Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

Είχα ανεβάσει στην πρώτη σελίδα το βίντεο που τρέχει. Αυτό είναι μια συνοπτική παρουσίαση.

Νάσαι καλά βρε φίλε, μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια που σημειωτέον είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις μου !

Τέτοιες κατασκευές φτιάχναμε με ρουλεμάν και εμείς και μπροστά αντί για τιμόνι είχαμε μια τάβλα και σχοινί για στρίψιμο δεξιά αριστερά!

Καθόμασταν φυσικά πάνω στο σανίδι πούχαμε για σκελετό, το δικό σου είναι διαστημική κατασκευή λέμε !

Άψογος, νάσαι καλά και το βίντεο όλα τα λεφτά ! :vv: :vv: :vv: :vv: :vv:

1.000.000 μου αρέσει λέμε ! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το φτιάξαμε με τα φιλαράκια σε 2-3 μέρες ακατάπαυστης δουλειάς. Καμία μελέτη, καμία αγορά, καμία αναμονή. Ότι βρίσκαμε και ταίριαζε, έμπαινε. Ότι δεν ταίριαζε, το αναγκάσαμε να ταιριάξει. Παίρνει πολλές βελτιώσεις, αλλά το χουμε αφήσει λίγο γιατί μπλέξαμε με τις μηχανές. Έχω και ένα δίχρονο μοτέρ από χλοοκοπτικό, να δούμε πώς θα το ταιριάξουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φτιάξαμε με τα φιλαράκια σε 2-3 μέρες ακατάπαυστης δουλειάς. Καμία μελέτη, καμία αγορά, καμία αναμονή. Ότι βρίσκαμε και ταίριαζε, έμπαινε. Ότι δεν ταίριαζε, το αναγκάσαμε να ταιριάξει. Παίρνει πολλές βελτιώσεις, αλλά το χουμε αφήσει λίγο γιατί μπλέξαμε με τις μηχανές. Έχω και ένα δίχρονο μοτέρ από χλοοκοπτικό, να δούμε πώς θα το ταιριάξουμε...

Άψογο φίλε μου !

Δεν μπορείς να διανοηθείς τι μου θυμίζεις !

Υπέροχες μέρες !

Ούτε ένα σημείο δεν είχα στο σώμα μου χωρίς χτύπημα ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Νάσαι καλά και πάλι ! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το βιντεακι ειναι ο ορισμος της υπερστροφης!!!!!!!!!!!!............μακαρι να ημουν ο μπατσος του περιπολικου που περασες, να σε σταματουσα.....να σε κατεβαζα απο το οχημα και να το παιρνα για καμια βολτα :hunter: :hunter: :hunter: χαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως δεν έγινε κάτι αντίστοιχο...επαναλαμβάνω, στη σελίδα 2 υπάρχει και το μεγάλο βίντεο... Το πρώτο δεν χρειάζεται να το δείτε είναι μάπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως δεν έγινε κάτι αντίστοιχο...επαναλαμβάνω, στη σελίδα 2 υπάρχει και το μεγάλο βίντεο... Το πρώτο δεν χρειάζεται να το δείτε είναι μάπα.

Τρελα μονο. Ωραιος :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειά. Από 29/7 υπάρχει διαθέσιμο firmware update, στο επίσημο site. Αν έχεις android κατέβασε και την Gopro app. Μετράει πολύ. Πέρα απ το οτι κάνεις όλους τους χειρισμούς και τις ρυθμίσεις, το βασικότερο είναι πως έχεις εικόνα τι τραβάει η κάμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειες Λεφτερη, δες το παρακατω αμα θες...

Δεν ειναι δικο μου, οποτε το βαζω σε spoiler:

Καντε ο,τι λεει, πατηστε original ποιοτητα και δειτε το. Στο δικο μου υπολογιστη εννοειται πως δεν το παιζει. (εμενα δεν παιζει καν τα 1080p βεβαια...)

Ααα... Εντιτ... Ο ιδιος τυπος σε προηγουμενα βιντεο, λεει οτι ειχε πολλα θεματα με την 3, τα οποια αναλυει λιγο πολυ...

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκανα κανονηκα το update και ρυθμησα και το wifi...τωρα περιμενω να φορτησει και να κανω μια μικρη βολτουλα με τον anotherface (θα χω και το κινητουλι για να βλεπουμε τι τραβαμε χοχοχο ) ...θα ανεβασω βιντεακι λογικα αποψε :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυο στιγμιοτυπα απο το πρωτο βιντεο της gopro hero 3 black. Αυτο που χω να πω ειναι ποοοολυ καθαροτερη εικονα....ποοοολυ καλυτερος ηχος....ποιοο ζεστα χρωματα....Και γενικαααααααα εχω καυλωσει τη ζωαρα μου χαχα :dribble:

hthtrhrh_zps11b4a55c.jpg

uii_zps198fcf73.jpg

θα ανεβασω αργοτερα ενα βιντεακι απο τη βραδινη βολτουλα.....αντε να ρθει το σκ να τη χαρουμε και το πρωι.... :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον MrTzinius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:sopase: :sopase:

Οχι ρε αυτο που εννοω ειναι πως στο pc μου βλεποντας τα βιντεο, εχω πολυ καλυτερη αναλυση απτις φωτο που εβαλες..

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε αυτο που εννοω ειναι πως στο pc μου βλεποντας τα βιντεο, εχω πολυ καλυτερη αναλυση απτις φωτο που εβαλες..

απλα εκανα printscreen ρε οπως και να το κανεις χανει λιγο....για αυτο ειπα οτι θα ανεβασω και το βιντεο....

ανεβασε καμια αν σου βγαινει καλυτερα...

Τροποποιήθηκε από τον MrTzinius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να τελειωνουμε δεν διαφωνω σε αυτα που λετε...εγω απλα ανεβασα μια καγκουροβολτα η οποια εγινε αργα το βραδυ που δεν ειχε κινηση και την ανεβασα ποιο πολυ οχι για να το παιξω bad boy η οπως θελετε πειτε το αλλα για να το δουν τα παιδια που ηταν εκει γτ περιμενανε να δουν το βιντεο.....Ο πρωτος που μου μιλαει για θεμα ασφαλειας ειμαι εγω.....και αν το παρατηρησες ποιο πολυ σαν καμεραμαν ημουν εκει...αντε εκανα και 2 προσπαθειες για σουζα...για να τελειωνουμε το οτι καποιος-α δν σεβεται τον εαυτο του δεν φταιω εγω...

Τελικα εισαι και εσυ λιγο καγκουρακος.... ελα παραδεξου το :peep:

Οn topic .... τελικα βραδυ η gopro χωλαινει αρκετα

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα προχειρο βιντεακι με τη πρωτη της ληψη χθες το βραδυ...

http://youtu.be/tooufrnpraI

Γι'αυτο μου το κλεψανε το ktm επειδη δεν ηξερα σουζα και το ντροπιαζα :sorry:

Ωραιος. Αλλα θελει εξατμισεις ρεεεεεε :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο κ@υλοτικο ηχο εχει η cbr σου. οντως πολυ ωραια εικονα με την καινουργια gopro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτο μου το κλεψανε το ktm επειδη δεν ηξερα σουζα και το ντροπιαζα :sorry:

Ωραιος. Αλλα θελει εξατμισεις ρεεεεεε :uglystupid2:

ΚΤΜ χωρις εξατμισεις = gay allert!

χαχα δεν με χαλαει παντως. Δεν με παιρνει χαμπαρι κανεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΤΜ χωρις εξατμισεις = gay allert!

χαχα δεν με χαλαει παντως. Δεν με παιρνει χαμπαρι κανεις...

βρεθηκε ο τσαντακιας της περιοχης... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα