sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Την πηρα την κυρα.Πινακιδες ή Παρασκευη ή Δευτερα και μεχρι τοτε κατω απο την κουκουλα.Την πληρωσα αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να την αφησω στο μαγαζι.Σαν πρωτες εντυπωσεις, η μηχανη ειναι ευκολη,για entry level οδηγος οπως ειμαι εγω, ξεκιναει ευκολα και χωρις γκαζι μεχρι να ξεπαρεις τον συμπλεκτη ο οποιος δεν ειναι δυσκολος και απο οτι μου φαινεται ειναι σχετικα μαλακος με ομοιομορφη διαδρομη χωρις ιδιαιτερο "γονατο" αν γινομαι αντιληπτος.Κατι που παρατηρησα ειναι το μικρο ξεσπασμα που κανει στο ανοιγμα του γκαζιου μετα το κοψιμο ιδιως με μικρη ταχυτητα στο σαζμαν αλλα μπορει να ειναι και δικο μου θεμα χειρισμου μιας και προερχομαι απο σκοτερ 250 και για να ξεκινησουν αυτα θελουν το κατιτι τους.Ειμαι 1.80 και μεχρι 70 που κινηθηκα μεχρι να την φερω στο σπιτι τον καταλαβα τον αερα ειναι η αληθεια αλλα η ζελατινα ειναι τερμα κατω.Θα την ανεβασω χωρις να περιμενω θεαματικα αποτελεσματα και οτι γινει.Επισης μου φανηκε ησυχη τουλαχιστον στις στροφες που την δουλεψα.Μαλλον ειμαι επηρεασμενος απο το σκουτερ.Απο αναρτηση μου φανηκε η μερα με την νυχτα με οτι οδηγουσα πιο πριν.Αυτα τα λιγα. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Είσαι στο ύψος μου, οπότε να ξέρεις, οτι στην άνω θέση της η ζελατίνα κόβει τον αέρα μέχρι λιγο πάνω απο το πηγούνι. Στην εθνική με 150, τρως ξύλο, αβέρτα. ! Απο εκει και πέρα, εύχομαι καλορίζικο, καλοτάξιδο, είναι καλό εργαλείο, εγω σε ενα μήνα κλείνω χρόνο, και έχω ηδη 14.000 χιλιόμετρα, χωρίς πρόβλημα! Με μαμα λάστιχο D609. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Ευχαριστω.Δεν εχω σκοπο να κανω ταξιδι με τετοια ταχυτητα.Αντε να πηγαινω με 120-130 που παλι λογικα κατι θα τρωω.Ισως καποια στιγμη παρω ενα προσθετο φρυδι αν και τσιμπαει σε τιμη και βγαινει οσο μια ζελατινα.Χθες μολις το πηρα απο το μαγαζι και εφυγα στο δευτερο φαναρι με ρωτησε ενας τυπος ποια μηχανη εινα αυτη,κυβικα ,τιμη κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο με άπειρα απροβλημάτιστα χλμ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 καλοριζικη!καλοταξιδη! αντικειμενικοτατα σου λεω οτι πηρες ενα απο τα πιο ομορφα μηχανακια της αγορας! τι χρωμα την πηρες? αν θες μας λες απο που και ποσο, τι δωρα σου εκανε ή τι εβαλες εσυ? εγκυκλοπαιδικα και για να βοηθηθουν οι μελλοντικοι κατοχοι. εγω ετσι κατεληξα στη νεα μακρη. απο τα καλα σχολια που διαβασα εδω και φυσικα επαληθευτικαν στην πραξη. θες δε θες ομως βαλε μας φωτο να το καμαρωσουμε. κι εγω απο σκουτερ 200ρι πηγα σε αυτη. οντως ευκολη και δεν θα σου φανει η διαφορα στην κινηση. καταναλωση να περιμενεις σαν το σκουτερ . ισως και λιγοτερο, αναλογα πως την πας βεβαια.στις ιδιες σχεδον ταχυτητες που ησουν με το σκουτερ εδω θα εισαι πιο κατω σιγουρα. γενικα δεν ακουγεται, αλλα ενα μουγκρισμα ωραιο εχει οταν ανεβασεις πολλες στροφες. αυτο με το γκαζι μπορει να ειναι χαρακτηριστικο της μηχανης αυτης , κι εγω το βλεπω λιγο αποτομο στις μικρες ταχυτητες. συνηθεια ειναι ομως. επισης για ταξιδι που ειπες, εγω ειμαι πιο κοντος στο 1,75 και στην πανω θεση μου χτυπαει το πανω μερος (κουτελο) του κρανους. απο τη ζελατινα μην περιμενεις μεγαλη διαφορα αν την ανεβασεις. αν θες πραγματικη καλυψη απο ανεμο πας σε αλλη. εγω για την ωρα δεν την αλλαζω μιας και την εχω συνηθισει και εχουν παρει προτεραιοτητα αλλα (προβολακια επωνυμα και καγκελα βαλιτσας). για τα προβολακια να πω οτι σαν αποδοση εμεινα ευχαριστημενος απο τα κινεζικα που τα βρισκεις 10-15 το κομματι αλλα με παιδεψαν πολυ γιατι τα μεταλα που χρησιμοποιουν στο εξωτερικο περιβλημα στο οποιο πιανει η βαση που σφιγγει στα καγκελα ειναι χαλι μαυρο και σε 2 σημεια πανω στα καγκελα που τα εβαλα κοπηκαν και τις 2 φορες στα σημεια που πιανει η βαση (που μπαινει στα καγκελα). τη δευτερη φορα μαλιστα εβαλα 2-3 λαστιχενιες ροδελες σε καθε βιδα στο σημειο επαφης βασης-μεταλικο περιβλημα για να αποροφανε τους κραδασμους αλλα και παλι κοπηκαν. το σκ πηγα 2μερο μεχρι ναυπακτο - ορεινη ναυπακτια και στη διαδρομη το πρωτο βραδυ σταματησαν να δουλευουν και εκτοτε δεν αναψαν ξανα. υποθετω απο τους κραδασμους κατι εγινε και μαλλον καηκαν γιατι δεν τα ειχα αναψει πολυ ωρα. πλεον κοιταω για επωνυμα, βασικα για τα givi s310 σαν την πιο οικονομικη λυση που εχω βρει αλλα δεν ειναι led. τα led ξεφευγουν πολυ και τα κινεζικα τουλαχιστον σε μενα δεν αντεξαν. επισης σημερα θα πιασουμε τις 10χιλιαδες χλμ με το εργαλειο!(θα ανεβει φωτο) ειναι σχεδον 9 μηνων και μαλλον μεχρι τον ιουνιο θα ειναι κοντα στα 12χλδ αν κατσει μια εκδρομη πιο μεγαλη απο αυτες που εχω παει μεχρι τωρα. καλες βολτες να εχουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Απο Ηρακλειο Κρητης την πηρα στα 7000 απο 7300 με κανενα δωρο και χωρις να εχω βαλει τιποτα ακομα.Σκεφτομαι να βαλω για να εχω λιγο χωρο δυο οχι πολυ μεγαλα σαμαρια γιατι το top case δεν μου αρεσει.Εξαλλου οτι ειναι απο τον αξονα και πισω πανω απο καποια χιλιομετρα σιγουρα κατι θα δημιουργει...Φωτογραφια καποια στιγμη θα βαλω αν και δεν ξερω αν εχει σημασια...Σε ασπρο την εχω παρει.Απο σαμαρια εχετε κατι υπ'οψην;Χρειαζονται και βασεις για τα υφασματινα; Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος sotoskon έγραψε: Απο Ηρακλειο Κρητης την πηρα στα 7000 απο 7300 με κανενα δωρο και χωρις να εχω βαλει τιποτα ακομα.Σκεφτομαι να βαλω για να εχω λιγο χωρο δυο οχι πολυ μεγαλα σαμαρια γιατι το top case δεν μου αρεσει.Εξαλλου οτι ειναι απο τον αξονα και πισω πανω απο καποια χιλιομετρα σιγουρα κατι θα δημιουργει...Φωτογραφια καποια στιγμη θα βαλω αν και δεν ξερω αν εχει σημασια...Σε ασπρο την εχω παρει.Απο σαμαρια εχετε κατι υπ'οψην;Χρειαζονται και βασεις για τα υφασματινα; 7300;; 7150 εχει αρχικη παντου. Αυτος γιατι ετσι και μαλιστα χωρις δωρα; (Και μιλαμε παντα για το μοντελο του '17... οχι για του '16 που εχει 6950... χωρις να ξερω ποιο πηρες βεβαια...) Η μπαγκαζιερα δεν δημιουργει τιποτα. Δοκιμασμενο. Παρολαυτα τα σαμαρια ειναι σαφως καλυτερα για το ζυγισμα της μηχανης. Δεν ειναι ομως σε καμια περιπτωση το ιδιο πρακτικα ειδικα σε συνθηκες καθημερινοτητας. (Κρανος δεν βαζεις, στην μηχανη δεν τα αφηνεις και φευγεις κτλ.) 9/10 περιπτωσεις χρειαζονται βασεις, ναι. Αλλιως ειναι πολυ ασταθη, θελουν πολυ σφιξιμο, γερνουν προς τα κατω απο το βαρος κτλ. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2017 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Λαθος μου,7150 εχει αρχικη.7250 με το κλειδι στο χερι βγαινει με μεταφορικα ταξινομηση κτλ.7000 την αφησε με το κλειδι στο χερι.Του ειπα οταν πηγα να το ξεπληρωσω να μου κανει εστω καγκελα δωρο αλλα μου ειπε οτι το μεικτο κερδος ειναι κατω απο 500Ε στην καθε μηχανη αυτου του μοντελου οποτε δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω.Το κερδος του πηγαινει αναλογικα με την μηχανη που θα παρεις.Αν ειχα παρει μια μηχανη των 20000 που το κερδος θα ηταν περιπου 2500 θα κρατουσε τα 1500 και το χιλιαρικο θα μου ελεγε για παραδειγμα στο κοβω ή διαλεξε οτι θες απο αξεσουαρ.Αυτα τα λεγομενα του.Βεβαια να μην ξεχναμε οτι ειμαστε κα επαρχια και το μονοπωλιο ειναι ισχυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 θα σου πω κι εγω οτι η μπαγκαζιερα δεν θα σε ταλαιπωρησει. μαλλον τα σαμαρια θα το κανουν αν σκοπευεις να τα χρησιμοποιεις καθε μερα. επισης καλο ειναι να παρεις καγκελα για σαμαρια που ειναι μικρα σε μεγεθος και τα κρατανε σωστα. εκτος κι αν αγορασεις κανονικα καγκελα μηπως και στο μελλον παρεις σκληρες πλαϊνες βαλιτσες. εγω μεχρι τωρα με σαμαρια στο σκουτερ ημουν μια χαρα. στη μηχανη φετος θα τα βαλω και ισως απο του χρονου να παρω πλαστικες. για τον εμπορο δεν θελω να πω κατι ασχημο, παντως εστω ενα δωρο θα επρεπε να το κανει νομιζω. για να μη πω οτι ηταν καλυτερο να μη σου κοψει χρηματα και να μπορεις να τον πιεσεις για 2-3 δωρα. ετσι γινεται εδω βεβαια που ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. εκει οπως ειπες ειναι μονοπωλιο κατα καποιο τροπο. οπως και να εχει, να την χαρεις και δως της βολτες! για μενα παντως εχει σημασια να βαλεις καμια φωτο. ετσι για να μοιραζομαστε τη χαρα μας το κανουμε (εγω τουλαχιστον) εκτος κι αν φοβασαι μπας και την ματιαξουμε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Οχι ρε συ τι ματι...Δεν με πιανουν εμενα τα ματια τοσο κακος που ειμαι...Απλα χθες που την εφερα σπιτι κατευθειαν κουκουλα,σημερα δουλεια,απο αυριο προβλεπονται βροχες μεχρι και την Παρασκευη...Βλεπω επιασες το "δεκαρι" το καλο.Δεν ξερω αν ειναι καποιο παιδι που να συμμετεχει στο thread και να ειναι απο Ηρακλειο.Επισης υπαρχει συλλογος σε κοντινο χωριο αρκετα οργανωμενος με εκδρομες,μασες κτλ.Καθε Τεταρτη απογευμα μαζευονται και στο κτιριο του συλλογου για καφε κτλ.Τα ταξιδακια που οργανονται ειναι και ημερησια και με διανυκτερευσεις.Παρεπιπτοντως κοιτουσα τωρα την ducati multistrada 1200.Τρελο οικονομικο budget αλλα τι μηχαναρα ειναι τουτη;Πιστευω οτι τα bmw τα εχει για πρωινο. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Το μηχανάκι είναι ζυγισμένο για δουλειά, δεν το πιάνει τίποτα , παράδειγμα: Επίσης, σχετικά με καταναλώσεις , τρικαβαλος (εγώ πιάνω για δυο ): Αυτο καίει λιγότερο και από το Citycom. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Μπορειτε να προτεινετε καγκελα και σαμαρια (οχι σκληρα και μεγαλο μεγεθος); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος sotoskon έγραψε: Παρεπιπτοντως κοιτουσα τωρα την ducati multistrada 1200.Τρελο οικονομικο budget αλλα τι μηχαναρα ειναι τουτη;Πιστευω οτι τα bmw τα εχει για πρωινο. Αν εννοείς σε γκάζι το ξεχνάς. Το bmw αντικειμενικά κάνει πάρτυ στο κορμάκι του Μούλτι . Υποκειμενικά μιλώντας ναι ,είναι πιο προσεγμένο και από τo gs και από το xr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 Παιδια σκεφτομαι να βαλω αυτα https://www.louis.eu/artikel/louis-saddlebags-2x15-litres-black/10027536?list=287148710&filter_article_number=10027536. Γνωριζετε τι καγκελα πρεπει να βαλω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε: Παιδια σκεφτομαι να βαλω αυτα https://www.louis.eu/artikel/louis-saddlebags-2x15-litres-black/10027536?list=287148710&filter_article_number=10027536. Γνωριζετε τι καγκελα πρεπει να βαλω; Φίλε @sotoskon καλοτάξιδη! Πολύ καλή επιλογή έκανες! Το περασμένο καλοκαίρι με ούτε 1000χλμ σχεδόν καινούρια, όργωσα δικάβαλος και τέρμα τα μπαγάζια όπως τον @enterprise-psi ,σχεδόν όλη την Κρήτη. Βάλε givi, και κάγκελα και σχαρες. Βρίσκεις παντού και έχεις εξυπηρέτηση και σερβις καλό. Είναι επώνυμη και με καλή ποιότητα. Τι άλλο να βάλεις και πόσο θα κερδίσεις; Έχεις επιλογές θα σου στείλω και στο inbox διαφορα links να δεις. οτιδήποτε είναι universal και πολύ φτηνό, είναι άσχημο για το μηχανάκι αυτό. Θα την βρεις την άκρη αρκεί να μη βιαστείς! Πάντα όρθιος, καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 @sotoskon τα θες για καθε μερα ειπες τα σαμαρια? το εχεις ξαναδοκιμασει ? πιστευω θα ταλαιπωρηθεις και θα υπαρχει πιθανοτητα να στα κλεψουν ή να κλεψουν το περιεχομενο. πιο ευκολα απο μια μπαγκαζιερα. τωρα παλι αν δεν την παλευεις με την μπαγκαζιερα παω πασο. για καθε μερα ισως ειναι οκ τα 15λιτρα που εχει το καθε ενα. χωρανε αραγε απο ενα κρανος? αν τα θες για τις εκδρομες σου μαλλον ειναι μικρα. και σαν τιμη ακριβα. εγω ειχα παρει απο την colori σαμαρια που μεγαλωνουν και γινονται μεχρι 40λιτρα το ενα με τιμη το σετ στα 80ευρω αν θυμαμαι καλα. ισως και κατι λιγοτερο. τα εχω γεμισει οσο δεν πανε και τα χρησιμοποιω τουλαχιστον ενα 15μερο καθε καλοκαιρι χωρις να εχουν παθει κατι 4-5 χρονια τωρα. καγκελα θα σου προτεινα κι εγω οπως ο γιωργος @cordonn κατι επωνυμο. η givi ειναι μια καλη λυση νομιζω μιας και οσες αντιπροσωπειες ειχα επισκεφθει κατα την αγορα της μηχανης ειχαν προΙοντας της givi. τα καγκελα για σαμαρια ειναι πιο λεπτα και μικρα γενικα. δεν ασχημενουν πολυ τη μηχανη αλλα δινεις περιπου τα μισα επιπλεον και περνεις κανονικα που καποια στιγμη βαζεις και πλαστικες αν αλλαξουν οι αναγκες σου. πες και τη χρηση θες να κανεις μπας και σου λεμε βλακειες συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 15 λιτρα per μπαγκαζι δεν ειναι καπως λιγα προς το τιποτα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος johni41 έγραψε: @sotoskon τα θες για καθε μερα ειπες τα σαμαρια? το εχεις ξαναδοκιμασει ? πιστευω θα ταλαιπωρηθεις και θα υπαρχει πιθανοτητα να στα κλεψουν ή να κλεψουν το περιεχομενο. πιο ευκολα απο μια μπαγκαζιερα. τωρα παλι αν δεν την παλευεις με την μπαγκαζιερα παω πασο. για καθε μερα ισως ειναι οκ τα 15λιτρα που εχει το καθε ενα. χωρανε αραγε απο ενα κρανος? αν τα θες για τις εκδρομες σου μαλλον ειναι μικρα. και σαν τιμη ακριβα. εγω ειχα παρει απο την colori σαμαρια που μεγαλωνουν και γινονται μεχρι 40λιτρα το ενα με τιμη το σετ στα 80ευρω αν θυμαμαι καλα. ισως και κατι λιγοτερο. τα εχω γεμισει οσο δεν πανε και τα χρησιμοποιω τουλαχιστον ενα 15μερο καθε καλοκαιρι χωρις να εχουν παθει κατι 4-5 χρονια τωρα. καγκελα θα σου προτεινα κι εγω οπως ο γιωργος @cordonn κατι επωνυμο. η givi ειναι μια καλη λυση νομιζω μιας και οσες αντιπροσωπειες ειχα επισκεφθει κατα την αγορα της μηχανης ειχαν προΙοντας της givi. τα καγκελα για σαμαρια ειναι πιο λεπτα και μικρα γενικα. δεν ασχημενουν πολυ τη μηχανη αλλα δινεις περιπου τα μισα επιπλεον και περνεις κανονικα που καποια στιγμη βαζεις και πλαστικες αν αλλαξουν οι αναγκες σου. πες και τη χρηση θες να κανεις μπας και σου λεμε βλακειες συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα... Βλακειες δεν υπαρχουν...Ο καθενας λεει την γνωμη του και ειναι σεβαστη.Τα θελω για καθε μερα.Να μπορω να εχω μονιμα καποια πραγματα μεσα.Το μηχανακι κατω απο την σελα δεν εχει χωρο ουτε για να αφησω το συνθετικο δερμα που εχω για το πλυσιμο.Βεβαια δεν περιμενα και κατι παραπανω εννοειται.Επισης θελω να μπορει να μπαινει απο πανω τους η κουκουλα.Να τα κλεψουν δεν νομιζω γιατι στο σπιτι η μηχανη ειναι μεσα στην αυλη κουκουλομενη,στην δουλεια οταν κανω βαρδια ο χωρος ειναι περιορισμενος και φυλασομενος και στην πολη ή οπουδηποτε παω δεν μενει η μηχανη σε μερος χωρις κινηση ανθρωπων και για πολυ ωρα και ακετες φορες ειναι κοντα μου κα την βλεπω.Καποια στιγμη θα παω και με την γυναικα πιο εξω και ισως να χρειαστω παραπανω χωρο.Αν γινεται να ειναι κατι σαν πτυσομενα και να μην τα εχω συνεχεια full ανοικτα οσον αφορα τον ωφελιμο χωρο τους θα ηταν το καλυτερο.Για πλαστικα σαμαρια δεν το σκεφτομαι ουτε τωρα ουτε στο μελλον.Αν βρω soft πτυσομενα και με βολεψουν μου αρκει.Βαλε αν μπορεις λινκ με τα givi προιοντα να τα δω. Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος sotoskon έγραψε: Βλακειες δεν υπαρχουν...Ο καθενας λεει την γνωμη του και ειναι σεβαστη.Τα θελω για καθε μερα.Να μπορω να εχω μονιμα καποια πραγματα μεσα.Το μηχανακι κατω απο την σελα δεν εχει χωρο ουτε για να αφησω το συνθετικο δερμα που εχω για το πλυσιμο.Βεβαια δεν περιμενα και κατι παραπανω εννοειται.Επισης θελω να μπορει να μπαινει απο πανω τους η κουκουλα.Να τα κλεψουν δεν νομιζω γιατι στο σπιτι η μηχανη ειναι μεσα στην αυλη κουκουλομενη,στην δουλεια οταν κανω βαρδια ο χωρος ειναι περιορισμενος και φυλασομενος και στην πολη ή οπουδηποτε παω δεν μενει η μηχανη σε μερος χωρις κινηση ανθρωπων και για πολυ ωρα και ακετες φορες ειναι κοντα μου κα την βλεπω.Καποια στιγμη θα παω και με την γυναικα πιο εξω και ισως να χρειαστω παραπανω χωρο.Αν γινεται να ειναι κατι σαν πτυσομενα και να μην τα εχω συνεχεια full ανοικτα οσον αφορα τον ωφελιμο χωρο τους θα ηταν το καλυτερο.Για πλαστικα σαμαρια δεν το σκεφτομαι ουτε τωρα ουτε στο μελλον.Αν βρω soft πτυσομενα και με βολεψουν μου αρκει.Βαλε αν μπορεις λινκ με τα givi προιοντα να τα δω. ...υπάρχει κι ένα θέμα που δεν το θίξαμε: τα σαμάρια όπως και να το κάνεις ασκούν πίεση. Για κάποιες μέρες και με λίγη προσοχή ή προφύλαξη (έβαζα μαλακό πανί όπου γίνονται τριβές) δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά σε συνεχή χρήση, κάτι θα φας. Σέλα θα είναι, χρώμα θα είναι; κάτι θα γδαρθεί. Δεν κουμπώνουν κάπου σταθερά, και ακόμη και άδεια κάπου θα τρίβονται. Άσε που όσο πιο βαρια τόσο καλύτερα γιατί κάθονται σταθερά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2017 https://www.givi.it/my-motorcycle#HONDA,CB_500_X_(13_>_16) εδω ειναι το site της givi. για σαμαρια μπορεις να κοιταξεις σε διαφορα μαγαζια-site . τα δικα μου ειναι 25λιτρα και πανε μεχρι 40το καθε ενα.ειναι colori αλλα μαλλον θα εχει αλλαξει κατι.http://www.coloriposto.gr/ υπαρχουν και καποια που ειναι φτιαγμενα απο ενα πιο σκληρο υλικο , οχι πλαστικο, απλα ειναι πιο στιβαρα και εχουν κουμπωμα σαν μπαγκαζιερες και μπαινουν στα κανονικα καγκελα. εχουν μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι κλειδωνουν πανω στα καγκελα αλλα δεν ξερω αν κλεινουν και με κατι παραπανω απο φερμουαρ. η τιμη τους θα ειναι προφανως αρκετα παραπανω απο τα απλα σαμαρια. ισως σε συμφερει να παρεις κανενα σετ πολυ απλα και μικρα και ενα αλλο με πιο πολλα λιτρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2017 Ποια ειναι τα δικα σου γιατι δεν βλεπω στο site με τα λιτρα που λες εκτος απο τις κουμουτσες που εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2017 τα δικα μου ειναι περιπου σαν αυτα http://www.coloriposto.gr/saddle-bag-anavati-mixanis/476-plevriki-saki-colori-50-80-lt.html αλλα εχουν μικρες διαφορες. στις φωτο ειναι στο μεγιστο μεγεθος. και μαζεμενα θα ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που ειχες βαλει να αγορασεις. θα στα βγαλω αυριο μια φωτο μολις τα κατεβασω απο το παταρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καταλαβα,τα δικα σου δεν τα βγαζει πλεον.Αυτα του λινκ τα βλεπω πολυ μεγαλα. Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2017 από τον sotoskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 Σκεφτηκα και ενα απο αυτα τα δυο. http://www.skroutz.gr/s/8506491/Givi-EA101B-30lt.html http://www.skroutz.gr/s/5515222/Kappa-Moto-LH202-Saddle-bags-TK750.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 Να ξέρετε οτι τα KAPPA είναι αντίστοιχα ίδια με τα GIVI και μάλιστα πιο φτηνά. Ότι και να επιλέξεις πάνε για KAPPA. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες