comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Υπάρχουν και αυτά τα 2 τα οποία μάλλον δεν πρόκειται να τα δούμε στην Ελλάδα! Suzuki TU250X http://www.suzukicyc...014/TU250X.aspx SYMWolf Classic 150 www.alliancepowersports.com/models/Wolf.html http://www.retrothin...ties-honda.html https://www.extremem..._motorcycle.htm Αααχχχχχχχχχχ!! Γιατι να μην εχω λεφτα!!!;; Της Σουζουκι εχω δει κανά δυό στο δρόμο. Το ενα κυκλοφορουσε στη χιο. Σε καφε χρωμα. Ερωτας! Πρεπει να εχω πετυχει και στο car δυο-τρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Και εγώ που έχω; Μήπως πρόκειται να κυκλοφορήσουν εδώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Για τα ματια σας μόνο ...και τα υγρα σας ονειρα :D Ιδού: http://www.car.gr/classifieds/bikes/?engine_size-to=&gearbox_type=&significant_damage=&radius=®istration-from=®istration-to=&engine_power-to=&engine_size-from=&mileage-from=&make=&rg=&price-to=&sort=pra&category=&exterior_color=&variant=tu250&engine_power-from=&hi=&offer_type=sale&mileage-to=&fuel_type=&modified=&price-from=&postcode= @Chris1981 Αφου εχεις, βολεψου με κανα μεταχειρισμενο :) Εγω αυτο θα εκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και παμε σε ενα Ducati που μου εχει καψει την καρδια κυριολεκτικα Paul Smart Replica θα γουσταρα τρελα να το εχω ,και να κανω πλακα στα συγχρονα με την "παλιατζουρα" μου,αααααχχχ!!! το εχει φιλος μου με 4.000 χλμ ποιο καλο απο τις φωτογραφιες με καινουργια λαστιχα κλεισμενο σε ενα γκαραζ! απλα καθεται...αμα του κανεις καμια προσφορα παιζει να το δωσει χεχεχε! σειρα μου για πορνο φωτο! Triumph street triple R Ace -C.afe R.acer- limited edition 1/10... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 το εχει φιλος μου με 4.000 χλμ ποιο καλο απο τις φωτογραφιες με καινουργια λαστιχα κλεισμενο σε ενα γκαραζ! απλα καθεται...αμα του κανεις καμια προσφορα παιζει να το δωσει χεχεχε! Δεν εισαι ενταξει αυτα δεν τα λενε ετσι απλα! Αχχχχ τι να κανω που δηλωνω Hondaκιας ,βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο. Την CυBεFερα εκτος οτι την γουσταρω, την χρωσταω ακομα ,και ακομα και αν την δωσω ετσι λουλουδι που ειναι και με ολη της την προικα,παιζει παλι να μην την ξεχρεωνω, οποτε........................ HONDA forever!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Honda CB 400ss Το αντι-SR 400 είναι αυτό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Το αντι-SR 400 είναι αυτό! ναι αλλά δεν κυκλοφορει πια,νομιζω,εδω και χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το Yamaha SR 250 -1982 του πατερα μου, και τωρα δικο μου... Περιμενω να πουλησω το Aprilia RX 50 μου για να κανω ενα CafeRacer - Scrambler project Κατι τετιο ειναι ο σκοπος! Με μια πιο βολικι σελα ομος... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον vasilis72t 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Βρε παιδιά, ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Άδω παρουσιάζουμε ΜΟΝΟ τα ΝΕΑ ρετρό μοντέλα της αγοράς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Κρίμα! Το SYM κυκλοφορεί ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ, με τιμή 3.000 Δολάρια, δηλαδή περίπου 2.200 Ευρώ! Χίλιες φορές αυτό, παρά παπάκι και σκουτεράκι σε αυτή την τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 σωστο,αλλά μακαρι να υπηρχε και το SR250 και το παλιο cb (σε ολες τις εκδοχες του...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Αμάν πια αυτή η Honda! Το μόνο ρετρό κυκλοφορεί είναι το CB1100, που κοστίζει 12.000 Ευρώ! Αλλά και το παλιό CB να υπήρχε, νομίζεις πως θα ήταν φθηνό; Μιλάμε για ένα είδος μοτοσυκλέτας που απευθύνεται σε ''τρελούς'' όπως εγώ κι εσύ! Πολύ περιορισμένη ζήτηση δηλαδή, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για μικρό κόστος αγοράς. Μόνο αν υπήρχαν τα αντίστοιχα μικρά από όλες τις εταιρίες ίσως κάτι να γινόταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Αμάν πια αυτή η Honda! Το μόνο ρετρό κυκλοφορεί είναι το CB1100, που κοστίζει 12.000 Ευρώ! Αλλά και το παλιό CB να υπήρχε, νομίζεις πως θα ήταν φθηνό; Μιλάμε για ένα είδος μοτοσυκλέτας που απευθύνεται σε ''τρελούς'' όπως εγώ κι εσύ! Πολύ περιορισμένη ζήτηση δηλαδή, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για μικρό κόστος αγοράς. Μόνο αν υπήρχαν τα αντίστοιχα μικρά από όλες τις εταιρίες ίσως κάτι να γινόταν. μακαρι να υπηρχε,το επαναλαμβανω και συμφωνω μαζι σου και παλι,στα υπολοιπα,,,Ο ανταγωνισμος θα εριχνε τις τιμες,εστω και λιγο...Το μονο βεβαιο ειναι οτι το "μονοπωλιο" δεν κανει καλο στον καταναλωτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 πιο ρετρό πεθαίνεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) SYM Symba 100 http://www.alliancep...dels/symba.html Και ένα βίντεο για το SYM Wolf Classic 150: http://www.youtube.com/watch?v=3ujkfHqcDvg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2014 από τον Chris1981 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 INDIAN CHIEF VINTAGE 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 INDIAN CHIEF VINTAGE Ε ΝΑΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αχχχχ... έρωτας αγιάτρευτος,,, Και επειδή κάποιος ρώτησε για τον αν πηγαίνουν και καθόλου ή είναι μόνο look (η δράση ξεκινά στο 2:00) (embed τα videακια πως τα κάνω ρε παιδιά..?) αργό δεν το λες και τα 63 αλογάκια που έχει τροχό αυξάνονται αρκετά ευκολα στα σχεδόν 80. Έχει πολύ ήπιες ρυθμίσεις από την μαμά Triumph το μοτέρ (ίδιες με Bonnie) και σηκώνει αρκετό πείραγμα χωρίς να μπεις στα ενδότερα (εκκεντροφόρους, ροϊκές, πιστόνια κλπ). Αλλά βέβαια μετά θέλει και φρένα-αναρτήσεις. Γενικά είναι πολύ καλή βάση για customizing μέσα-έξω, όρεξη και -κυρίως- χρήμα να χεις... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2014 από τον basstard 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Υamaha ybr 125 custom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αχχχχ... έρωτας αγιάτρευτος,,, (η δράση ξεκινά στο 2:00) (embed τα videακια πως τα κάνω ρε παιδιά..?) A) Γ@μιέσαι μεσημεριάτικα! Β) Σβήνεις το "s" από το link του youtube Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2014 από τον Miles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα ρετρό μοντέλα της SYM δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά ούτε και βλέπω κινήσεις από τον Γκοργκόλη για να τα φέρει εδώ κάποια στιγμή, επειδή ρώτησα κάποιον υπεύθυνο της εταιρίας, στην έκθεση που είχε γίνει στο Γκάζι και η απάντησή του ήταν αρνητική! Κρίμα όμως, επειδή στην Κύπρο κυκλοφορούν όλα! SYM Symba 100 http://www.sym.com.c...P/Symba100.aspx SYM Wolf Classic 125 http://www.sym.com.c...Classic125.aspx Sym Wolf Classic 150 http://www.sym.com.c...150Classic.aspx Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2014 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kawasaki W650 TOP SPEED!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kawasaki W650 TOP SPEED!!! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα καρμίρης για να κοτσάρεις αλλης εταιρίας logo πάνω σε άλλο μηχανάκι... Norton ηθελε ο τύπος αλλά...δεν είχε τα φράγκα φαίνεται...Τι κανει ο κοσμάκης για να ανεβάσει το ego του/να γαμήσει... Μου γυρνάνε τα αρΚίδια με κατι τέτοιες "γυφτιές"... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα καρμίρης για να κοτσάρεις αλλης εταιρίας logo πάνω σε άλλο μηχανάκι... Norton ηθελε ο τύπος αλλά...δεν είχε τα φράγκα φαίνεται...Τι κανει ο κοσμάκης για να ανεβάσει το ego του/να γαμήσει... Μου γυρνάνε τα αρΚίδια με κατι τέτοιες "γυφτιές"... Μπας (λέω μπαααας) και είναι το ρεζερβουάρ από καμιά norton κι απλά δεν άλλαξε logo; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες