Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Εκτός απο μια φορά στην εθνική που μου έφυγε και πήγε 180χιλ / ω . Καλά το πάω; Πονεσε αυτο... Ειναι στα πλαισια του "οδηγειτε συντηρητικα" που λεει το μανουαλ για το στρωσιμο... Πως καταλαβαίνουμε οτι η αλυσίδα θέλει φροντίδα; Ασχέτως τι λέει το μανουαλ, γιατί άλλες θερμοκρασίες και συνθήκες στην Ελλάδα.Ο,τι ειπε ο @Odin...Γενικα μην περιμενεις να στεγνωσει...καθε 500 καλα ειναι. Μην αμελεις το καθαρισμα. Αν δεν το κανεις απο ενα σημειο και μετα λιπαινεις την μουργα και δεν εχει νοημα. Προσοχη στην λιπανση μην πανε λαδια στο πισω λαστιχο. Αν πανε, καλο καθαρισμα. Λιπαινεις με ζεστη αλυσιδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μα συντηρητικά ανέβηκε μέχρι τα 180 Πάντως σοβαρά, σχεδιάζω το ΣΚ μικρο ταξιδάκι - στρώσιμο, στην εθνική μέχρι πόσο να πάω δηλαδή; Όπως το κάνουν εδώ δηλαδή; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον enterprise-psi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Odin 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς μια (οδοντό)βουρτσα για τον καλύτερο καθαρισμό της αλυσίδας.Επίσης εμένα με βολεύει καλύτερα (λιγότερο λέρωμα πίσω τροχού) να λαδώνω ανάμεσα στον πλαγιοστάτη και τον πίσω τροχό και όχι στο πίσω γρανάζι.Πάνω κάτω κάπως έτσι δουλεύω: https://www.youtube.com/watch?v=h2qyMMjluzU Στο θέμα εθνικής φίλε μου δεν μπορώ εγώ να σε βοηθήσω. Είμαι κάτοχος ~1,5 χρόνο και την έχω βγάλει εθνική-αυτοκινητόδρομο (παλιά ΕΟ FTW) μια φορά και αυτή κατα λάθος! Εφόσον είσαι σε στρώσιμο όμως, θεωρώ πως παρατεταμένα ανω των 130-140km/h (αναπόφευκτα, μάλλον, θα βαρεθείς/κουραστείς) να μην το πηγαίνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μα συντηρητικά ανέβηκε μέχρι τα 180 Πάντως σοβαρά, σχεδιάζω το ΣΚ μικρο ταξιδάκι - στρώσιμο, στην εθνική μέχρι πόσο να πάω δηλαδή; Όπως το κάνουν εδώ δηλαδή; To manual οπως θα διαβασες λεει οχι αποτομα φρεναρισματα-επιταχυνσεις και οδηγειτε συντηρητικα για 500χιλ.Το "οδηγειτε συντηρητικα" το μεταφραζει (σχετικα) ο καθενας οπως θελει. Παντως τα 180 (σχεδον στην τελικη δηλαδη) ειναι σχεδον στα κοκκινα... καινουριο μηχανακι ειναι. Οσο να πεις... Κρατα το για λιγο μεχρι τις 5000 και μετα σιγα σιγα ανοιγε το μεχρι τα 1000χιλ. Ο καθενας βεβαια θα σου πει και κατι αλλο για το στρωσιμο. Το σιγουρο ειναι πως δεν θελει και πολλα πολλα οπως παλαιοτερα... εχουν αλλαξει τα πραγματα και γι'αυτο και το μανουαλ ειναι ψιλοχαλαρό.τα 140 ειναι στις 7000 στροφες. Πηγαινε με 100-120 να εισαι οκ. Αν και τα 110 με 120 τα εχει στις 5000 με 5500 στροφες οπου και εχει δονησεις που θα σε κουρασουν ισως μετα απο ωρα. Λιγο πιο πανω ή λιγο πιο κατω.Επισης εχε κατα νου πως κανει πολυ καλο να αλλαζουν διαρκως οι στροφες του κινητηρα και οχι να τον εχεις κολλημενο στις ιδιες για μεγαλο διαστημα. Οποτε μια καλη διαδρομη με στροφουλες θα βοηθησει... Γενικα να δουλευεις ολα τα μερη της μηχανης γιατι ολα θελουν στρωσιμο. (Σασμαν, λεβιεδες, φρενα, αναρτησεις...)Για το λαδωμα και καθαρισμα εχει πολλα βιντεο και πολλα θεματα...Γενικα:Καθαρισμα με κηροζινη, παραφινελαιο wd40 ή καθαριστικο και τριψιμο με πινελο ή οδοντοβουρτσα.Καλο σκουπισμαΒολτα να φυγουν τα πολλα και να ζεσταθει η αλυσιδαΛιπανση και ενα σκουπισματακι να φυγουν τα πολλα λαδια αν το παρακανεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον Χ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, εδώ θα είμαι και θα σας πρήζω Γενικα:Καθαρισμα με κηροζινη, παραφινελαιο wd40 ή καθαριστικο και τριψιμο με πινελο ή οδοντοβουρτσα.Καλο σκουπισμαΒολτα να φυγουν τα πολλα και να ζεσταθει η αλυσιδαΛιπανση και ενα σκουπισματακι να φυγουν τα πολλα λαδια αν το παρακανεις.Πω πω δουλειά, μια χαρά ήταν ο ιμάντας στα σκούτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Και κάτι άλλο , στο μανουαλ λέει : Όταν θα φτάσω Βοϊδοκοιλιά, θα έχω περίπου 600 χιλιόμετρα, στον γυρισμό θα είναι φρόνιμο να γυρίσω στην εθνική σταθερά με 140 ας πούμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Όταν θα φτάσω Βοϊδοκοιλιά, θα έχω περίπου 600 χιλιόμετρα, στον γυρισμό θα είναι φρόνιμο να γυρίσω στην εθνική σταθερά με 140 ας πούμε;Επειδη ακριβως το μανουαλ το αφηνει χαλαρο οπως ειπα και πριν το ζητημα του στρωσιματος, ειναι πιο πολυ πιστευω ψυχολογικο το θεμα...Μαλλον δεν θα εχεις προβλημα.Εσυ αποφασιζεις... αν εχεις αμφιβολιες πλακωσου στις βολτες εντος και στα περιξ να δουλεψει καλα σε ολες τις σχεσεις και με διαφορες στροφες, μαζεψε οσα πιο πολλα χιλιομετρα μπορεις και μετα κανε και την ταξιδαρα σου. Αν παλι δεν εισαι και τοσο ψυχαναγκαστικος πηγαινε οπως το σχεδιασες και μια χαρα...Καλες βολτες και αμα πινει λαδια μετα εμενα να με χ€σεις... (Δεν θα με πιασεις βεβαια γιατι το δικο μου ειναι μαυρο gloss και πιανει 5χιλ. παραπανω τελικη...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Μα συντηρητικά ανέβηκε μέχρι τα 180 Πάντως σοβαρά, σχεδιάζω το ΣΚ μικρο ταξιδάκι - στρώσιμο, στην εθνική μέχρι πόσο να πάω δηλαδή; Ελα ρε μαστορα δε ντρεπεσαι να ανεβαζεις τετοιο χαρτη?Θα αυτοκτονησεις με τοση εθνικη.... Εδω παιζεις https://goo.gl/maps/s17XbfcdgL42 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτήν την διαδρομή θέλω και εγώ, χωρίς εθνική, απλά δεν ξέρω αν πρέπει για το στρώσιμο! Αλλιώς εννοείται με καφεδάκι και παγωτακι στην τζελατερία στο Ναύπλιο! Χ νόμιζα οτι το ματ ειναι γρηγορότερο, τι διάολο με δούλεψαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Στο στρωσιμο το ιδανικοτερο ειναι να εναλλασονται οι στροφες του κινητηρα σου, οπως και οι σχεσεις στο κιβωτιο σου. Αν εσυ ξεκινησεις απο Αθηνα, κλειδωσεις το γκαζι στα 110 (5.500 σ.α.λ απο ο,τι ειδα νωριτερα) και φτασεις Θεσσαλονικη, χειροτερο ειναι. Επισης, με 500ρι μηχανακι, και με σχετικα λιγα αλογα, μην περιμενεις οτι το ταξιδι με σταθερα 140 θα ειναι ευκολο και ξεκουραστο. Ειδικα για την περιοδο στρωσιματος θα το απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτήν την διαδρομή θέλω και εγώ, χωρίς εθνική, απλά δεν ξέρω αν πρέπει για το στρώσιμο! Αλλιώς εννοείται με καφεδάκι και παγωτακι στην τζελατερία στο Ναύπλιο! Χ νόμιζα οτι το ματ ειναι γρηγορότερο, τι διάολο με δούλεψαν; μην το σκεφτεσαι καν,ειδικα για στρωσιμο ειναι πιο ενδεδειγμενο το επαρχιακο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτήν την διαδρομή θέλω και εγώ, χωρίς εθνική, απλά δεν ξέρω αν πρέπει για το στρώσιμο! Αλλιώς εννοείται με καφεδάκι και παγωτακι στην τζελατερία στο Ναύπλιο!Γι αυτο σου ειχα γραψει οτι μια καλη διαδρομη με στροφες θα βοηθησει...ορμα και ασε τις εθνικες γιατι θα παιξει χαρακιρι αντι για στρωσιμο Χ νόμιζα οτι το ματ ειναι γρηγορότερο, τι διάολο με δούλεψαν; Ειναι η καγκουρό fluo λωριδα που κανει την διαφορα... μου το πανε κι αλλοι καπου μεταξυ εσπρεσσο και μαρτινι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 Στο πρωτο service (1000klm) εγινε αλλαγη στο fork oil με 15αρι (απο το εργοστασιακο 10ρι).http://www.mrtool.gr/catalog/product/view/id/7651/category/497# Εσφιξα ενα κλικ και την προφορτιση του ελατηριου.Μερα με την νυχτα. Το πιρουνι απεκτησε αλλη αισθηση. Σταματησε επιτελους να κοπαναει στις "κοφτες" κακοτεχνιες (στο μετρο του δυνατου), εγινε πιο σαφες και πιο ανετο ! Οδηγας γρηγοροτερα και με περισσοτερη αυτοπεποιθηση. Η αλλαγη ομως απαιτει αφαιρεση της μποτας αφου δεν υπαρχει βιδακι απορροης.Πισω θελει οπωσδηποτε aftermarket αμορτισερ. Το δικο του εχει ασαφειες και ταλαντωσεις στις επιταχυνσεις υπο κλιση, ακομα και σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Εχθές πέρασα απο βρεγμένο δρόμο, έγινε η συνοδηγός από πίσω, να μην πω πως τέτοιο μικρο φτερό πίσω κάνει δουλειά; Πονεσε αυτο... Ειναι στα πλαισια του "οδηγειτε συντηρητικα" που λεει το μανουαλ για το στρωσιμο... Όπα τώρα το είδα, τι 180, 150 εννοούσα, σιγά μην πιάνει 180 το δικό μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 για του λόγου το αληθές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ελα ρε μαστορα δε ντρεπεσαι να ανεβαζεις τετοιο χαρτη?Θα αυτοκτονησεις με τοση εθνικη.... Εδω παιζεις https://goo.gl/maps/s17XbfcdgL42 Ααααα τώρα τόδα αυτό, βάρτου ρίξτου ξαναβάρτου και άμα σηκώσει κεφάλι ξαναματαβάρτου.......αυτό είναι λόγος αποπομπής από την ομάδα άκου εθνική..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ε και λίγο εθνική δεν πειράζει, για να κρυώνουν τα πλαϊνά από τα λάστιχα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ε και λίγο εθνική δεν πειράζει, για να κρυώνουν τα πλαϊνά από τα λάστιχα Μη δικαιολογείσαι ατόπως, επιβαρύνεις τη θέση σου, μόνο στην επιστροφή αργάμιση και όταν μυρίζουμε πτωμαΐνη δικαιολογείται κάπως.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Εχθές πέρασα απο βρεγμένο δρόμο, έγινε η συνοδηγός από πίσω, να μην πω πως τέτοιο μικρο φτερό πίσω κάνει δουλειά; Δεν κανει δυστυχως απολυτως τιποτα για την δουλεια που το θες.Οι λασπωτηρες αυτοι προστατευουν υποτιθεται την αναρτηση απο λασπες πετρες κτλ. Ακομα και την αναρτηση ομως την εχω δει λερωμενη σε καλη βροχη.Αν παρολαυτα αποφασισεις να βαλεις εχει και πιο φτηνες λυσεις απο αυτην που εβαλες στο λινκ. Όπα τώρα το είδα, τι 180, 150 εννοούσα, σιγά μην πιάνει 180 το δικό μας Ειπα κι εγω... το παει μεχρι 5500 για στρωσιμο αλλα το δινει και μια 180αρα ετσι για ξεματιασμα...Τα πιανει παντως...το 'χω δει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Αν μπει βάση με βαλίτσα, θα κόβει τίποτα, ή θα έχω την σύζυγο να σταματάει τα νερά να έρχονται σε μένα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Αν μπει βάση με βαλίτσα, θα κόβει τίποτα, ή θα έχω την σύζυγο να σταματάει τα νερά να έρχονται σε μένα; εγω με την βαλιτσα παντως ακομα δεν εχω ακουσει παραπονα για του λόγου το αληθές.με ποσα περασες απο το βρεγμενο??? γιατι τοσο χαλι δεν εχω δει ποτε στο δικο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Αν μπει βάση με βαλίτσα, θα κόβει τίποτα, ή θα έχω την σύζυγο να σταματάει τα νερά να έρχονται σε μένα; Με μια καλη βαλιτσα δεν θα εχεις θεμα... Περα απο την πλακα, θα κοβει καλυτερα, ναι. Στις πιο μεγαλες ταχυτητες ειναι λιγο αμφιβολο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 εγω με την βαλιτσα παντως ακομα δεν εχω ακουσει παραποναμε ποσα περασες απο το βρεγμενο??? γιατι τοσο χαλι δεν εχω δει ποτε στο δικο μουΔεν θυμάμαι, αλλά σίγουρα έκοψα, αφού ήταν βρεγμένο. Αλλά νομίζω μετά, τα διόδια Αφιδνων , πρέπει να του έδωσα και 140χιλ/ω Με μια καλη βαλιτσα δεν θα εχεις θεμα... Περα απο την πλακα, θα κοβει καλυτερα, ναι. Στις πιο μεγαλες ταχυτητες ειναι λιγο αμφιβολο... Πιστεύω με ένα τέτοιο να είμαι κομπλέ :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Πιστεύω με ένα τέτοιο να είμαι κομπλέ :D Παιρνει δυο full-face και μενει χωρος για μικροπραγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες