Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

τέτοια ανοίγματα με αυτοκίνητα δίπλα είναι λίγο τρομακτικά η αλήθεια....
το κράτησες για αρκετή ώρα στο τέρμα.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τέτοια ανοίγματα με αυτοκίνητα δίπλα είναι λίγο τρομακτικά η αλήθεια....το κράτησες για αρκετή ώρα στο τέρμα.... 

Μπα... τέρμα το πολύ για μερικά ( 2 - 3) δευτερόλεπτα το κρατάω κάθε φορά... γενικά πολύ δύσκολα να βρεις ιδανικές συνθήκες για να το πας τέρμα... συνήθως το πάω κοντά στο 70%...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα... τέρμα το πολύ για μερικά ( 2 - 3) δευτερόλεπτα το κρατάω κάθε φορά... γενικά πολύ δύσκολα να βρεις ιδανικές συνθήκες για να το πας τέρμα... συνήθως το πάω κοντά στο 70%...

εδώ έχουμε ένα δύο δρόμους τεράστιους οι οποίοι εάν τους επισκεφθείς νύχτα είναι άδειοι... τελείως άδειοι... οπώτε εκεί βγάζουμε το άχτι μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλανα απο το Mountain Enduro Camp στη Βερδικουσια που εγινε το καλοκαιρι και κλασσικα λιγο Χορτιατης και Σειχ σου, Θεσσαλονικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε guys στο πλάι στο κράνος τι εξαρτήματα χρειάζεται για να στερεωθεί η κάμερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε guys στο πλάι στο κράνος τι εξαρτήματα χρειάζεται για να στερεωθεί η κάμερα?

104155-L-LO.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην βάση έχει αυτοκόλλητο με καμπύλη?

Υπαρχουν αυτοκολλητα με καμπυλη, και επιπεδα. Δεν θυμαμαι, η αγοραζοντας το παραπανω mount παιρνεις μαζι και 2 αυτοκολλητα (ενα με καμπυλη κ ενα επιπεδο) ή τα αγοραζεις ξεχωριστα.  Παντως ειχε και η καμερα οταν την αγορασα.

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλανα απο το Mountain Enduro Camp στη Βερδικουσια που εγινε το καλοκαιρι και κλασσικα λιγο Χορτιατης και Σειχ σου, Θεσσαλονικη.

Πολυ ωραιο editing, και η μουσικη, ειναι σε ωραια ενταση, και ακουγεται το Husqy σου!! Ωραιοι!

Ομως πηρε το ματι μου, μπουφαν. Καλοκαιριατικα!! Τι φαση;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σαι καλα! :thumbsup: Ενα μπλε λες? Παιζει να ειναι σε 2 πλανα μονο ολα κι ολα... (ε νταξει ειναι απο πριν το καλοκαιρι αυτα, αλλα ας το προσπερασουμε, ε? :laugh:Δυστηχως δεν εχω το πανω μερος της στολης, οποτε ή εχει ζεστη και πανω απ'το θωρακα βαζω ενα φαρδυ μπλουζακι ή αμα εχει κρυο πανω απ'το θωρακα κατ'ευθειαν μπουφαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πρωτο βιντεο που ειχα τραβηξει με το μηχανακι μου...Φθινοπωρο 2008,

διαδρομη Ελευσινα-Ισθμος, καμερα JVC Everio Hybrid, χειροποιητη βαση στο τεποζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα χρηματα που εδωσα πραγματικα με εντυπωσιασε, και το βιντεο που τραβαει με αυτο που βλεπετε στο Youtube ποιοτικα δεν εχει καμια σχεση, αυτο ειναι και 480.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας βαλω και γω κατι ελαφρυ με την φθηνη

Τασο πολυ καλυτερη οπτικη το mount στο στηθος απο το αλλο που ειχες στο κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τασο πολυ καλυτερη οπτικη το mount στο στηθος απο το αλλο που ειχες στο κρανος.

Απλά θέλει λίγο πιο ψηλά προς το λαιμό για να τραβάει λιγότερο ντεπόζιτο! Δοκίμασα και στο πλάι του κράνους, θα το ανεβάσω για να το συζητήσουμε, ειναι η πρωτη λήψη που έκανα με τη βάση στήθους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά θέλει λίγο πιο ψηλά προς το λαιμό για να τραβάει λιγότερο ντεπόζιτο! Δοκίμασα και στο πλάι του κράνους, θα το ανεβάσω για να το συζητήσουμε, ειναι η πρωτη λήψη που έκανα με τη βάση στήθους.

Ναι για ανεβασε, τα δικα μου τα εχεις δει που την εχω στο πλαι... Τωρα ομως ψηνομαι κι εγω να τη δοκιμασω στο στηθος. Αμα σου πω οτι πηρα καινουργιο κρανακι παναλαφρο και αμα βαλω την καμερα στο πλαι μου φαινεται οτι θα με ενοχλει το βαρος της ακουγομαι τραγικος? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα