black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Μετά από ένα χάλια σαβ/κο λοιπόν με πολύ δουλειά και διάφορα απρόοπτα, και με τη στέρηση του χώματος να έχει χτυπήσει κόκκινα, είπα μετά από πολύ καιρό να θυμηθώ τι χρώμα έχει η εξοχή την άνοιξη... Πρωινό ξύπνημα λοιπόν, εξοπλισμός, βενζίνη έχουμε μας φτάνει και περισσεύει, και πάμε κι όπου βγει... Κάπου στην Καλλιθέα... η φύση στα καλύτερά της σε αρκετά σημεία ο δρόμος ταλαιπωρημένος από τον χειμώνα κάπου εδώ ξεκινάει μια ωραία διαδρομή η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο. το κομμάτι της κατολίσθησης το περνάς με προσοχή, αλλά μια και ήμουν μόνος δεν το τόλμησα ο γκρεμός δίπλα δεν αστειευόταν πίσω λοιπόν και επιδρομή από ένα μελίσσι (τα οποία υπάρχουν παντού βέβαια τώρα) ωραία χωμάτινα μονοπάτια... άλλο ένα αδιέξοδο, από τα πολλά που συνάντησα και ευκαιρία για χαλάρωμα στο γρασίδι, ακούγοντας τις μελωδίες της φύσης.. 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 To KLX είναι κούκλα. Έχει η Καλλιθέα τέτοιες εξοχές;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Ωραίος ο παίχτης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Βασιλάκο μου ωραία βόλτα, μου έχουν λείψει οι εντουράδες στα ποτάμια με εσένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Ομολογω πως ζηλεψα!!! Ωραιος ο κυρ Βασιλης! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 To KLX είναι κούκλα. Έχει η Καλλιθέα τέτοιες εξοχές;;; το klx είναι έρωτας νίκο! έχει πολλά ωραία πράγματα εδώ γύρω σε μικρή απόσταση... Βασιλάκο μου ωραία βόλτα, μου έχουν λείψει οι εντουράδες στα ποτάμια με εσένα. θα πάμε, περίμενε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jefe 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Βασίλη, βλέπω ότι περνάς τέλεια τις ελεύθερες ώρες σου. Μου φαίνεται ότι θα πάρω κι εγώ κανένα κατσίκι και θα έρχομαι μαζί σου.... ;-) Jefe 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πολύ ζήλεψα! Τι τέλεια που φαίνεται η φύση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πολύ τις γουστάρω αυτές τις καταδρομικές... Άξιος!!! Τέτοιες φλασιές τρώω κι εγώ κι εξαφανίζομαι μπάκουρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Γουστάρω με τρέλα τέτοια τοπία ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Καλή φάση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 ............... Έχει η Καλλιθέα τέτοιες εξοχές;;; Χαχαχα, με πρόλαβες...... κι εγώ αυτό θα ρώταγα, γιατί άλλη άποψη έχω..... :lol: Ωραίος ο εντουράς και το ίδιο όμορφη η φύση γύρω σας. Τέτοιες διαδρομές βλέπω και αναπολώ με αναφιλητά τις γουρουνίτσες μου..... θέλω μία ΤΩΡΑ!. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Βασίλη, βλέπω ότι περνάς τέλεια τις ελεύθερες ώρες σου. Μου φαίνεται ότι θα πάρω κι εγώ κανένα κατσίκι και θα έρχομαι μαζί σου.... ;-) Jefe ρε Θανάση μας έχεις τρελλάνει Αργεντινη, Χιλή και δε συμμαζεύεται, αυτά διαβάζω και μετά ψάχνω το κλειδί να την κοπανήσω όπου βρω :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Χαχαχα, με πρόλαβες...... κι εγώ αυτό θα ρώταγα, γιατί άλλη άποψη έχω..... :lol: Ωραίος ο εντουράς και το ίδιο όμορφη η φύση γύρω σας. Τέτοιες διαδρομές βλέπω και αναπολώ με αναφιλητά τις γουρουνίτσες μου..... θέλω μία ΤΩΡΑ!. νομίζεις... 10' από Πάτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Πολύ καλός! Στην επόμενη εκδρομή δοκίμασε να βάζεις μέσα στο κάδρο και το μοτόρι. Έστω και σε μία γωνιά, έστω και μία λεπτομέρεια του. Θα αποκτήσουν οι ωραίες φωτό και μηχανοβιακή διάσταση με αυτό τον τρόπο, άσε που θα εκπαιδεύσεις και διαφορετικά το μάτι σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Πολύ καλός! Στην επόμενη εκδρομή δοκίμασε να βάζεις μέσα στο κάδρο και το μοτόρι. Έστω και σε μία γωνιά, έστω και μία λεπτομέρεια του. Θα αποκτήσουν οι ωραίες φωτό και μηχανοβιακή διάσταση με αυτό τον τρόπο, άσε που θα εκπαιδεύσεις και διαφορετικά το μάτι σου. μια λεπτομέρειά του ναι... διαφωνώ όμως με τις φωτογραφίες όπου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή βλέπεις μόνο τη μηχανή σε διάφορες πόζες και όχι τα τοπία. γι αυτό και δεν επιμένω πολύ σ'αυτό... ένας συνδυασμός των δύο πιστεύω είναι καλός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 μια λεπτομέρειά του ναι... διαφωνώ όμως με τις φωτογραφίες όπου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή βλέπεις μόνο τη μηχανή σε διάφορες πόζες και όχι τα τοπία. γι αυτό και δεν επιμένω πολύ σ'αυτό... ένας συνδυασμός των δύο πιστεύω είναι καλός Σε αυτό που σου προτείνω το θέμα της φωτογραφίας είναι πάντα το τοπίο. Η μοτό γίνεται ένα μικρό μέρος του τοπίου, δεν είναι είναι το κεντρικό θέμα. Μπορεί να καταλαμβάνει μία πολύ μικρή γωνιά του κάδρου. Θέλει τέχνη, πολύ περπάτημα και δοκιμές. Προφανώς δεν εννοώ να καδράρεις φάτσα κάρτα το μοτόρι. Είναι μία μικρή υπενθύμιση ότι σε αυτό το όμορφο μέρος σε πήγε η δίτροχη σου κούκλα, είναι μία λεπτομέρεια που μεταμορφώνει την φωτό από μία απλή καταγραφή του τοπίου με τη δική σου ματιά σε κάτι πιο προσωπικό, κάτι το οποίο περιέχει μέσα του και το δικό σου ταξίδι, σε μία μοτοσυκλετιστική φωτογραφία. Δοκίμασε το that's all I ;m sayin' Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ ρίξε μία ματιά εδώ, όπου έχω προσπαθήσει άλλες φορές το θέμα να είναι το μηχανάκι και άλλες το τοπίο. Και φυσικά, σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει δες και τούτον εδώ τον επικό μας τοπιοφωτογράφο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 ωραία χωμάτινα μονοπάτια... Σταθηκα μπολικη ωρα σε αυτες τις φωτογραφιες, καπως ετσι φανταζομαι την ιδανικη " εκδρομικη εντουραδα" αν εχω συλλαβει σωστα τον ορο, δρομακια μικρα που χανονται στις εξοχες. Μπραβο ρε Βασιλη, παντα τετοια! (με κανεις να θελω KLX!!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 στα βουνα της αιτωλοακαρνανίας σήμερα. χθες έβρεξε λίγο, οπότε δεν είχε πάρα πολύ σκόνη, θερμοκρασία ιδανική, μια τέλεια οδηγικά μέρα! η χαρά του παιδιού... δρόμος που μάλλον έχει πολύ καιρό να πατηθεί όχι αυτό δεν το κάναμε, αν και ψηνόμουνα ωπ, τι έχουμε εδώ κάτω; λουλουδάκια για τις κυρίες του φόρουμ τελευταία στάση πριν κατηφορίσουμε για να καταλήξουμε εδω...! και να μας μείνει αυτό το χαμόγελο... :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leonady2 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Ωραία διαδρομούλα και πολύ κοντά μας. Κάποιο χάρτη για να την κάνουμε και εμείς....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Ωραία διαδρομούλα και πολύ κοντά μας. Κάποιο χάρτη για να την κάνουμε και εμείς....? κοίτα, μπήκαμε από ρίζα (λίγο μετά από το αντίρριο) και βγήκαμε από τρίκορφο. αν δεις και το χάρτη εκεί μέσα υπάρχουν άπειρες διαδρομές που μπορείς να παίξεις. συγκεκριμένη διαδρομή δεν έχω, γιατί πηγαίναμε στα ψαχτά. οι ίδιες διαδρομές σε βγάζουν και στη γέφυρα μπανιά στον εύηνο ή και στη ναύπακτο. ρωτήσαμε και κάποιους ντόπιους να μας κατατοπίσουν. βατοί δρόμοι οι περισσότεροι, με αρκετά όμως μονοπάτια και σημεία να παίξεις με το χώμα με κάτι πιο ελαφρύ από το δικό σου μάλλον. (αν και μου λεγε ο κωστας για το παναχαικο με το βστρομ!) αρκετές αναστροφές επίσης γιατί καταλήγαμε σε στάνες ή φραγμένους για τα κοπάδια δρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 εγω παλι δε σκεφτηκα τη καλλιθεα της αθηνας αλλα τη καλλιθεα της ροδου. . .τελικα παλι εξω επεσα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες