Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 καλοπουλητο γιαννηγια ποιο πας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 καλοπουλητο γιαννηγια ποιο πας;κοιτα ο κυκλος ξεκινησε με σκουτερ. μετα cb1000. μετα cb 500x κ τωρα για σκουτερ με βλεπω παλι... το ιδανικο θα ηταν μια μοτο μεγαλου κυβισμου αλλα δεν ειναι εποχη για τετοια ανοιγματα για μενα.. οποτε για σκουτερ παω εκτος απροοπτου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Καλοπουλητο επισης γιαννη Εσυ ειδικα εισαι πολυ καλη περιπτωση αναβατη να μας πεις δυο πραγματα.Φανταζομαι οι αναγκες του καθενός μεσα στα χρονια αλλαζουν και εκει μαλλον οφειλονται οι αντικαταστασεις Αν θελεις προσθεσε δυο λογια τι αλλαξε σε εσενα τοτε και μεταπηδησες απο το cbf1000 στο cb500x και τι τωρα Τσεκαρε το xmax 250 της yamaha H μηπως να περιμενεις λιγο να δεις τα 250ρια που θα σκασουν μεσα στο ετος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Καλοπουλητο επισης γιαννη Εσυ ειδικα εισαι πολυ καλη περιπτωση αναβατη να μας πεις δυο πραγματα.Φανταζομαι οι αναγκες του καθενός μεσα στα χρονια αλλαζουν και εκει μαλλον οφειλονται οι αντικαταστασεις Αν θελεις προσθεσε δυο λογια τι αλλαξε σε εσενα τοτε και μεταπηδησες απο το cbf1000 στο cb500x και τι τωρα Τσεκαρε το xmax 250 της yamaha H μηπως να περιμενεις λιγο να δεις τα 250ρια που θα σκασουν μεσα στο ετος η αλλαγη απο το 1000 στο 500 εγινε επειδη ειχα φτασει να χρησιμοποιω το 1000 σαν παπι. το μηχανακι αγοραστηκε για να πηγαινω βολτες. απο την στιγμη που δεν πηγαινα βολτες για χ λογους δεν υπηρχε λογος να το κρατησω. οχι οτι με χαλαγε να κινουμε εντος πολης. αλλα ηταν ψιλο ασυμφορο.. σε γενικες γραμμες το cbf το εχω μες στην καρδια μου.. απιστευτος κινητηρας. χαμηλοροππος. ιδανικος για χαλαρες βολτες.. σταθεροτητα. καλα φρενα . πολυ καλο. η μεταβαση στο cb 500 ηταν ομαλη σχετικα γιατι ηξερα τι επαιρνα κ γιατι το επαιρνα.. τωρα ειμαι σε μια φαση. που εχω κουραστει γενικοτερα με την ολη φαση της μηχανης. κινουμε συχνα δικαβαλος. εντος πολης. 1η 2α 3η.. αντε λαδωσε αλυσιδα.. θελει λιγο να ηρεμησει το κεφαλι μου. εννοειται οτι πως σε καποια φαση θα ξανα παρω μηχανη η αλλαγη απο το 1000 στο 500 εγινε επειδη ειχα φτασει να χρησιμοποιω το 1000 σαν παπι. το μηχανακι αγοραστηκε για να πηγαινω βολτες. απο την στιγμη που δεν πηγαινα βολτες για χ λογους δεν υπηρχε λογος να το κρατησω. οχι οτι με χαλαγε να κινουμε εντος πολης. αλλα ηταν ψιλο ασυμφορο.. σε γενικες γραμμες το cbf το εχω μες στην καρδια μου.. απιστευτος κινητηρας. χαμηλοροππος. ιδανικος για χαλαρες βολτες.. σταθεροτητα. καλα φρενα . πολυ καλο. η μεταβαση στο cb 500 ηταν ομαλη σχετικα γιατι ηξερα τι επαιρνα κ γιατι το επαιρνα.. τωρα ειμαι σε μια φαση. που εχω κουραστει γενικοτερα με την ολη φαση της μηχανης. κινουμε συχνα δικαβαλος. εντος πολης. 1η 2α 3η.. αντε λαδωσε αλυσιδα.. θελει λιγο να ηρεμησει το κεφαλι μου. εννοειται οτι πως σε καποια φαση θα ξανα παρω μηχανηγια σκουτερ . επειδη ειχα το gts 300 της sym κ ημουν σχετικα ευχαριστημενος.. σχεφτομαι να κινηθω καπου εκει. χωρις να εχω καταληξει.. θελει ερευνα το πραμα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Καταλαβα, εαν το θεμα ειναι η πρακτικοτητα εχεις τα δικια σου, ειναι στην ιδια κατηγορια gts300 & xciting 300Και με 400 ευρω παραπανω παιρνεις ιαπωνα το xmax250 που ενω πιο αργο ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Καταλαβα, εαν το θεμα ειναι η πρακτικοτητα εχεις τα δικια σου, ειναι στην ιδια κατηγορια gts300 & xciting 300Και με 400 ευρω παραπανω παιρνεις ιαπωνα το xmax250 που ενω πιο αργο ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας η αληθεια ειναι οτι θα βασανιστω μεχρι να καταληξω σε σκουτερ.. ειναι πολλα ειναι η αληθεια.. ας δωσω πρωτα το cb και θα τα βρουμε τα αλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Καλοπούλητο Γιάννη και καλή επιλογή στο νέο.Χτύπα ένα καλό 300άρι και θάσαι καλυμμένος και δικάβαλος μια χαρά. Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα...φυσικά και προσωπικά, για την πόλη έχω σκούτερ 125άρι και με πάει δικάβαλο μια χαρά με την κυρά και με ψώνια και τα πάντα όλα και κοστίζει τίποτα σχεδόν. Αρκεί νάναι ψεκαστό για να μη μασάει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) πρωτα να πω καλοπουλητο στο φιλο που αλλαζει κατηγορια και με το καλο το νεο εργαλειο του! χθες εβαλα επιτελους τα προβολακια και την αναμονη για ρευμα 12v+usb. ο μηχανικος ασχοληθηκε αρκετα και προσπαθησε να μην φαινεται τιποτα απο τα εξτρα καλωδια. το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο. τα περισσοτερα καλωδια ειναι επιμελως τοποθετημενα μαζι με αυτα που υπηρχαν ηδη και στα καγκελα μπηκαν μικρα δεματικα για να κρατουν τα καλωδια στη θεση τους και να μην γινονται αντιληπτα. το βραδυ τα εφτιαξα λιγο να ριχνουν εκει που νομιζω οτι χρειαζεται αλλα θα πρεπει να παω μια βολτα σε δρομο χωρις φωτα και να δω αν χρειαζονται καποια αλλαγη στο σημειο που φωτιζουν. θελω πιο πολυ να φεγγουν χαμηλα και λιγο στα πλαγια για να εχω πιο πολυ φως στο εσωτερικο της στροφης μιας και εκει ειχα δει οτι υστερουσαν τα μαμισια φωτα στη μεσαια σκαλα. πιστευω συντομα να βρω ευκαιρια να τα δοκιμασω! επισης να πω οτι ρευμα και για τα προβολακια και για την πριζα πηρε απο μπροστα στο κεντρικο κυκλωμα που δινει ρευμα οταν ανοιγει ο διακοπτης για να μην υπαρχει φοβος να μεινει ανοιχτο κατι και επισης για καλυτερο ρευμα. μου εβαλε και μια ασφαλεια πανω στην ενωση των νεων εξαρτηματων ετσι ωστε αν παθουν κατι να μην βραχυκυκλωσει κατι αλλο. η πριζα βεβαια εχει και μια μικρη ασφαλεια απο μονη της.ο διακοπτης για τα προβολακια μπηκε στην αριστερη μερια διπλα απο τους αλλους διακοπτες. στο τελος μου ειπε οτι καλο θα ειναι να μην τα εχω ολη την ωρα ανοιχτα γιατι σιγουρα θα ζοριστει η μπαταρια αλλα πιο πολυ τον νοιαζει ο ανορθωτης που θα προσπαθει να δωσει παραπανω ρευμα απο οτι ειναι σχεδιασμενος να δινει και υπαρχει περιπτωση να καει αν δουλευει ετσι συνεχεια. φυσικα και η χρηση που τα θελω εγω δεν ειναι για καθε μερα. οποτε μαλλον δεν θα εχουμε καποιο θεμα. το καθε ενα ειναι 15w αλλα εχουν μικρη και μεγαλη σκαλα οποτε αν η μικρη σκαλα στον δρομο βολευει θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. μεγαλη σκαλαμικρη σκαλαδεν εχουν μεγαλη διαφορα στις φωτο. λιγο στα πλαγια εχουν διαφορα αλλα στην πραγματικοτητα εχουν.η πριζα πανω στο τιμονικαι ενα βιντεακι με τα στρομπο . καλες βολτες να εχουμε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 από τον johni41 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Με γεια, με γεια, εγώ έχω τα απλά χωρίς το angel-devil eye, τα χρησιμοποιώ ποιο πολύ για το κέντρο το βράδυ με έχουν βολέψει πολύ. Δεν νομίζω να έχεις θέμα όσον αφορά τα ρεύματα είναι πολύ μικρή η κατανάλωση ώστε να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Το strobe με έχει βοηθήσει πολύ σε κίνηση μιας και με μαύρα ρούχα και άσπρο κράνος δεν θέλει πολύ για να ανοίξει η κίνηση να περάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 και μενα ενας φιλος το ιδιο μου ειπε. θα σου ανοιγουν δρομο για πλακα με αυτα. σιγουρα σε προσεχουν περισσοτερο ετσι αλλα δεν ξερω ποσο κουραστικο ειναι και για τον ιδιο τον οδηγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Μεγειές Γιάννη κατ' αρχάς.Έβαλα ακριβώς τα ίδια, δεν ξέρω αν έβαλες από πίσω που βγαίνει το κεντρικό καλώδιο και εκεί που βγαίνουν τα καλωδιάκια για τα Angel eyes λίγη σιλικόνη γιατί αλλιώς θα σου θολώσουν αν πέσεις σε βροχή, το πλύνεις κλπ. Ρίξτου μια ματιά και βάλε τους.Από κατανάλωση δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχούν διότι είναι led και όπως πολύ σωστά είπες είναι 15 watt μόνο. Προσωπικά τάχω με μια ασφάλεια των 3 Αμπέρ πέραν της κεντρικής των αξεσουάρ με το ρελέ που έχει πρόβλεψη μιας που τα σύνδεσα όλα με εργοστασιακές φίσες - subharness κλπ. Τα δουλεύω δε μαζί με θερμαινόμενα κλπ σε ομίχλες κλπ και δεν μασάνε μία ούτε αυτά ούτε ανορθωτής ούτε τίποτα. Δες τι ρεύμα τραβάς και τι δίνει η γεννήτρια του μοτό. Αν δε προβλέπονται από τη Χόντα σαν αξεσουάρ τέτοια προβολάκια μην ανησυχείς για τίποτα.Άψογα και άξια των χρημάτων τους, δες μια από τις χρήσεις τους : ΕΝΤΙΤ : Κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα και δεν ξέρω αν το βλέπω καλά. Τάχεις μέσα απο τα κάγκελα ? Αν ναι σε μια περίπτωση ο μη γένοιτο πτώσης μήπως χτυπήσουν κανά πλαστικό και το σπάσουν πούναι πανάκριβο?Αυτά άμα σπάσουν 28,5 ευρώ έχουν οπότε τι είχαμε τι χάσαμε, προσωπικά τάχω εξωτερικά στα κάγκελα , σκέψου το. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 και μενα ενας φιλος το ιδιο μου ειπε. θα σου ανοιγουν δρομο για πλακα με αυτα. σιγουρα σε προσεχουν περισσοτερο ετσι αλλα δεν ξερω ποσο κουραστικο ειναι και για τον ιδιο τον οδηγο...johni 41 τι λαμπα εχεις βαλει μπροστα ?? θελω να αλλαξω την εργοστασιακη και να βαλω τυπου σαν την δικη σου(ψυχρο φως) αλλα ολοι μου λενε οτι μετα απο λιγο καιγονται δεν κρατανε..κινεζια κλασικα..τελοσπ,.εσενα σου ειναι οκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 johni 41 τι λαμπα εχεις βαλει μπροστα ?? θελω να αλλαξω την εργοστασιακη και να βαλω τυπου σαν την δικη σου(ψυχρο φως) αλλα ολοι μου λενε οτι μετα απο λιγο καιγονται δεν κρατανε..κινεζια κλασικα..τελοσπ,.εσενα σου ειναι οκ?δες για osram ή philips καλο ειναι να αποφυγεις τις κινεζικες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 johni 41 τι λαμπα εχεις βαλει μπροστα ?? θελω να αλλαξω την εργοστασιακη και να βαλω τυπου σαν την δικη σου(ψυχρο φως) αλλα ολοι μου λενε οτι μετα απο λιγο καιγονται δεν κρατανε..κινεζια κλασικα..τελοσπ,.εσενα σου ειναι οκ?το μοντελο του 16 εχει εργοστασιακα led μπρος πισω. Δεν αλλαξε κατι ο Γιαννης. Βαλε καποια επωνυμη. Δεν ειναι τρελο το ποσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Έβαλα ακριβώς τα ίδια, δεν ξέρω αν έβαλες από πίσω που βγαίνει το κεντρικό καλώδιο και εκεί που βγαίνουν τα καλωδιάκια για τα Angel eyes λίγη σιλικόνη γιατί αλλιώς θα σου θολώσουν αν πέσεις σε βροχή, το πλύνεις κλπ. Ρίξτου μια ματιά και βάλε τους. ΕΝΤΙΤ : Κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα και δεν ξέρω αν το βλέπω καλά. Τάχεις μέσα απο τα κάγκελα ? Αν ναι σε μια περίπτωση ο μη γένοιτο πτώσης μήπως χτυπήσουν κανά πλαστικό και το σπάσουν πούναι πανάκριβο?Αυτά άμα σπάσουν 28,5 ευρώ έχουν οπότε τι είχαμε τι χάσαμε, προσωπικά τάχω εξωτερικά στα κάγκελα , σκέψου το.ειχα ηδη διαβασει κατι παρομοιο και εχω βαλει μπολικη μαυρη σιλικονη στο καλωδιο για τα angel eyes και εκει που μπαινει το κυριο καλωδιο. εβαλα οσο μπορουσα και στις βιδες που μπαινουν απο τα πλαγια για να κρατουν το εξωτερικο κελυφος. επισης τα εβαλα απο μεσα γιατι ετσι δεν φαρδαινει το μηχανακι και δεν παιζει να βρισκω εγω ή κανενας περαστικος. τωρα για τα πλαστικα που λες εχεις ενα δικιο αλλα ετσι οπως μπηκαν μου αρεσουν κιολας τελικα... ελπιζω να μην χρειαστω πλαστικα johni 41 τι λαμπα εχεις βαλει μπροστα ?? θελω να αλλαξω την εργοστασιακη και να βαλω τυπου σαν την δικη σου(ψυχρο φως) αλλα ολοι μου λενε οτι μετα απο λιγο καιγονται δεν κρατανε..κινεζια κλασικα..τελοσπ,.εσενα σου ειναι οκ?το μοντελο του 16 εχει εργοστασιακα led μπρος πισω. Δεν αλλαξε κατι ο Γιαννης. Βαλε καποια επωνυμη. Δεν ειναι τρελο το ποσο. οπως τα ειπε ο φιλος Χ! ειναι led απο τη μανα τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Μια χαρά λοιπόν.Και στις βίδες έβαλα και εγώ και ξέχασα να το αναφέρω.Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι προσωπικά δεν βλέπω να μου δημιουργούν θέμα γιατί εξέχουν αλλά δεν κυκλοφορώ πόλη παρά μόνο για να βγώ ταξίδι ή για να μπω και σε ελάχιστες άλλες περιπτώσεις οπότε δεν μπορώ να κρίνω με λεπτομέρεια. Σίγουρα όμως μεγαλώνει ελάχιστα το πλάτος. Τώρα για τα πλαστικά........ας μη το συζητήσουμε περαιτέρω γιατί πονάει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 ειχα ηδη διαβασει κατι παρομοιο και εχω βαλει μπολικη μαυρη σιλικονη στο καλωδιο για τα angel eyes και εκει που μπαινει το κυριο καλωδιο. εβαλα οσο μπορουσα και στις βιδες που μπαινουν απο τα πλαγια για να κρατουν το εξωτερικο κελυφος. επισης τα εβαλα απο μεσα γιατι ετσι δεν φαρδαινει το μηχανακι και δεν παιζει να βρισκω εγω ή κανενας περαστικος. τωρα για τα πλαστικα που λες εχεις ενα δικιο αλλα ετσι οπως μπηκαν μου αρεσουν κιολας τελικα... ελπιζω να μην χρειαστω πλαστικα οπως τα ειπε ο φιλος Χ! ειναι led απο τη μανα τους!η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραίο με αυτόν τον σχεδιασμό, από μέσα κρατάει τη μηχανή συμμαζεμένη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 δες για osram ή philips καλο ειναι να αποφυγεις τις κινεζικες.Οκ. δεν το ηξερα οτι εχει απο την μανα του..το θεμα ειναι led ή xenon ? τελοσπ. ψαξιμο και εχει ο θεος! ευχαριστω.. και οποια βοηθεια θα ηταν χρησιμη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 Οκ. δεν το ηξερα οτι εχει απο την μανα του..το θεμα ειναι led ή xenon ? τελοσπ. ψαξιμο και εχει ο θεος! ευχαριστω.. και οποια βοηθεια θα ηταν χρησιμη!!! http://www.ctd.gr/product/11725/proionta-lampes-osram-lampes-osram-aytokinitoy-osram-night-breaker-plus-h4-12v-6055w-osram-night-breaker-plus-/εβαλα αυτη τελικα , για τους παλιους κατοχους Cb αν θελουν αλλαγη ειναι μια χαρα , φως ελαφρυ πιο λευκο απ την μανα του, οχι xenon...εγω εμεινα ικανοποιημενος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια στο φορουμ.ειμαι καινουργιος οσο αφορα την εγγραφη αλλα παρακολουθουσα τις συζιτησεις οσον αφορα τις μηχανες μας.βασικα ελυσα και το προβλημα της σελας οπου δεν ειχα δει οτι εγδερνε το τεποζιτο.οσο για μενα ημουν χρονια streetaκιας και διαλεξα το cb500x τα τελευταια χρονια λογω οικονομιας καταναλωσης και οχι πια ταξιδια....δυστυχως.οταν το καταφερω θα ανεβασω φωτο και τα διαφορα ψιλοαξεσουαρ που του εβαλα.ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Α ναι και μια βοηθεια πως θα ανεβασω τις φωτο.γιατι δεν θυμαμαι που το ειχα δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Α ναι και μια βοηθεια πως θα ανεβασω τις φωτο.γιατι δεν θυμαμαι που το ειχα δει.θα τις ανεβασεις σε ενα σχετικο site. εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω το photobucket. και μετα με το direct link θα το κανεις επικολληση πατωντας στο κουμπι κατω δεξια "εισαγωγη αλλων πολυμεσων" στη δευτερη επιλογη "εισαγωγη απο διευθυνση url" ειναι ευκολο!σειρα μου τωρα! σε πιο σημειο εχεις δει οτι γδερνει το τεποζιτο και πως το αντιμετωπισες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 θα τις ανεβασεις σε ενα σχετικο site. εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω το photobucket. και μετα με το direct link θα το κανεις επικολληση πατωντας στο κουμπι κατω δεξια "εισαγωγη αλλων πολυμεσων" στη δευτερη επιλογη "εισαγωγη απο διευθυνση url" ειναι ευκολο!σειρα μου τωρα! σε πιο σημειο εχεις δει οτι γδερνει το τεποζιτο και πως το αντιμετωπισες? αριστερα και δεξια οπως και οι φωτο που ειχαν ανεβασει εδω.απο συραπτικα χτυπιεται απο οτι φενεται.εγω εβαλα σε ολη την μπροστινη επιφανεια των μροστινων συραπτικων armaflex ειναι μια ταινια αυτοκολλητη που τυλιγουμε σωληνες κλιματιστικων η ηλιακων μαυρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 οταν μπορεσεις βαλε φωτο να δουμε το αποτελεσμα και τη μηχανη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Να σου πω στειλε με πμ λιγο πιο αναλυτικα πως ανεβαζουμε.παντως αρχικα γραφτηκα στο σαιτ που ειπες.ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες