και όχι να κάνεις υποθέσεις πάνω σε υποθέσεις. Αλλά (όλως τυχαίως) επικεντρώνεις την κουβέντα εκεί που θέλεις να πάει. Έκαναν λάθος οι εκπαιδευτές του Γιώργου, δεν τον έμαθαν σωστά κοκ. Γιατί δεν είναι σαν εσένα, τον υπερκαθηγηταρά. Πατάς στην ατυχία ενός μέλους, με τον οποίο έχεις κάτσει στο ίδιο τραπέζι, για να μαζέψεις πελάτες. Μπράβο κοράκι!! Μπράβο..... Ξανακάνε άλλη μια κωλοτούμπα κι απόψε. Εσύ και ο Ιωάννης........ Και όπως πάντα..... Στις ερωτήσεις που σε ζορίζουν, κοιτάς αλλού και σφυρίζεις κλέφτικα!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά έλεος πιά. Το mybike το έχουμε καταντήσει Δυσκολεύομαι να βρω θέμα που να μην πέφτει κατινιλίκι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Toumpas 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Αρχικά συγχαρητήρια για το θέμα!!Πολύ ωραίο με ενδιαφέρων περιεχόμενο (μέχρι ενός σημείου)!!! Ωραίος ο μΑθος που μπήκε με το bmw!! Να ρωτήσω κάτι απορίες που έχω.Πως ήταν στην πίστα με το on-OFF με τα εντουρολάστιχα??Απο αυτά που σας δείξαν,όπως και σε όλες τις σχολές,βιντεο,κλπ που ασχολούνται με γρήγορη οδήγηση έχουν μηχανες ss,τι διαφορές είδες με το bmw,αλλαγή στάσης σώματος κλπ σε σχέση με street μηχανές.? Μία τέτοια σχολή νομίζω πως είναι must για κάθε μοτοσυκλετιστή και θέλω πολύ να πάω στο μέλλον,οχι με το ΚΛΕ,όταν πάρω κάτι πιο στριτάδικο. Άντε για το lvl II να γίνεται λυκόPROυλα!! Για το 2ο μισό του τόπικ,μιας και δεν γνωρίζω κανέναν δεν θα ήθελα να πω κάτι,απλά σαν αναγνώστης θα πω πως μου φάνηκε πολύ αντιεπαγγελματικό το ξεκίνημα αυτής της συζήτησης,άχρηστο για το συγκεκριμένο ποστ και η αναφορά σε έναν αναβάτη που έπεσε δεν μου άρεσε,αν ήταν για να πει κάποιος το λάθος του και να προσπαθήσει να το βελτιώσει τοτε εντάξει αλλά αυτό δεν το είδα κάπου οπότε δεν μου άρεσε η όλη αναφορά και επιμονή στην πτώση του άλλου. Όπως είπα δεν γνωρίζω κάποιον,απο ότι είδα η σχολή σου είναι καλή,εσυ είσαι αναβάτης με γνώσεις και ικανότητες αλλά το μάρκετινγκ άστο σε κάποιον άλλο. Όσο για την πτώση δεν ηθελα να πω κάτι αλλά αφού έτσι και αλλιώς θα σβηστούν ας σχολιάσω. Πρώτον δεν νομίζω οτι φταίει η μετάφραση,και αγγλικά να μην ξέρει μια παρέα ήταν,νόημα θα βγάλαν. Η γραμμή του και για μένα δεν ήταν σωστή.Αν ήταν πίστα θα ήταν σωστή αλλά στον δρόμο είναι καλύτερο να αργείς να στρίψεις ώστε να έχεις καλύτερη ορατότητα και η έξοδος σου να είναι πιο κλειστή ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να βγεις αντίθετο ρεύμα,ο keith Code το λέει στο twist of the wrist οπότε πιστέυω πως θα το είπαν και στα θεωρητικά στο css εκτός αν είναι μόνο για οδήγηση στην πίστα τα μαθήματα. Σε τέτοιο δρόμο όμως αν είσαι ανοιχτά όπως πολύ σωστά είπε ο Ωρίωνας άν σου έρθει ο μπάρμπας με το ντάτσουν γεμάτο καρπούζια αυτός θα φταίει μετά??στην συγκεκριμένη περίπτωση έβλεπε μπροστα για να μπει ανοιχτά αλλά αν είχε τίποτα άλλο?? ήταν μια δύσκολη κατάσταση με χάλια δρόμο,κακή ορατότητα,χειρισμός αναβάτη που οδήγησαν σε μια πτώση,ευτυχώς η ζημιά ήταν μόνο υλική και δεν έγινε τίποτα. Όπως είπα δεν είναι καλό να λέμε για την πτώση του άλλου ειδικά αν δεν τον ξέρουμε και δεν είναι παρών στη συζήτηση,ειδικά αν αυτό που λέμε δεν το λέμε προπάντων για καλό.Αν παρεξηγήθηκε κανένας σορριές απλα έτσι μου φάνηκε σαν απλός αναγνώστης και επειδή δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω στο διάλειμμα είπα να το σχολιάσω.!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Γιατι επεσε; Εχω την απαντηση! Το λαθος του ηταν οτι δεν ειχε μαζι του το ειδικο φυλακτο που δινουν μαζι με το CSS με αγιο λαδι απο CryptonR 102 το οποιο καθιστα αδυνατη την πτωση απο μπροστινο, highside ή γρια που πεταγεται στο φαναρι.Μια φορα το ξεχασε και ο Vale σπιτι και τον κλαιγαμε ολοκληρη σεζον. Δυστυχως ο δυσμοιρος Avatar δεν ειχε καν μαζι του ουτε την RIZLA SUZUKI extra extra extra small θηκη φυλακτου που δινεται σε αλλες σχολες. Δεν ειχε κανει το μυστικο service αναρτησεων που ειναι πιο απορρητο και απο τους illuminati. Δεν προνοησε καν να βαλει φρενα απο hayabusa στο bandit. Ναι ναι αυτα ειναι τα καλυτερα ολων, το ξερουμε απο το αδιασειστο στοιχειο, εκεινο το video με τα πολλα views. Ποιο να ναι ποιο να ναι;Α να το αυτο :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: Ρε Νικολα μας δουλευεις; Βρισκεις ενα ομορφο θεμα, το οτι μια παρεα αποφασισε να παει ομαδικως για μαθηματα, βρισκεις ενα δυσαρεστο γεγονος και απ ολα αυτα εντοπιζεις ελλειψεις στο California, με δηθεν κινητρο το ενδιαφερον για τους συναδελφους σου. Και τι ελλειψεις ετσι; Προσβαλλεις την νοημοσυνη ολων μας με την συμπεριφορα σου και αναθεμα και αν μπορουσα να καταλαβω πώς μεσα στο κεφαλι σου αυτη η σταση προσελκυει κοσμο στο 888. Θα μπορουσα να γραψω πολυ περισσοτερα για οσα ποσταρες, αλλα αφενος εχω δει οτι επιχειρηματα απο μερους σου δεν θα παρω και αφετερου με διασκεδαζει το πώς πας απο την μια να βρεις ψεγαδια στο οτιδηποτε και απο την αλλη να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα οταν βλεπεις να σε παιρνουν στο ψιλο. Καλο σου απογευμα. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Γιατι επεσε; Εχω την απαντηση! Το λαθος του ηταν οτι δεν ειχε μαζι του το ειδικο φυλακτο που δινουν μαζι με το CSS με αγιο λαδι απο CryptonR 102 το οποιο καθιστα αδυνατη την πτωση απο μπροστινο, highside ή γρια που πεταγεται στο φαναρι.Μια φορα το ξεχασε και ο Vale σπιτι και τον κλαιγαμε ολοκληρη σεζον. Δυστυχως ο δυσμοιρος Avatar δεν ειχε καν μαζι του ουτε την RIZLA SUZUKI extra extra extra small θηκη φυλακτου που δινεται σε αλλες σχολες. Δεν ειχε κανει το μυστικο service αναρτησεων που ειναι πιο απορρητο και απο τους illuminati. Δεν προνοησε καν να βαλει φρενα απο hayabusa στο bandit. Ναι ναι αυτα ειναι τα καλυτερα ολων, το ξερουμε απο το αδιασειστο στοιχειο, εκεινο το video με τα πολλα views. Ποιο να ναι ποιο να ναι;Α να το αυτο :rotfl: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Αρχικά συγχαρητήρια για το θέμα!!Πολύ ωραίο με ενδιαφέρων περιεχόμενο (μέχρι ενός σημείου)!!! Ωραίος ο μΑθος που μπήκε με το bmw!! Να ρωτήσω κάτι απορίες που έχω.Πως ήταν στην πίστα με το on-OFF με τα εντουρολάστιχα??Απο αυτά που σας δείξαν,όπως και σε όλες τις σχολές,βιντεο,κλπ που ασχολούνται με γρήγορη οδήγηση έχουν μηχανες ss,τι διαφορές είδες με το bmw,αλλαγή στάσης σώματος κλπ σε σχέση με street μηχανές.? Μία τέτοια σχολή νομίζω πως είναι must για κάθε μοτοσυκλετιστή και θέλω πολύ να πάω στο μέλλον,οχι με το ΚΛΕ,όταν πάρω κάτι πιο στριτάδικο. Δεν υπηρξε καμμία απολυτως διαφορετικη αντιμετωπιση σε συμμετεχοντες,αναλογα με τον τυπο μοτοσυκλετας που οδηγουσαμε.Απο SS μεχρι OnOff και απο λαστιχα σχεδον slick ως τα K60 τακουνια μου,οι οδηγιες και εντολες ηταν για ολους ακριβως οι ιδιες.Οτι εκαναν και εμαθαν ολοι,ακριβως τα ιδια κι εγω αλλά και αλλοι συμμετεχοντες με OnOff.Ειδα ενα Transalp,ενα KLE θυμαμαι επισης... Η πιστα ειχε πολυ καλη προσφυση σχεδον σε ολα τα σημεια-πλην ελαχιστων-σε σχεση με δημοσιο δρομο.τα ελαστικα μου κρατουσαν πολυ καλα και μαυρισαν απ'ακρη σ'ακρη χωρις καν ουτε χαζογλυστρημα και ειχαν εμπιστοσυνη για να οδηγω απερισπαστος.Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ενω ειχα στην αρχη καποιο ενδοιασμο μηπως και δεν ειναι καταλληλα για πιστα...μια χαρα τα πηγαμε. Οσο γιαυτο που λες,δεν ειναι αναγκη να παρεις κατι αλλο για να μπεις και να μαθεις...και με το KLE μια χαρα εισαι.Αν ποτέ αλλαξεις κατηγορια ακριβως τα ιδια που θα διδαχθεις θα εφαρμοζεις :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Απο εμένα μπραβο παιδια...χρόνια το ζαχαρώνω κι εγω το CSS. Nα δω πότε θα τα καταφέρω τωρα.... Ανδρέα κάνε τα κουμάντα σου και δώσε ένα ωραίο δώρο στον εαυτό σου. Σου υπόσχομαι πως όχι μόνο θα περάσεις καλά αλλά και πως θα βγεις σαφέστατα βελτιωμένος από την πίστα! Προχώρα άφοβα! μια ερωτηση απο μένα,εγω να μαθω παραπάνω πραγματα και να βελτιωθω,θελω. Αξίζει να πάω με το ΧΤάκι μου?ρωτάω γιατι δεν είναι απ τις πιο αγωνηστικού τύπου μηχανές. Πες μου την αποψη σου γιαυτο που ρώτησα αν μπορείς γιατι το σκέφτομαι να παω και εγώ να κανω το css! αν και νομίζω πως αξίζει να πάω! ε ντάξι δεν είπα να πηγαίνουν μόνο ss αλλα νομίζώ πως το f800 του μαθοσάλα είναι αρκετά πιο εξελιγμένο απ το ΧΤ μου Πας χαλαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ΧΤ σου θα τα καταφέρει περίφημα και εσύ θα μάθεις πολλά! Σε παλιότερο lvl (στο 2ο) είχα πετύχει 55άρη αναβάτη Harley με κάτι βαλίτσες ΝΑ. Μια τέτοια... Θεωρείς πως είναι καταλληλότερη από το ΧΤ σου? Με βάση τα κιλά της και το στήσιμό της, το ΧΤ σου μπροστά της είναι SS :lol: :D Και γω ετοιμάζομαι για Σέρρες σε κανά μήνα. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες! Χωρίς δεύτερη κουβέντα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 ωραία τότε,θα κανω και ενα σερβις στις αναρτήσεις πρώτα που το θέλουν,λαστιχα έχουμε, και θα πάω! Thanks Γιάννη με εμψύχωσες με τη harley :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Η πιστα ειχε πολυ καλη προσφυση σχεδον σε ολα τα σημεια-πλην ελαχιστων-σε σχεση με δημοσιο δρομο.τα ελαστικα μου κρατουσαν πολυ καλα και μαυρισαν απ'ακρη σ'ακρη χωρις καν ουτε χαζογλυστρημα και ειχαν εμπιστοσυνη για να οδηγω απερισπαστος.Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ενω ειχα στην αρχη καποιο ενδοιασμο μηπως και δεν ειναι καταλληλα για πιστα...μια χαρα τα πηγαμε. Δεν αντέχω...δεν αντέχω...θα το πώ.. Μωρέ,και το μηχανάκι σου και τα λάστιχα σου μια χαρά ήταν για την πίστα,όπως και αποδείχτηκε,εσύ....μου φαίνεται έτσι όπως σε κόβω,πιο πολύ έμπειρος στις προβατίνες είσαι,παρά στην πίστα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δεν αντέχω...δεν αντέχω...θα το πώ.. Μωρέ,και το μηχανάκι σου και τα λάστιχα σου μια χαρά ήταν για την πίστα,όπως και αποδείχτηκε,εσύ....μου φαίνεται έτσι όπως σε κόβω,πιο πολύ έμπειρος στις προβατίνες είσαι,παρά στην πίστα.. OOOOOOOO Τι σου πεεεεεεεε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 δειτε το twist of the wrist. ενα τυπακι εχει μια harley σαν αυτη πιο πανω και ειναι πατημενο ολο το λαστιχο. οι 2 τυποι με τα repsol 1000 και r6 ειναι και καλα "κουλαδια" και ο τυπος με τη harley τους λεει να πανε σε CSS. πολυ γελιο και στο 19:31-20:40 με τα πιτσιρικια στο αυτοκινητο. http://www.youtube.com/watch?v=bVWNinsmkAw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δεν οδηγεί Harley ο τύπος. Αλλά Honda ST1300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 sorry, my bad. ειναι τεραστιες και οι 2 παντως. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες