gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 πολυ ωραια .παντα τετοια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Κορυφή! Την έχετε ξεψαχνίσει την Αλβανία παίδες! Μπράβο! ΥΓ1. Θέλω και εγώ! :$ ΥΓ2. @D_artaGian τα πέθανες μου φαίνεται τα Pilot Road 3 :D Άστο... είμαι ήδη για αλλαγή μετά από 6000.. τα διέλυσα..αφού δεν κόπηκαν κιόλας, παλι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Καταπληκτική βόλτα παίδες , μπράβο. Κουκλί και το νέο Τζι Ες. Νομίζω πάντως πως δεν φοράει τα Pilot Road 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Καταπληκτική βόλτα παίδες , μπράβο. Κουκλί και το νέο Τζι Ες. Νομίζω πάντως πως δεν φοράει τα Pilot Road 3 Ναι συμφωνώ Metzeler Tourance Next πρέπει να φοράει επάνω.... Θα με ενδιέφερε να μας πεις εντυπώσεις από τα ελαστικά και ον κ οφ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Tourance Next ειναι. Εντυπώσεις απο το σύνολο μετά από 6000 χλμ το βραδάκι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Τα λάσχτιχα είναι εξαιρετικά για λάστιχα δρόμου, πραγματικά είναι πάρα πολύ καλά, και ζεσταίνονται σχετικά εύκολα, οπότε μια χαρά. Για χώμα κλπ , δεν συζητάμε, δεν κάνουν, απλά μπορείς να κάνεις κάποιες διαβάσεις, ιδιαίτερα αν χαμηλώσεις λίγο τις πιέσεις ! Αλλά μέχρι εκεί.. το fun factor το χάνεις για χώμα κλπ. Σε γενικές γραμές πάτνως, πολύ καλύτερα από αντίστοιχα της κατηγορίας, και πολύ σταθερά !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 πολύ ωραίες εικόνες, φοβερό ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T0m 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Μπράβο παιδιά!!! Πολύ ωραία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Εξαιρετικα μερη, μπραβο παιδια! Να και ενα ταξιδι που οντως ειχε... Adventure μεσα. Μπραβο και παλι μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Εξαιρετικα μερη, μπραβο παιδια! Να και ενα ταξιδι που οντως ειχε... Adventure μεσα. Μπραβο και παλι μπραβο ήταν καλά όντως ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Να'στε γεροί να ταξιδεύετε Τζόνι! πολύ όμορφα πράγματα είδα!!! :-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Μπράβο παιδιά, βλέπω πανέμορφα πράγματα. Άντε και σε επόμενα επίσης όμορφα ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Επειδή δεν το έχω αναφέρει και είχα 2 πμ, το συνολικό κόστος μαζί με τις βενζίνες για 3,5 μέρες ήταν περίπου 220,00 - 230,00 ευρώ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Επειδή δεν το έχω αναφέρει και είχα 2 πμ, το συνολικό κόστος μαζί με τις βενζίνες για 3,5 μέρες ήταν περίπου 220,00 - 230,00 ευρώ. Μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μόλις 3 μερες ολο αυτο το ταξίδι και μόνο 230e?..Μου αυξάνετε τις ελπίδες για να πραγματοποιήσω ενα απο τα όνειρά μου ...να πάρω μια V-strom και να κάνω το ίδιο..μεχρι τίρανα φυσικά(εχω σπίτι)... τα ταξίδια με την μηχανή ειναι τα πιο ωραία,και με παρέα φυσικά! Παρα πολύ ωραίες εικόνες και βίντεο! Σε κατι τετοιες περιπτώσεις φενεται και η αξία του Gs..;) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον jutzel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Ενδεικτικά.. Βενζίνη 1.38 καφες 0.70 Φαγητο 3 ευρώ η μπριζόλα (πχ) 1,80 η πίτσα (ολόκληρη) Πρωινό επι πληρωμή, 2 ευρώ ομελέτα, ψωμάκια, καφές - όλα μαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Δώσε μας και τα ξενοδοχεία να βγάλουμε πόσο καίει το νέο Τζι Ες ντε !! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξενοδοχεία , κόστος ανα άτομο : Bitola - 25 E (καλό ξενοδ.) Peshkopi - 11,70 E (καλό ξενοδ.) Fier - 30 E (καλό ξενοδ.) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2013 από τον D_artaGian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Ωραίο οδοιπορικό, παίδες. Πάντα γεροί να 'στε και να ταξιδεύετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες