mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Καλημέρα φίλε Εντερπράηζ καλημέρα και στους σύντροχους Ευχαριστώ πολύ Ωραίο και το δικό σου στήσιμο και πάντα καλοτάξιδος Αν έχεις χρόνο και μπορέσεις στειλε μου σε καποιο π.μ για να μην κουράζω το φορουμ με προσωπικές απορίες-ερωτήσεις τι ζελατινα φοράς-το μπαράκι στηριξης πως κι απο που-η βάση του κινητού-εχεις και καλωδιωση usb? οι χουφτες σου? Η ζημιά στα κάγκελα έγινε αφού έπεσε η κούκλα ή προυπήρξε κάποια "στραβή" ισως εκ κατασκευής ή τοποθέτησης? Ειχες κραδασμούς από την αρχή που τα εβαλες? Τα φοράει κολητός μου σε Βαραντέρο και του έλεγα τις περιπέτειες σας και δεν δεχόταν κουβεντα δεν του εχουν βγαλει κανενα πρόβλημα γενικώς Δεν έχει πέσει όμως το μοτο του και φυσικά ναι άλλο μοτό και διαφορετικό δέσιμο σε αυτο το μοντέλο Πρώτο αξεσουαρ αφτερ μαρκετ Καθρέπτες(οι δικοί του για τα γουστα μου "δεν είναι" καθρέπτες) Φίλοι μου οι καθρέπτες και η περιφεριακή όραση με έσωσαν 2 φορές την 1 σιγουρα από νοσοκομείο κι εξηγούμαι Σταματημενος στο φανάρι Β.Σοφίας και Ηρωδου στους ευζωνους 8 το πρωί με αντηλιά (εσκαγε μυτη ο ήλιος απ το Χίλτον μεριά) Πιάνει η ακρη του ματιου μου ΙΧ να ερχεται με ταχυτητα που δεν δικαιολογούσε ότι στα 50 μετρα περίπου θα σταματούσε σε κοκκινο Ενστικτωδώς φευγω απο την αριστερη προς την δεξια λωριδα και ναι παιδιά πέρασε διπλα μου φέτα και στούκαρε με άλλον που κατεβαινε την Ηρώδου Η αντηλιά τον τύφλωνε και δεν ειχε δει ουτε φαναρι ΟΥΤΕ εμένα Ιδιο σκηνικό απόγευματακι καλοκαιρι με ταξιτζή που κατεβαινε Δεκελειας στο φαναρι στο υψος του γηπεδου της ΑΕΚ Αποτέλεσμα θρίλερ. Δίπλα μου μια κοπελιά με παπί που με ακολουθησε στην ακρη γιατι ψαρωσε απ την φωνη μου όπως μου είπε και μετα κατάλαβε!!! Εβαλα λοιπόν στο μοτοντισκάβερυ Αχαρνων 1 ζευγάρι κι ειδα το φως μου με 64 ευρώ και θεωρώ πως του πάνε και καλυτερα με τις "γωνίες" που έχει γενικώς η φάτσα του Αργότερα μεσα στην μερα θα σας δειξω φωτό.Σημασία έχει 'ομως πως τωρα έχω σχεδόν διπλάσιο πεδίο πίσω εικόνας και μου δείχνουν πεδίο που ΔΕΝ μου έδειχναν οι μαμήσιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Σχετικά με τα κάγκελα Givi, και εμενα εσπασε στο ιδιο σημειο με τον @Χ, αλλά μετά απο την επισκευή , έχουν μειωθεί λίγο οι δονήσεις . Την δεύτερη φορά που μου το έριξαν (το μηχανάκι έχει πέσει 2 φορές, και καμία φορά δεν ήμουν πάνω... ) άντεξε και σε συνδυασμό με την μπαγκαζιερα δεν έπαθε ζημία πουθενά. Το πόρισμα δηλαδή , κατά την γνώμη μου, Givi κάγκελα, τι να κάνουμε, δουλεύουν όμως. Επιπλεον ιιισως και να ισχυει αυτο που ειχε αναφερθει τοτε στο θεμα που ανοιξα, οτι δηλαδη τα καγκελα επιτηδες σπανε ευκολα στις κολλησεις για να απορροφειται η κρουση χωρις ζημιες σε πλαισια κτλ... Εμενα οχι απλως δεν μειωθηκαν οι δονησεις αλλα κανει σαν μονοκυλινδρο χωρις λαδια μετα την επισκευη εκει στο γνωστο φασμα 4700-5100rpm... @mitsos59 υπαρχει παντα και αυτη η λυση σε πιστη αντιγραφη των hepco αλλα ο κινεζος πολλες φορες κανει τον κινεζο, η φτηνια τρωει τον παρά κτλ κτλ. Ισως ειναι μια χαρα ομως... https://www.ebay.com/itm/For-HONDA-CB500X-CB400X-13-17-Frame-Engine-Crash-Bar-Extension-Protector-Guard/173061435836?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Παραξενο κι αυτο που αναφερεις με τους καθρεφτες...εχω πολυ καλη ορατοτητα πισω...δεν ειχα κανενα προβλημα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Η ζελατίνα είναι η μαμά. Το μπαράκι είναι πρώην κοντάρι από ανεμιστήρα , με 2 λάμες και ηλεκτροσυγκόλληση και βάψιμο. Χούφτες από ebay με 12 ευρώ, στην δεύτερη πτώση έσπασε η μια, σκοτίστηκα, θα παραγγείλω άλλες, προς το παρόν έβαλα κόλα και έχει γίνει σαν καινούργιο. Μπριζακι USB απο ebay επίσης. Τα κάγκελα τώρα, σαν μεταλο, δεν ξέρω να κρίνω, με ενοχλεί η υλοποίηση τους, πάνε και δένουν πάνω στο μοτέρ, οπότε δουλεύουν σαν ηχείο στους κραδασμούς και συντονίζει ολόκληρο το σύστημα. Στο NC Ας πούμε, που δεν κουμπώνουν πάνω στο μοτέρ, είναι μια χαρά. Για τους καθρέφτες , εγώ μάλλον θέλω να τους ψηλώσω λίγο με αποστάτες, γιατί όλο τους ωμούς μου βλέπω. πριν 3 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Επιπλεον ιιισως και να ισχυει αυτο που ειχε αναφερθει τοτε στο θεμα που ανοιξα, οτι δηλαδη τα καγκελα επιτηδες σπανε ευκολα στις κολλησεις για να απορροφειται η κρουση χωρις ζημιες σε πλαισια κτλ... Και μένα αυτό είπε ο μάστορας, λογικό να σπάσει . Ίσως το έσφιξε καλύτερα; Έβαλε ροδέλες; Δεν ξέρω , πάντως δεν κάνει όπως πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Για να το συμμαζεψω λιγο, εγω προσωπικα καταληγω πως οι καλυτερες επωνυμες και συγκεκριμενες λυσεις ειναι για καγκελα αυτή της hepco & becker: και για μανιταρια τα pro της puig που εχουν πλατια βαση και μαλλον μειωνουν τον κινδυνο στραβης με το πλαισιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Οσο το σκέφτομαι (και σας διαβάζω ) καταλήγω έστω και σε 2 φάσεις στην Χεπκο κι ο θεός βοηθός Μανιτάρια προσανατολίζομαι για το πίσω μέρος γιατι δεν ειμαι και τοσο σίγουρος ότι ο μικρός θαχει μονιμα την μπαγαζ πίσω Εντερπράηζ δεν ξερω γιατι αλλά η ζελατίνα σου μου δειχνει πιο μεγαλη απ την δικη μου (κοιταζω απ το μπαλκονι) ίσως με ξεγαλάει η φωτό η παιζει να την μίκρυναν? Την βαση του κινητου κι αυτη απο e-bay ? Την εχω δει κι εκει στα μαλαισιανά σάητ την φορανε όλοι στα cb τους Εχετε δει εκεί στην Πατάγια ένας τύπος με συνεργειο μεττροπών πως το κάνει τούμπανο το εργαλείο? Φίλε Χ εισαι μακρυά να στους δανειζα για μια βόλτα να δεις διαφορά μινιμουμ +50% του πίσω πεδιου στην ευρύτητα και σχεδόν 100% στην ευκρίνεια-καθαρότητα Υπ όψιν απλά ξεβιδωνεις-βιδώνεις όχι σαν τα γιαμαχα που σε βασανιζουν λογω αναποδων σπειρωματων Για τα ηλεκτρολογικά παιδια πατε σε ηλεκτρολογο ή εκει στο εξ. σερβις τα ξερουν και τα κανουν όλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Μήπως δείχνει πιο μεγάλη γιατί την έχω στην επάνω θέση; Του 2016 εχει δυο θέσεις . Η βάση του κινητού είναι η κλασσική RAM Mount ,είπα εκεί να μην πάρω κινεζική Ηλεκτρολογικά δεν είναι δύσκολο, για μένα ήταν δύσκολο το βάλε βγάλε των φεριγνκ. Κάτω από την σέλα έχει αναμονή , φισα, για να βάλεις οτι θες, έχει και το αρσενικό φις, εγώ προσωπικά, έβαλα κολλητήρι στα καλώδια να γίνουν σκληρά, τα έχωσα μέσα, με μπόλικη μονωτική και είναι μπόμπα. κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος mitsos59 έγραψε: Μανιτάρια προσανατολίζομαι για το πίσω μέρος γιατι δεν ειμαι και τοσο σίγουρος ότι ο μικρός θαχει μονιμα την μπαγαζ πίσω Οταν λες πισω πού ακριβως; Στον πισω τροχο; Αν λες εκει μην περιμενεις καμια τρελη προστασια...Να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως προστατευουν εκει. Μαλλον χαμηλοτερα σημεια οπως το ψαλιδι παρα οτιδηποτε αλλο... Εχετε δει εκεί στην Πατάγια ένας τύπος με συνεργειο μεττροπών πως το κάνει τούμπανο το εργαλείο? Οι ταυλανδοι ειναι θεοπαλαβοι ειναι αληθεια.. Και τεεεεερμα κιτς και κακογουστοι... Φίλε Χ εισαι μακρυά να στους δανειζα για μια βόλτα να δεις διαφορά μινιμουμ +50% του πίσω πεδιου στην ευρύτητα και σχεδόν 100% στην ευκρίνεια-καθαρότητα Υπ όψιν απλά ξεβιδωνεις-βιδώνεις όχι σαν τα γιαμαχα που σε βασανιζουν λογω αναποδων σπειρωματων Τι να πω... μου κινεις την περιεργεια... Για τα ηλεκτρολογικά παιδια πατε σε ηλεκτρολογο ή εκει στο εξ. σερβις τα ξερουν και τα κανουν όλα? Σε ολα τα συνεργεια θα στο κανουν... κι εγω σε συνεργειο το ξηγηθηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Στα μαμίσια Dunlop σύντροχοι τι πιέσεις βάζετε μονοκάβαλοι (80 κιλά αναβάτης) Θέλει κατι παραπάνω δικάβαλοι? Τι λέει η εμπειρια σας στον δρόμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Εγώ έβαζα οτι λέει το μανουαλ. και τα κράτησα 15.000 χιλιόμετρα. Αλλά είναι ψιλο μαπα ελαστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος mitsos59 έγραψε: Στα μαμίσια Dunlop σύντροχοι τι πιέσεις βάζετε μονοκάβαλοι (80 κιλά αναβάτης) Θέλει κατι παραπάνω δικάβαλοι? Τι λέει η εμπειρια σας στον δρόμο? Σε καμια περιπτωση αυτο που λεει η χοντα εκτος κι αν το φορτωσεις τερμα. Οχι μονο στα μανισια, σε ολα τα λαστιχα... Ειδικα σε αυτους τους δρομους και κρυα με 36-42 που λεει ειναι κινδυνος θανατος... εγω τα εχω απο 32-36 εως 34-38 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Αφιερωμένο στον φίλο Χ https://prnt.sc/j05okw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε: Αφιερωμένο στον φίλο Χ Eυχαριστω πολυ και να ανταποδωσω! Ειναι καπως πιο καλογουστα η αληθεια ειναι αυτα που εβαλες. Αν και προσωπικα ειμαι του λιγο πιο λιτου ή δεμενου και ομοιομορφου σε αισθητικη. Δεν νομιζω πως το cb πρεπει να φορτωνεται με αλλα 150 κιλα αχρηστου ουσιαστικα εξοπλισμου που δινει μονο μουρη... Βλεπε σιτα στο φαναρι ή το απαραδεκτο υπερμεγεθες ραμφος... Μου θυμιζει αυτους που ξηλωνουν το honda και κολλανε το bmw...(επισης εξ' ανατολων το φαινομενο αλλα το εχω δει και στο κινεζικο 250αρι να το εχει κανει ενας εδω στις Αθηνες...) Τιποτα το κακο με την μουρη αλλα οχι σε επιπεδα τουμπανιασμενου hyundai...αφου hyundai ειναι...και το ξερουμε ολοι... Οριστε για μενα ο σωστος ο τουριστας και το σωστο μηχανακι... Αυτο μαλιστα... και μιας και σκαλιζα φωτογραφιες να πουμε και ενα μεγαλο μπραβο στο ταυλανδεζικο παλουκαρι (οχι φυσικα για τα αυτοκολλητα...ειδικα τα touratech στις χουφτες...ε ρε κομπλεξ...) Α! Α! Α! Βρηκα και καγκελα!!! Ωχ μπαναϊα μ'.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2018 από τον Χ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Χα χα χα αυτό το φούξια-βεραμάν κανένα κοριτσόπουλο θα το έχει Ο τελευταίος μάλλον έβαλε κάγκελα για να μπορεί να στήνει 50" ιντσο αντιεροπορικό πάνω τους Αν έβρισκε και δρεπανηφόρα μανιτάρια θαταν κομπλέ Καλές πάντως μ' εκανες και γέλασα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 @origon προφανως και οι απαντησεις που θα λαβεις θα ειναι υπερ του cb (οι περισσοτερες τουλαχιστον). οχι αδικα ομως, για τη χρηση που το θες. εχω οδηγησει λιγο το v-strom και ηταν απο τις μηχανες που ηθελα να παρω. ομως το cb ειναι πολυ πιο μικρο και ελαφρυ με αποτελεσμα να εισαι πιο ανετος μεσα στην πολη. καταναλωνει λιγοτερη βενζινη απο πολλες μηχανες οποτε το κοστος της καθημερινης σου μετακινησης δεν θα ειναι υψηλο. στην εθνικη και για ταχυτητες 120-140 παει κατα τη γνωμη μου ανετα και με δικαβαλο, οχι για μικρες αποστασεις αλλα και για ταξιδι που εχω παει με τη γυναικα μου μαζι. εχει ενα μειον οτι ειναι σχετικα κοντες οι σχεσεις και εχεις αρκετες στροφες σε αυτες τις ταχυτητες. ομως απο κραδασμους και καταναλωση δεν θα εχεις προβλημα. εμενα η μεση δεν εχει παει ποτε πανω απο 5λ/100χλμ. βασικα μια φορα την πλησιασε με 4,9. στα 22 χιλιαδες περιπου χλμ που εχω η μεση καταναλωση ειναι 3,8λ/100χλμ (πολη+εκτος). απο την αλλη το v-strom ειναι σιγουρα πιο ανετο και σε αναρτησεις και απο θεμα σελας,καλυψης ανεμου. εχει περισσοτερη δυναμη και γενικα στο ταξιδι πρεπει να υπερτερει χωρις να σημαινει οτι με το cb δεν κανεις. εγω εχω κανει και προκειται να κανω και μεγαλυτερα το επομενο διαστημα. @mitsos59 καλοριζικο το εργαλειο! παντα ορθιοι κ οι 2 σας! φωτογραφιες δεν εχουμε δει βεβαια ακομα...! εχω καταληξει οτι η givi/kappa ειναι μια επωνυμη σχετικα οικονομικη λυση γι'αυτο ισως και οι αντιπροσωποι μας βαζουν δωρα givi και βλεπεις και στους περισσοτερους αυτη τη μαρκα. απο κει και περα νομιζω μπορεις να αγορασεις ποιοτικοτερα προϊοντα αλλα με παραπανω κοστος. ειχα αγορασει κινεζικα led προβολακια απο ebay αλλα μαλλον επεσα σε τελειως μαπα παρτιδα και χαλασαν πολυ γρηγορα. μετα εβαλα της givi με κανονικες λαμπες και εκτος απο ενα θεμα με το καλωδιο που κουμπωνε στη λαμπα δεν εχω ξανα κατι αλλο. σαν κατασκευη φαινονται και ειναι πολυ πιο στιβαρα. δεν ειναι ομως led και σιγουρα ζοριζεται ο ανορθωτης παραπανω. απο φως ομως ειναι μια χαρα. εχει και led αλλα με διπλασια τιμη απο οτι τα συμβατικα. για μενα δοκιμασε ενα ζευγαρι κινεζικα στα 20-30 ευρω και αν εισαι τυχερος και αντεξουν καλως. για τα καγκελα της givi. εμενα η μηχανη εχει πεσει 1 φορα στατικα και 1 με λιγα χλμ απο την ιδια μερια. τα καγκελα τα μπροστα αλλα και η μπαγκαζιερα μαζι με τα πισω καγκελα για τις πλαϊνες βαλιτσες προστατευσαν το υπολοιπο μηχανακι. τωρα απλα εχω το νου μου μπας και ξεκολλησουν σε κανενα σημειο οπως του @Χ και να τα παω για κολλημα αν χρειαστει. μεχρι τωρα βεβαια ολα καλα! εσεις παιδια που πηγατε και τα κολλησατε? για να ξερουμε απο τωρα! στο θεμα ζελατινας θελει πολυ ψαξιμο. θα προτεινα να μεινετε με την εργοστασιακη μεχρι να κανετε καποια χλμ σε ανοιχτο δρομο με μεγαλη ταχυτητα και να δοκιμασετε τις 2 θεσεις μπας και σας βολευει. αλλιως μετα δειτε aftermarket. εμενα εμφανισιακα μου αρεσει η puig του @Χ αλλα και του @cordonn ειναι ομορφη. δεν ξερω πια κανει καλυτερη δουλεια. εγω εχω την μαμα ακομα και σε γενικες γραμμες με καλυπτει αλλα θελω να αλλαξω κρανος πρωτα που χρειαζομαι και θα δω αν εχει διαφορα και πως θα κινηθω μετα. απο αερα στα λαστιχα ειμαι 32-36 ή 2,2 - 2,6. με τις τιμες που ελεγε η honda γινοταν κουτσουρο το μηχανακι και σιγουρα δεν πατανε τα λαστιχα ποσο μαλλον τα εργοστασιακα. οταν βαλετε αλλα λαστιχα θα μεταμορφωθει και η μηχανη στην οδηγηση της. καλες βολτες σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε: εσεις παιδια που πηγατε και τα κολλησατε? για να ξερουμε απο τωρα! Σε συνεργειο-εξατμισά εδω θεσσαλονικη πολυ ξηγημενο και σωστο. Ο ιδιος μου εφτιαξε και την μπαρα για την βαση κινητου και τον πισω λαιμο της εξατμισης που τον εγδαρα. Γενικα σε οποιονδηποτε εχει ηλεκτροκολληση και τον εμπιστευεσαι. Εννοειται τα βγαζεις-κολλουνται-βαφεις-ξαναβαζεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Ευχαριστώ πολύ Τζώνη νασαι καλά Κι όλοι μας παιδιά γεροί και καλοτάξιδοι Τι φωτό να βάλω φίλε Σαν του φίλου Χ είναι απλά πιο όμορφο επειδή ο πιτσιρικας μου το φορτώνει με όμορφα πιπίνια απ τον φοιτητόκοσμο Και με εμένα οδηγό πιο "γρήγορο" λόγω αεροδυναμικού σχήματος (βλέπε φωτό) http://prntscr.com/j0aec0 Φίλε Χ κοιτα καθρέπτες Από την γραμμη που εχω τραβήξει και προς τα έξω με τους μαμησιους δεν ειχα εικόνα αλλά και αυτη που είχα ηταν σαν να μου ειχαν βαλει ενα "φίλτρο" στο ελαφρώς πιο θολό-μουντό-σκοτεινό Καπω ετσι αν μπορω να στο μεταφέρω http://prntscr.com/j0ah1t http://prntscr.com/j0ahh1 http://prntscr.com/j0ahvi επίσης σήμερα (4 μέρες απ το ξεκούτιασμα)ειδα και δυό σημαδακια στη σέλα εκεί που οπως υποθετω "κάθοντε" οι κολότσεπες του μπλουτζήν Χαλάστηκα ελαφρώς κι αναρωτηθηκα πόσα κουσουρια τέτοιου είδους τουλάχιστον θα βγουν στην πορεία και θα με κανουν να πληρωσω τελικά την αρχική τιμή Είναι τράτζικ προκειμενου να ανταγωνιστείς να ξεφτιλίζεις την ποιότητα και μάλιστα "εμφανώς" http://prntscr.com/j0alru http://prntscr.com/j0am3b Επίδη θεωρώ ότι αν δεν βρω-βάλω φαρδύτερο-μακρύτερο πενταλ ποδόφρενου με την εσωτερική των παπουτσιών θα γδάρω το διπλανο "πλαστικό" ή θα του βάλω μια μικρη επένδυση μεμβράνης καρμπόν http://prntscr.com/j0aogy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε: Ευχαριστώ πολύ Τζώνη νασαι καλά Κι όλοι μας παιδιά γεροί και καλοτάξιδοι Τι φωτό να βάλω φίλε Σαν του φίλου Χ είναι απλά πιο όμορφο επειδή ο πιτσιρικας μου το φορτώνει με όμορφα πιπίνια απ τον φοιτητόκοσμο Μητσαρα αρχηγε μου δεν εχουμε το ιδιο μπρε... εγω εχω το γυαλιστερο μαυρο του 2016: ενω εσυ, οπως φαινεται και στην φωτο σου, εχεις το ασημενιο του 17: χωρις καρινα και με αλλη εξατμιση... το δικο μου κυκλοφορησε μονο το 16... δεν το συνδυασα αρχικα που το ειχες αναφερει γι'αυτο και σε ειχα παινεψει για το γουστο σου... (δεν πειραζει...κι αυτο καλο ειναι... ) πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε: Φίλε Χ κοιτα καθρέπτες Από την γραμμη που εχω τραβήξει και προς τα έξω με τους μαμησιους δεν ειχα εικόνα αλλά και αυτη που είχα ηταν σαν να μου ειχαν βαλει ενα "φίλτρο" στο ελαφρώς πιο θολό-μουντό-σκοτεινό Καπω ετσι αν μπορω να στο μεταφέρω http://prntscr.com/j0ah1t http://prntscr.com/j0ahh1 http://prntscr.com/j0ahvi Σαφως και ειναι πιο ομορφοι αυτοι οι καθρεφτες που εβαλες... αλλα απο την στιγμη που προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με ορατοτητα, προηγουνται αλλα. επίσης σήμερα (4 μέρες απ το ξεκούτιασμα)ειδα και δυό σημαδακια στη σέλα εκεί που οπως υποθετω "κάθοντε" οι κολότσεπες του μπλουτζήν Χαλάστηκα ελαφρώς κι αναρωτηθηκα πόσα κουσουρια τέτοιου είδους τουλάχιστον θα βγουν στην πορεία και θα με κανουν να πληρωσω τελικά την αρχική τιμή Είναι τράτζικ προκειμενου να ανταγωνιστείς να ξεφτιλίζεις την ποιότητα και μάλιστα "εμφανώς" http://prntscr.com/j0alru http://prntscr.com/j0am3b 28000χιλ απο κουτα, η σελα δεν εχει κανενα σημαδι........ ουτε εχει αναφερει καποιος αλλος τιποτα... Ψαξου λιγο τι ακροβατικα μπορει να γινονται με τον γιο και τις φοιτητριουλες... οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα σε καλυπτει και η εγγυηση για τετοιου ειδους χρηση Επίδη θεωρώ ότι αν δεν βρω-βάλω φαρδύτερο-μακρύτερο πενταλ ποδόφρενου με την εσωτερική των παπουτσιών θα γδάρω το διπλανο "πλαστικό" ή θα του βάλω μια μικρη επένδυση μεμβράνης καρμπόν http://prntscr.com/j0aogy Γενικα βγαζεις πρωτοτυπα ζητηματακια δεν μπορω να πω... Δες το...ειναι μαλλον ο τροπος που πατας φρενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Οι καθρέπτες από πού και πόσο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Στην γκαμα των επιλογων που μας έδειξαν τα χρωματα δεν ειχε σαν το δικο σου (γι αυτό μπερδευτηκα) Αν θυμαμαι καλά ηταν Ασπρο κοκκινη ριγα-Μπορντώ μαυρη ριγα Μαυρο ματ χωρίς ριγα μονο λογοτυπο πισω (αυτο ηθελα εγώ) κι αυτο που διαλεξε ο μικρός γιατι του φανηκε πιο σπορ και μιας όλο το σκηνικό έπαιξε για πάρτυ του βασικά δεν το πολυβασάνισα Αλλά μονο ασημί δεν είναι. Γκρι σουρι(ποντικί) ίσως. Δεν βαριεσαι όμως. Κοιταξα τους κώλους απ τα μπλουτζην κι εκει που καθοντε στη σελα δεν εχουν μεταλικά κολοκυθια που συνηθως βαζουν οι ραφταδες Τωρα υποθετω μηπως εχει κατι απο κατω η σελα και με την πίεση του καθισματος εβγαλε ασπρίλα Το εκανα με ενα υγρο μαλακο πανί και δεν φευγει Ισως ο μικρός που ειναι σχετικά αγχωμενος οταν το οδηγα (πρωτη του φορά σε μοτο) να πατάει ατσαλα το πενταλ του φρένου Ειδωμεν Φίλε τα-σιο από Motodiscovery 64 euro Ζητα τον Αλέξη και πες του για τους καθρεπτες που αγορασε ο ψηλός για το cb Αν σε βγαλει ο δρομος σου δοκιμασε τους επι τοπου να δεις διαφορές https://moto-discovery.com/eshop/ Αν έχετε άποψη θα ήθελα να την διαβασω http://prntscr.com/j0cwme 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 15 ώρες, το μέλος mitsos59 έγραψε: Ευχαριστώ πολύ Τζώνη νασαι καλά Κι όλοι μας παιδιά γεροί και καλοτάξιδοι Τι φωτό να βάλω φίλε Σαν του φίλου Χ είναι απλά πιο όμορφο επειδή ο πιτσιρικας μου το φορτώνει με όμορφα πιπίνια απ τον φοιτητόκοσμο Και με εμένα οδηγό πιο "γρήγορο" λόγω αεροδυναμικού σχήματος (βλέπε φωτό) http://prntscr.com/j0aec0 Φίλε Χ κοιτα καθρέπτες Από την γραμμη που εχω τραβήξει και προς τα έξω με τους μαμησιους δεν ειχα εικόνα αλλά και αυτη που είχα ηταν σαν να μου ειχαν βαλει ενα "φίλτρο" στο ελαφρώς πιο θολό-μουντό-σκοτεινό Καπω ετσι αν μπορω να στο μεταφέρω http://prntscr.com/j0ah1t barracuda ειναι οι καθρέπτες?? Καλο ταξιδο κ στους δύο,πάντα όρθιοι! http://prntscr.com/j0ahh1 http://prntscr.com/j0ahvi επίσης σήμερα (4 μέρες απ το ξεκούτιασμα)ειδα και δυό σημαδακια στη σέλα εκεί που οπως υποθετω "κάθοντε" οι κολότσεπες του μπλουτζήν Χαλάστηκα ελαφρώς κι αναρωτηθηκα πόσα κουσουρια τέτοιου είδους τουλάχιστον θα βγουν στην πορεία και θα με κανουν να πληρωσω τελικά την αρχική τιμή Είναι τράτζικ προκειμενου να ανταγωνιστείς να ξεφτιλίζεις την ποιότητα και μάλιστα "εμφανώς" http://prntscr.com/j0alru http://prntscr.com/j0am3b Επίδη θεωρώ ότι αν δεν βρω-βάλω φαρδύτερο-μακρύτερο πενταλ ποδόφρενου με την εσωτερική των παπουτσιών θα γδάρω το διπλανο "πλαστικό" ή θα του βάλω μια μικρη επένδυση μεμβράνης καρμπόν http://prntscr.com/j0aogy Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2018 από τον RAFI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2018 Φίλε RAFI ευχαριστώ πολύ όχι δεν πρέπει ναναι μπαρακούντα γιατί ούτε πάνω τους γράφει κάτι (και μ αρεσει αυτό) ούτε τα κουτιά τους έγραφαν την επωνυμια αυτή Αλωστε υποψιάζομαι ότι αν εγραφαν τετοιο λογότυπο θα ειχαν τριψήφιο νούμερο. Αγοράστηκαν όμως από τον αντιπρόσωπο της μπαρακούντα στην Αχαρνών μετά από φιλότιμη προσπάθεια του Αλέξη εκεί να με ικανοποιησει όταν του ζήτησα κάτι για να βλεπω πίσω ποιοτικότερα. Δυό κολητάρια με βαραντερο και στρόμ τους είδαν χθες και γουσταραν κι ο βαραντερο τους παρηγγειλε κι αυτός. Λογικά λοιπόν είναι ΟΕΜ πολυ καλής ποιότητας Επίσης τα σημαδάκια απ την σελα εφυγαν αφου τα σκουπισα καλά με μωρομάντηλα Εβαλα τις πιεσεις στα λαστιχα που μου ειπε ο φιλος Χ (ειχαν αν ειχαν βαλει 40 φευγα πίσω και 20 μπροστά) Ετσι το παρελαβα κι ήμουν σιγουρος ότι το ειχαν ρυθμίσει και 4 μερες τσουλαγε αλαλούμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2018 Καλησπέρα Αρχισε να μπαίνει το χέρι στη τσέπη ολο και πιο βαθειά http://prntscr.com/j0t48k http://prntscr.com/j0t5c6 http://prntscr.com/j0t5np 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2018 Ψήνεστε ? http://prntscr.com/j0ttq8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos59 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2018 Καλημέρα σας Εχει πάρει μάτι κάποιος αυτό το κολοκύθι στην Ελληνική αγορά ή οπουδηποτε αλλού Πως το αναζητάμε άραγε http://prntscr.com/j13rsshttp://prntscr.com/j13s98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2018 Tool tube. Άσε που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου,απλούστατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες