Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

Παιδια μην τα ριχνετε ολα στον Λεφτερη..

Ειναι υπευθυνος ο καθενας για τον εαυτο του...

Αν θελει καποιος να βαλει κρανος θα το βαλει. Αν θελει να κανει σουζα θα την κανει. Αν θελει και το γκομενακι απο πισω θα το εχει..

Απο εκει και περα ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω παντως την παω την οδηγηση του Λευτερη!Φαινεται πως εχει χερια το παιδι!

Τι μερες μαζευεστε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως την παω την οδηγηση του Λευτερη!Φαινεται πως εχει χερια το παιδι!

Τι μερες μαζευεστε;

Να σαι καλα...Τετάρτες μαζευομαστε και πηγαινουμε και αραζουμε η ριμπας η μαυρη κλασσικα....αλλα σεπτεβρη δεν ξερω αν θα πηγαινω συνεχεια γτ ξεκιναει η εξεταστικη.

Τροποποιήθηκε από τον LefteGrimdeath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λίγο καιρό αγόρασα από συμφορουμίτη μας μια GoPro 2 HD και επιτέλους έγραψα λίγα πραγματάκια να πειραματιστώ. Μετά από ένα σχετικό edit με λίγα απλά εφέ και μουσικούλα, ήρθε η ώρα να βάλω και εγώ το πρώτο μου βίντεο. Ελπίζω να σας αρέσει η πρώτη μου προσπάθεια... :)

Πολυ ωραια προσπαθεια. Απλα εκει που χωνει ο tyler επρεπε να πεζει onboard με τη μηχανη να ακουγεται να επιταχυνει. Δοκιμασε ενα remake αμα θες και θα δεις οτι θα μετρησει :P

OFF-TOPIC:

Να υπενθυμησω στους φιλτατους που δεν εχουν συναισθηση του που βρισκονται, οτι δεν εχουν ολοι λεφτα για πιστες καθε φορα που θελουν να ξεκ@υλωσουν οποτε φτυστε την καραμελα ολοι εσεις οι επαγγελματιες αν θελετε...

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει κάτι πιο ακίνδυνο από φανάρι σε φανάρι. Άλλωστε πρέπει κάποιος να ναι τελείως κουλός για να του φύγει στην ευθεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει κάτι πιο ακίνδυνο από φανάρι σε φανάρι. Άλλωστε πρέπει κάποιος να ναι τελείως κουλός για να του φύγει στην ευθεία.

Εν έτη 1991, συμμαθητής είναι πρωτοετής φοιτητής στη Κομοτηνή, στα μηχανάκι από μικρό παιδί.

Παλικάρι 1.90, 19 ετών. Συνεπιβάτης σε FZR 1000 exup, ξεκινάει ο οδηγός απότομα και απροειδοποίητα (όπως σε φανάρι δηλαδή) με αποτέλεσμα να "αδειάσει" το φίλο προς τα πίσω. Κτύπημα στο πίσω μέρος της κεφαλής του φίλου στην άσφαλτο και ακαριαίος θάνατος (με 10-20 χλμ ανά ώρα να πω?)

Αυτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

part 2

Αδερφέ, τόσοι Ινδιάνοι μαζεμένοι ούτε στας Αμερικάς...Ειλικρινής ερώτηση : Νιώθεις ωραίος ή ωραία που ανέβασες τέτοια μαλακία ? Οχι για το politically correct της υπόθεσης, απλά, το μόνο που βλέπω στο βίντεο είναι υποψήφιοι αριθμοί σε στατιστικές (δυστυχώς)...

Και μετά μιλάμε περί "άδικων" θανάτων, κρίμα είναι ρε φίλε εν έτη 2013 να υπάρχει ακόμη τέτοια καγκουριά και αμάθεια, θα μου πείς, όλα θέμα παιδείας είναι, οπότε...

Stay classy Έλληνα...

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ, τόσοι Ινδιάνοι μαζεμένοι ούτε στας Αμερικάς...Ειλικρινής ερώτηση : Νιώθεις ωραίος ή ωραία που ανέβασες τέτοια μαλακία ? Οχι για το politically correct της υπόθεσης, απλά, το μόνο που βλέπω στο βίντεο είναι υποψήφιοι αριθμοί σε στατιστικές (δυστυχώς)...

Και μετά μιλάμε περί "άδικων" θανάτων, κρίμα είναι ρε φίλε εν έτη 2013 να υπάρχει ακόμη τέτοια καγκουριά και αμάθεια, θα μου πείς, όλα θέμα παιδείας είναι, οπότε...

Stay classy Έλληνα...

Δεν σε υποχρεωσε κανεις να το δεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μην τα ριχνετε ολα στον Λεφτερη..

1) Ειναι υπευθυνος ο καθενας για τον εαυτο του...

2) Αν θελει καποιος να βαλει κρανος θα το βαλει. Αν θελει να κανει σουζα θα την κανει. Αν θελει και το γκομενακι απο πισω θα το εχει..

Απο εκει και περα ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του...

1) Άμα με πάρει και εμένα μαζί του, οχι, δεν φέρει ευθύνη μόνο για την πάρτη του...

2) Άμα σκοτώσεις το οποιοδήποτε "γκομενάκι", εκτός το οτι θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα θα υποστείς και τις διώξεις/νομικές κυρώσεις απο τους συγγενείς του...

Ρε μάγκες, τα διαβάζετε αυτά που γράφετε ? Πόσο είστε, 15 χρονών και γράφετε τέτοιες μαλακίες ? Έχετε μπερδέψει τα ιντερνέτια και το netiquette με την πραγματικότητα...

Ελπίζω να μπει ποτέ κανείς στη θέση του να χάσει φίλο/αγαπημένο-η/συγγενή απο τέτοιους "μάγκες" ή και ανεγκέφαλες "δραστηριότητες"...

Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όχι αστεία...

Δεν σε υποχρεωσε κανεις να το δεις...

Φοβερό επιχείρημα Ινδιάνε αλλά μάλλον ουτε το Δημοτικό δεν έχεις τελειώσει...Δεν περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι απολύτως ειλικρινής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Άμα με πάρει και εμένα μαζί του, οχι, δεν φέρει ευθύνη μόνο για την πάρτη του...

2) Άμα σκοτώσεις το οποιοδήποτε "γκομενάκι", εκτός το οτι θα αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα θα υποστείς και τις διώξεις/νομικές κυρώσεις απο τους συγγενείς του...

Ρε μάγκες, τα διαβάζετε αυτά που γράφετε ? Πόσο είστε, 15 χρονών και γράφετε τέτοιες μαλακίες ? Έχετε μπερδέψει τα ιντερνέτια και το netiquette με την πραγματικότητα...

Ελπίζω να μπει ποτέ κανείς στη θέση του να χάσει φίλο/αγαπημένο-η/συγγενή απο τέτοιους "μάγκες" ή και ανεγκέφαλες "δραστηριότητες"...

Φοβερό επιχείρημα Ινδιάνε αλλά μάλλον ουτε το Δημοτικό δεν έχεις τελειώσει...Δεν περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι απολύτως ειλικρινής...

Σε αυτο το θεμα ανεβαζουμε βιντεακια απο βολτες με μηχανες και οτι αλλο εχουμε....προσωπικα δεχομαι τη κριτικη του αλλουνου αλλα οχι το κραξιμο...δεν εδωσα κανενα δικαιωμα...Δεν ευθυνομαι εγω αν ο αλλος ρισκαρει τη ζωη του....Αν θες ανοιξε δικο σου θεμα για αυτη τη συζητηση που λες....Και οσον αφορα για το θεμα του θανατου ασε να ξερω καλυτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε και λεμε...

1 δεν ευθυνεται ο Λεφτερης αν ο Φιλος του πεσει πανω σου.. Ευθυνεται αν πεσει ο ιδιος πανω σου..

2 το γκομενακι λοιπον ξερει εξαρχης οτι ανα πασα στιγμη εκει που θα ανεβει ενδεχεται και να πεθανει..

Και ξαναερχομαι στα λογια μου λεγοντας οτι και ο οδηγος ειναι εν γνωση οτι μπορει να σκοτωσει τον συνεπιβατη του οποτε και παλι κακο του κεφαλιου του αφου ξερει τι εχει να υποστει...

Κοινως συμφωνουμε με διαφορετικο τροπο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτο το θεμα ανεβαζουμε βιντεακια απο βολτες με μηχανες και οτι αλλο εχουμε....προσωπικα δεχομαι τη κριτικη του αλλουνου αλλα οχι το κραξιμο...δεν εδωσα κανενα δικαιωμα...Δεν ευθυνομαι εγω αν ο αλλος ρισκαρει τη ζωη του....Αν θες ανοιξε δικο σου θεμα για αυτη τη συζητηση που λες....Και οσον αφορα για το θεμα του θανατου ασε να ξερω καλυτερα....

Ρε Grim, ρε αγορίνα μου γλυκιά, ολόκληρο βίντεο σήκωσες με ινδιάνους, με επικίνδυνη και προκλητική οδήγηση σε δημόσιο δρόμο, και δεν έδωσες δικαίωμα ? Πλάκα κάνεις έτσι ? Έχεις συναίσθηση για αυτά που γράφεις ? Και που είσαι, είστε τόσο ταγάρια ρε φίλε που δείχνετε και τα μούτρα σας (που κράνος, ξέρω, ξέρω) - χώρια και 2 πινακιδούλες που φαίνονται μούρλια λέμε...Η μαγεία του HD...Πιο χαζοί ρε φίλε δεν πάει, πραγματικά δλδ...

Μάλλον όμως δεν έχεις φύγει ποτέ απο την θαλπωρή που σου παρέχει η γειτονιά σου για να γνωρίζεις οτι άμα τα έκανες αυτα στο εξωτερικό θα σε είχαν μαζέψει ήδη (μάντεψε πως)...

Σχετικά με το τελευταίο bolded : και ακόμα οδηγείς έτσι ? Ακόμα κάνεις παρέα με τέτοιους Ινδιάνους ? Είστε και πιτισιρικάδες ρε μάγκα, κρίμα, έχετε ολη τη γαμω-ζωή μπροστά σας αλλά μάλλον δεν την γουστάρετε και πολύ, κρίμα ρε, πολύ κρίμα...

Θα μου πείς, τι να ξέρω και εγώ ο μ@λάκας έτσι ? Ενας παπάρας πίσω απο ένα πληκτρολόγιο είμαι και εγώ...

Στο είπα και πρίν "stay classy" φίλτατε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ειπα να βαλω popcorn και καποιο εξυπνο σχολιο οταν ποσταρε το βιντεο αλλα σας ειδα ηρεμους και ειπα δε βαριεσαι. :(

Γιατι ρε? Γιατι ειστε τοσο αδικοι. Οταν εγω ηθελα εσεις δε λεγατε τιποτα.

Θα ειχα γεμισει likes τωρα. Αντε πια..

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να τελειωνουμε δεν διαφωνω σε αυτα που λετε...εγω απλα ανεβασα μια καγκουροβολτα η οποια εγινε αργα το βραδυ που δεν ειχε κινηση και την ανεβασα ποιο πολυ οχι για να το παιξω bad boy η οπως θελετε πειτε το αλλα για να το δουν τα παιδια που ηταν εκει γτ περιμενανε να δουν το βιντεο.....Ο πρωτος που μου μιλαει για θεμα ασφαλειας ειμαι εγω.....και αν το παρατηρησες ποιο πολυ σαν καμεραμαν ημουν εκει...αντε εκανα και 2 προσπαθειες για σουζα...για να τελειωνουμε το οτι καποιος-α δν σεβεται τον εαυτο του δεν φταιω εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα για να κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου να πω πως τα συγκεκριμενα ατομα δεν ειναι φιλαρακια που κανονιζουμε μαζι..

Απλα εμεις εδω παγκρατι/βυρωνα/καισαριανη κανονιζουμε ολοι μαζι ενα σημειο και φευγουμε ποσα μηχανακια..

Μαζευομαστε παρεουλες παρεουλες και καταληγουμε ενα μπουγιο που τους περισσοτερους δεν τους ξερουμε καν. Μονο φατσικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα κανετε που κανετε τα καγκουριλικια σας, θεσπιστε τουλαχιστον καποιους βασικους κανονες, γιατι ετσι οπως το βλεπω δεν ειναι και πολυ απιθανο εκει που πηγαινεις με 60 να σκασει ο 200ρισμενος σουζαριστος απο πισω σου. πχ αν δεις τα βιντεακια του παναγιωτη με το busa bastard, θα δεις οτι ποτε δεν προσπερνανε απροειδοποιητα ο ενας τον αλλον, βγαζουν φλας κα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να τελειωνουμε δεν διαφωνω σε αυτα που λετε...εγω απλα ανεβασα μια καγκουροβολτα η οποια εγινε αργα το βραδυ που δεν ειχε κινηση και την ανεβασα ποιο πολυ οχι για να το παιξω bad boy η οπως θελετε πειτε το αλλα για να το δουν τα παιδια που ηταν εκει γτ περιμενανε να δουν το βιντεο.....Ο πρωτος που μου μιλαει για θεμα ασφαλειας ειμαι εγω.....και αν το παρατηρησες ποιο πολυ σαν καμεραμαν ημουν εκει...αντε εκανα και 2 προσπαθειες για σουζα...για να τελειωνουμε το οτι καποιος-α δν σεβεται τον εαυτο του δεν φταιω εγω...

Πες στα παιδια που ηταν εκει να δουν και το βιντεακι που παραθετω απο κατω. Εστω και ενας να βαλει ενα κρανος στο κεφαλι του εγω θα ειμαι χαρουμενος.

Εχω γνωστους που ειναι ινδιανοι καγκουραιοι και οσο να τους λεω για κρανος αυτοι στα παπακια τους αλλα ποτε δεν ξερεις.

https://www.youtube.com/watch?v=GosQqhCY160

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επόμενη φορά που θα ξαναβγείτε βόλτα,ενημερώστε ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε ώστε να φροντίσουμε να μην σας συναντήσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτο την κανουμε τη βολτα αργα το βραδυ για να μην ενοχλουμε κανεναν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτο την κανουμε αργα το βραδυ για να μην ενοχλουμε κανεναν...

Κράνος,μπουφάν και σωστή πορεία όταν είσαστε πολλά μηχανάκια.Κοντομάνικα,σούζες και προσπεράσεις σε τυφλά σημεία δεν σας κάνουν καλύτερους οδηγούς.Μην γίνετε ποζέρια,κρίμα είναι.Καντε την καύλα σας αλλα με στοιχειώδεις κανόνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτο την κανουμε τη βολτα αργα το βραδυ για να μην ενοχλουμε κανεναν ενοχλουμε λιγοτερους

Καλωσυνη σας .Αλλα τυχαινει να κατοικει πολυς κοσμος πανω στην πιστα σας και ο θορυβος ,τα καγκουριλικια ,ο κινδυνος και τα ατυχηματα εχουν τρελανει αρκετους που παιζει να σας την στησουν με κανα μπουκαλι λαδι στα χερια.Το εχω ακουσει ακριβως ετσι .Προσεχετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνος,μπουφάν και σωστή πορεία όταν είσαστε πολλά μηχανάκια.Κοντομάνικα,σούζες και προσπεράσεις σε τυφλά σημεία δεν σας κάνουν καλύτερους οδηγούς.Μην γίνετε ποζέρια,κρίμα είναι.Καντε την καύλα σας αλλα με στοιχειώδεις κανόνες.

Το γελοίο ειναι οτι απο τα 30-40 μηχανακια που μασταν εγω και αλλοι 3 το πολυ να φοραγαμε κρανος και μπουφαν...και το ποιο γελοιο ειναι οτι εμεις ειμασταν και οι ποιο ηρεμοι.... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα