vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Γυρεύοντας πας, να δεις κανάν Μανώλη να σού 'ρχεται κατακούτελα...... :P ή καμιά Κατερίνα.... είναι πιασμένος ο Φώταρος ρεεεεειιιιιιιιι!!!!!!!! ή αλλιώς όπως είπα την Κυριακή το βράδυ σε κάποιον... το xr είναι μονοκάβαλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας παιδια και χαιρομαι που ταξιδεψατε λιγακι και εσεις μαζι μας Θα σας απαντησω σε εναν εναν με το που βρω το χρονο. Δυστυχως επρεπε να αφησω τα σχολια λιγακι στην ακρη για να προλαβω να συνεχισω την ιστορια. Εξ' αλλου δεν εχω τελειωσει ακομα με την αφηγηση, εχουμε ακομα 2-3ς ιστοριουλες ακομα, εναν επιλογο και ευχαριστιες να γραψουμε.. ή καμιά Κατερίνα.... είναι πιασμένος ο Φώταρος ρεεεεειιιιιιιιι!!!!!!!! ή αλλιώς όπως είπα την Κυριακή το βράδυ σε κάποιον... το xr είναι μονοκάβαλο! Χεχ, σειρα μου να πω "εεε μαλλον κατι εχετε καταλαβει λαθος δεσποινις vaelsod" Δεν εχουμε τετοια σχεση με την Κατερινα :) και λιγη βραδινη (φιλο)σοφια απο εναν διαολογο που ειχαμε με εναν φιλο.. "δεν υπαρχει ο ερωτας παιδια και ας μην υπαρχει δεν μας νοιαζει θα κανουμε οτι υπαρχει ειμαστε με αυτη τη συνθηκη ζωης που δημιουργει η επιδιωξη της" καλη μας νυχτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Πετάει η σουπιά ένα Κατερίνα, λέει και ένα βγάλε τα σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί θα έχω πρόβλημα..........απονήρευτοι, αθώοι σας παρέσυρε εκεί που ήθελε. Είσαι μεγάλος μπινές αδερφάκι μου, αλλά είπα να μην στην χαλάσω (άλλο που δεν το έπιασαν το παρακάτω) Παιδιά μαζέψτε τις γκόμενες, θα μας φάνε τον Φώτη λάχανο. Qfala τύφλα να έχει ο Σάκης, ο Ρουβάς ντε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Πότε ειναι το Terra Verde ? Φρόντισε να ΜΗΝ το χάσεις, Φώτη.... Μπράβο για την συμμετοχή + την ολοκλήρωση του 36ωρου ΣΟΥ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Πετάει η σουπιά ένα Κατερίνα, λέει και ένα βγάλε τα σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί θα έχω πρόβλημα..........απονήρευτοι, αθώοι σας παρέσυρε εκεί που ήθελε. Είσαι μεγάλος μπινές αδερφάκι μου, αλλά είπα να μην στην χαλάσω (άλλο που δεν το έπιασαν το παρακάτω) Οτι ακολουθω τις στυλιστικες επιλογες Σακη ειναι αληθεια.. (διαολε πως μετανιωσα που εκοψα το μαλλι πριν βγαλω φωτο "μην αντιστεκεσαι" πανω στο vulcan ) αλλα και τα αλλα που εγραψα αληθεια ειναι ρε αλητη Πότε ειναι το Terra Verde ? Φρόντισε να ΜΗΝ το χάσεις, Φώτη.... Μπράβο για την συμμετοχή + την ολοκλήρωση του 36ωρου ΣΟΥ! Θενξ Θανασεν :) Αυριο (Τεταρτη) στις 20:00.. Θα ανεβω 99% αυθημερον και ας καψω ενα μαθημα (το πρωτο ή το τελευταιο θα ειναι εξ' αλλου?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Πετάει η σουπιά ένα Κατερίνα, λέει και ένα βγάλε τα σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί θα έχω πρόβλημα..........απονήρευτοι, αθώοι σας παρέσυρε εκεί που ήθελε. Είσαι μεγάλος μπινές αδερφάκι μου, αλλά είπα να μην στην χαλάσω (άλλο που δεν το έπιασαν το παρακάτω) Εμ, Γιώργαρε, εμείς ξέραμε τί λεγαμε.... Άντε, καλά να περάσετε στο Terra Verde...! (Σιγουράκι... ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Ωρα να τελειωσω το στορυ πριν ξεκινησω (παλι αυπνος) για αθηνα για την απονομη... Αραγμα σε ένα τραπεζι του ιπποκαμπου και αρχισαμε το μπιριμπιρι. Ειχαμε την ευλογια να εχουμε στην παρεα τον Gkot για αρκετη ωρα. Η μονη εξηγηση είναι ότι μικρος επεσε στη μαρμιτα του χαβαλε κ της αμιτα μοτιον.. πολύ καιρο πεθαινα στα γελια με τα βιντεα και τις ατακες του, αλλα τα ψηφιακα μεσα δεν είναι αρκετα για να τον χωρεσουν.. λιγοι ανθρωποι ανταποκρινονται στη φημη τους, καποιοι ελαχιστοι την ξεπερνουν.. ο Gkot είναι ενας από αυτους. Κοιτιομασταν ανα 5 δευτερολεπτα με την Ελινα και σκαγαμε στα γελια. Πονεσαν τα στομαχια μας.. Προταση για το επομενο παιχνιδι 36ωρου: να πρεπει αντεξει καποιος 20 δευτερολεπτα χωρις να σκασει στα γελια διπλα στον gkot.. Ανταλλαξαμε και αρκετες κουβεντε με τον Τασσο της διοργανωσης. Ηταν ο πρωτος guzzαιος με τον οποιο ηρθα σε επαφη στο 36ωρο, πραγματικα φοβερος ανθρωπος. Απιστευτα πραος και ηρεμος και με 2 κουβεντες σε εκανε να ηρεμεις και ας σκεφτοσουν 10,000 πραγματα στο κεφαλι σου. Εχει και έναν πιτσιρικα που θελει να παρει Husqvarna, να ερθει του χρονου να κανουμε ομαδα «τα πυροτεχνηματα». Άλλος ενας Τασσος στην παρεα, ο ιδιοκτητης του Ιπποκαμπου, παλιος μοτοσυκλετιστης και 36ωριτης. Μας διηγηθηκε καμποσες απολαυστικες ιστοριες από εποχες που παιζει να ημουν αγεννητος. Επισης μιας και ημουν με φλαταρισμενο λαστιχο, με φιλοξενησε για το βραδυ στο μαγαζι του. Με τον Τασσο ειχε πιασει κουβεντα και άλλος ένας guzzαιος ο Χρηστος της σκουπας (του οποιου πρεπει να μπερδεψα το ονομα πιο πριν) και συνεχισαν τις ιστοριες σχεδον μεχρι το πρωι. Καπου στις 5(?) αραξα σε έναν καναπε του Ιπποκαμπου για υπνο. Δεν θα κοιμομουν για πολύ. Δευτερα – Επιστροφη στη Βαση Σηκωνομαι λιγο μετα το ξημερωμα, μαζευω πραγματα, ξαναφορτωνω μηχανακι και περιμενω τον Τασσο να μου δωσει οδηγιες προς το κοντινοτερο βουλκανιζατερ.. Τα ξημερωματα με συντροφευει το I used to think that the day would never come I'd see delight in the shade of the morning sun My morning sun is the drug that brings me near To the childhood I lost, replaced by fear Στις 3ς ειχα εργαστηριο που δεν μπορουσα να χασω.. Κατά τις 8,30 ερχεται ο Τασσος, μου δινει οδηγιες και βουρ για τον βουλκανιζατερα.. Φτανω στο βουλκανιζατερ, δεν ειχαν σαμπρελα στο μεγεθος μου, μπαλωνουν τελικα την παλια και ξανα στο δρομο (ο υπαλληλος εκει και γαμω τα παιδια, να σαι καλα φιλαρακι!).. Εδώ το Χασκι στο φυσικο του περιβαλλον. Εθνικη προς αθηνα, αττικη οδος, κορινθος.. Σε κάποια φαση πριν την κορινθο αρχιζει παλι να κανει περιεργα το μπροστα και να χανει αερα.. φακ φακ, σταματαω σε ένα βενζιναδικο παω να κατεβασω το σταντ πετυχαινω αερα.. μια, δυο, τρεις, κατι μαλακια παιζει.. Χρεπια γαμωιταλικοσουηδικα πυροτεχνηματα , ειχε κοπει η βιδα και ειχε φυγει ολοκληρο στο δρομο, ελπιζω να μην βασανισε καναν ανθρωπο.. Στηριζω το μηχανακι σε έναν τοιχο, βαζω φαστ, ξαναξεκιναω και φτανω επιτελους στη σχολη.. παραλιγο να κοιμηθω στην παραδοση του εργαστηριου, παλι καλα εδειξε κατανοηση ο μεταπτυχιακος.. Δευτερα βραδυ επιτελους ειμαι ξανα στο κρεββατακι μου.. Είναι τετοιο το σοκ και η υπερενταση που πεταγομαι ανα 10 λεπτα μεχρι να καταλαβω ότι δεν ειμαι ακομα πανω στο μηχανακι, αλλα μπορω πλεον να ξεκουραστω.. Να μην μπορω με τιποτα. Να ξαπλωνω και νιωθω το κρεββατι να πηγαινει πανω κατω δεξια αριστερα λες και ειμαι σε καραβι με 10 μποφορ. Να γυρναω ανασκελα και τα χερια μου να μενουν τεντωμενα γκαζι-φρενο, γκαζι-φρενο. Μαλλον ηταν ο τροπος του σωματος μου να μου πει δικε μου ειπαμε να περναμε καλα αλλα κουλαρε λιγακι next time..Τριτη/Τεταρτη Την τριτη μαζευα ακομα τα κομματια μου.. το βραδακι παιρνω τηλεφωνο την Ελινα να της ευχηθω χρονια πολλα. Ηθελα να τη ρωτησω και κατι αλλο. Ηξερα ότι ειχαμε μαζεψει και οι δυο 10/11 φωτογραφιες. Στην Ελινα ελειπε η 3η και σε εμενα η 11η. Το ειχαμε συζητησει λιγο σε κάποια φαση στο 36ωρο, αν θα πηγαιναμε να τις παρουμε μετα, αλλα κατι μου ελεγε ότι θα δουλευε και παιζει να μην προλαβαινε. Ταλανιζομουν λιγακι, να το αναφερω να μην το αναφερω, ηξερα ότι ηθελε πολύ και αυτή να δει το 11 στα 11. Τελικα της το λεω, εξ’ αλλου ποιος άλλος θα καταλαβαινε την αποφαση να πεταχτεις ολοκληρη εκδρομη για να βγαλεις μια φωτογραφια και παλι πισω? Την ακουω να απανταει με χαρουμενο τονο «ελα ρε και γω αυριο το πρωι θα πεταχτω να την βγαλω». Μαλλον αμφεβαλλε και αυτή μεχρι εκεινο το σημειο αν είναι στα καλα της κ αν είναι λογικο να βγει βολτα ποσων χιλιομετρων για το κυνηγι της τελευταιας φωτογραφιας. Πατρα Αραχωβα και πισω πρεπει να το εκανα κατω από τρεις ωρες.. Η επικη στροφη 270+ μοιρων πριν τους δελφους.. 11/11 και μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος. (τι να το κανεις το stand αμα εχεις τιμοναρα? ) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Λιγα λογια για τη διοργανωση, τους guzzαιους και τους υπολοιπους 36ωριτες Το μερακι των παιδιων της λεσχης το καταλαβαινεις με το που δεις εστω και ένα βιντεο τους. Είναι αυτό που λεμε μερακι στη μαλακυνση, αμα το εχει αυτό ο ανθρωπος είναι σε όλα μερακλης. Ηταν από τα πραγματα που με τραβηξαν με τη μια στο θεσμο. Αψογοι σε όλα τους και αν αναλογιστει κανεις το ποσο δυσκολο είναι να οργανωσεις ένα τετοιο θεσμο, δεν μπορεις παρα να τους βγαλεις το καπελο. Οσα ευχαριστω και να σας πουμε δεν φτανουν. Για την υποδειγματικη συμπεριφορα των συμμετεχωντων θα παραθεσω λιγα μαθηματικα, αντι για ιστοριες. Εχουμε 200 μηχανακια που εγραψαν +-1500 χιλιομετρα το καθενα. Συνολικα 300,000 χιλιομετρα. Από αυτά τα μισα τουλαχιστον υπο αρκετη κουραση και με δυσκολες συνθηκες, πολλα από αυτά ακομα και νυχτα. Μεσα σε αυτά ειχαμε 2 ατυχηματα (χωρις ευτυχως σοβαρες συνεπειες) και ισως ακομα μερικες χαζοτουμπες. Δεν νομιζω ότι υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που εχει πανω από 150,000 χιλιομετρα χωρις ατυχημα. Νομιζω αυτό είναι αρκετο για να κλεισει κάθε στομα που μπορει να πει το παραμικρο περι «cannonball», περι τρελων και επικινδυνοτητας. Τα παραδειγματα μοτοσυκλετιστικης αλληλεγγυης ηταν απειρα. Τις σκεψεις μετα το 36ωρο τις κραταω για μενα, μη βαζω αλλο μελο. Οποτε κλεινω με μερικες ευχαριστιες (στα ατομα εκτος 36ωρου, τους 36ωριτες θα τους φχαριστησω απο κοντα αυριο :)): -Στο Γιωργο (klab) που με στηριξε στα πρωτα μου βηματα με το μηχανακι -Στην κυρα Γιαννα και την Σουπερ Γιαγια που ηταν οι χορηγοι μου -Στο Θεμη (dythor) που θα το κανουμε στα επομενα χρονια παρεα -Στην Κατερινα, για τα χορευτικα της moves και γιατι βγαζει στην επιφανεια ότι καλυτερο εχω Και φυσικα σε ολους εσας που ανεχτηκατε την παρλα μου και μου δωσατε κινητρο ολες αυτες τις σκεψεις που ειχα αρχισει να γραφω για αυτοκαταναλωση, τελικα να τις μοιραστω. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Φώτη, τώρα βρήκα τον χρόνο και το διάβασα ολοκληρωμένο το θέμα σου. Μπράβο ρε φίλε, έχεις πολύ ωραίο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πολύ γλαφυρό τρόπο γραφής, πραγματικά απολαυστικός! Θα μου πεις, σαφώς πρέπει να χεις χιούμορ και αυτοσαρκασμό για να πάρεις Husqvarna και μάλιστα να κάνεις μαζί του 36ωρο.. Άμα καταφέρεις και έρθεις σημερα στην απονομή θα χαρώ να τα πούμε. Σημειώσεις: Έχοντας κάνει πολλά km με Enduro κράνος, νομίζω έίναι ακατάλληλο για τουριστική χρήση. Απορώ πως μπόρεσες και όδήγησες χωρίς μάσκα τόσα Km μέσα στο βράδυ(αλήθεια γιατί δεν έχεις και μάσκα με διαφανη ζελατίνα?). Την μεγάλη τσόντα θα την έτρωγες άμα βρίσκαμε πραγματικά κρύα που δεν βρήκαμε! -Η σαμπρέλα στα λάστιχα είναι πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ πατάτα! Αν υπάρχει για το μηχανάκι σου κιτ να το κάνεις Tubeless σε καλή τιμή πάρτο να σωθείς!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Φώτη, τώρα βρήκα τον χρόνο και το διάβασα ολοκληρωμένο το θέμα σου. Μπράβο ρε φίλε, έχεις πολύ ωραίο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πολύ γλαφυρό τρόπο γραφής, πραγματικά απολαυστικός! Θα μου πεις, σαφώς πρέπει να χεις χιούμορ και αυτοσαρκασμό για να πάρεις Husqvarna και μάλιστα να κάνεις μαζί του 36ωρο.. Άμα καταφέρεις και έρθεις σημερα στην απονομή θα χαρώ να τα πούμε. Σημειώσεις: Έχοντας κάνει πολλά km με Enduro κράνος, νομίζω έίναι ακατάλληλο για τουριστική χρήση. Απορώ πως μπόρεσες και όδήγησες χωρίς μάσκα τόσα Km μέσα στο βράδυ(αλήθεια γιατί δεν έχεις και μάσκα με διαφανη ζελατίνα?). Την μεγάλη τσόντα θα την έτρωγες άμα βρίσκαμε πραγματικά κρύα που δεν βρήκαμε! -Η σαμπρέλα στα λάστιχα είναι πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ πατάτα! Αν υπάρχει για το μηχανάκι σου κιτ να το κάνεις Tubeless σε καλή τιμή πάρτο να σωθείς!! Ευχαριστω πολυ Βαγγελη! Θα ειμαι σημερα απονομη ναι, σε λιγο ξεκιναω για αθηνα.. Λιγα για το Χασκι μου, τιιι ειναι μωρεεε ποιος σε πειραααξε γουτσου γουτσου γουτσου -Ηταν να παρω 2ο κρανος fullface δανεικο, για τη νυχτα και για περιπτωση βροχης αλλα τελικα δεν εκατσε. Παντως απο κρυο, με μπαλακλαβα εχω παει χιονια μια 2 φορες σχετικα ανετος.. πρωτα απ΄το νερο στις μποτες αρχισα να κρυωνω.. Αμα εβρεχε την ειχα π@τσιτσει.. -Ισχυει η φαση με τη σαμπρελα, ακομα και αν εχεις τα παντα πανω σου ειναι ολοκληρη διαδικασια η φαση, για μενα που δεν εχω και διπλο σταντ ακομα χειροτερα.. Γενικα πρεπει να παρω αρκετα ακομα πραγματα για να συμπληρωσω γκαρνταρομπα και ισως σε καποια φαση να γινει το χασκι καθαρα εκδρομικο καπως ετσι: Τα λεμε το βραδυ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 μπράβο ρε φώταρε, εξαιρετικός! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Μπράβο ρε Φώτη, πραγματικά το διασκέδασα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 σωραίος! υγ. το γείσο έπρεπε να το βγαλεις από το κράνος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzemalex 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Ενα μπραβο και απο εμενα.Σου ευχομαι σε μερικα χρονια να εχεις κανεις αναλογα 36ωρα και να διαβαζεις αυτα που εχεις γραψει και θα δεις ποσο διαφορετικα θα ειναι. Βλεπω πως ανακαλειψες αθελα σου και το αλλο κολπο για να μην τελειωσεις το 36ωρο την κυρακη το βραδυ.Αφηνεις μια φωτο που πας μερικες μερες αργοτερα να την βγαλεις και ετσι εισαι ξανα στο κλιμα για αρκετες μερες ακομα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 -Στο Γιωργο (klab) που με στηριξε στα πρωτα μου βηματα με το μηχανακι Πριτς δεν σου δίνω κανένα από τα 2 σταντ του cb για να στηρίξεις το μπουρδέλο σου που σβήνει όταν βάλεις πρώτη. Ρε Φωτάκη μην τελειώσεις την περιγραφή εδώ, θέλουμε και ανταπόκριση από την βράβευση, έτσι με γλαφυρή περιγραφή. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkot 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αραγμα σε ένα τραπεζι του ιπποκαμπου και αρχισαμε το μπιριμπιρι. Ειχαμε την ευλογια να εχουμε στην παρεα τον Gkot για αρκετη ωρα. Η μονη εξηγηση είναι ότι μικρος επεσε στη μαρμιτα του χαβαλε κ της αμιτα μοτιον.. πολύ καιρο πεθαινα στα γελια με τα βιντεα και τις ατακες του, αλλα τα ψηφιακα μεσα δεν είναι αρκετα για να τον χωρεσουν.. λιγοι ανθρωποι ανταποκρινονται στη φημη τους, καποιοι ελαχιστοι την ξεπερνουν.. ο Gkot είναι ενας από αυτους. Κοιτιομασταν ανα 5 δευτερολεπτα με την Ελινα και σκαγαμε στα γελια. Πονεσαν τα στομαχια μας.. Προταση για το επομενο παιχνιδι 36ωρου: να πρεπει αντεξει καποιος 20 δευτερολεπτα χωρις να σκασει στα γελια διπλα στον gkot.. Ου να μου χαθείς... Πάντως εχθές χάρηκα πολύ σου σε είδα. Μπράβο που τα κατάφερες και ήρθες. Πήρες και το μικρόφωνο και έδωσες παράσταση ρε μπαγάσα Τουλάχιστον εσύ μίλησες και λίγο γιατί αν πάρω από κάτι άλλ"ες" ... είχαν ντροπές Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2013 από τον gkot 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Ου να μου χαθείς... Πάντως εχθές χάρηκα πολύ σου σε είδα. Μπράβο που τα κατάφερες και ήρθες. Πήρες και το μικρόφωνο και έδωσες παράσταση ρε μπαγάσα Τουλάχιστον εσύ μίλησες και λίγο γιατί αν πάρω από κάτι άλλ"ες" ... είχαν ντροπές Ουυυουυ παρασταση.. καπως ετσι πρεπει να ημουν, βουβη η παρασταση.. Χαρηκα πολυ που σας ξαναειδα ολους, ευχαριστω πολυ και για την ολη τιμη στην απονομη.. Νομιζω ειναι πολυ καλη συνθηκη αυτη να σε ντρεπεται η Vael, αμα δεν σε ντρεπεται κινδυνευεις να σε δειρει.. (και καλα τωρα συνεχιζουμε να της φτιαχνουμε το μυθο, δεν αποκαλυπτουμε οτι ξεσκεπασαμε οτι ειανι γατακι, θα μεινει μεταξυ μας) Επισης γραφει σε μενα 9/11 φωτογραφιες, αμα βρεις καθολου χρονο παιζει να του ριξεις μια ματια? Εις το επανιδειν και περιμενουμε και την επομενη υπερπαραγωγη σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 ΦΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕ!!! Κανε κανα σουβλακι ντελιβερι να παμε παρεα του χρονου αλητη! Να κανονιστει γκαιφες μεσα στο σ/κ να τα πουμε.. Πεθαινω με την περιγραφη ρε φιλε! Ωραιος!! Danke schon! Α, καλά.......... Που να πας το 2ο / 3ο / 4ο , ν ............. Γράφε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Ε απο του χρονου θα δωθει η σκυταλη σε αλλον, εκτος αν κατεβασουμε κανα team με ονομα "μπιρι μπιρι" Σαν να σε βλέπω παλιοQφάλα, ασ' τα σάπια...... Ήθελες να τους βγάλεις όλους νοκ-άουτ για τη 2η μέρα επειδή δεν ήξερες κατά πού να πας..... Θα ηταν εξαιρετικη στρατηγικη αλλα δεν ειχα δυναμεις διαθεσιμες δια την πραγματοποιησην της επιχειρησης σαμποταζ Ωραιος . Δωσε κι αλλο στο λαο . Περιμένει περιγραφη και φωτογραφιες Ελπιζω να σας καλυψα με την περιγραφη γιατι απο φωτογραφιες.. εντάξει κλαίω από τα γέλια!!!!!!!! τα σχόλια από εμένα στο τέλος δεν έχω τελειώσει ακόμα ντε..... (whatevier με βαρια λαικη φωνη) μηηη μου κλααααις δεν αξιιιζω το δααΑΑακρυ σουυυ :lol: μπράβο ρε φώταρε, εξαιρετικός! μερσι μποκού κυριε τενιστα μας! σωραίος! υγ. το γείσο έπρεπε να το βγαλεις από το κράνος Με τι στυλ θα κυκλοφορησουμε στην κοινωνια! Να μην κανουμε τους αλλους να αναρωτηθουν "τι ειναι αυτο που κοντοζυγωνει?" "μπας και ειναι 36ωριτης? η μπας και ειναι ο καγκουρας των Φαρσαλων?" Πραγματικά, όλο το τόπικ σου είναι πηγή έμπνευσης, όμορφου αυτοσαρκασμού και γέλιου. Και ξέρεις πότε ένα κείμενο αφήγησης-περιγραφής είναι πετυχημένο? Όταν καταφέρνει "να σε βάζει στο παιχνίδι" και να φαντάζεσαι αυτά που διαβάζεις σε εικόνες σαν να είσαι κάπου εκεί γύρω. Τα κείμενά σου λοιπόν - όπως και της Ελίνας στο δικό της τόπικ - το πετυχαίνουν πάρα πολύ καλά νομίζω και δείχνει ότι οι mybikers - εκτός από αστέρια παιδιά - είναι και μικροί λόγιοι. Ζηλεύω (με την καλή έννοια) όσους μπορούν και (περι)γράφουν με τέτοιον ανάλαφρο αλλά και γλαφυρό τρόπο μακροσκελή κείμενα εμποτισμένα με τόση δόση χιούμορ..... εγώ δεν τό 'χω νομίζω. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και παλι κυριε Μοτοαγαπουλη! Μονο τα σχολια σου στο παρων thread να παρουμε, δεν θα ελεγα σε καμια περιπτωση οτι δεν το εχεις Μπράβο ρε Φώτη, πραγματικά το διασκέδασα Να σαι καλα Βασιλη, του χρονου με λιγοτερες ατυχιες ευχομαι και θα τα ξαναπουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Χμμμμ ομάδα "μπιρι - μπίρι". Του χρόνου που θα έρθω και εγώ, ψήνομαι να τυπώσω κανα μπλουζάκι. "36ώρες μπιρι μπιρι και καμια φωτογραφία" Θα ειναι επικός αγώνας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Κάτι μου με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι πολλοί ξεκινούν μόνοι και τερματίζουν με παρέα. Για μένα αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο, :) μιας και διάβαζα ότι στα 36ωρα είναι ο καθένας για την πάρτη του, σχεδόν χωρίς ίχνος ανθρωπιάς υπό τη μορφή της μοτοσυκλετικής αλληλεγγύης! Να σου πω την αμαρτία μου διαβάζοντας τις περιγραφές σου, ευχήθηκα κάποια στιγμή το "love" story να μη σταμάτησε με το πέρας του 36ωρου..... Το σχολιο σου ηταν αυτο στο οποιο σταθηκα περισσοτερο. :) Με ρωτησαν και οι guzzαιοι στην απονομη αν ηταν κατι διαφορετικο απ΄οτι περιμενα. Εκεινη την ωρα κοιταγα το πατωμα και δεν ειχα πολυ καθαρο μυαλο. Αν ηταν να απαντησω κατι μετα απο σκεψη μαλλον αυτο που εγραψες θα ηταν. "Κάτι μου με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι πολλοί ξεκινούν μόνοι και τερματίζουν με παρέα. Για μένα αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο :)" Μαλλον αυτος ηταν ο λογος που χαρηκα τοσο πολυ αυτη την περιπετεια.. Μουστόγρια το παλληκάρι ο vael, ε? Λιγα με τη δεσποινιδα αλητες. Δεν θα ελεγα τιποτα, αλλα σε καποια φαση στην απονομη ειχε αρχισει κατι "αααχουυ το πιτσιρικααακι" η vael. Εγω ειμαι μικρος δεν ξερω τι θα πει αυτο. Ενα μπραβο και απο εμενα.Σου ευχομαι σε μερικα χρονια να εχεις κανεις αναλογα 36ωρα και να διαβαζεις αυτα που εχεις γραψει και θα δεις ποσο διαφορετικα θα ειναι. Βλεπω πως ανακαλειψες αθελα σου και το αλλο κολπο για να μην τελειωσεις το 36ωρο την κυρακη το βραδυ.Αφηνεις μια φωτο που πας μερικες μερες αργοτερα να την βγαλεις και ετσι εισαι ξανα στο κλιμα για αρκετες μερες ακομα Ευχαριστω πολυ! Αν υπαρχει τροπος να βγεις απο το κλιμα να μου το πει καποιος γιατι μετραω αντιστροφα μερες.. :P Πριτς δεν σου δίνω κανένα από τα 2 σταντ του cb για να στηρίξεις το μπουρδέλο σου που σβήνει όταν βάλεις πρώτη. Ρε Φωτάκη μην τελειώσεις την περιγραφή εδώ, θέλουμε και ανταπόκριση από την βράβευση, έτσι με γλαφυρή περιγραφή. Δε γραφω αλλο, μου βγηκε φημη παρλαπιπα (καλα μπορει οχι και τελειως αδικα ) Καλα μπορει να γραψω κανα 2 λογια πιο μετα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 ρε συ Φώτη, ειλικρινά τις επόμενες 2 μέρες από το 36ωρο σκεφτόμουν συνέχεια (εκτός από το πόσο άδικο και γκαντεμιά ήταν αυτό που σου συνέβη με το λάστιχο) πόσο μ@λ@κία ήταν που δεν τερματίσαμε μαζί... σχεδόν όλο το 36ωρο το βγάλαμε ουσιαστικά μαζί χωρίς καν να το έχουμε κανονίσει από πριν. Ηταν το πιο φυσιολογικό και δίκαιο να περνούσαμε μαζί κάτω από την αψίδα του τερματισμού. Τόσο που σε κάποια φάση (αφού είχε περάσει η αδρεναλίνη του 36ώρου) είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι μ@λ@κια έκανα που συνέχισα τη διαδρομή και πως θα ήταν ίσως πιο ηθικά σωστό να σε ακολουθήσω από εθνική... για να τερματίσουμε μαζί... Με αυτά που έγραψες μόλις με απάλλαξες από ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούσα... σε ευχαριστώ! :) -Οχι εγω σε ευχαριστω. -Οχι εγω πιο πολυ. -Οχι εγω πιο πολυ. -Οχι εγω περισσοτερο απο πολυ. Για την ιστορια, η φαση με το λαστιχο δικια μου μαλακια και λαθος, παρα ατυχια. Για τη συνεχεια μην το συζητας καν, μαζι τερματισαμε :) Ελπιζω να μην ξεχασα να απαντησω σε καποιο φιλο, μου φυγε η πιστη με τα quotequotequote.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Ελπιζω να μην ξεχασα να απαντησω σε καποιο φιλο, μου φυγε η πιστη με τα quotequotequote.. εμενα!! αλλα ειναι σε αλλο τοπικ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzemalex 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Αν υπαρχει τροπος να βγεις απο το κλιμα να μου το πει καποιος γιατι μετραω αντιστροφα μερες.. :P Καλως η κακως τετοιο τροπο δεν εχει βρει κανεις μας.Τωρα οσο για τις μερες,μην σε ανησυχει, δεν εισαι μονος,εισαι εσυ και αλλοι 200 το λιγοτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XCHALLENGE 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 ''Πιτσιρικά'' πολύ σας χάρηκα εκεί στο 5χ5 με την ''τρελαμένη'' Αμαζόνα... ''Ζωγραφιά'' το motard σου όπως τα γραπτά σου! Respect από έναν ...''παππού'' με vara και στολή ...πανοπλίας! Στο 17ο όμως θα βάλω ..φαλακρά στο xchallenge και θα το κάνουμε παρέα... Τα λεμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Το σχολιο σου ηταν αυτο στο οποιο σταθηκα περισσοτερο. :) Με ρωτησαν και οι guzzαιοι στην απονομη αν ηταν κατι διαφορετικο απ΄οτι περιμενα. Εκεινη την ωρα κοιταγα το πατωμα και δεν ειχα πολυ καθαρο μυαλο. Αν ηταν να απαντησω κατι μετα απο σκεψη μαλλον αυτο που εγραψες θα ηταν. "Κάτι μου με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι πολλοί ξεκινούν μόνοι και τερματίζουν με παρέα. Για μένα αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο :)" Μαλλον αυτος ηταν ο λογος που χαρηκα τοσο πολυ αυτη την περιπετεια.. Με συγκίνησες μπαγάσα και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με έκανες να "ζήσω" πτυχές του 36ωρου, χωρίς καν να συμμετέχω. Γι' αυτό και η κοινή μας σκέψη... Και πάλι ευχαριστώ, να είσαι πάντα καλά, γερός με ΥΓΕΙΑ. :) Γιάννης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες