el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Αφιερωμένο στους Guzzaiους , σε όλους τους 36αωρίτες & 36ωρίτισες , & σε όλους εσάς, που θα'ρθετε του χρόνου ,αλλά δέ το ξέρετε ακόμα..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μου βγήκε μεγαλούτσικο ,αλλά για να'μουν ευχαριστημένος ,θα'πρεπε να'ταν ,τουλάχιστον διπλάσιο. Οπότε ,δεν ήθελα να κόψω ουτε δευτερόλεπτο ακόμα. Ελπίζω να μη σας κουράσει. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Βάλτε την ένταση του ήχου ψηλά. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- enjoy: 33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Very nice!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ωραια πραγματα . Καποια στιγμη ελπιζω να καταφερω να το κανω αυτο το 36ωρο . Που θα μου παει θα το καταφερω καποια στιγμη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Αφηνω το αποτυπωμα μου εδω για να μην το χασω, Και θα το δω μετα με την ησυχια μου γιατι τωρα δεν προκανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 πρωτη φορα ειδα 20αλεπτο βιντεο ολοκληρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Πολυ ομορφο βιντεο! Υπεροχες εικονες και πολυ ομορφα μερη! Οτι πρεπει για τον πρωτο καφε της ημερας! Μπραβο και παλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Καταπληκτικο, τελεια εμπειρια! Μπραβο και απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Μπράβο φίλος πολύ ωραίο video... (κάπου αλληλοπεραστήκαμε μέσα στις δυο μέρες....) Να είμαστε καλά κ του χρόνου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 "παμε χαμμενοι αμα βγαλουμε κρανη θα χασουμε το ρυθμο" "ειναι μεγαλο μητσο" "ωπα τι εχουμε δω" :tooth: φοβερος ο γατος, του χρονου θα προλαβουμε και να συστηθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Πολυ όμορφη ολη η δουλειά του βίντεο και η εμπειρία της διοργάνωσης, κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω να το προσπαθήσω και εγω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Μπράβο Κώστα, πολύ ωραίο το video Είμαι και εγώ από αυτούς που τους φάνηκε όχι αρκετό, πόσο μάλλον μεγάλο Και του χρόνου με υγεία να τα ξαναπούμε (και εκεί ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Υπέροχο βίντεο. 20 λεπτά που με κάναν να είμαι εκεί! Μπράβο ρε παιδιά! Και του χρόνου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Χαμήλωσα φώτα, το έβαλα σε HD, δυνάμωσα τα ηχεία και άραξα! Τι να πω, καταπληκτικό! Δεν ξέρω γιατί, αλλά το βίντεο σου με άγγιξε και εκεί που διάβαζα περιγραφές, έβλεπα φωτό κλπ και έλεγα "έλα εντάξ' ωραία είναι, αλλά ξέρω 'γω, άστο δεν..." τώρα περίεργα την είδα και το θέλω! Αν κάποια στιγμή πάω, να ξέρεις, θα έχεις ποσοστό ευθύνης στην απόφαση μου! :D Κατά τα άλλα, το βίντεο απολαυστικό! Το βλέπω ήδη δεύτερη φορά και έχω ρίξει άπειρο γέλιο με τους διαλόγους στο FF! "..τις ξεμπερδεύουμε και πάμε όπου λένε οι τουλίπες, στο δρόμο βρίσκουμε τις γλαδιόλες*..." "Είναι μεγάλο Μήτσο, Μήτσο δεν θα πιάσει..." Σαν να βλέπω Α.Μ.Α.Ν :lol: *καλά στην αρχή άκουσα άλλο...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ευχαριστώ σας όλους ,για τα καλά σας λόγια. :) Χαίρομαι που σας άρεσε. Θα τα πούμε κι απο κοντα του χρόνου στο 17ο... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες