Jump to content
klab

Πλάτανος Αιτωλοακαρνανίας - Άνω χώρα Ναυπακτίας

Recommended Posts

απιστευτη περιγραφη και το βιντεο σουπερ(περαν του τελους που αναφερει για το ατυχες συμβαν)!

πεθανα στο γελιο!

και στις επομενες παιδες να το διασκεδασετε το ιδιο και περισσοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιωργη.......κλαιω καθε φορα με τα βιντεο σου.... :worshippy:

Εισαι μεγας σκηνοθετης και σεναριογραφος.

Πολυ ωραια φαση,και ευτυχως το παλληκαρι με τον ληστη,δεν ειχε τραυματισμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο κορυφαια περιγραφει και ο Πλατανος ωραιος..και ολα πολυ ομορφα μπραβο σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......μλκα κλαμπουρα, τα πετάνεις!

Σύντομα....

ολο φιλουρες κι ιστορίες και ξεπορτίσματα μου'σαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη εισαι μεγας και θαυμαστα τα εργα σου.

Για μπουφανακι που να σου κανει για πλακα δες εδω

www.upsidedown.gr/online-store/boufan-mixanis/kalokairina/kalokairino-boufan-mixanis-shark-details

Σε εφτιαξα παλι. Εγω φοραω το 3xl στο χειμερινο του.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία βόλτα ,κλειστό στροφιλίκι με πολύ ωραίες εικόνες.

Τον Πλάτανο το έιχα επισκευθει και εγώ πρίν 15 ημέρες,πολύ ωραίο και γραφικό κεφαλοχώρι

Περαστικά στο παλικάρι με το bandit ,αφού δεν έπαθε ο ίδιος τίποτα τα υπόλοιπα γίνονται.

:cheers: κρύες και κερασμένες στην παρέα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωλοπαιδααααααααα τα νευρα μου!!! :wallbash::crazy: Πηγατε χωμα και δεν μου ειπατε τιποτα;.....Καταρααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! :rotfl: :rotfl: Παλι τα GPS δειξανε "mAthosalas's way"....

Κατ'αρχας Γιωργη μικρε ευχομαι να ειναι μικρη η ζημιά της πτωσης...και στα'πα!Να πεις δεν στα πα!Ξεκώλα το μυαλο σου απο το κωλαρακι και το μινι....τότε στο μαθημα...ξες εσυ...μαλακαααααα!!!θελω να μου πεις αληθεια....την ωρα που επεφτες,νομισες οτι σε εκλεισε ξυνοντας το μινι;;;; :mB_kalo_e:

..Γιωργη κλαμποπαιδο....παρτο χαμπαρι!Αν δεν Μπαρεις εντούρΑ μια ζωη θα σπας το CB στα "και καλα κατα λαθος μη δε θελω μη σας λεω μηη θα πονεσω μη ντΛεπομαι...αλλά παμε ωραια ειναι" ....κροκαλοχωματοσαβουροχωματα!!! :_innocent::grin:

Βασιλη το ευρω για τη σημαιουλα ε...μην ξεχνιομαστε :mB_kalo_e: χαχαχαχ σ'εδωσε στεγνα ο Στεφ...!

Στεφανε αν καποιος δεν σε ξερει θα νομισει οτι πούντιασες στα βουνα και σου σηκωθηκε η τριχα στο μαλλι...χαχαχαχαχα

Να το ξαναπω αλλη μια φορα;ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΠΗΓΑΤΕ ΧΩΜΑ στις ομορφιες και δεν ειπατε τιποτα...ΦΤΟΥ ΣΑς!!!Και να πω ρε πστη μου οτι δεν το'ξερα....αχ βαχ....

Αλητοπαιδα γι'αυτο σας παω.Περασατε περιφημα ειμαι σιγουρος και μπραβο σας!!! :mB_kalo_e:

Εκεινη τη GS μου σκεφτομαι που "σαπιζε" σημερα στο γκαραζ στεναχωρημενη γιατι για πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε πληντυριο και την αφησα να την πλυνουν και ειναι παρα τα γουστα μας,απαστραπτουσα και πεντακαθαρη και θα ηταν η καλυτερη ευκαιρια σημερα να πατησουμε χωματα και να ξαναγινει οπως γουσταρει...βρωμερη και χωματολασπωμενη απο τα βουνα...Κοπελα μου στο χρωσταω...σνιφ :blush2:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σουπερ τσαρκα απο ενα δυνατο παρεακι,ευγε στον φιλο για την χρηση εξοπλισμου κ για το κουραγιο του να χαμογελα μετα απο σουπα.

(αυτο πανω απο τον Στρατηγο ειναι βυσσινα μεσιε... :secret: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η βόλτα σας αλλά πιο ωραία η παρέα σας!!! Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία :grin:

Στα to-do μέχρι να πεθάνω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η βόλτα σας αλλά πιο ωραία η παρέα σας!!! Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία :grin:

Τώρα που δεν έχεις πια την τρανσαλπινα δεν νομίζω να μπορείς να ακολουθούσης της χωματοβολτες του φεουδάρχη.

Μπορεί να του έρθει να πάει Προυσό από τον βραχόκηπο, και τότε θα αντιληφθείς πόσα απίδια βάνει ο σάκος. :tooth::sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο παιδες!!

Πλατανος-Ανω Χωρα ειναι και τα δυο κεφαλοχωρια της ορεινης Ναυπακτιας.. :_thumbsup:

Tip για την επομενη φορα..

Πανω απο το χωριο (Πλατανος) υπαρχει ενα χοτελ ''Τα σπιτακια της Ιφιγενειας''..Ακριβως εκει εχει και ενα πολυ ωραιο και φτηνο καφε-φαγητο,και βλεπεις ολο το χωριο (και οχι μονο) αμφιθεατρικα..

Αφου καταφερατε να βρειτε τον χωματοδρομο που ενωνει αυτα τα δυο χωρια,δεν προκειται να χαθειτε ποτε και πουθενα.. :tooth:

:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον Maggellanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινήσαμε να πάμε άλλη μία κοντινή βόλτα και φάγαμε 10ώρες για 200χλμ.....και χαθήκαμε....και εντούρο κάναμε....και σαβουριαστήκαμε....και γαμώ ήταν !!!

Χα τι περίεργο και σπάνιο :crazy:

Ο προορισμός ήταν ένα χωριό στα 70χλμ από την Πάτρα, ο Πλάτανος.

Μαζευόμαστε κατά τις 8 το πρωί και βουρ στον πατσά, καλός καιρός με δροσούλα και ωραίο-μπόλικο στροφιλίκι.

Φτάνουμε σχετικά γρήγορα, παρκάρουμε και πάμε για τα πόδια για αναζήτηση καφέ.

Άρχοντα μου πήγατε εξόρμηση στα βόρεια και δεν ενημερώσατε τον πρωτοσπαθάριο, να σταλεί η φρουρά των Βαράγγων από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο να συνοδέψει.

Ανεπίτρεπτα πράγματα αυτά για ένα φεουδάρχη και σαφή καταπάτηση του πρωτοκόλλου. (εκ του πρώτου κ@λου) :lipssealed: :lipssealed:

IMG_7574_zpsec22e7fe.jpg

Ωπ!! Περαστικά στο ζωντανό Γιώργο ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρότερο από το φλας και τις γρατζουνιές που βλέπω :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία :grin:

Ειδικα οταν τον βαζουμε μπροστα να δινει στιγμα....ανοιγουν οι οριζοντες μας...γνωριζουμε νεους τοπους,νεες Χωρες,βουνα,λαγκαδια..τα παντα... :rotfl::worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γαμώ ήταν. Και απίστευτα μέρη περάσαμε,και δροσο'υλα είχε,και καλή παρέα και διάθεση είχαμε,και χαλαρώσαμε,και ξεπαρθενιάστηκα κιόλας (πρώτη σαβούρα γαρ). Και εντάξει πονάει λίγο ο αστράγαλος τώρα που μου τελείωσε η αδρεναλίνη αλλα οι μπότες έκαναν την δουλειά τους οπότε μέχρι αύριο θα είμαι οκ,και το μηχανάκι δεν έχει πολύ ζημιά οπότε...πάμε γι'άλλα. :grin: Μπουφάν κράνη παντελόνια ούτε κάν σκόνη δεν είχαν...

Και έπιασα και την σαβούρα σε βίντεο. Είναι η λιγότερο δραματική πτώση του κόσμου...ούτε στο πέσιμο δεν έχω στύλ γαμώτο :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο στην όμορφη παρέα σας, και στην υπέροχη βολτίτσα σας, :respekt:

Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν ωραία,απο την στιγμή που στην εκδρομούλα σας είστε όλοι απο τα γελαστότερα παιδιά της Πάτρας.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και έπιασα και την σαβούρα σε βίντεο. Είναι η λιγότερο δραματική πτώση του κόσμου...ούτε στο πέσιμο δεν έχω στύλ γαμώτο :baby:

Θέλουμε το βιδεο, θέλουμε το βιδεο λέμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσλαμβάνεσαι !!! :D

Tip για την επομενη φορα..

Πανω απο το χωριο (Πλατανος) υπαρχει ενα χοτελ ''Τα σπιτακια της Ιφιγενειας''

Το βρήκαμε και αυτό αλλά είχαμε δρόμο και θα χλαπακιάζαμε πολύ αργότερα.

Ζωντανό μου GPS η απόφαση πάρθηκε το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 12, μερικές ώρες πριν ξεκινήσουμε.

Αφού ξέρεις μαζί σου και σε gay bar πάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α χα χα χα χα χα χα, ρε Φεουδάρχη - οικοπεδοφάγε πάλι τόκανες το θαύμα σου, πάλι ?

Πάλι τον μικρό και αθώο Μαθούλη καταριέσαι?

Και άλλο βίντεο στα αγαπημένα ? :rotfl: :rotfl:

Εύγε πάντα τέτοια :_thumbsup: (όχι τη σαβούρδα αν και όλοι μας στο παρελθόν ή ξανά στο μέλλον για να εμπεδώσουμε θάχουμε καμιά και το ξέρουμε).

Και πούσαι, παίξε και τον Μαθούλη ρε παλιάνθρωπε που όλο παράπονα είναι, παράπονα για δε πήγε βόλτα για δε του βάζουμε βιντεάκια.....πω πω πω σαν τη παλιόγρια τη καργκελάρια κάνει, λές νάναι από τη φορτηγίδα? Μη ξεχνιόμαστε κιόλας ! :tooth:

Τι φάγατε δεν μας είπες εν τω μεταξύ ή δεν τόδα? :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική θα έτρωγαν και το τραπέζι, οπότε δεν είχε φώτο.

Πάντως ψητούρες φάγαμε στην Ναύπακτο κατά τις 4-5 το απόγευμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική θα έτρωγαν και το τραπέζι, οπότε δεν είχε φώτο.

Πάντως ψητούρες φάγαμε στην Ναύπακτο κατά τις 4-5 το απόγευμα.

Ού να μου χαθείς, τα ενδιαφέροντα σημεία δεν έβαλες, φτού σου βρε να μη σε ματιάξω................δε με λές......... σαν εκείνες εκεί τις μπρετζόλες της Κλειτορίας ήτανε? :shock::pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα