Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ta σπαει τι καινουριο Er6. 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Mε γειες Μπιλάτωρα!Ας είναι καλότυχο δαύτο! Πολλά πολλά πολλά, αγρατσούνιστα, απροβλημάτιστα, και ευχάριστα χιλιόμετρα! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Diko μου ειναι ρε σεις!!!!! :aggressive: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι δεν πιάνω...? Και όποιος πεί οτι είμαι χαζούλης, να ξέρει... Όποιος το λέει είναι!!! Εδιτ!!! Τι δικό σου ρέιιι!!! Συλλέκτης έγινες??? Χόμπι το βρήκες? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον kotsos_007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Πολυ ομορφο σε ασπρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ωραία! πάω και εγώ να πάρω το CRF 250L τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Μπιλακο, καλοριζικο, καλοβολτο, και παντα ορθιος!! Γ@μαει σε λευκο, και εχει και εξατμιση τωρα!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλοτάξιδο και αγραντζουνιστο!!!!! Θέλω κι εγώ ένα τετοιο άσπρο αλογάκι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Συλλεκτης ΕΡ ειμαι ο φουστης!! Μπιλακο, καλοριζικο, καλοβολτο, και παντα ορθιος!! Γ@μαει σε λευκο, και εχει και εξατμιση τωρα!!! :_rock-on: Ρε βαλτε,δικο μου ειναι λεμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Απο κεί που ήταν να δώσεις και το 1 κατέληξες με 2??? !!!Αυτό αν υποθέσω θα καταλήξει με πιρούνι και ψαλίδι απο κανα ζχ???!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ρε καμένε πότε πήρες το AGV κράνος και τα AS γάντια του Bασίλη? Άντε μη σε αρχίσω σε τίποτα Uppercut και γίνεις σαν το (παλιό) ER. Βασίλαρε να ζήσετε, να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους ρε φίλε. Θέλω αντίγραφο από το DVD του γάμου (βλ. πρώτη εικόνα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Γεράσιμε η πρωταπριλιά πέρασε τ'αγόρ' μ΄!Δεν τσιμπάμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 :aggressive: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 το βαψες η το εδωσες και πηρες αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Τι δεν πιάνω...? Και όποιος πεί οτι είμαι χαζούλης, να ξέρει... Όποιος το λέει είναι!!! Εδιτ!!! Τι δικό σου ρέιιι!!! Συλλέκτης έγινες??? Χόμπι το βρήκες? Χαζούλη μου, :P αυτή τη φωτογραφία του τύπου μ' αυτό το κράνος, την είχε βάλει ο Μπιλάκος χτες-προχτές υπονοώντας ότι είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία για μοτόρι. Καλορίζικο νά 'ναι δαύτο Μπίλαρε. Φτου-φτου, πολύ του πάει το λευκό.... αλήθεια, πώς τη γλίτωσες εσύ απ' το συνάφι των Ντουκαταίων???? :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλές βόλτες! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2736754/ εδώ είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ρε σεις....αφου εμενα ειναι ετσι............ Τι καλυτερο απο το να ξαναεπαιρνα ΕΡ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπιλι καλοριζικο,καλοταξιδο ολα τα καλα. Πανεμορφο το ασπρο,και με καλη προικα απο οτι με ενημερωσε ο αλλος. Αναμενουμε να σε δουμε σε βολτα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Εχει κ Rennsport το εργαλειο.. Ετοιμασου για πολυ στριψιμο, μεχρι να παραδωσουν πνευμα!! Γαματο λαστιχακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλές βόλτες! http://www.car.gr/cl...s/view/2736754/ εδώ είσαι; Οχι,εμενα εχει μανιταρακια L2S και εξατμισονι Ρεμους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Οχι,εμενα εχει μανιταρακια L2S και εξατμισονι Ρεμους!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2503465/ Τον τσακώσαμε... Καλά χιλιόμετρα και πάλι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπιλακο,αλλιως το σχεδιασα,αλλα εχω θεμα με το βιντεο,οποτε καπουτ η ιδεα.... Εκανες και την μ@λακια να ανεβασεις τα καινουρια σου ρουχαλακια και μας πηραν χαμπαρι. Χαλαλι ομως γιατι πηρες μια κουκλα. Παντα ορθιος και ελπιζω να μου δινεις που και που το μοτορι για καμια βολτα.... Και μια εν κινηση... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Konangera 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Αααα τα Diablo φοραει αυτο!! Νταξει, το παιρνω πισω για το στριψιμο! :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες