Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Δεν ειναι μονο το ταξιδι...Το paddock με αγχωσε οταν το ειδα στο συνεργειο για να μου περασουν τα αυτοκολλητα στις ροδες.Δεν ξερω αν το βασιζομαι μονος μου χωρις αλλο ατομο (που δεν εχω) να το βαλω.Δεν μου απαντησατε τι πιστευετε ομως...Νομιζω δεν θα εχω προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν είναι κάτι δύσκολο για να το στηρίξεις, και ούτε φόβος υπάρχει να σου πέσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοουσα οτι μαλλον δεν θα εχω προβλημα σχετικα με αυτο που αναρτησα και οχι με το paddock.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παντοκ και δεν με προβληματισε ποτε. Ουτε χρειαστηκα ποτε 2ο ατομο. Αν το κανεις σωστα δεν ειναι κατι ιδιαιτερα δυσκολο. Βαλε κανα βιντεο να δεις και μονος σου.Αυτο που ποσταρες μια χαρα ειναι απλα θα σου εχει την μηχανη σε κλιση και οχι ορθια οπως το σταντ ή το παντοκ. Δεν ξερω αν σε απασχολει τωρα αλλα μπορει να σε απασχολησει στο μελλον.

Ορυκτελαιο σε αλυσιδα δεν το 'χω ακουσει ποτε. Βαλβολινη ναι ή καποιο σπρει λιπανσης για αλυσιδες.... το λεει και το μανιουαλ......10€ εχει...εχει και πιο φτηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε:

Εννοουσα οτι μαλλον δεν θα εχω προβλημα σχετικα με αυτο που αναρτησα και οχι με το paddock.

Ναι το κατάλαβα, εγώ 32 για αυτό δεν θα έδινα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χίλιες φορές να πλαγιάσω τη μηχανή στο σταντ και να βάλω ένα κομμάτι ξύλο στο δεξί μαρσπιέ του οδηγού παρά να δώσω 30 ευρώ για αυτό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλημέρα, καλά χιλιόμετρα σε όλους!

Ψάχνω εμπρός ελαστικό DUNLOP Trailmax D609f 120/70-17. Λόγω πιθανής "μαχαιριάς" από γυαλί που έφτασε μέχρι τα λινά (γκαντεμιά ή κακό μάτι λέγεται αυτό;) επείγεται να αλλαχτεί και δεν το βρίσκω πουθενά.

Μήπως έχει αλλάξει κάποιος τα πρώτης τοποθέτησης στο  CB500x (2016) του και το έχει κρατήσει να το αγοράσω; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πρωτο ντεποζιτο που "τρεχω" τωρα (ειμαι στην τελευταια γραμμη χωρις να αναβοσβηνει) αν και δεν το ειχα γεμισει τελειως εχω γραμμενα 345 χιλιομετρα και εχει καταναλωσει παντα βαση του board computer 10,9 λιτρα καυσιμο με μεση καταναλωση 3,1l/100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα η ρεζερβα μου αναψε στα 432 χιλιομετρα γραμμενα.Αν υποθεσουμε οτι ρεζερβα κανει στην ξεφτιλα 50 χιλιομετρα με λογικο ρυθμο δεν ειναι απιθανο η μηχανη να αγγιξει σχεδον τα 500 χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε:

Τελικα η ρεζερβα μου αναψε στα 432 χιλιομετρα γραμμενα.Αν υποθεσουμε οτι ρεζερβα κανει στην ξεφτιλα 50 χιλιομετρα με λογικο ρυθμο δεν ειναι απιθανο η μηχανη να αγγιξει σχεδον τα 500 χιλιομετρα.

Επειδή ασχολείσαι πολύ με την κατανάλωση, ένα θα σου πω. Πρώτο ταξίδι Νέα Μάκρη - Πρέβεζα 525 χλμ. με ένα ντεπόζιτο !!!

Δεν νομίζω φίλε μου ότι χρειάζεται να ασχολείσαι άλλο με το θέμα. Απόλαυσε το "εργαλείο" κι άστο να σε πάει παντού.

Καλά και όμορφα χιλιόμετρα, και καλό καλοκαίρι σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 14/6/2017 at 5:09 ΜΜ, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Ακόμα είναι νωρίς για εντυπώσεις, αλλά φαίνεται από τώρα οτι άρχισε να στρίβει πάλι το μηχανάκι , τα Dunlop ειχαν τετραγωνίσει τον κύκλο

Καλά μιλάμε η μέρα με την νύχτα τα bw με τα dunlop. Ίδιες στροφές με τα dunlop , τώρα πρέπει να στρίψω πιο γρήγορα, αλλιώς με πηγαίνει προς τα μέσα αντι για εξω :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι sport ή touring τα λαστιχα;Τι τυπος ταιριαζει καλυτερα στην μηχανη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια! 

στη βαση της ζελατινας και στα 2 σιδερα εχει πανω πανω 2 αντικριστες τρυπες. σαν να σου λεει βαλε κατι εδω! :biggrin:

εχει ασχοληθει κανεις να βαλει κανενα μπαρακι ή κατι τετοιο εκει? εχετε βρει τιποτα?

δεν θελω να βαλω κατι αλλο στο τιμονι μιας και ηδη εχει αρκετα:blush: απλα ισως βολευει εκει να μπει κανενα κινητο/gps ή κατι αλλο αντι να το εχω χαμηλα στο τιμονι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον εννοεις αυτες που περισσευουν επειδη εχεις την ζελατινα ψηλα...Ψαξε να βρεις μηπως καποιο μπαρακι με εσωτερικο σπειρωμα χωραει εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες προσεξα οτι η σταθμη στο δοχειο διαστολης ψυκτικου ειναι ελαφρως κατω απο το low χωρις να ηταν απο την αρχη στο max.Υπαρχει περιπτωση να μην ειχε το κυκλωμα οσο επρεπε μεσα και να χρειαστηκε και να τραβηξε απο εκει ή παιζει κατι;Διαρροη δεν βλεπω.Στο xcity που ειχα πριν μου ειχε φαει παλι στην αρχη καποια ποσοτητα και αφου συμπληρωσα δεν ξανασχοληθηκα...Το εχει κανει σε κανεναν αλλο σε αυτη ττην μηχανη; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος sotoskon έγραψε:

Χθες προσεξα οτι η σταθμη στο δοχειο διαστολης ψυκτικου ειναι ελαφρως κατω απο το low χωρις να ηταν απο την αρχη στο max.Υπαρχει περιπτωση να μην ειχε το κυκλωμα οσο επρεπε μεσα και να χρειαστηκε και να τραβηξε απο εκει ή παιζει κατι;Διαρροη δεν βλεπω.Στο xcity που ειχα πριν μου ειχε φαει παλι στην αρχη καποια ποσοτητα και αφου συμπληρωσα δεν ξανασχοληθηκα...Το εχει κανει σε κανεναν αλλο σε αυτη ττην μηχανη; 

Καλώς τον!

Εγώ κι ο Γιάννης johny41 έχουμε ξαναγράψει για αυτο. Θα πας πίσω σε αναρτήσεις που έγιναν μετά το καλοκαίρι του 2016 και θα διαβάσεις. Εγώ το βρήκα άδειο στην Κρήτη νότια Χανιά στο πουθενά... Δεν είναι κάτι σοβαρό, ο έμπορος έχει βάλει λίγο και το πίνει ...με τέτοιες ζέστες.... Συμπλήρωσε και θα είσαι ΟΚ. Απλά δες τις προδιαγραφές, θέλει ψυκτικό για κινητήρες αλουμινίου. Εμένα ήταν όλο το χειμώνα πάνω από το max και χθες μισό πόντο κάτω...

Τροποποιήθηκε από τον cordonn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως γινεται να το πινει;Κλειστο κυκλωμα δεν ειναι;Αν δεν χανει απο καπου το λογικο ειναι να μην πεφτει η σταθμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το πίνει να σκάσει ρε φίλε! Τραβάει από κει γιατί δεν έχει, όπως έγραψες κι εσύ πριν. Και το δοχείο διαστολής αδειάζει. Γέμισε το όμως, να πάει μέχρι τη γραμμή. Ότι προδιαγράφεται θα κάνεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος sotoskon έγραψε:

Εγω εχω G12+(ελαφρως μοβ) που βαζω και στο αυτοκινητο.Κανει αυτο;

https://www.autotecparts.gr/lipantika-auto/antipsuktiko-paraflou/hepu-maxxus-g12-plus-1-5-l-p999.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

G12 βρήκα και έβαλα εκεί που είχα βρεθεί. Όχι πράσινο πάντως που ήταν η άλλη επιλογή, αυτα τα δύο είχε το βενζινάδικο και επέλεξα το G12 εφόσον διάβασα το μανιουαλ σε pdf που το έχω στο κινητό και ένα σωρό φορουμς, ο βενζινάς με βαρέθηκε... Η Honda έχει ένα μπλε, το κόκκινο (G12) είναι καλύτερο και το plus που ρωτάς ακόμη καλύτερο, αλλά αν δεν είναι έτοιμο πρέπει να κάνεις πολύ σωστή αραίωση. Το μωβ ψυκτικό είναι πολύ σύνθετο σκεύασμα, καλύτερα μην μπλέξεις. και κάπου είχα διαβάσει ποια μπορούν να αναμιχθούν και ποια όχι. Θυμάμαι ότι το G12+ δεν αναμιγνύεται με κανένα, θα προκύψει μια καφέ ελάχιστα πυκτή ουσία αν το βάλεις πάνω από το μπλε του εργοστασιου. Δηλ. θέλει πλύσιμο το ψυγείο, να φύγουν τα παλιά υγρά. Κράτα το για το αυτοκίνητο μόνο. VW έχεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το G12+ οπως αυτο που αναρτησα αναμειγνυεται σιγουρα με το G12.Το αυτοκινητο (Opel Astra ΜΥ12) ειχε απο το εργοστασιο G12 και οταν εκανα αλλαγη στα 4 χρονια εβαλα G12+ μιας και πληρει το opel 6227.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος Χ έγραψε:

Εχεις καινουρια μηχανη. Διαβασε το μανιουαλ.

Το εχω διαβασει πριν παρω την μηχανη στα χερια μου.To μονο που συστηνει ειναι το honda pro.Ουτε γραφει προδιαγραφες ουτε τιποτα.Δηλαδη πρεπει ντε και καλα να βαλω αυτο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 32 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε:

Το εχω διαβασει πριν παρω την μηχανη στα χερια μου.To μονο που συστηνει ειναι το honda pro.Ουτε γραφει προδιαγραφες ουτε τιποτα.Δηλαδη πρεπει ντε και καλα να βαλω αυτο;

Οχι αλλα εννοειται πως μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε εχει τα ιδια χαρακτηριστικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα