Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οταν ειπα το 30 ατομα δεν το ειπα σε φαση τσαμπουκα...Το ειπα σε φαση οτι ξες φιλε ειμαστε αρκετα ατομα κ θα θελαμε μια καλυτερη τιμη... Μιας κ τοσα ατομα μαζι ακομα κ με δεκα ευρω να μπαινουμε για σενα ειναι ενα καλο ποσο... Τωρα πως καταλαβες εσυ οτι εννοουσα να παμε να κανουμε τσαμπουκα δν μπορω να το καταλαβω ουτε αυτο... Δε νομιζω οτι υποθηκε για σενα το σχολιο μαν,τουλαχιστον οχι απο μενα.. Η απαντηση μαλλον πηγαινε στον acholia.. εγώ λέω όπως είπε και το άλλο το παλικάρι να μαζευτούμε εκεί όσοι περισσότεροι μπορούμε και να πούμε να μπαίνουμε με 10€ αυτά τα 30 πχ μηχανάκια ;) B) Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 μα δεν το είπα και εγώ σε φάση τσαμπουκά. Το είπα σε φάση να μαζευτούμε όσοι θέλουμε πραγματικά να πηγαίνουμε,να μπαίνουμε κτλ. με βάση τον μήνα την εβδομάδα ή οτι θες.Να μας σημειώσει και να μας κάνει μια καλύτερη τιμή έστω σαν "forum" ,γιατί κάνουμε κατανάλωση.Όπως λένε υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που ακουμπάνε λεφτά και όχι βλακείες. Ίσως αν έβλεπε τόσο κόσμο κτλ. και οτι να μας κάνει καλύτερη τιμή θα ήταν καλύτερο για εκείνον γιατί θα σκεφτόταν οτι ιδαλίως μπορεί να μας χάσει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εσείς το πως το έιπατε το κατάλαβα. Αλλά 2-3 πραγματάκια το ακυρώνουν αυτόματα. -Η ψυχολογία του μαγαζάτορα. Εσένα αμα στο μαγαζί σου μπαίνανε ξαφνικά 30 άτομα με αιτήματα πως θα το εκλάμβανες αν όχι σαν επίθεση; -Εσύ πας ειρηνικά. Ο διπλανός σου; Ποιος σου λέει ότι δε θα ξεφύγει η κατάσταση; Ένας βλάκας αρκεί δε θέλει 2ο. -Έστω ότι μιλάς και για τους 30. Μπορείς εσύ να εγγυηθείς ότι και οι 30 θα πηγαίνετε 2 φορές το μήνα παραπάνω από όσο πάτε ώστε να σας μειώσει την τιμή; -Εσείς οι 30 ποιοί είστε; Εγώ αναγνωρίζω ότι πελάτες μου σταθεροί είναι οι 3 και οι υπόλοιποι έρχεστε στη χάση και στη φέξη. Γιατί να σας ρίξω την τιμή; Εμένα με ρωτάτε όλο το χειμώνα που δε πατάει ψυχή πως τα βγάζω πέρα με τα έξοδα; Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του και αισθανόμουν απειλή παίζει και την αστυνομία να φώναζα. Που ξέρω γω τι θα κάνουν 30 άτομα κόσμος που μπήκανε για να μου την πούνε άμα διαφωνώ και τους πω "κουμάντο στο μαγαζί σας"; Είναι δηλαδή πράγματα που δεν μπορείς να τα ξέρεις ή να τα εγγυηθείς οπότε αν θέλεις πράγματι να παζαρέψεις πρέπει να το κάνεις με άλλο τρόπο πιο πολιτισμένο γιατί σε μια τέτοια συγκέντρωση έχεις πολλά πράγματα που δεν ελέγχεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον Semiaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Έχει ξεφύγει η συζήτηση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Απλά έχει αλλάξει :P Δεν έχει προφανώς καμία σχέση με το θέμα σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες? Δεν ειπε κανεις οτι θα πας να απαιτησεις με το ετσι θελω να σου κοψει την τιμη κ αν διαφωνησει να του σπασεις το μαγαζι... Τι ειναι αυτα που λες??? Που τα ειδες αυτα? Στη Θεσσαλονικη ειμαστε οχι στο bollywood.. Κ αν δεις πιο πανω ειμαι πρωτος που προτεινε να ερωτηθει στον μαγαζατορα αν υπαρχει συνδρομη για χρηση της πιστας.... Κ για να μη μπερδευεσαι δεν ειμαι καν απ αυτους που μπαινουν πιστα και να σου πω την αληθεια αν ηταν 10 ευρω θα εμπαινα αλλα για 20 δεν μπαινω... Ξες γιατι? Γιατι για μενα αυτο αξιζει να το κανεις αν πεις οτι θα πηγαινω καθε σαββατο η καθε κυριακη πχ... Κ για να το κανεις αυτο θες ενα 80ρι το μηνα...Και οπως ειπα και πιο πανω παλιοτερα π ειχα καρτακι στην πιστα του λαγκαδα ειχα συνδρομη 240 ευρω το 6μηνο κ μ αυτα τα 240 ευρω ειχα φυλαξη του καρτ μου εκει στην πιστα κ εμπαινα οποτε ηθελα χωρις περεταιρω χρεωση... 40 ευρω το μηνα δηλαδη κ εκεινη την περιοδο πηγαινα κ 2 φορες τη βδομαδα.... Αν δεν ηθελα φυλαξη η τιμη ηταν 120 ευρω το 6μηνο... 20 ευρω το μηνα δηλαδη για να μπαινω οσες φορες θελω...... οχι για να μπω μια μερα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GregVog 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 παιδια το θέμα με αυτούς που πηγαίνουν ή θέλουν να πηγαίνουν συχνότερα είναι να μπορεις να αγοράσεις πακέτο εισόδων. Οπως ειπα οι 5 50 ευρώ ή με τον μήνα. Επίσης εγω πήρα τηλέφωνο πριν μια βδομαδα και μου ειπαν 20ευρω όλες τις μέρες. Τραγικό 20 ευρώ τις καθημερινές για αυτην την πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Το τραγικο ειναι το 20 ευρω γενικα γ αυτην την πιστα.... Ειδικα οταν οι Σερρεοι πληρωνουν 15 ευρω για να μπουν στην πιστα των σερρων...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 ολοι παντος εχετε να πειτε για καλυτερη τιμη και εγω ουτε που σας εχω δει εκει μεσα ..ποια 30 ατομα ειναι αυτα που μπαινουν εκει μεσα? αντε να ειναι καμια 10 12 Το τραγικο ειναι το 20 ευρω γενικα γ αυτην την πιστα.... Ειδικα οταν οι Σερρεοι πληρωνουν 15 ευρω για να μπουν στην πιστα των σερρων...... δεν εχεις μπει ουτε μια φορα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Ααασε μας ρε snow και εσυ που ουτε το τιμονι δεεεννν ξερεις να πιανεις! !! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Στελιο μακαρι να ειχα την ανεση να μπαινω πιστα κ καθε μερα μεσα θα ημουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos27 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ είμαι από την επτάλοφο και λέω να πάμε να του σπάσουμε το μαγαζί όπως θα κάναμε τις παλιές καλές εποχές που ήμασταν 14 Έτσι για να οργανωθούμε λίγο γιατί σαν πολύ αέρα να πήρε. Σοβαρά: Μη πάτε αν δεν είστε ικανοποιημένοι. Δε διαφώνησα με αυτό και κακώς το λάβατε έτσι. Ούτε και διαφωνώ στο ότι θα ήθελα κι εγώ χαμηλότερες τιμές. Αλλά οι τακτικές "έλα πάμε όλοι μαζί" προς τι; Για εκφοβισμό; Θέλετε να είστε σωστοι; Δεσμευτείτε ότι θα του κάνετε Χ τζίρο μηνιαίως και ζητήστε να σας κάνει τιμή. Αλλιώς απλά φωνάζετε και καλά θα κάνει να σας γράψει στα @ του. Δηλαδή εσύ αμα πας ατομικά και του πείς θέλω να έρχομαι 10 φορές το μήνα αλλά δε παίζει να σου δίνω 200Ε λες να είναι ηλίθιος και να μη σου κάνει άλλη τιμή; Κι αν δε σου κάνει καλά θα κάνεις να σταματήσεις να πηγαίνεις. Αλλά το mybike όλο τι τους χρειάζεσαι για ψυχολογική συμπαράσταση; Έτσι για να σου λύσω την απορία λοιπόν. Ναι εγώ τουλάχιστον άφηνα 100-150 ευρώ κάθε μήνα εκτος βέβαια ( Δεκέμβρη Ιαν Φεβ Μαρτ) από το 2009 και έτσι αρχές του 2013 αρχίσαμε να πληρώνουμε 10ευρω μετά από δικιά μου συζήτηση με τον ιδιοκτήτη αφού αυτός έβαλε 10ευρω στα σκουτεράκια. Και μετά από 1 χρόνο γύρισε να μου πει ότι κάποιοι παραπονέθηκαν και ότι θα πρέπει να πληρώσουμε τα ίδια με κάποιον που πάει 1-2 φορές το μήνα, η να βγαλουμε αγωνιστικη Licence για να λεει στους αλλους οτι εχουμε licence . Οπότε θα πληρώνουμε 20, με απαράδεκτο τρόπο ύφος και τόνο Μήπως έπρεπε να του πούμε και ευχαριστώ επειδή είναι ελεύθερος επαγγελματίας και τόσα χρόνια δεν μας έχει κόψει ούτε μια απόδειξη έτσι για τα μάτια του κόσμου? ΕΝΑΝ γαμημένο καφέ δεν μας έχει κεράσει 4 χρόνια? Η μήπως είμαι πολύ μαλάκας τελικά που πάντα άφηνα και άλλα 10-20 στην καφετέρια ? Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον Sotos27 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν θέλεις χαμηλότερες τιμές υπάρχουν πιο πολιτισμένοι τρόποι να το διεκδικήσεις. Αν θες πληρωνε συνδρομή και πάρε έκπτωση. Κι άμα δε γουστάρεις μη πας ή πιο σωστά μη πάτε και τα 30 άτομα και έτσι θα ασκήσετε πίεση πολιτισμένα. Κλείστου συνδρομές από 30 άτομα να δεις τι καλά που θα πάρεις ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις. Σοβαρά: Μη πάτε αν δεν είστε ικανοποιημένοι. Δε διαφώνησα με αυτό και κακώς το λάβατε έτσι. Ούτε και διαφωνώ στο ότι θα ήθελα κι εγώ χαμηλότερες τιμές. αν θέλεις πράγματι να παζαρέψεις πρέπει να το κάνεις με άλλο τρόπο πιο πολιτισμένο Δε βλέπω το που διαφωνούμε Σωτήρη. Εμένα γιατί δε με βλέπεις πλέον εκεί; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Προσωπικά του ζήτησα να του πληρώνω το μήνα κάποια λεφτά σαν συνδρομή και συμφώνησε με τον όρο να μπαίνω μόνο μεσοβδόμαδα. Το οποίο σέβομαι αλλά διαφωνώ. Έχω σκοπό να μπαίνω μόνο μεσοβδόμαδα αλλά τι αμα μου καυλώσει να ακολουθήσω το παρεάκι μια Κυριακή το μήνα θα πρέπει να σκάω 20άρικα εξτρά από τη συνδρομή μου; Σε άλλες εποχές ναι αλλά τώρα δυστυχώς δε μπορώ πλέον. Έτσι λοιπόν σταμάτησα να πηγαίνω και τέλος. Μπορεί να πάω μια στο τόσο για τη φάση. Απο εκεί και πέρα αντιλαμβάνομαι ότι αυτός έχει μια επιχείρηση και φυσικά έχει το δικαίωμα στο μαγαζί του να κάνει ότι νομίζει καλύτερο. Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον Semiaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απο εκεί και πέρα αντιλαμβάνομαι ότι αυτός έχει μια επιχείρηση και φυσικά έχει το δικαίωμα στο μαγαζί του να κάνει ότι νομίζει καλύτερο. Σαφέστατα αγαπητέ φίλε έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, αλλά σε όλα υπάρχει τρόπος, ιδιαίτερα αν θέλεις να λέγεσαι επαγγελματίας. Και ο τρόπος του δεν ήταν αυτός που πρέπει και ιδιαίτερα απέναντι σε κάποιον που και λεφτα (αφορολόγητα) του αφήσε και κόσμο του πήγε Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2014 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 'Ολα είναι θέμα μανατζμεντ....απλά ένας δυσαρεστημένος πελάτης "διωχνει" δέκα νέους πελάτες ...ένας ευχαριστημένος πελάτης φέρνει άλλους τρείς !!! Κάντε τα μαθηματικά σας ,οπότε με την δύναμη του φόρουμ ( Χ10) ποιός είναι ο χαμένος !!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 εγώ συμφωνώ μέχρι την τελευταία λέξη με τον Sotos27,τα λέει πολύ σωστά. ΘΑ ΠΑΩ Mugello αί στα κομμάτια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 15 ευρω για τις Σερρες δινουν οι ντοπιοι μονο, οι υπολοιποι ξερουμε ποσο δινουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 15 ευρω για τις Σερρες δινουν οι ντοπιοι μονο, οι υπολοιποι ξερουμε ποσο δινουν? Δευτερα - Πεμπτη 30€ και ΠαρασκευοΣ.Κ. 50€ για την πιστα των Σερρων στους μη Σερραιους. Περαν τουτου, αρκετα μελη ωφειλουμε τη ''γνωριμια'' μας με την πιστα στους Σωτηρη, Στελιο και Γιωργο. Απο αυτα που εμαθα, θα επρεπε ο ιδιοκτητης να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για τα λογια που ειπε και εις το ελαχιστο ωφειλει ενα συγγνωμη στα παιδια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δεν έχω πατήσει εκεί ακόμα (αν και θα ήθελα), οπότε μιλάω έξω από το χορό. Από την άλλη, δεν έχω να κερδίσω και κάτι άμεσα, που σημαίνει ότι μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Απ'αυτά που διαβάζω και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω, παίζει να έφαγε πίεση από άλλους πελάτες και να το χειρίστηκε τελείως λάθος. "Για να μη χάσω τους τάδε που γκρινιάζουν ή μου ζητήσουν και εκείνοι μείωση, ας καταργήσω την έκπτωση στους παλιούς του mybike". Αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα των παιδιών που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Δέχομαι ότι τους συχνούς πελάτες που μπαίνουν συχνά και του φέρνουν άτομα θα έπρεπε να τους προσέχει καλύτερα, αυτά που διαβάζω δείχνουν έλλειψη επιχειρηματικής πρακτικής από μέρους του. Από εκεί και πέρα, όσο και να ήθελα να μπαίνω και γω με ένα δεκάρικο, καταλαβαίνω ότι δεν είναι εφικτό να το κάνει για όλους, θα το κάνει γι'αυτούς που καλύπτουν την έκπτωση που τους κάνει με αυξημένες επισκέψεις και φέρνοντας κόσμο. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς και να δούμε τα πράγματα σφαιρικά, σκεφτείτε ότι είναι άσφαλτος και πρέπει να στρώνεται, να συντηρείται, κλπ. Δε ξέρω τι κάνει ο τύπος με αυτά τα θέματα, αλλά σε καφεδες και συναντήσεις του mybike έχω ακούσει να λένε ότι είναι καλή η ποιότητα. Ε αυτό έχει ένα κόστος, αλλιώς ή δε θα μπορούσε ο πελάτης να πιέσει τόσο ή θα σκοτωνόμασταν κάθε βδομάδα κι από ένας :D Συνεπώς, το τι έξοδα έχει μια πίστα δε το ξέρω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια αν μπούμε 5 σήμερα και 50 μεθαύριο. Ούτε είναι ίδια αν μπούμε με παπάκια τη μια μέρα και με 1000άρια την επόμενη. Απλά μαθηματικά είναι, όσο πιο βαρύ και δυνατό το μηχανάκι, τόσο μεγαλύτερη η φθορά στην άσφαλτο. Αν ο τύπος επιδέχεται συζητήσεως και ήμουν ένας από τους παλιούς του πελάτες, αυτό που θα έκανα θα ήταν να πάρω άλλους 2-3 παλιούς μαζί μου και να διαπραγματευτώ μαζί του μια κλιμακωτή χρέωση που να τους καλύπτει όλους, με βάση τη συχνότητα των επισκέψεών τους. Είναι πολύ απλό, το κάνουν οι αλυσίδες ενοικίασης DVD εδώ και χρόνια. Μπήκες 5 φορές αυτό το μήνα; Πάρε ένα κουπόνι να μπεις με έκπτωση τον επόμενο. Θες συνδρομή; Έχω πακετό σταθερής χρέωσης που μπαίνεις όποτε θες μόνο με τη συνδρομή σου, έχω πιο φτηνό πακέτο που μπαίνεις χύμα καθημερινές και με ενα δεκάρικο το Σ/Κ, ακόμα πιο φτηνό που μπαίνεις απλά με ίδια τιμή όλες τις μέρες. (Βασικά, δεν κάνουμε ένα web application να τα κανονίζει όλα αυτά και να του το πουλήσουμε κιόλας; :D ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 αυτόν τον τύπο τον άνοιξαν τα μάτια κάπου στο 2004 όταν σκάγαν τα τότε ολοκαίνουργια ΚΤΜια 640 competition στους οποίου τότε τους άφηνε να μπαίνουν ελεύθερα χωρίς καμμία χρέωση άντε με μια φραπεδιά ενδιάμεσα από τα ελεύθερα των καρτ. και ξάφνου σιγά-σιγά λόγο ζήτησης του δίτροχου κόσμου αλλά και έλλειψής άλλης αξιόλογης πίστας στην θεσσαλονίκη πρόβαλε κασε, προφάσεις για την άσφαλτο, για κυβικά εκατοστά, περιορισμούς κλπ κλπ για μένα είναι ένας μέτριοκακός επαγγελματίας ο οποίος εκμεταλλεύεται το μονοπώλιο αλλά φαντάζομαι γνωρίζει κίολας οτι με την πρώτη ευκαιρία που δημιουργηθεί κατί αντίστοιχο ή νεότερο ή καλύτερο, είτε ακριβότερο, θα αραχνιάσει και τότε πάλι θα ξαναεπιστρέψει στην αρχική πολιτική χρεώσεων "τον καφέ για τα ρέστα μας". η άποψη μου πρέπει να αποδοκιμάζονται με αποχή τέτοιοι επαγγελματίες, καλύτερα αλλού και λιγότερες φορές 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δεν έχω πατήσει εκεί ακόμα (αν και θα ήθελα), οπότε μιλάω έξω από το χορό. Από την άλλη, δεν έχω να κερδίσω και κάτι άμεσα, που σημαίνει ότι μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Απ'αυτά που διαβάζω και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω, παίζει να έφαγε πίεση από άλλους πελάτες και να το χειρίστηκε τελείως λάθος. "Για να μη χάσω τους τάδε που γκρινιάζουν ή μου ζητήσουν και εκείνοι μείωση, ας καταργήσω την έκπτωση στους παλιούς του mybike". Αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα των παιδιών που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Δέχομαι ότι τους συχνούς πελάτες που μπαίνουν συχνά και του φέρνουν άτομα θα έπρεπε να τους προσέχει καλύτερα, αυτά που διαβάζω δείχνουν έλλειψη επιχειρηματικής πρακτικής από μέρους του. Από εκεί και πέρα, όσο και να ήθελα να μπαίνω και γω με ένα δεκάρικο, καταλαβαίνω ότι δεν είναι εφικτό να το κάνει για όλους, θα το κάνει γι'αυτούς που καλύπτουν την έκπτωση που τους κάνει με αυξημένες επισκέψεις και φέρνοντας κόσμο. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς και να δούμε τα πράγματα σφαιρικά, σκεφτείτε ότι είναι άσφαλτος και πρέπει να στρώνεται, να συντηρείται, κλπ. Δε ξέρω τι κάνει ο τύπος με αυτά τα θέματα, αλλά σε καφεδες και συναντήσεις του mybike έχω ακούσει να λένε ότι είναι καλή η ποιότητα. Ε αυτό έχει ένα κόστος, αλλιώς ή δε θα μπορούσε ο πελάτης να πιέσει τόσο ή θα σκοτωνόμασταν κάθε βδομάδα κι από ένας :D Συνεπώς, το τι έξοδα έχει μια πίστα δε το ξέρω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια αν μπούμε 5 σήμερα και 50 μεθαύριο. Ούτε είναι ίδια αν μπούμε με παπάκια τη μια μέρα και με 1000άρια την επόμενη. Απλά μαθηματικά είναι, όσο πιο βαρύ και δυνατό το μηχανάκι, τόσο μεγαλύτερη η φθορά στην άσφαλτο. Αν ο τύπος επιδέχεται συζητήσεως και ήμουν ένας από τους παλιούς του πελάτες, αυτό που θα έκανα θα ήταν να πάρω άλλους 2-3 παλιούς μαζί μου και να διαπραγματευτώ μαζί του μια κλιμακωτή χρέωση που να τους καλύπτει όλους, με βάση τη συχνότητα των επισκέψεών τους. Είναι πολύ απλό, το κάνουν οι αλυσίδες ενοικίασης DVD εδώ και χρόνια. Μπήκες 5 φορές αυτό το μήνα; Πάρε ένα κουπόνι να μπεις με έκπτωση τον επόμενο. Θες συνδρομή; Έχω πακετό σταθερής χρέωσης που μπαίνεις όποτε θες μόνο με τη συνδρομή σου, έχω πιο φτηνό πακέτο που μπαίνεις χύμα καθημερινές και με ενα δεκάρικο το Σ/Κ, ακόμα πιο φτηνό που μπαίνεις απλά με ίδια τιμή όλες τις μέρες. (Βασικά, δεν κάνουμε ένα web application να τα κανονίζει όλα αυτά και να του το πουλήσουμε κιόλας; :D ) Όσον αφορά το πόσο φροντίζει την επένδυσή του: Fact 1: Η πίστα (ο τάπητας είναι ακριβώς όπως ήταν και το 2013, 2012, 2011, 2010 κ.ο.κ.) Συντήρηση αυτά τα τελευταία χρόνια δεν τον έχω δει να κάνει ΠΟΤΕ. Μόνο το γκαζόν κουρεύει. Φέτος αξιώθηκε να ισιώσει ένα σαμαράκι (σάμαρος όχι σαμαράκι) στο τέλος της μεγάλης ευθείας και αυτό το έκανε με μέτριο ως κακό αποτέλεσμα στρώνοντας τσιμέντο... Fact 2: Όταν του προτείναμε να στρώσει λίγο τσιμέντο στο δρομάκι που οδηγεί στην πίστα, το οποίο είναι χαλικόδρομος και έχει μέσα και καρφιά και ό,τι άλλο φανταστείς, η απάντησή του ήταν: ξέρεις πόσα λεφτά θέλει;!;!;! Fact 3: Όταν του είπαμε να βάλει μερικές ντάνες λάστιχα στα σημεία μετά την ευθεία, όπου αν φύγεις σε περιμένουν μυτερές κοτρώνες να σε υποδεχτούν, η απάντησή του ήταν: ξέρεις πόσα λάστιχα θέλει;!;!;!;! Λες και θα τα πλήρωνε... Τελικά μάλλον τον πιέσαμε πολύ με τις τόσες πολλές παράλογες απαιτήσεις μας... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 πόσο στο καλό έχει να φτιάξεις μια πίστα ; γιατί έχει τόσο πολυ μονοπω΄λιο και δεν εχει σκεφτει να φτιαξει κανεις ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 3:30 και μετά θα είμαι εκεί.... εχει κανείς όρεξη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Όσον αφορά το πόσο φροντίζει την επένδυσή του: Fact 1: Η πίστα (ο τάπητας είναι ακριβώς όπως ήταν και το 2013, 2012, 2011, 2010 κ.ο.κ.) Συντήρηση αυτά τα τελευταία χρόνια δεν τον έχω δει να κάνει ΠΟΤΕ. Μόνο το γκαζόν κουρεύει. Φέτος αξιώθηκε να ισιώσει ένα σαμαράκι (σάμαρος όχι σαμαράκι) στο τέλος της μεγάλης ευθείας και αυτό το έκανε με μέτριο ως κακό αποτέλεσμα στρώνοντας τσιμέντο... Fact 2: Όταν του προτείναμε να στρώσει λίγο τσιμέντο στο δρομάκι που οδηγεί στην πίστα, το οποίο είναι χαλικόδρομος και έχει μέσα και καρφιά και ό,τι άλλο φανταστείς, η απάντησή του ήταν: ξέρεις πόσα λεφτά θέλει;!;!;! Fact 3: Όταν του είπαμε να βάλει μερικές ντάνες λάστιχα στα σημεία μετά την ευθεία, όπου αν φύγεις σε περιμένουν μυτερές κοτρώνες να σε υποδεχτούν, η απάντησή του ήταν: ξέρεις πόσα λάστιχα θέλει;!;!;!;! Λες και θα τα πλήρωνε... Τελικά μάλλον τον πιέσαμε πολύ με τις τόσες πολλές παράλογες απαιτήσεις μας... Τι να σου πω, εσείς που πάτε σίγουρα ξέρετε καλύτερα (προφανώς και δεν το λέω ειρωνικά αυτό, κάποιοι έχετε ξοδέψει ώρες και ώρες εκεί). Από την άλλη, εφόσον δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Προς το παρον εδω γυρο η μονη εναλλακτικη ειναι το paso de la petrokerasa απ οτι εχω καταλαβει. Κ εχω βρει κ εγω κανα 2 καταδρομικες μετα το κολχικο αριστερα που περναν κατι δρομοι Σοχο κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες