Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Απο ολες τις μηχανες της ομαδας ΔΙΑΣ ποια ειναι η καλυτερη? Οι μηχανες ειναι (αν ξεχναω καμια, θα προστεθει)vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia mana Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ειναι στην ομαδα ΔΙΑΣ και να τις εχει οδηγησει ολες να μας πει ποια θεωρει αυτος οτι ειναι η καλυτερη? Για ποια απο αυτες θα λεγατε π.χ "ωραια αυριο στην βαρδυα θα εχω το vstrom. θα βγει χαλαρα" και για ποια θα λεγατε π.χ "ωωχ παλι το transalp θα εχω αυριο στην βαρδυα, θα μαμιθει η μεση μου παλι" Ρωταω επειδη με ενδιαφερει η αγορα τετοιας κατηγοριας μηχανης, και επειδη βλεπω την ομαδα ΔΙΑΣ να κυκλοφορεί με αυτες τις μηχανες, νομιζω οτι ενας οδηγος απο αυτους θα ηταν ο καταλληλοτερος να μου πει ποια ειναι η καλυτερη αφου θα τις εχει οδηγησει ολες και με παρα πολλα χιλιομετρα και δικαβαλος και σε αντιξωες συνθηκες χειμωνα καλοκαιρι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eχει και αλλες δυο που προσθεσα....δεν εχω δει καποιο αλλο μοντελο...vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia manaf800rdorsoduro Αφου σε ενδιαφερει η αγορα μιας μηχανης απο τις παραπανω θα ηταν καλυτερο να μας πεις για τι χρηση την θελεις.... Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Χμ, ενδιαφέρον θέμα. Έχω έναν γνωστό από την ομάδα Δίας, αν τον βρω θα τον ρωτήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ειναι και το aprilia dorsoduro! παντως φιλος που ειναι στην ΔΙΑΣ, το χειροτερο ειναι το aprilia dorsoduro, γιατι εχει μικρη αυτονομια, ακαταλληλο για δικαβαλα, κακο μπροστινο! αλλα οποιος το παιρνει ειναι μονος του γιατι και καλα ειναι κυνηγετικό! Απο τα αλλα του αρεσει ποιο πολυ το τρανσαλπ, γιατι ειναι απλο μηχανακι και καθημερινο! αν και η δικη του μηχανη ειναι vstrom! εγω θα ελεγα το versys! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Και F650Gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ευκαιρία για να να σταματάμε στα μπλόκα και να ρωτάμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia manaf800rdorsodurotdm900 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εχουν και xt660xvstromvesrystransalp 700f800gsaprilia manaf800rdorsodurotdm900xt660x 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Περιμενω εναγωΝΙΩΝΩΣ να δω αν υπαρχει εδω μεσα ΔΙ.ΑΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 παντως φιλος που ειναι στην ΔΙΑΣ, το χειροτερο ειναι το aprilia dorsoduro, αλλα οποιος το παιρνει ειναι μονος του γιατι και καλα ειναι κυνηγετικό! Αν οχι ολα, το 99% των Dorso Που βλεπω της ΔΙ.ΑΣ, ειναι δικαβαλα... Γενικα δεν θυμαμαι ποτε να εχω δει μονοκαβαλο ΔΙ.ΑΣ (θα μπορουσε να σημαινει και δικαβαλοι αστυνομικοι)... Και καθε φορα, λυπαμαι τον συνεπιβατη... Εχω πετυχει μαλιστα και Συνεπιβατη σε Dorso, που ειχε μαξιλαρακι καρεκλας, μαυρο, δεμενο στην σελα :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ε ναι μωρε τωρα! για εμενα επρεπε να ειχαν ΤΟ ΠΟΛΥ 4 μοντελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εχουν και xt660x vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia manaf800rdorsodurotdm900xt660xaprilia pegaso strada Νομίζω πάντως ότι το πιο κατάλληλο γι'αυτή τη δουλειά είναι το tdm. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Νομίζω πάντως ότι το πιο κατάλληλο γι'αυτή τη δουλειά είναι το tdm. δεν θα το έλεγα, θελω να δω tdm να κόβει δρομο απο νησίδα-πλατιες και να κατεβαίνει σκαλιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Νομίζω πάντως ότι το πιο κατάλληλο γι'αυτή τη δουλειά είναι το tdm. Έτσι. Μαζί βέβαια με το βστρομ και το τρανσάλπ. Άντε και το μπεμβε το 800αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Επειδη εχει τυχει να τα πω με φιλο ΔΙΑ τους δινεται ενα ευρως επιλογων και τους χρεωνονται μηχανες και κρανη. Δεν γινεται τυχαια, ανα μερα/βδομαδα/μηνα/χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Απο ολες τις μηχανες της ομαδας ΔΙΑΣ ποια ειναι η καλυτερη? Οι μηχανες ειναι (αν ξεχναω καμια, θα προστεθει)vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia mana Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ειναι στην ομαδα ΔΙΑΣ και να τις εχει οδηγησει ολες να μας πει ποια θεωρει αυτος οτι ειναι η καλυτερη? Για ποια απο αυτες θα λεγατε π.χ "ωραια αυριο στην βαρδυα θα εχω το vstrom. θα βγει χαλαρα" και για ποια θα λεγατε π.χ "ωωχ παλι το transalp θα εχω αυριο στην βαρδυα, θα μαμιθει η μεση μου παλι" Ρωταω επειδη με ενδιαφερει η αγορα τετοιας κατηγοριας μηχανης, και επειδη βλεπω την ομαδα ΔΙΑΣ να κυκλοφορεί με αυτες τις μηχανες, νομιζω οτι ενας οδηγος απο αυτους θα ηταν ο καταλληλοτερος να μου πει ποια ειναι η καλυτερη αφου θα τις εχει οδηγησει ολες και με παρα πολλα χιλιομετρα και δικαβαλος και σε αντιξωες συνθηκες χειμωνα καλοκαιρι Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους; Διάλεξε κατάστημα στην περιοχή σου, στο οποίο θα τους βρεις, εδώ >>> http://www.everest.com.gr/#/L1Directory/6/TextOnly/90/Document/208?Language=gr 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους; Διάλεξε κατάστημα στην περιοχή σου, στο οποίο θα τους βρεις, εδώ >>> http://www.everest.c...208?Language=gr σωστός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λιγο αλλα θυμηθηκα αυτο (αν και απο τον alpha ) Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον andreaskantekas 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Εχεις κονε στην διας να παρω και εγω μια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Παιδιά θέλω κι εγώ να κάνω κανα τεστ ράιντ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εμένα μου αρέσουν αυτά τα μπλε led που έχουν!!!! Φωτίζουν τρομερά! Από που τα παίρνουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ειναι και το aprilia dorsoduro! παντως φιλος που ειναι στην ΔΙΑΣ, το χειροτερο ειναι το aprilia dorsoduro, γιατι εχει μικρη αυτονομια, ακαταλληλο για δικαβαλα, κακο μπροστινο! αλλα οποιος το παιρνει ειναι μονος του γιατι και καλα ειναι κυνηγετικό! Τα dorsoduro τους δεν έχουν καλά μπροστινά γιατί τα λιώνουν στη σούζα. Το έχω πετύχει, αρκετές φορές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εχουν και xt660x Δεν το ανέφερα διότι δεν το έχουν παντού και δεν είναι στα χρώματά των ΔΙΑΣ (άσπρο)..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Τα παιδιά κάνουν οτι μπορούν. και πολλές φορές ξηγιούνται και κάνουν και τα στραβά μάτια όταν μαλακιζόμαστε. ΔΕΝ είναι Ζητάδες, είναι πιο χαλαροί και πολύ πιο ανθρώπινοι. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ευκαιρία για να να σταματάμε στα μπλόκα και να ρωτάμε ....ευκαιρία να μήν σταματάμε να δούμε πιο θα μας προλάβει! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες