ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Είχα ανεβάσει στην πρώτη σελίδα το βίντεο που τρέχει. Αυτό είναι μια συνοπτική παρουσίαση. Νάσαι καλά βρε φίλε, μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια που σημειωτέον είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις μου ! Τέτοιες κατασκευές φτιάχναμε με ρουλεμάν και εμείς και μπροστά αντί για τιμόνι είχαμε μια τάβλα και σχοινί για στρίψιμο δεξιά αριστερά! Καθόμασταν φυσικά πάνω στο σανίδι πούχαμε για σκελετό, το δικό σου είναι διαστημική κατασκευή λέμε ! Άψογος, νάσαι καλά και το βίντεο όλα τα λεφτά ! :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: 1.000.000 μου αρέσει λέμε ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Το φτιάξαμε με τα φιλαράκια σε 2-3 μέρες ακατάπαυστης δουλειάς. Καμία μελέτη, καμία αγορά, καμία αναμονή. Ότι βρίσκαμε και ταίριαζε, έμπαινε. Ότι δεν ταίριαζε, το αναγκάσαμε να ταιριάξει. Παίρνει πολλές βελτιώσεις, αλλά το χουμε αφήσει λίγο γιατί μπλέξαμε με τις μηχανές. Έχω και ένα δίχρονο μοτέρ από χλοοκοπτικό, να δούμε πώς θα το ταιριάξουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Το φτιάξαμε με τα φιλαράκια σε 2-3 μέρες ακατάπαυστης δουλειάς. Καμία μελέτη, καμία αγορά, καμία αναμονή. Ότι βρίσκαμε και ταίριαζε, έμπαινε. Ότι δεν ταίριαζε, το αναγκάσαμε να ταιριάξει. Παίρνει πολλές βελτιώσεις, αλλά το χουμε αφήσει λίγο γιατί μπλέξαμε με τις μηχανές. Έχω και ένα δίχρονο μοτέρ από χλοοκοπτικό, να δούμε πώς θα το ταιριάξουμε... Άψογο φίλε μου ! Δεν μπορείς να διανοηθείς τι μου θυμίζεις ! Υπέροχες μέρες ! Ούτε ένα σημείο δεν είχα στο σώμα μου χωρίς χτύπημα ! :rotfl: :rotfl: Νάσαι καλά και πάλι ! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 αυτο το βιντεακι ειναι ο ορισμος της υπερστροφης!!!!!!!!!!!!............μακαρι να ημουν ο μπατσος του περιπολικου που περασες, να σε σταματουσα.....να σε κατεβαζα απο το οχημα και να το παιρνα για καμια βολτα :hunter: χαχαχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως δεν έγινε κάτι αντίστοιχο...επαναλαμβάνω, στη σελίδα 2 υπάρχει και το μεγάλο βίντεο... Το πρώτο δεν χρειάζεται να το δείτε είναι μάπα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως δεν έγινε κάτι αντίστοιχο...επαναλαμβάνω, στη σελίδα 2 υπάρχει και το μεγάλο βίντεο... Το πρώτο δεν χρειάζεται να το δείτε είναι μάπα. Τρελα μονο. Ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Τελειο το βιντεακι οπως και το πρωτο που ποσταρες... keep going....!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 My new Gopro Hero 3 Black :vv: :vv: 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 My new Gopro Hero 3 Black :vv: :vv: OH MY GOD ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μεγειά. Από 29/7 υπάρχει διαθέσιμο firmware update, στο επίσημο site. Αν έχεις android κατέβασε και την Gopro app. Μετράει πολύ. Πέρα απ το οτι κάνεις όλους τους χειρισμούς και τις ρυθμίσεις, το βασικότερο είναι πως έχεις εικόνα τι τραβάει η κάμερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μεγειες Λεφτερη, δες το παρακατω αμα θες... Δεν ειναι δικο μου, οποτε το βαζω σε spoiler: Καντε ο,τι λεει, πατηστε original ποιοτητα και δειτε το. Στο δικο μου υπολογιστη εννοειται πως δεν το παιζει. (εμενα δεν παιζει καν τα 1080p βεβαια...) Ααα... Εντιτ... Ο ιδιος τυπος σε προηγουμενα βιντεο, λεει οτι ειχε πολλα θεματα με την 3, τα οποια αναλυει λιγο πολυ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον kalimera8764 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 εκανα κανονηκα το update και ρυθμησα και το wifi...τωρα περιμενω να φορτησει και να κανω μια μικρη βολτουλα με τον anotherface (θα χω και το κινητουλι για να βλεπουμε τι τραβαμε χοχοχο ) ...θα ανεβασω βιντεακι λογικα αποψε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) δυο στιγμιοτυπα απο το πρωτο βιντεο της gopro hero 3 black. Αυτο που χω να πω ειναι ποοοολυ καθαροτερη εικονα....ποοοολυ καλυτερος ηχος....ποιοο ζεστα χρωματα....Και γενικαααααααα εχω καυλωσει τη ζωαρα μου χαχα θα ανεβασω αργοτερα ενα βιντεακι απο τη βραδινη βολτουλα.....αντε να ρθει το σκ να τη χαρουμε και το πρωι.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον MrTzinius 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Αρκετα χειροτερα φαινεται σε σχεση με το πως τα βλεπω εγω στο pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Αρκετα χειροτερα φαινεται σε σχεση με το πως τα βλεπω εγω στο pc :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) :sopase: Οχι ρε αυτο που εννοω ειναι πως στο pc μου βλεποντας τα βιντεο, εχω πολυ καλυτερη αναλυση απτις φωτο που εβαλες.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οχι ρε αυτο που εννοω ειναι πως στο pc μου βλεποντας τα βιντεο, εχω πολυ καλυτερη αναλυση απτις φωτο που εβαλες.. απλα εκανα printscreen ρε οπως και να το κανεις χανει λιγο....για αυτο ειπα οτι θα ανεβασω και το βιντεο....ανεβασε καμια αν σου βγαινει καλυτερα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Χιούγια πχηλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Ενα προχειρο βιντεακι με τη πρωτη της ληψη χθες το βραδυ... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 'Στωωωωωω σωραίος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) για να τελειωνουμε δεν διαφωνω σε αυτα που λετε...εγω απλα ανεβασα μια καγκουροβολτα η οποια εγινε αργα το βραδυ που δεν ειχε κινηση και την ανεβασα ποιο πολυ οχι για να το παιξω bad boy η οπως θελετε πειτε το αλλα για να το δουν τα παιδια που ηταν εκει γτ περιμενανε να δουν το βιντεο.....Ο πρωτος που μου μιλαει για θεμα ασφαλειας ειμαι εγω.....και αν το παρατηρησες ποιο πολυ σαν καμεραμαν ημουν εκει...αντε εκανα και 2 προσπαθειες για σουζα...για να τελειωνουμε το οτι καποιος-α δν σεβεται τον εαυτο του δεν φταιω εγω... Τελικα εισαι και εσυ λιγο καγκουρακος.... ελα παραδεξου το Οn topic .... τελικα βραδυ η gopro χωλαινει αρκετα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Ενα προχειρο βιντεακι με τη πρωτη της ληψη χθες το βραδυ... http://youtu.be/tooufrnpraI Γι'αυτο μου το κλεψανε το ktm επειδη δεν ηξερα σουζα και το ντροπιαζα Ωραιος. Αλλα θελει εξατμισεις ρεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ποσο κ@υλοτικο ηχο εχει η cbr σου. οντως πολυ ωραια εικονα με την καινουργια gopro 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Γι'αυτο μου το κλεψανε το ktm επειδη δεν ηξερα σουζα και το ντροπιαζα Ωραιος. Αλλα θελει εξατμισεις ρεεεεεε ΚΤΜ χωρις εξατμισεις = gay allert! χαχα δεν με χαλαει παντως. Δεν με παιρνει χαμπαρι κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ΚΤΜ χωρις εξατμισεις = gay allert! χαχα δεν με χαλαει παντως. Δεν με παιρνει χαμπαρι κανεις... βρεθηκε ο τσαντακιας της περιοχης... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες