Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Λοιπον καθως ετρωγα μπουγατσα σημερα,μετα τις εξετασεις περναει ενας φιλος μου συνομηλικος με Daytona Sprinter επανω μονο μια motorsport και μας βλεπει και καθως ερχοτανε κατεβαζει ταχητητα βαροντας κοφτες κανονικα με ταπα με ολα και λιγο πιο κατω στα 20 μετρα ειχε μπατσους οι οποιοι τον σταματησαν και επειδη ειχε κοψει λιγο το μηχανακι με το που βαζει την δευτερα ξανα σκαει η εξατμηση και κανει θορηβο επειδη ειναι ελευθερας και τον σταματανε και του βαζουν προστημο και βρηκε μπελα αδικα ειναι παρανομο,μεχρι ποσο θοριβο μπορεις να κανεις δηλαδη? μιας και τον σταματησαν εγραψαν και επειδη δεν ειχε κρανος,καθρευτες και το πισω δεξια φλας ηταν σπασμενο λογο κλιοτσιας μεγαλη ιστορια και αδικα τωρα τρεχει να βρει τα λευτα και δεν ξερει και πως να το πει στους γονεις του γιατι τους ειπε πως η εξατηση δεν θα εχει προβλημα(δηλαδη πολη θοριβο) την φορεσε στα 2000 χιλ πριν 1 μηνα περιπου και το περνω και εγω το μηχανακη και ειχα στο μιαλο μου να κανω κατι παρομιο αλλα τρομοκρατιθηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Έτσι είναι αυτάΦαντάζομαι ούτε και δίπλωμα θα είχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) αυτα συμβαινουν στις μεγαλουπολεις οταν δεν γνωριζεις τους αστυνομους Εδω τα παιδια των αστυνομων 14 χρονων και οδηγανε xtx , suzuki rm κλπ Τωρα εξατμηση το δεχομαι αλλα ρε μαγκα ουτε καθρεφτες ουτε κρανος ? Ειδε και εσας και ειπε να ριξει και ταχυτητα να το παιξει μαγκας αλλα ενταξυ της ηλικιας ειναι αυτα..Επεσε και στην περιπτωση βεβαια ατυχια ..σπανια γραφουν για εξατμηση αλλα τελοσπαντων αμα θελει να κανει μαλακια να εχει και τιποτα φραγκα στην ακρη να τα διαθεσει σε τετοιες περιπτωσεις. Και αμα ειστε σε επαρχια μην πατε με τα παπια μεσα στην πολη (αν δεν εχετε και διπλωμα) εχει τοσο ωραιες διαδρομες στα βουνα (τουλαχιστον εδω που μενω ετσι ειναι) και πολυ ωραιες αλανες για να κανετε τις μαλακιες σας Αυτο ομως φιλε δεν ειναι τιποτα θα πληρωσει το προστημο και τελιωνει η ιστορια καλα ξεμπερδεματα ευχομαι B) ΥΣ: επειδη ειπες σκεφτοσουν να βαλεις εξατμηση και εσυ , και επειδη και εγω αγορασα το παπι με sebring πανω , να ξερεις οτι μετα απο μια-δυο ευδομαδες θα σου σπαει τα νευρα ο θορυβος και θα σε ενοχλει... Τουλαχιστον εγω ετσι την επαθα . Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον hondaastreasupra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 καλα του κανανε... αλλα,για την εξατμιση το προστιμο μπορει να το γλιτωσει.χωρις ειδικο μετρητη για το θορυβο ακυρωνεται.γιατι πως το μετρησαν?με το αυτι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλα του κανανε... αλλα,για την εξατμιση το προστιμο μπορει να το γλιτωσει.χωρις ειδικο μετρητη για το θορυβο ακυρωνεται.γιατι πως το μετρησαν?με το αυτι? φιλε μια φορα ενας μου ειχε πει το εξης : τον σταματαει ο αστυνομος με μηχανακι 50αρι στα χαρτια και με μοτερ 110 λιφαν πανω. Του λεει κανει θορυβο η εξατμηση και θα σε γραψω. Αρχιζει τα παρακαλια αλλα τιποτα ο αστυνομος λεει θα σε γραψω. Τσαντιζεται το παιδι του λεει δεν μπορεις αμα δεν εχεις οργανο να μετρησεις.Του λεει ο αστυνομος : "Τι ειπες? δεν μπορω? ελα στο τμημα να δουμε τα καρτερ" και παει προστημο για υπερκυβισμο ,προστιμο για καθρεφτες και φλας που ηταν μαυρα βαμμενα ενω στην αρχη θα τον εγραφε μονο για εξατμηση και δεν του ειχε ζητησει ουτε καν διπλωμα . Σκεψου τωρα το παιδι που μας λεει ο φιλος εδω στο τοπικ να μην ειχε και διπλωμα και να του ελεγε δεν εχεις οργανο να μετρησεις... Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον hondaastreasupra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Παράνομος είναι ο θόρυβος που κάνει, όταν είναι μεγαλύτερος από αυτόν που γράφει η άδεια, ή από την τιμή που αναφέρει ο κατασκευαστής, εκτός αν η εξάτμιση πληροί τις απαιτήσεις της EU ή του κατασκευαστή. Και μένα με σταμάτησαν, αλλά ήμουν απόλυτα ευγενικός ("καλησπέρα σας, τι κάνετε, ναι ναι έχετε απόλυτο δίκιο" κλπ), και απλώς μου έκαναν παρατήρηση. Μην μιλήσω για αυτούς που περνάνε τσίτα/με σούζα/με παντιλίκια μπροστά από την ομάδα Δίας, επειδή ξέρουν πως τα παιδιά δεν σταματάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Ε προφανως αν δεν εχεις τιποτα νομιμο πανω στη μηχανη κανεις το κινεζο μπας και τη γλιτωσεις. αλλα αν εχεις μονο μια εξατμιση και παει να σε γραψει για αυτο ,του λες οτι χωρις οργανο δε γραφεις τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον καθως ετρωγα μπουγατσα σημερα,μετα τις εξετασεις περναει ενας φιλος μου συνομηλικος με Daytona Sprinter επανω μονο μια motorsport και μας βλεπει και καθως ερχοτανε κατεβαζει ταχητητα βαροντας κοφτες κανονικα με ταπα με ολα και λιγο πιο κατω στα 20 μετρα ειχε μπατσους οι οποιοι τον σταματησαν και επειδη ειχε κοψει λιγο το μηχανακι με το που βαζει την δευτερα ξανα σκαει η εξατμηση και κανει θορηβο επειδη ειναι ελευθερας και τον σταματανε και του βαζουν προστημο και βρηκε μπελα αδικα ειναι παρανομο,μεχρι ποσο θοριβο μπορεις να κανεις δηλαδη? μιας και τον σταματησαν εγραψαν και επειδη δεν ειχε κρανος,καθρευτες και το πισω δεξια φλας ηταν σπασμενο λογο κλιοτσιας μεγαλη ιστορια και αδικα τωρα τρεχει να βρει τα λευτα και δεν ξερει και πως να το πει στους γονεις του γιατι τους ειπε πως η εξατηση δεν θα εχει προβλημα(δηλαδη πολη θοριβο) την φορεσε στα 2000 χιλ πριν 1 μηνα περιπου και το περνω και εγω το μηχανακη και ειχα στο μιαλο μου να κανω κατι παρομιο αλλα τρομοκρατιθηκα... Οποιος δεν ακουει και κανει το κεφαλιου του κανει πολυ καλα , αλλα θα πρεπει να ειναι ετοιμος να υποστει και τις οποιες συνεπειες χωρις να κλαιγεται . Ειδικα για το οτι δεν φρουσε κρανος να αγιασουν τα χερια αυτουνου που του εκοψε την κληση . Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον Panag 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 η εξατμιση ηταν η αφορμη αλλα μαλλον πετυχαν το τζοκερ....... δεν ηξερες...δε ρωταγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 τωρα αν ..σου πω ,καλα του κανανε ....θα γινω κακος ?? ολοι εσεις που κυκλοφορειτε με ξεταπωτες εξατμισεις που κανουν θορυβο κτλπ ..σκεφτειτε οτι ζειτε σε ενα κοινωνικο συνολο που γυρω σας υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με τα δικα τους προβλημτα μην τους δημιουργιτε κ αλλα ...δλδ υπαρχουν ,οικογενειες με μικρα μωρα, ηλικιωμενοι με προβληματα υγειας, καρδιοπαθεις κτλ ,ανθρωποι που μολις γυρησαν απο το μεροκαματο ,και θελουν λιγοι υσηχια , μεσα σε μια μεγαλουπολη επειδη δεν υπαρχει χωρος και υποδομη σοβαρη, θα πρεπει να σεβομαστε τους γυρω μας για να συνυπαρξουμε. υ.γ λυπαμαι για το φιλο σου ,αλλα τα ηθελε ο κ@λος του, το καλητερο θα ηταν να του κρατησουν τα χαρτια και να του ζητησουν να τους παει το μηχανακι με τη μαμα εξατμιση .με την προειδοποιηση οτι στην επομενη θα τη φαει την καμπανα. Με κάλυψες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ειδες τι κανει η μπουγατσα??? :kaaaala: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 και εγω εχω εξατμιση protech trioval και σπερνει δαιμονες στο ακουσμα αλλα οδηγω νορμαλ φιλε μου,δε κανω καραγκιοζιλικια,ιδιως μεσα σε κινηση κτλ το γκαζι το χαιδευω και ξερω ποτε θα κανει σκαστες,ολα ελγχονται!Βασικα με σταματησε και ενας γνωστος ενστολος της οικογενειας και μου λεει,εχει βαλει την ιδια ο γιος μου και του απαγορευσα να το βαζει μπρος στη γειτονια και φευγει σβηστος,η δικη σου γιατι δεν ακουγεται ετσι?Λεω απλα,ο γιος σου οδηγει σα καγκουρας και το σπαει το μηχανακι.Με σταματησαν ποσα μπλοκα,δεν ειπανε τιποτα.Αλλα ειχα ολα τα χαρτια και κρανος και τα συναφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 καλα του καναν αν ηταν μεσα σε στενα και ετσι και ανοιγε επιτηδες το γκαζι για να ακουστει!οταν εχεις εξατμιση και εισαι σε δρομο που εχει σπιτια πας χαλαρα δεν χρειαζεται να ξεσηκωσεις τη γειτονια και να ενοχλεις τους γυρω σου βγες σε ανοιχτο δρομο χωρις σπιτια τριγυρω και κανε οτι γουσταρεις εντος λογικων πλαισιων παντα.Εγω στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι υπερ των αστυνομικων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Σημερα το βρωι ενω ειχα πεσει να κοιμηθω για 1 ωρα πριν πιασω βαρδια,περναει ενας τυπος με crf και ενας αλλος με παπαι(καλη ωρα σαν τον φιλο σου)και πραγματικα πρωτη φορα στην ζωη μομυ οεταχτηκα οανω... Αμα ηταν καποιος ηλικιωμενος ή καρδιοπαθεις θα ειχε μεινει.. Και θα το πω στην ψυχρα...Αντε γαμηθητε ρε ηλιθια...Θα μου χακασετε εσεις την προσωπικη μου ηρεμια γιατι ειστε καυλωμενα?Πηγαινετε να γαμησετε καμια γκομενα και οχι τα δικα μου αυτια.. Ειστε τυχεροι που δεν ειμαι μπατσος.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 η εξατμιση ειναι το λιγοτερο.αλλα διπλωμα,ασφαλεια,κρανος πρεπει να τα χουμε παντα.και γω πιο πιτσιρικας ειχα την εξατμιση στο παπι,μετα μου τα σπασε ο θορυβος,και βαρεθηκα να κυκλοφοραω σα καγκουρας και εβαλα σιγαστηρα,πλεον σκεφτομαι να τη βγαλω και να βαλω μαμισια.και στο ΧΤ σιγαστηρα εχω. . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 παιδια οσοι τσαντιζεστε...πειτε μου που μενετε και οταν βαλω στο cagiva ζευγαρακι χειροποιητες να περναω καγκουρευοντας!!! :tooth: περα απο τη πλακα σωστα τα λετε.και εγω μπουρι ειχα στο παπι αλλα στα στενα οσο πιο αθορυβος μπορουσα και παλι ακουγομουν.ποσο μαλλον τα βλαμμενα που περνανε με σουζες. και δεν ειναι μονο με τα παπια. ξερεις τι ειναι να ακους 4κυλινδρο στις 12000 στροφες στο στενο βραδιατικα?η tdm με μπουρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Για μενα ρε παιδια που θελω εξατμηση ωραια σε σχημα σαν αυτο της sebring ή της protech που θα κανει ωραιο μπασο ηχο αλλα δεν θα ακουγεται πολυ υπαρχει λυση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ευχαριστω,αλλα μαλον δεν καταλαβατε την πληρη ερωτηση μου Νταξη ο Μ@λ@κ@ς ετσι πως οδηγαει θα τον σταματουσαν ουτος ή αλλος το θεμα μου ειναι πως εγω θα αγορασω ενα παπι Daytona Sprinter . Και η πρωτη μου προτεραιοτητα μετα το στρωσιμο θα ειναι μια Protech την απλη συγκεκριμενα γιατι,δεν νομιζω να μπενει trioval. και να διευκρινισω πως παντα φοραω κρανος και οσο για τα φωτα δεν υπαρχει περιπτοση ουτε να τα βαψω ουτε να κολησω carbon και αμα σπασουν αμεσως αλλαγη.Η το αλλο δανειζομαι που και που τωρα που εβγαλα το διπλομα,κατι παπια χωρις καθρευτες οκ φενονται πιο οραια αλλα δεν μπορω σε καθε στροφη και ελιγμο να γυρναω να κοιταω πισω σαν κυνιγημενος υ.γ. σορρυ για τα ορθωγραφικα αλλα το εγραψα λιγο βιαστηκαα αυτο που ρωταω ειναι αν θα εχω μπλεξιματα με μια protech γιατι με sebring,motorsport ακομη και τωρα που δεν τις εχω πανω σε δικο μου καθε φορα που ανεβενω σε μηχανακι με τετοια πανω που περνει τα αυτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 αμα θες φιλε βαλε μια εξατμησουλα την προτεκ που λες και να εχεις τον σιγαστηρα για την πολη..και οταν εισαι κοντα σε σπιτια κλπ να βαζεις νωρις 4η ταχυτητα να μην ανεβαζει στροφες και ετσι θα ακουγετε λιγο..αν και το 50αρι που θες για να πηγαινεις σαν ανθρωπος παλι ψιλα θα ειναι οι στροφες και θα ακουγεται ..Αμα βαρας κοφτες ολη την ωρα αστο Ενας γνωστος μεσα σε γειτονια εκανε θορυβο (σουζες κλπ) στις 2 το βραδυ και καποιος ειδοποιησε την αστυνομια και του το πηραν οι αστυνομοι το παπι και μετα απο δικαστηριο κλπ το πηρε πισω .. με σεμπρινγ εξατμηση ΥΣ: Ακουω με ενα φιλο ενα παπι να ερχετε βαροντας κοφτες και ηχο που σου τριπαγε τα αυτια..περιμενω λοιπον να δω να περναει κανεις με 120 και βλεπω το 50αρακι να πηγαινει με 60 :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 αστα μια απο τα ιδια μη σου πω και χΜηλοτερα 40-35 και οχι μονο μια φορα, εχω και μια ακομη επιλογη λιγο off topic αλλα θα με βοηθησετε πολη αν απαντησετε οπως σας ειπαμσκοπευω να παρω daytona sprinter και να το καγκουρεψω λιγο(δισκοπλακες,εξατμιση) αλλα λογο οικονομικου δεν με πιεζει να παρω gilera runner θα ηθελα αποψεις ή link απο αλλο παρομιο topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 κοιτα φιλε εχει να κανει καθαρα με το ποιος θα σε σταματησει πως θα πηγαινεις εκεινη τη στιγμη ποσο σωστος θα εισαι[χαρτια κρανος κτλ] και πολλα ακομη τετοια πραγματα.Μπορει να μην σου πει τιποτα για την εξατμιση μπορει ομως να δει εκει προτεκ και να σου πει τσιμπα μια κλησουλα ειναι καθαρα στο τι ανθρωπο θα πεσεις εμενα προσωπικα ποτε δεν μου εχουν πει κατι για την εξατμιση που εχω αλλα ειναι και το πως οδηγας εγω ακομη και σε ανοιχτο δρομο να βγω βαζω 4η και παω με 50-60 και καμια φορα 70 και δεν ακουγεται πολυ ουτε ενοχλει και αμα θελω να κανω το ανοιγμα μου το κανω και μετα παλι με 50-60 και εξαρταται φυσικα και το δρομο δεν θα παω σε στενα να ανοιξω το μηχανακι μου που 1ον ενοχλω τους γυρω μου,2ον να μου πεταχτει κανα παιδακι η κανας ανθρωπος/ηλικιωμενος και να μη προλαβαινω να φρεναρω η και καμια γατα η και κανα αμαξι απο αλλο στενο.Υπαρχουν ανοιχτοι δρομοι που μπορεις να ανοιξεις χωρις να ενοχλεις κανεναν η να κινδινευεις εσυ και ο αλλος.Ακομη και με το σιγαστηρα μπορει να σου κανει θεματα με μπουκωματα και να αναγκαστεις να τον ανοιξεις παραπανω η και να τον βγαλεις.Αλλα και με το σιγαστηρα αμα θες να ακουστεις θα ακουστεις οπως και να χει αλλιως αφηνεις μαμα και εισαι κομπλε.Για μενα φιλε αμα εισαι συνηδητοποιημενος και σωστος στο δρομο και εχεις τα παντα μαζι σου βαλε εξατμιση.Και γω ρε φιλε αμα μπορουσα και ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα επαιρνα ενα crypton x και ουτε εξατμιση θα του βαζα ουτε τιποτα γιατι εχει το γκαζι που θελω απο μονο του και μακαρι να μπορουσα και στο μηχανακι μου να ειχα το γκαζι που εχω τωρα με την μαμα εξατμιση και να σε σιγουρος οτι θα την ειχα επανω.Γενικα ο θορυβος για μενα ειναι μονο βαβουρα οταν πηγαινω χαλαρα μονο οταν το ανοιγω ειναι που μου αρεσει αλλα και τωρα μπορω να σου πω οτι τον εχω βαρεθει απλα μου αρεσει ετσι οπως παει το μηχανακι με την εξατμιση γιατι ο εκκεντροφορος και το καρμπυρατερ χωρις εξατμιση δεν κανουν τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 εγω πιστευω οτι αν εχεις διπλωμα ασφαλεια καθρεπτες και φορας κρανος κανενας δεν προκειται να σε γραψει για μια προτεκτ με σιγαστηρα.το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloutso 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Πόσοι από όλους εσάς που έχετε μηχανάκι από τα 16-18 και είσαστε γενια της δεκαετίας του '80.... ΔΕΝ είχατε sebring ή κατι παρόμοιο στον πάπιο σας?? Εγώ είμαι ένας από αυτους, στα 29 πλέον, που ακόμα έχει sebring στο GLX. Το λέω γιατί καποιοι ακόμα και στα XT, TDM, CBR. GSXR κλπ βαζουν τελικό remus, acra κλπ.... και την λένε σε ένα πιτσιρικά για θόρυβο!!! Συμφωνώ απόλυτα για το κράνος και τους καθρέφτες, ότι θα έπρεπε να θεωρείται ΣΤΑΝΤΑΡ και όχι προαιρετικό για τα πιτσιρίκια, αλλά μέχρι εκεί. Οπότε σταματήστε να τον κράζετε για την εξατμιση, αλλά μονο για όλα τα άλλα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Καλα και εγω οταν κυκλοφορουσα με το παπι,ημουν με εξατμιση,χωρις καθρεπτες-φλας και ουτε σχεδον διπλωμα. με ειχαν σταματησει ποσες φορες ,τιποτα δε μου ελεγαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Πόσοι από όλους εσάς που έχετε μηχανάκι από τα 16-18 και είσαστε γενια της δεκαετίας του '80.... ΔΕΝ είχατε sebring ή κατι παρόμοιο στον πάπιο σας?? Εγώ είμαι ένας από αυτους, στα 29 πλέον, που ακόμα έχει sebring στο GLX. Το λέω γιατί καποιοι ακόμα και στα XT, TDM, CBR. GSXR κλπ βαζουν τελικό remus, acra κλπ.... και την λένε σε ένα πιτσιρικά για θόρυβο!!! Συμφωνώ απόλυτα για το κράνος και τους καθρέφτες, ότι θα έπρεπε να θεωρείται ΣΤΑΝΤΑΡ και όχι προαιρετικό για τα πιτσιρίκια, αλλά μέχρι εκεί. Οπότε σταματήστε να τον κράζετε για την εξατμιση, αλλά μονο για όλα τα άλλα....... σωστο σε βρισκω φιλε.και εγω τωρα στα 34 το λυκο με εξατμιση τον εχω. στα 17 μου δεν με αφηνε οπατερας μου να παρω παπι και πηρα απο αντιδραση rd 350.ποιο διπλωμα και ποιο κρανος και με κατι arrow τελικα που αναστενανε νεκρους. δηλ λες πως επειδη τα εκανα εγω και εσυ να συμβουλεψουμε τον πιτσιρικο να κανει τα ιδια??? το μυαλο αργει να ερθει και καλο ειναι οι εμπειριες-μαλακειες των μεγαλυτερων να γινονται μαθημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες