klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξεκινήσαμε να πάμε άλλη μία κοντινή βόλτα και φάγαμε 10ώρες για 200χλμ.....και χαθήκαμε....και εντούρο κάναμε....και σαβουριαστήκαμε....και γαμώ ήταν !!! Χα τι περίεργο και σπάνιο Ο προορισμός ήταν ένα χωριό στα 70χλμ από την Πάτρα, ο Πλάτανος. Μαζευόμαστε κατά τις 8 το πρωί και βουρ στον πατσά, καλός καιρός με δροσούλα και ωραίο-μπόλικο στροφιλίκι. Φτάνουμε σχετικά γρήγορα, παρκάρουμε και πάμε για τα πόδια για αναζήτηση καφέ. Ο Άρχων Βασίλειος ο Dirtpathιός αναπαύθηκε στον πέτρινο θρόνο του γιατί κουράστηκε στα 50μέτρα ποδαράτο χα,χα,χα. Το μέρος περιποιημένο και καθαρό. Ναι αυτό το μεταλλικό κεφάλι λιονταριού είναι βρύση ! Αυτό είναι ΚΕΠ όχι σαν τα δικά μας στις πόλεις . Καφενεδάκι στην κεντρική πλατεία. Ο Καραϊσκάκης με μια κερασιά από πάνω του τίγκα στο κεράσι (μιαμ, σλουρπ) Μουσείο εθνικής αντίστασης. Πολυ-πολιτιστικό κέντρο. Το αιλουροειδές της γειτονιάς Ο θλιμμένος σκύλος (Ο Στέφανος που τον ονόμασε είναι σίγουρος ότι είχε ερωτική απογοήτευση) Ακόμα και τα ζωύφια ήταν όμορφα στον Πλάτανο Οι λιγοστοί κάτοικοι πολύ ευγενικοί και φιλικοί, όποιος μας συναντούσε μας καλημέριζε. Ο συγκεκριμένος κύριος μας είπε όλη την ιστορία του χωριού, που είχε σπίτι ο Καραϊσκάκης, τον επιτάφιο που τον έστειλαν από την Μολδαβία, ποιος ξεγέννησε την Βουγιουκλάκη, το μονοπάτι που ανέβαινε στο βουνό η γυναίκα του να δει από την κορυφή την Πάτρα φωτισμένη, πόσα είδη φυτών είχε το δίπλα δάσος κλπ. Ο Στέφανος παρακολουθούσε με προσοχή Ο Γιώργος όταν άρχισε να ακούει για χρυσά καντήλια και 200ευρα σε γιατρούς για να τα φάνε με τις γκόμενες έπαθε λίγο κοκομπλόκο. Αλλά από την πολύ χαλάρωση κοντέψαμε να βγάλουμε ρίζες στις καρέκλες, οπότε ορίσαμε το επόμενο σημείο της διαδρομής καθότι είχαμε χρόνο.....τρομάρα μας. Και συνεχίσαμε για το φράγμα του Εύηνου και από εκεί στην Άνω χώρα Ναυπακτίς. Είχαμε κάτι μπερδέματα με τα gps αλλά ok την βρήκαμε την άκρη. Δώστου κρύο (ναι κρύο) και να τα δάση με τις ανθισμένες καστανιές και να τα πελώρια έλατα και πλατάνια παντού. Στάση για χάζι της φύσης και ακροβατικά σε κορμούς ξύλων Τσουπ να και το φράγμα από ψηλά. Χαρά και διάθεση στο φουλ, από την μια τα τοπία και καλή η δροσούλα από την άλλη η στοργή που δείχνω στους φίλους μου. Κάνε πίσω ρε τσούζει σου λέω Δώστου πάλι το gps, τι πονοκέφαλος είναι αυτός !!! Χάθηκαν οι χάρτες και διαίσθηση; Βασίλη όλα καλά; Πφφφφφ ΑΑαααα τον βρήκαμε τον δρόμο..............not !!! Και βουρ ο χωματόδρομος χα,χα,χα mathooooooooo Στάση οι εντουράδες και προπόνηση στον ακοντισμό μέχρι να βρούμε που στην ευχή πάμε και από που. Έλα κοντά μου για φωτογραφία ρεεεεε Και εκεί που τα έχουμε κάνει κόμπο (μα τον Θεό στο google maps δεν υπάρχουν οι διαδρομές που κάναμε) βρεθήκαμε σε ένα χωριό (Κρυονέρια) και ο Βασίλης πέτυχε μια και μοναδική γιαγιά που τον κατατόπισε πως θα πάμε για την άνω χώρα. Πλησιάζοντας χαθήκαμε-σπάσαμε μεταξύ μας (βασικά εγώ και ο Γιώργος) και είπα να τραβήξω ένα βιντεάκι (σκατά) την εξαιρετική διαδρομή, μόνος πλέον καθώς νόμιζα ότι ήμουν και μπροστά από όλους. Και εκεί που σταματάω (ευτυχώς) σε μια διασταύρωση ακούω το κινητό μου να χτυπάει, ο Γιώργος σαβουριάστηκε και είναι μόνος λίγα χλμ πίσω μου (υπάρχει στο τέλους του βίντεο ο διαλογος) Αφού μου λέει ότι είναι γενικά καλά, μεταβολή και πάω να τον βρω. Μα πόσο πτοήθηκε ο κερατάς από την πτώση.......δείτε τι αντίκρισα Ευτυχώς ήταν φουλ ντυμένος και με μπότες γιατί του πλάκωσε τον αστράγαλο την μηχανή αλλά οκ την πάλευε. Εν τω μεταξύ οι άλλοι 2 μας έψαχναν γιατί είχαν φτάσει στην Άνω Χώρα. Οι πινακίδες δεν βοηθούσαν καθόλου (μπλουμ) και έπεφταν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα να βρούμε άκρη. Να τα έχω κάνει σαλάτα στο μυαλό και να ανεβοκατεβαίνω πάνω κάτω......στην Κάτω Χώρα από κάτι παλιόδρομους. Κάποια στιγμή τα καταφέραμε και βρεθήκαμε αλλά είχαμε αργήσει πολύ οπότε δεν κάτσαμε καθόλου στην Άνω Χώρα, γιατί έπρεπε να γυρίσουμε Πάτρα όπως και έγινε χωρίς περιπέτειες. Υποσημείωση : Να θυμηθώ την επόμενη φορά να φοράω μακρυμάνικο (καλοκαιρινό μπουφάν δεν βρίσκω στο νούμερο μου) γιατί με τα γάντια και τον ήλιο έκανα ωραίο τατουάζ. Και όπως πάντα ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ !!! Εεεεεεεεππππ το βίντεο, μούτρο μάθο για πάρτη σου !!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 34 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 απιστευτη περιγραφη και το βιντεο σουπερ(περαν του τελους που αναφερει για το ατυχες συμβαν)! πεθανα στο γελιο! και στις επομενες παιδες να το διασκεδασετε το ιδιο και περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Γιωργη.......κλαιω καθε φορα με τα βιντεο σου.... Εισαι μεγας σκηνοθετης και σεναριογραφος. Πολυ ωραια φαση,και ευτυχως το παλληκαρι με τον ληστη,δεν ειχε τραυματισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ποσο κορυφαια περιγραφει και ο Πλατανος ωραιος..και ολα πολυ ομορφα μπραβο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 .......μλκα κλαμπουρα, τα πετάνεις! Σύντομα.... ολο φιλουρες κι ιστορίες και ξεπορτίσματα μου'σαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Γιωργη εισαι μεγας και θαυμαστα τα εργα σου. Για μπουφανακι που να σου κανει για πλακα δες εδω www.upsidedown.gr/online-store/boufan-mixanis/kalokairina/kalokairino-boufan-mixanis-shark-details Σε εφτιαξα παλι. Εγω φοραω το 3xl στο χειμερινο του..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vtecpatra 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ωραία βόλτα ,κλειστό στροφιλίκι με πολύ ωραίες εικόνες. Τον Πλάτανο το έιχα επισκευθει και εγώ πρίν 15 ημέρες,πολύ ωραίο και γραφικό κεφαλοχώρι Περαστικά στο παλικάρι με το bandit ,αφού δεν έπαθε ο ίδιος τίποτα τα υπόλοιπα γίνονται. κρύες και κερασμένες στην παρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Μπραβο παιδια πολυ ομορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Μπράβο μάγκες ωραία βόλτα!! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Kωλοπαιδααααααααα τα νευρα μου!!! Πηγατε χωμα και δεν μου ειπατε τιποτα;.....Καταρααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! :rotfl: Παλι τα GPS δειξανε "mAthosalas's way".... Κατ'αρχας Γιωργη μικρε ευχομαι να ειναι μικρη η ζημιά της πτωσης...και στα'πα!Να πεις δεν στα πα!Ξεκώλα το μυαλο σου απο το κωλαρακι και το μινι....τότε στο μαθημα...ξες εσυ...μαλακαααααα!!!θελω να μου πεις αληθεια....την ωρα που επεφτες,νομισες οτι σε εκλεισε ξυνοντας το μινι;;;; ..Γιωργη κλαμποπαιδο....παρτο χαμπαρι!Αν δεν Μπαρεις εντούρΑ μια ζωη θα σπας το CB στα "και καλα κατα λαθος μη δε θελω μη σας λεω μηη θα πονεσω μη ντΛεπομαι...αλλά παμε ωραια ειναι" ....κροκαλοχωματοσαβουροχωματα!!! Βασιλη το ευρω για τη σημαιουλα ε...μην ξεχνιομαστε χαχαχαχ σ'εδωσε στεγνα ο Στεφ...! Στεφανε αν καποιος δεν σε ξερει θα νομισει οτι πούντιασες στα βουνα και σου σηκωθηκε η τριχα στο μαλλι...χαχαχαχαχα Να το ξαναπω αλλη μια φορα;ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΠΗΓΑΤΕ ΧΩΜΑ στις ομορφιες και δεν ειπατε τιποτα...ΦΤΟΥ ΣΑς!!!Και να πω ρε πστη μου οτι δεν το'ξερα....αχ βαχ.... Αλητοπαιδα γι'αυτο σας παω.Περασατε περιφημα ειμαι σιγουρος και μπραβο σας!!! Εκεινη τη GS μου σκεφτομαι που "σαπιζε" σημερα στο γκαραζ στεναχωρημενη γιατι για πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε πληντυριο και την αφησα να την πλυνουν και ειναι παρα τα γουστα μας,απαστραπτουσα και πεντακαθαρη και θα ηταν η καλυτερη ευκαιρια σημερα να πατησουμε χωματα και να ξαναγινει οπως γουσταρει...βρωμερη και χωματολασπωμενη απο τα βουνα...Κοπελα μου στο χρωσταω...σνιφ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2013 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 σουπερ τσαρκα απο ενα δυνατο παρεακι,ευγε στον φιλο για την χρηση εξοπλισμου κ για το κουραγιο του να χαμογελα μετα απο σουπα. (αυτο πανω απο τον Στρατηγο ειναι βυσσινα μεσιε... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Ωραία η βόλτα σας αλλά πιο ωραία η παρέα σας!!! Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία Στα to-do μέχρι να πεθάνω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Ωραία η βόλτα σας αλλά πιο ωραία η παρέα σας!!! Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία Στα to-do μέχρι να πεθάνω :D Τώρα που δεν έχεις πια την τρανσαλπινα δεν νομίζω να μπορείς να ακολουθούσης της χωματοβολτες του φεουδάρχη. Μπορεί να του έρθει να πάει Προυσό από τον βραχόκηπο, και τότε θα αντιληφθείς πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Mπραβο παιδες!! Πλατανος-Ανω Χωρα ειναι και τα δυο κεφαλοχωρια της ορεινης Ναυπακτιας.. Tip για την επομενη φορα.. Πανω απο το χωριο (Πλατανος) υπαρχει ενα χοτελ ''Τα σπιτακια της Ιφιγενειας''..Ακριβως εκει εχει και ενα πολυ ωραιο και φτηνο καφε-φαγητο,και βλεπεις ολο το χωριο (και οχι μονο) αμφιθεατρικα.. Αφου καταφερατε να βρειτε τον χωματοδρομο που ενωνει αυτα τα δυο χωρια,δεν προκειται να χαθειτε ποτε και πουθενα.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2013 από τον Maggellanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Ξεκινήσαμε να πάμε άλλη μία κοντινή βόλτα και φάγαμε 10ώρες για 200χλμ.....και χαθήκαμε....και εντούρο κάναμε....και σαβουριαστήκαμε....και γαμώ ήταν !!! Χα τι περίεργο και σπάνιο Ο προορισμός ήταν ένα χωριό στα 70χλμ από την Πάτρα, ο Πλάτανος. Μαζευόμαστε κατά τις 8 το πρωί και βουρ στον πατσά, καλός καιρός με δροσούλα και ωραίο-μπόλικο στροφιλίκι. Φτάνουμε σχετικά γρήγορα, παρκάρουμε και πάμε για τα πόδια για αναζήτηση καφέ. Άρχοντα μου πήγατε εξόρμηση στα βόρεια και δεν ενημερώσατε τον πρωτοσπαθάριο, να σταλεί η φρουρά των Βαράγγων από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο να συνοδέψει. Ανεπίτρεπτα πράγματα αυτά για ένα φεουδάρχη και σαφή καταπάτηση του πρωτοκόλλου. (εκ του πρώτου κ@λου) :lipssealed: Ωπ!! Περαστικά στο ζωντανό Γιώργο ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρότερο από το φλας και τις γρατζουνιές που βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία Ειδικα οταν τον βαζουμε μπροστα να δινει στιγμα....ανοιγουν οι οριζοντες μας...γνωριζουμε νεους τοπους,νεες Χωρες,βουνα,λαγκαδια..τα παντα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Και γαμώ ήταν. Και απίστευτα μέρη περάσαμε,και δροσο'υλα είχε,και καλή παρέα και διάθεση είχαμε,και χαλαρώσαμε,και ξεπαρθενιάστηκα κιόλας (πρώτη σαβούρα γαρ). Και εντάξει πονάει λίγο ο αστράγαλος τώρα που μου τελείωσε η αδρεναλίνη αλλα οι μπότες έκαναν την δουλειά τους οπότε μέχρι αύριο θα είμαι οκ,και το μηχανάκι δεν έχει πολύ ζημιά οπότε...πάμε γι'άλλα. Μπουφάν κράνη παντελόνια ούτε κάν σκόνη δεν είχαν... Και έπιασα και την σαβούρα σε βίντεο. Είναι η λιγότερο δραματική πτώση του κόσμου...ούτε στο πέσιμο δεν έχω στύλ γαμώτο 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Όλα καλά!! Πως έπεσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Mπράβο στην όμορφη παρέα σας, και στην υπέροχη βολτίτσα σας, Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν ωραία,απο την στιγμή που στην εκδρομούλα σας είστε όλοι απο τα γελαστότερα παιδιά της Πάτρας. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Και έπιασα και την σαβούρα σε βίντεο. Είναι η λιγότερο δραματική πτώση του κόσμου...ούτε στο πέσιμο δεν έχω στύλ γαμώτο Θέλουμε το βιδεο, θέλουμε το βιδεο λέμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Ωραία η βόλτα σας αλλά πιο ωραία η παρέα σας!!! Πάντως μια βόλτα με τον klab, πιστεύω, θα έιναι εμπειρία Στα to-do μέχρι να πεθάνω :D Προσλαμβάνεσαι !!! :D Tip για την επομενη φορα.. Πανω απο το χωριο (Πλατανος) υπαρχει ενα χοτελ ''Τα σπιτακια της Ιφιγενειας'' Το βρήκαμε και αυτό αλλά είχαμε δρόμο και θα χλαπακιάζαμε πολύ αργότερα. Ζωντανό μου GPS η απόφαση πάρθηκε το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 12, μερικές ώρες πριν ξεκινήσουμε. Αφού ξέρεις μαζί σου και σε gay bar πάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Α χα χα χα χα χα χα, ρε Φεουδάρχη - οικοπεδοφάγε πάλι τόκανες το θαύμα σου, πάλι ? Πάλι τον μικρό και αθώο Μαθούλη καταριέσαι? Και άλλο βίντεο στα αγαπημένα ? :rotfl: Εύγε πάντα τέτοια (όχι τη σαβούρδα αν και όλοι μας στο παρελθόν ή ξανά στο μέλλον για να εμπεδώσουμε θάχουμε καμιά και το ξέρουμε). Και πούσαι, παίξε και τον Μαθούλη ρε παλιάνθρωπε που όλο παράπονα είναι, παράπονα για δε πήγε βόλτα για δε του βάζουμε βιντεάκια.....πω πω πω σαν τη παλιόγρια τη καργκελάρια κάνει, λές νάναι από τη φορτηγίδα? Μη ξεχνιόμαστε κιόλας ! Τι φάγατε δεν μας είπες εν τω μεταξύ ή δεν τόδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική θα έτρωγαν και το τραπέζι, οπότε δεν είχε φώτο. Πάντως ψητούρες φάγαμε στην Ναύπακτο κατά τις 4-5 το απόγευμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική θα έτρωγαν και το τραπέζι, οπότε δεν είχε φώτο. Πάντως ψητούρες φάγαμε στην Ναύπακτο κατά τις 4-5 το απόγευμα. Ού να μου χαθείς, τα ενδιαφέροντα σημεία δεν έβαλες, φτού σου βρε να μη σε ματιάξω................δε με λές......... σαν εκείνες εκεί τις μπρετζόλες της Κλειτορίας ήτανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες