Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα πείτε μ γνώμη για αυτή την αγγελία την έριξα στα 5.000 χωρίς μπαγκαζιερα και προβολακια 

https://www.car.gr/13756492-honda-cb500x

Την 24/5/2018 at 9:34 ΠΜ, το μέλος Bill str έγραψε:

Τροποποιήθηκε από τον junior88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 37 λεπτά, το μέλος junior88 έγραψε:

Παιδιά καλημέρα πείτε μ γνώμη για αυτή την αγγελία την έριξα στα 5.000 χωρίς μπαγκαζιερα και προβολακια 

Ο πωλητής είναι 4 ποστ πιο πριν...........................

Επίσης αν δεν βαριέσαι να ψάχνεις θα δεις κι άλλα ποστ για την εν λόγω μηχανή από όταν αγοράστηκε, στο παρόν τοπικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 ώρες, το μέλος junior88 έγραψε:

Βλέπω ένα μοτό προσεγμένο και περιποιημένο που φαίνεται ότι το έχει άνθρωπος μερακλής και με γούστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε το 1ο service 50€ τα ανταλλακτικά (φίλτρο λαδιού και λάδια Honda )

Δεν είδα καμιά τρομερή αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων (ίσως μπαίνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια)

Ελπίζω και τα επόμενα χιλιόμετρα να είναι απροβλημάτιστα

ps: Οι κραδασμοί στις 7000 χιλ. στροφές δεν παλεύονται! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε:

Δεν είδα καμιά τρομερή αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων (ίσως μπαίνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια)

Ειδικός στο cb -και γενικότερα- δεν είμαι αλλά δεν είναι για 7κ το cb , τουλάχιστον με μαμά γρανάζωμα. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνει η δοκιμή του @Χ, νομίζω πως θα λύσει τα χέρια όσων ταξιδεύουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε:

Εφοσον ξαναβαλες τα honda δεν υπαρχει λογος να περιμενεις και καμια ιδιαιτερη διαφορα... (οχι οτι με αλλη μαρκα θα γινουν θαυματα...λεεεμε τωρα...80% ψυχολογια και αυθυποβολη ειναι ολα αυτα... θεωρω...)

Οι 7000 ειναι κοντα στα κοκκινα...(8500) Λογικο ειναι να εχεις κραδασμους...αλλα το "δεν παλευονται"...δεν ξερω. 

1.Για ποση ωρα οδηγησες σε αυτο το φασμα;

2.Φορας καγκελα;

πριν 4 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Ειδικός στο cb -και γενικότερα- δεν είμαι αλλά δεν είναι για 7κ το cb , τουλάχιστον με μαμά γρανάζωμα. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνει η δοκιμή του @Χ, νομίζω πως θα λύσει τα χέρια όσων ταξιδεύουν

Πλησιαζει η ωρα... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάγκελα όχι δεν φοράω

στις 7000 χιλ. στροφές δεν οδήγησα πολύ ώρα μόνο στιγμιαία

αλλά σε αυτό το φάσμα τους νιώθεις στη σέλα και αυτό είναι ενοχλητικό. Βέβαια κουβέντα να γίνεται, δεν είναι πρόβλημα αυτό, γιατί σε ταξίδι πας με  140 και είσαι μια χαρά
Συμφωνώ με το φίλο ότι δεν είναι μηχανάκι για 7κ απλώς δοκίμαζα τις δυνατότητές του!

Το κιβώτιο ταχυτήτων δεν με ενοχλούσε ούτε πριν, κανονικό μου φαίνεται. Εδώ έχω διαβάσει διάφορα παράπονα, γι αυτό το είπα. Μια ψιλοασάφεια ίσως η κάποια αίσθηση διπλοκουμπώματος μπορώ  να πω ότι είχε, αλλά και σε άλλες μοτό που είχα το ίδιο ένιωθα 

Με τα λάστιχα είμαι μπερδεμένος. Εδώ διαβάζω ότι είναι μέτρια ή ψιλοχάλια . Εμένα μου φαίνονται εξαιρετικά! (χωρίς όμως να τα έχω οδηγήσει στο βρεγμένο)
Το πίσω λάστιχο πχ. το έχω φτάσει στην ακμή του χωρίς να νιώθω ανασφάλεια (και χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου καμιά οδηγάρα) Τί να πω ... τα μαμίσια λάστιχα πάντα είναι περίεργη περίπτωση. Ίσως τα δικα΄μου όταν τοποθετήθηκαν να ήταν πιο φρέσκα , ποιός ξέρει...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 140 ειναι ελαχιστα πιο κατω απο τις 7000...(που 'σαι ρε Τεο...   :biggrin: )  και δεν το λες ακριβως "ανετα". Θα το δεις αυτο αν χρειαστει να κανεις κανα 2ωρο εγνατια π.χ. Γενικα το cb δεν του αρεσει οταν ανεβαινουν οι στροφες (πανω απο 6000 δηλαδη... :lipssealed::biggrin:) 

Ετσι οπως ειναι στημενο το cb ειναι ονειρο για επαρχιακο χαλαρο στροφιλικι. Στην Κεφαλονια πχ ενοιωθα οτι ειχα την καλυτερη μηχανη του κοσμου. Γουργουρητο, τερμα ξεκουραστο, χαλαρο, ανετο... ο,τι πρεπει ρε παιδι μου! Αν αρχισεις να παραπιεζεις στις στροφες γκρινιαζουν οι αναρτησεις του, και αν θες να κανεις αυτοκινητοδρομο γκρινιαζει ο κινητηρας. (οχι οτι θα παθει τιποτα φυσικα, αλλα δεν υπαρχει η ιδια ανεση) Γι αυτο και θα κανω την αλλαγη στο γραναζωμα.

Επισης αυτο με τα λαστιχα δεν υφισταται με τα πιο φρεσκα που λες..........με την καμια ομως...... Αυτα δεν ειναι περιεργα. Ειναι απαραδεκτα, σοβαρα. Το νου σου σε νερο και διαγραμμισεις (επειδη σε βλεπω τα εμπιστευεσαι)

Τα τερματισες γιατι η κορωνα τους ειναι ανυπαρκτη...σχεδον τετραγωνα. Βαλε ενα σπορ/τουριστικο λαστιχο, και θα δεις οτι δεν τερματιζεται με τιποτα το ιδιο ευκολα... Επισης λογω ανυπαρκτης κορωνας οπως εχουμε ξαναματαπει πρεπει να σπρωξεις το τιμονι με το ποδι για να πεσει η μηχανη στην στροφη.

Γενικα με αφτερ λαστιχο θα δεις τι εννοουμε...

Αν ομως οδηγεις ορθιος σχεδον παντα, σε αστικο περιβαλλον κτλ, φουλ συντηρητικα, τοτε ναι, ολα σχεδον τα λαστιχα θα σου φανουν ιδια, ΑΛΛΑ και παλι, στα φρενα θα δεις μεγαλη διαφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

Επισης αυτο με τα λαστιχα δεν υφισταται με τα πιο φρεσκα που λες..........με την καμια ομως...... Αυτα δεν ειναι περιεργα. Ειναι απαραδεκτα, σοβαρα. Το νου σου σε νερο και διαγραμμισεις (επειδη σε βλεπω τα εμπιστευεσαι)

Τα τερματισες γιατι η κορωνα τους ειναι ανυπαρκτη...σχεδον τετραγωνα. Βαλε ενα σπορ/τουριστικο λαστιχο, και θα δεις οτι δεν τερματιζεται με τιποτα το ιδιο ευκολα... Επισης λογω ανυπαρκτης κορωνας οπως εχουμε ξαναματαπει πρεπει να σπρωξεις το τιμονι με το ποδι για να πεσει η μηχανη στην στροφη.

Γενικα με αφτερ λαστιχο θα δεις τι εννοουμε...

Μπορεί και να είναι αυτό που λες
Μόνο όταν αλλάξεις λάστιχο καταλαβαίνεις τη διαφορά με πριν

Αυτό με το πόδι που σπρώχνεις στη στροφή... δεν έχω ιδέα τι είναι!

Σήμερα καθώς βολτάριζα με περνάει ένα tdm  με σούζα! Στο επόμενο φανάρι ο τύπος κάνει endo! (δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό)Κοιτάω το λάστιχό του ήταν σχεδόν στην ακμή του.
Ανοίγω κι εγώ στην εκκίνηση, φεύγω πρώτος, με ακολουθεί με σούζα και μετά με περνάει άνετα! Τον ακολουθώ και στις διαδοχικές στροφές που υπήρχαν μετά τον φτάνω και τον περνάω άνετα! Στην ευθεία με ξαναπερνάει αλλά στις επόμενες στροφές τον ξαναπερνάω ακόμα πιο άνετα!

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται ή σε μια μέρα έγινα εγώ Rossi ή ο άλλος ήταν "κουλός" ή το tdm δε στρίβει ή τελικά το cb x στρίβει πολύ και δεν το έχουμε καταλάβει. Anyway δε σκοπεύω να ξαναδοκιμάσω τα όρια του cb ούτε να ριψοκινδυνεύω χωρίς λόγο.
Από τις δυνατότητες του cb είμαι υπερευχαριστημένος ! Αυτό που ήθελα ήταν πολύ πόλη, ελάχιστα ταξίδια, και να πλαγιάζει στις στροφές αν και όποτε χρειαστεί.

όλα καλά λοιπόν (εκτός μόνο από την προστασία από τον αέρα και τους μικροσυντονισμούς στις 5 κ περίπου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε:

Μπορεί και να είναι αυτό που λες
Μόνο όταν αλλάξεις λάστιχο καταλαβαίνεις τη διαφορά με πριν

Σήμερα καθώς βολτάριζα με περνάει ένα tdm  με σούζα! Στο επόμενο φανάρι ο τύπος κάνει endo! (δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό)Κοιτάω το λάστιχό του ήταν σχεδόν στην ακμή του.
Ανοίγω κι εγώ στην εκκίνηση, φεύγω πρώτος, με ακολουθεί με σούζα και μετά με περνάει άνετα! Τον ακολουθώ και στις διαδοχικές στροφές που υπήρχαν μετά τον φτάνω και τον περνάω άνετα! Στην ευθεία με ξαναπερνάει αλλά στις επόμενες στροφές τον ξαναπερνάω ακόμα πιο άνετα!

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται ή σε μια μέρα έγινα εγώ Rossi ή ο άλλος ήταν "κουλός" ή το tdm δε στρίβει ή τελικά το cb x στρίβει πολύ και δεν το έχουμε καταλάβει. Anyway δε σκοπεύω να ξαναδοκιμάσω τα όρια του cb ούτε να ριψοκινδυνεύω χωρίς λόγο.
Από τις δυνατότητες του cb είμαι υπερευχαριστημένος ! Αυτό που ήθελα ήταν πολύ πόλη, ελάχιστα ταξίδια, και να πλαγιάζει στις στροφές αν και όποτε χρειαστεί.

όλα καλά λοιπόν (εκτός μόνο από την προστασία από τον αέρα και τους μικροσυντονισμούς στις 5 κ περίπου)

tdm εκανε endo ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα στα Πατησια συναντησα ενα συντροχο με μπορντωκοκκινο του '14 ο οποίος μετά απο 15.000 χρησης τα αλαξε με μετζελερ Μ3 αν θυμαμαι καλά

και ηταν πραγματι ενθουσιασμενος απο την αλλαγή που ειδε κι όπως το περιγράφετε μου ειπε χαρακτηριστικά η μερα με τη νυχτα σε σχεση με τα μαμησια.

Τα αμσόηλ 10/40 τα άλαξα γιατι αυτές οι "ξερές" στο ακουσμα αλλαγες με χάλαγαν κι έβαλα τα  χοντολαδα  10/30 μαζι και φιλτρο ξανα κι αμεσως γλυκαναν

Ισως επειδη ειναι ακομα καινουργιο (1600) Ισως αν το κρατησω πέραν του εναμιση χρονου ακομα που θα κανει ο μικρος το διπλωμα Α και δεν παμε για αλλα

δοκιμασω τα μπελ ρεη καθως θα γραφει χλμτρα

Διαβαζοντας τα τελευταια ποστ ψιλοστενοχωριεμαι ρε συντροχοι

Κατεβηκα στο γυναικοχωρι δικαβαλος και καπου στις 6100-6200 ημουν στα 125+ χλμ/ω κι εκει λεω να μεινω μεχρι τα 2000 τουλαχιστον

Μια χαρα ταξιδευα όμως ημουν ο τελευταιος του χωριου μεχρι και σκουτεραδες δικαβαλοι με 350-400ρια με περναγαν σαν σταματημενο.

Κι έλεγα μεσα μου υπομονη Μητσάκο θα στρωσει λιγο ακομα και θα ταξιδεψεις κι εσυ με 140-150

Κι απο τα γραφομενα σας ρε παιδιά δλδ να το ξεχασω αυτο;

Αγορασα ενα μοτο για την παλια εθνικη η για βολτες στα βουνα και γενικα δευτερευοντες επαρχιακους και ξεχναω εθνικη οδο ή την κανω με ρυθμους

που πήγαινα με το μπέβερλυ 250 κ.ε πανω κατω Αργολιδα για πλάκα;

Τοσο πολύ την πάτησα κι ακουσα τον μικρο και δεν πήρα ενα σκουτερα 400αρι με ολες τις ανεσεις του;

Ειληκρινα τωρα γιατι αν ειναι ετσι ουτε λαστιχα να αλλαξω ουτε βιδα να μην ξαναβαλω και σε 1μιση χρονο να κοιταξω κατι να μπορει να σταθει Εθνικες οδους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε:

Απο counter steering δεν ξερουμε, να ανοιγουμε ομως κοντριτσες με προφανως αφηρημενα (μη γελιομαστε :tooth:) tdm ξερουμε βλεπω... :biggrin:

Οπως και να 'χει επειδη το 'χω παρει το tdm, δεν τρελαινεται να αλλαζει κλισεις απανωτα στις στροφες, ουτε βουταει με την σκεψη αλλα μια χαρα στριβει και εννοειται οτι ουδεμια συγκριση υφισταται σε οποιαδηποτε επιδοση με το cb (περαν της καταναλωσης) Μαλιστα το cb με τα μαμα λαστιχα δεν παρουσιαζει καμια μεγαλυτερη προθυμια να πλαγιασει σε σχεση με το tdm. Προφανως και επεσες στο (δυστυχως για την ρετσινια των tdm) κλασικο καγκουρο-ευθειακια.

Επισης δεν νομιζω οτι δοκιμασες τα ορια του cb. Ακομα και για το cb ειναι μεγαλη κουβεντα και πιστευω πως τα ορια του απεχουν κατα παρα πολυ απο τον μεσο οδηγο, ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο.  Μαλλον τα δικα σου δοκιμασες,. Οποτε το νου σου.

πριν 10 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε:

tdm εκανε endo ?

υπαρχουν απαντησεις στο διαδικτυο, ψαξε... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 30 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

Απο counter steering δεν ξερουμε, να ανοιγουμε ομως κοντριτσες με προφανως αφηρημενα (μη γελιομαστε :tooth:) tdm ξερουμε βλεπω... :biggrin:

Οπως και να 'χει επειδη το 'χω παρει το tdm, δεν τρελαινεται να αλλαζει κλισεις απανωτα στις στροφες, ουτε βουταει με την σκεψη αλλα μια χαρα στριβει και εννοειται οτι ουδεμια συγκριση υφισταται σε οποιαδηποτε επιδοση με το cb (περαν της καταναλωσης) Μαλιστα το cb με τα μαμα λαστιχα δεν παρουσιαζει καμια μεγαλυτερη προθυμια να πλαγιασει σε σχεση με το tdm. Προφανως και επεσες στο (δυστυχως για την ρετσινια των tdm) κλασικο καγκουρο-ευθειακια.

Επισης δεν νομιζω οτι δοκιμασες τα ορια του cb. Ακομα και για το cb ειναι μεγαλη κουβεντα και πιστευω πως τα ορια του απεχουν κατα παρα πολυ απο τον μεσο οδηγο, ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο.  Μαλλον τα δικα σου δοκιμασες,. Οποτε το νου σου.

υπαρχουν απαντησεις στο διαδικτυο, ψαξε... :tooth:

αν ειχε κρανος δεν θα σηκωνοταν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε:

αν ειχε κρανος δεν θα σηκωνοταν

:tooth: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε:

Τοσο πολύ την πάτησα κι ακουσα τον μικρο και δεν πήρα ενα σκουτερα 400αρι με ολες τις ανεσεις του;

Ε , άλλο νομίζω το σκούτερ κι άλλο το μοτό σε θέματα οδηγικής συμπεριφοράς. Εξάλλου το 500Χ έχει φτιαχτεί για πόλη, πέριξ και ένα 20% Εθνική. Δεν γίνεται να τα συνδιάζει ΟΛΑ καλά. Αλλιώς, υπάρχει και το Crossrunner και το Tracer ;)

Προσωπικά εμένα δε θα με χάλαγε να πήγαινα με 130 στην Εθνική, τις 2-3 φορές το χρόνο που δε θα πάρω το αμάξι για να πάω κάπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος mitsos59 έγραψε:

Διαβαζοντας τα τελευταια ποστ ψιλοστενοχωριεμαι ρε συντροχοι

Κατεβηκα στο γυναικοχωρι δικαβαλος και καπου στις 6100-6200 ημουν στα 125+ χλμ/ω κι εκει λεω να μεινω μεχρι τα 2000 τουλαχιστον. Πολυ κακως δεν το ανοιγεις Μητσο. Εχουν αλλαξει τα στανταρ στο στρωσιμο τα εχουμε χιλιοπει. Ανοιξε το να κρινεις μονος σου και οχι την υποκειμενικη (μεχρι ενος σημειου) αποψη του καθενος μας.

Μια χαρα ταξιδευα όμως ημουν ο τελευταιος του χωριου μεχρι και σκουτεραδες δικαβαλοι με 350-400ρια με περναγαν σαν σταματημενο.

Κι έλεγα μεσα μου υπομονη Μητσάκο θα στρωσει λιγο ακομα και θα ταξιδεψεις κι εσυ με 140-150 Αν περιμενεις να ταξιδευεις ΑΝΕΤΑ με τοσα για ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ τοτε θα σε στεναχωρησω. Και ειναι λογικο. Η μηχανη δουλευει σχεδον τσιτα, πιστευω το περιμενες αυτο, οταν εχουμε με τα χιλια ζορια 180 τελικη. Φυσικα και δεν θα παθει κατι, αλλα οι δονησεις ειναι αρκετες, ο κινητηρας φωναζει... δεν ειναι και 1200rt προφανως. Φυσικα η ανεση ειναι υποκειμενικη και αυτη, αλλα ετσι οπως σε κοβω δεν θα το βρεις ανετο. Και απορω λιγο που περιμενες κατι τετοιο απο τετοιων επιδοσεων μηχανη.

Κι απο τα γραφομενα σας ρε παιδιά δλδ να το ξεχασω αυτο; Οχι. Στην τελικη αλλαζεις γραναζωμα. Θα το κανω οσονουπω και θα ενημερωσω. Το εχουν κανει απειροι στο εξωτερικο με εξαιρετικα σχολια.

Αγορασα ενα μοτο για την παλια εθνικη η για βολτες στα βουνα και γενικα δευτερευοντες επαρχιακους και ξεχναω εθνικη οδο ή την κανω με ρυθμους

που πήγαινα με το μπέβερλυ 250 κ.ε πανω κατω Αργολιδα για πλάκα; Την κανεις ανετα με 130. Απο εκει και περα το βλεπεις ΕΣΥ πως σου φαινεται.

Ειληκρινα τωρα γιατι αν ειναι ετσι ουτε λαστιχα να αλλαξω ουτε βιδα να μην ξαναβαλω και σε 1μιση χρονο να κοιταξω κατι να μπορει να σταθει Εθνικες οδους Πολυ ευκολα σε παιρνει η μπαλα για την εμπειρια σου. Μην βιαζεσαι. Ανοιξε το, κανε ταξιδακι και δες. Αλλα με 140-150 στο φασμα των 7000 στροφων, το μηχανακι δουλευει ψηλα, με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Αυτο μονο λεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

tdm εκανε endo ?

ναι! είναι λίγο σπάνιο να το δεις με τη συγκεκριμένη μοτο

πριν 2 ώρες, το μέλος Χ έγραψε:

Δυστυχώς μόνο από counter pain ξέρω,:laugh: το άλλο δεν έχω ιδέα τι είναι!

Προφανως και επεσες στο (δυστυχως για την ρετσινια των tdm) κλασικο καγκουρο-ευθειακια. Έπρεπε να το καταλάβω από τα tattoo που είχε:laugh:

Επισης δεν νομιζω οτι δοκιμασες τα ορια του cb. Ακομα και για το cb ειναι μεγαλη κουβεντα και πιστευω πως τα ορια του απεχουν κατα παρα πολυ απο τον μεσο οδηγο, ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο.  Μαλλον τα δικα σου δοκιμασες,.  Ναι η σωστή έκφραση είναι αυτή. Τα δικά μου όρια σε σχέση με τη συγκεκριμένη μηχανή. Ένας επαγγελματίας οδηγός σίγουρα έχει άλλα όρια από εμένα

Τροποποιήθηκε από τον jijim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Γιώργο(αν δεν κανω λαθος) δεν περιμενα ειληκρινα να διαβασω απο τις εμπειριες σας ότι για να ανεβω Σαλονικη πχ η να κατεβω εξω απο Καλαματα

θα ειμαι υποχρεωμενος η να πηγαινω με 130 ή να επιλεξω δρομους δευτερευοντες

Προς θεου δεν σας αμφισβητω αλλά δεν σου κρυβω οτι νοιωθω λιγο "κάπως" Εκανα την διαδρομη προς Ναυπλιο μια απο τον παλιο και μια

απο εθνικη με 125+ στις περιπου 6200 κι έλεγα πως ε ενα 150 χλμ θα τα ειχε με ανεση δεν ειναι δα και ιλιγγιωδης ταχυτητα κι εβλεπα το κέρατο μου 

να περνανε διπλα μου αερα πατερα κατι xciting & beverly 350 και τι να σου πω ψεμματα μου την έδινε αλλά αν η εμπειρια σας "λέει" άλλα ε τι να πω

αστους να λενε εγω θα το πηγαινω τσιτα κι οτι γινει; Λαθος μου ισως αλλά δεν το περιμενα

Δεν το ανοιγω Να σου πω την αληθεια μου εκει στα 130 περιπου ενοιωσα ακουσα λιγο να το πω "ζορι" πιο ζορι κι εμεινα καπου εκει για λιγο ακομα.

Φιλε gerocost για κεντρο πολης και ψιλοδιαδρομες περιξ οικιας υπαρχει το Nmax και μεχρι κι ο πιτσιρικας τωρα 10 μερες το προτιμαει στα σφιχτα του ωραρια

και παιρνει το μεγαλο σε χαλαρες βολτες

Εχω διαβασει το ποστ στο ξενο φορουμ για τα γραναζια και μετα απο 30 σελιδες καθαρο συμπερασμα δεν εβγαλα

Επισης τελικα με την αλαγη θα θελει κι αυτην την λαλακια που γραφουν οτι διορθωνει την ενδειξη κοντερ;

Τι θα αλλάξεις πισω η μπρος; η και τα 2 ; Καταλαβα καλά οτι το εμπρος 16 μας δινει μακρυτερες 1η 2α και το πισω 39 μακρυτερη τελικη ή μας κοβει τελικη;

Κατι ειχε ξεκινησει να γραφετε κι εδω αλλά εμεινε σαν ιδεα νομιζω

Τελος πάντων για το Α2 του μικρου καλυτερη επιλογη δεν υπηρχε ας το χαρει αυτος που δεν "ξερει" λεπτομερειες και παει κοτα και σε 1μιση χρονο ειδωμεν

πριν 29 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε:

ναι! είναι λίγο σπάνιο να το δεις με τη συγκεκριμένη μοτο

http://prntscr.com/jrqzxc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 43 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

Ρίξε μια ματιά εδω

Διαβασες κι εσυ οτι σε άλλους αρέσει το 16/39 σε άλλους όχι άλλοι αλλαξαν μονο μπροστά άλλοι μονο πίσω κι αλλοι κατι αλλαξαν και στις διαστασεις του πισω τροχου

καποιοι εβαλαν κι ενα ρημαδι που διορθωνει ενδειξη κοντερ αλλοι προειδοποιουσαν για τα ορια ταχυτητων διοτι η αλλαγη δειχνει λαθος χλμ στο κοντερ κλπ

Αν με το καλο κανεις καποια αλαγη ευχομαι να σου κατσει ειδικά αν ειναι να ταξιδευουμε με 1000 στρ κατω η περιπου τοσο ωστε να γινεται το ταξιδι πιο ανετα

και για το μοτο και για εμας ή να αποκτησουμε μια λιγο μακρυτερη 1η 2α θεωρω ειναι πολύ σημαντικο μεσα στη πόλη

Αντε να γινεις προδρομος για κατι καλυτερο και για εμας προσωπικά σου εχω εμπιστοσυνη γιατι και διαβασμενος εισαι και σιγουρα "ψαγμενος"

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτηση...Αναλογα με την αλλαγη γραναζιου,μπροστα ή πισω,πως αλλαζει η πραγματικη ταχυτητα της μηχανης προς τα κατω ή προς τα πανω σε σχεση με αυτο που βλεπεις στο κοντερ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα κινειται και με 140-150 απο αποψη κινητηρα, δεν το ενιωσα να ζοριζεται πολυ απο Πατρα μεχρι Αθηνα και πηγαινα γυρω στα 140, πολλες φορες μαλιστα χωρις να το καταλαβω εφτανε 150. Απο κει και περα δε νιωθει ουτε η μηχανη ανετα ουτε εγω, αλλα τι να το κανεις παραπανω απο 140, εκανα Πατρα-Αθηνα 2 ωρες και κατι με στασεις, να πηγαινω με 160 για να φτασω 10 λεπτα πιο νωρις? Μητσο αν εχεις σκοπο να κανεις τετοια δρομολογια με τετοιες ταχυτητες συχνα τοτε ναι το cb δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη. Τελος παντων η μηχανη αυτα εχει, το ταξιδι το ευχαριστιεσαι περισσοτερο πιο χαλαρα και απο επαρχιακους. Αν θες εθνικη με 160 και απλα να φτανεις γρηγορα και ανετα στον προορισμο υπαρχουν τα αμαξια :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο χαρακτήρας της μηχανής είναι όντως αυτός που περιγράφουμε αλλά με τρώει και μένα η περιέργεια να βλεπα πως θα είναι με άλλο γρανάζι. Τώρα που κοντοζυγώνει η αλλαγή της αλυσίδας θα το συζητήσω με το μάστορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα