Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Βάση και μπαγκαζιέρα υποθέτω πάει γύρω στα 200. Πίσω κάγκελα και πλαϊνές βαλίτσες πόσο περίπου; Τσίμπησαν προς τα πάνω πάντως βλέπω οι τιμές των bandit. Μηχανή για την κρίση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Μηχανή για την κρίση! Μηχανη για ολες τις εποχες .. Μιλαμε για σχεση ζωης χωρις τα προβληματα που αντιμετωπιζουν τα ...."συγχρονα ζευγαρια". :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Σχέση ζωής χαρακτήρισαν εύστοχα αυτό που έχεις χτίσει με το ληστή σου. Το πιο εντυπωσιακό στο κείμενό σου είναι η εμπιστοσύνη που του δείχνεις και το πόσο τη γουστάρεις. Την ίδια ακριβώς εντύπωση και δεδομένα έχω κι εγώ από το δικό μου και ας έχει γράψει μόνο 15500 χλμ. Έχω την εντύπωση ότι θα πάει πολύ μακρυά και η δική μου σχέση με αυτό το μηχανάκι μια και τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα και μέσα στην κρίση δεν είναι για αλλαγές και... άλματα. Δεν έχω να προσθέσω πολλά με βάση τη δική μου εμπειρία και τέτοια ισορροπία μεταξύ απόδοσης, διασκέδασης και κόστους πολύ δύσκολα θα ξαναβρεθεί. Εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σου εύχομαι και πάντα όρθιοι και οι δύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Θα ηθελα να εχω μια στην πυλωτη μου διπλα στο 660. Πολυ αξιολογη μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Οι ενδιαφερόμενοι για το bandit μπορούμε να τα λέμε και εδώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Βάση και μπαγκαζιέρα υποθέτω πάει γύρω στα 200. Πίσω κάγκελα και πλαϊνές βαλίτσες πόσο περίπου; Τσίμπησαν προς τα πάνω πάντως βλέπω οι τιμές των bandit. Μηχανή για την κρίση!μουαχαχαχαχα τι βρήκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 μουαχαχαχαχα τι βρήκα... Χριστοφορε, το παιδι με το νικ @Surveyor ειναι ο φιλος μου που σου λεω... αλλα δε μπαινει συχνα πλεον. Αν λειτουργει το λινκ για το bandit fans θα βγαλεις ακρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Εδώ, εμένα ρωτήστε ότι θέλετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες