GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Καλησπέρα! Μιας και έχασα όλες τις καταδρομικές της ημέρας, εντός και εκτός συνόρων και με τρώει και κωλ0ς μου, λέω να πάω με ένα φιλαράκι προς το Ρύσιο αυτές τις μέρες. Ψήνεται κανένας? Εγώ είμαι free από ημερομηνίες και ώρες, οπότε αν θέλετε από Δευτέρα - Πέμπτη, είμαι μέσα! Ξεκινώντας λοιπόν, για αύριο, από τις 12 και μετά και μέχρι να νυχτώσει, είναι κανείς που να ψήνεται? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 για κανα καφε και θεαμα θα ερθω προς το απογευματακι! τι επαθες ρε αγορι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Για καφεδαρα και εγω.. Εκτος και αν αρχιζω να μαζευω ρουχα παπουτσια και κανα συνδιασμο για να μπω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για καφεδαρα και εγω.. Εκτος και αν αρχιζω να μαζευω ρουχα παπουτσια και κανα συνδιασμο για να μπω.. γονατα και μποτες αν φορας 43-44 σου δινω και κολαρο αν θες! για πανοπλια δε σε λεω γιατι πρεπει να μπει ακομα ενας μεσα γιανα γεμισει! πρεπει να μπεις το χρειαζεσαι! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον AdamLTR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 για κανα καφε και θεαμα θα ερθω προς το απογευματακι! τι επαθες ρε αγορι; Μεγάλο service και κάτι ανακλήσεις :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Παιδιά, για να μην παρεξηγούμαστε, ακόμα παρέα ψάχνουμε και εμείς. Αν δε βρεθεί κανείς για αύριο, τότε πιθανόν Τρίτη ή και Τετάρτη! Μην πάει κανείς αύριο και περιμένει να μας δει! :P Όταν θα πάμε, θα ενημερώσω εδώ! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 άστα αυτά ρε πες την αλήθεια οτι το αναβαθμίζεις σε ART για να μπορείς να με περάσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 adam υποδημα στο 43 ειμαι. μπουφαν με προστασιες εχω μονο παντελονι λειπει ή επιγονατιδες.. Σε ευχαριστω μολις κανονισουμε μιλαμε μηπως μου δανεισεις και μαζευτουμε να μου δωσετε συμβουλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 υποδημα και επιγονατιδες θα σε δοσω! πρεπει να μπεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Όπως φάνηκε, πάει η σημερινή μέρα! Άντε να δούμε... Για αύριο, Τρίτη 30/4 ψήνεται κανείς? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Γιατι ορε δεν ηρθες Πεμπτη; Δυσκολο για αυριο αλλα αν πας θα σκασω μυτη για καμια ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ήθελα πολύ να έρθω γαμώτο μια φορά ακόμα πριν παραδώσουν πνεύμα τα λάστιχά μου... Το πίσω όμως με πρόλαβε και στο κέντρο του άρχισε να ανοίγει.. Οπότε με το καλό θα εγκαινιάσω τα καινούργια!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Tην Πέμπτη δυστυχώς δεν πρόλαβα λόγω υποχρεώσεων. Άργησα να ξεμπερδέψω! :) Αν ψηθεί κανείς για αύριο ή Τετάρτη, μου λέει και πάμε μαζί! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Και αυριο και Τεταρτη ψηνομαι κλασικα μετα την δουλεια δηλαδη 3.30- 4.. απλα λογο κουρασης δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να μπω και αν αντεχω.. αλλα τον καφε δεν το χανω.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 ΟΚ, ένας ψημένος λοιπόν! Άντε να βρεθεί κανείς να μπει και μέσα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Και αυριο και Τεταρτη ψηνομαι κλασικα μετα την δουλεια δηλαδη 3.30- 4.. απλα λογο κουρασης δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να μπω και αν αντεχω.. αλλα τον καφε δεν το χανω.. Ετσι ημουν την Πέμπτη. Αμεσως μετα τη δουλειά χωμα αλλα η πιστα σε ξυπνάει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ετσι ημουν την Πέμπτη. Αμεσως μετα τη δουλειά χωμα αλλα η πιστα σε ξυπνάει. Άντε, ψήστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Σήμερα είχα ρεπό. Θα μπορούσα να έρθω αλλά τελικά πήγα βόλτα Χαλκιδική και ήπια φράπα στα Μουδανιά με θέα την παραλία και κάτι κορμιά μούρλια να λιάζονται για μαύρισμα. :P Από αύριο και μέχρι Μ. Πέμπτη θα δουλεύω... :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Κι εγω ψηνομαι αλλα δε ξερω ποτε :D Ισως παρασκευη η σαβατο αν σας βολευει απο τις 12 περιπου και μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ααααα Παρασκευή, Σάββατο φίλε Πέτρο εγώ θα είμαι σε παγκόσμιες πίστες φιλαράκι... Η Μόντζα με περιμένει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Μανο, Μ. εβδομαδα ειναι, λιγο δυσκολο να μπω Ρυσιο, θα ερθω ομως για κοφι αν κανονιστει κατι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ααααα Παρασκευή, Σάββατο φίλε Πέτρο εγώ θα είμαι σε παγκόσμιες πίστες φιλαράκι... Η Μόντζα με περιμένει... :D Θαχεις φυγει ε?Αντε κανε ενα τεστ ντραιβ και για μενα ρε οντυ,βγαλε και καμια φωτο με το τουμπανο το virus!!!Καλα να περασεις μαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ψηθειτε να μπουμε next week 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες