Jump to content

Recommended Posts

Βασιλάκο μου ωραία βόλτα, μου έχουν λείψει οι εντουράδες στα ποτάμια με εσένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To KLX είναι κούκλα.

Έχει η Καλλιθέα τέτοιες εξοχές;;; :crazy:

το klx είναι έρωτας νίκο! έχει πολλά ωραία πράγματα εδώ γύρω σε μικρή απόσταση...

Βασιλάκο μου ωραία βόλτα, μου έχουν λείψει οι εντουράδες στα ποτάμια με εσένα.

θα πάμε, περίμενε... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασίλη, βλέπω ότι περνάς τέλεια τις ελεύθερες ώρες σου. Μου φαίνεται ότι θα πάρω κι εγώ κανένα κατσίκι και θα έρχομαι μαζί σου.... ;-)

Jefe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ τις γουστάρω αυτές τις καταδρομικές... Άξιος!!!

Τέτοιες φλασιές τρώω κι εγώ κι εξαφανίζομαι μπάκουρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...............

Έχει η Καλλιθέα τέτοιες εξοχές;;; :crazy:

Χαχαχα, με πρόλαβες......

κι εγώ αυτό θα ρώταγα, γιατί άλλη άποψη έχω.....Athens_Piraeus_harbor_from_Hill_of_Philopappus2_tb_n011501.jpg :lol:

Ωραίος ο εντουράς και το ίδιο όμορφη η φύση γύρω σας.

Τέτοιες διαδρομές βλέπω και αναπολώ με αναφιλητά τις γουρουνίτσες μου..... :cry2: θέλω μία ΤΩΡΑ!. :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασίλη, βλέπω ότι περνάς τέλεια τις ελεύθερες ώρες σου. Μου φαίνεται ότι θα πάρω κι εγώ κανένα κατσίκι και θα έρχομαι μαζί σου.... ;-)

Jefe

ρε Θανάση μας έχεις τρελλάνει Αργεντινη, Χιλή και δε συμμαζεύεται, αυτά διαβάζω και μετά ψάχνω το κλειδί να την κοπανήσω όπου βρω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα, με πρόλαβες......

κι εγώ αυτό θα ρώταγα, γιατί άλλη άποψη έχω.....Athens_Piraeus_harbor_from_Hill_of_Philopappus2_tb_n011501.jpg :lol:

Ωραίος ο εντουράς και το ίδιο όμορφη η φύση γύρω σας.

Τέτοιες διαδρομές βλέπω και αναπολώ με αναφιλητά τις γουρουνίτσες μου..... :cry2: θέλω μία ΤΩΡΑ!. :taz:

νομίζεις...

10' από Πάτρα

img2860t.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλός!

Στην επόμενη εκδρομή δοκίμασε να βάζεις μέσα στο κάδρο και το μοτόρι. Έστω και σε μία γωνιά, έστω και μία λεπτομέρεια του. Θα αποκτήσουν οι ωραίες φωτό και μηχανοβιακή διάσταση με αυτό τον τρόπο, άσε που θα εκπαιδεύσεις και διαφορετικά το μάτι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλός!

Στην επόμενη εκδρομή δοκίμασε να βάζεις μέσα στο κάδρο και το μοτόρι. Έστω και σε μία γωνιά, έστω και μία λεπτομέρεια του. Θα αποκτήσουν οι ωραίες φωτό και μηχανοβιακή διάσταση με αυτό τον τρόπο, άσε που θα εκπαιδεύσεις και διαφορετικά το μάτι σου.

μια λεπτομέρειά του ναι... διαφωνώ όμως με τις φωτογραφίες όπου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή βλέπεις μόνο τη μηχανή σε διάφορες πόζες και όχι τα τοπία. γι αυτό και δεν επιμένω πολύ σ'αυτό... ένας συνδυασμός των δύο πιστεύω είναι καλός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια λεπτομέρειά του ναι... διαφωνώ όμως με τις φωτογραφίες όπου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή βλέπεις μόνο τη μηχανή σε διάφορες πόζες και όχι τα τοπία. γι αυτό και δεν επιμένω πολύ σ'αυτό... ένας συνδυασμός των δύο πιστεύω είναι καλός

Σε αυτό που σου προτείνω το θέμα της φωτογραφίας είναι πάντα το τοπίο. Η μοτό γίνεται ένα μικρό μέρος του τοπίου, δεν είναι είναι το κεντρικό θέμα. Μπορεί να καταλαμβάνει μία πολύ μικρή γωνιά του κάδρου. Θέλει τέχνη, πολύ περπάτημα και δοκιμές.

Προφανώς δεν εννοώ να καδράρεις φάτσα κάρτα το μοτόρι.

Είναι μία μικρή υπενθύμιση ότι σε αυτό το όμορφο μέρος σε πήγε η δίτροχη σου κούκλα, είναι μία λεπτομέρεια που μεταμορφώνει την φωτό από μία απλή καταγραφή του τοπίου με τη δική σου ματιά σε κάτι πιο προσωπικό, κάτι το οποίο περιέχει μέσα του και το δικό σου ταξίδι, σε μία μοτοσυκλετιστική φωτογραφία.

Δοκίμασε το that's all I ;m sayin' :_thumbsup:

Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ ρίξε μία ματιά εδώ, όπου έχω προσπαθήσει άλλες φορές το θέμα να είναι το μηχανάκι και άλλες το τοπίο. Και φυσικά, σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει δες και τούτον εδώ τον επικό μας τοπιοφωτογράφο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία χωμάτινα μονοπάτια...

020hf.jpg

029oyd.jpg

023fo.jpg

025hc.jpg

Σταθηκα μπολικη ωρα σε αυτες τις φωτογραφιες, καπως ετσι φανταζομαι την ιδανικη " εκδρομικη εντουραδα" αν εχω συλλαβει σωστα τον ορο, δρομακια μικρα που χανονται στις εξοχες. Μπραβο ρε Βασιλη, παντα τετοια!

(με κανεις να θελω KLX!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα βουνα της αιτωλοακαρνανίας σήμερα. χθες έβρεξε λίγο, οπότε δεν είχε πάρα πολύ σκόνη, θερμοκρασία ιδανική, μια τέλεια οδηγικά μέρα!

001vfi.jpg

002lbv.jpg

003ylk.jpg

004hiv.jpg

005jjv.jpg

007bmy.jpg

009tq.jpg

η χαρά του παιδιού...

010dzh.jpg

011ztm.jpg

013byg.jpg

014qr.jpg

016xha.jpg

δρόμος που μάλλον έχει πολύ καιρό να πατηθεί

020zld.jpg

όχι αυτό δεν το κάναμε, αν και ψηνόμουνα

022yip.jpg

ωπ, τι έχουμε εδώ κάτω;

024zjy.jpg

λουλουδάκια για τις κυρίες του φόρουμ

025txn.jpg

τελευταία στάση πριν κατηφορίσουμε

028mw.jpg

029nr.jpg

031vr.jpg

033msg.jpg

για να καταλήξουμε εδω...!

034bn.jpg

και να μας μείνει αυτό το χαμόγελο... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία διαδρομούλα και πολύ κοντά μας. Κάποιο χάρτη για να την κάνουμε και εμείς....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία διαδρομούλα και πολύ κοντά μας. Κάποιο χάρτη για να την κάνουμε και εμείς....?

κοίτα, μπήκαμε από ρίζα (λίγο μετά από το αντίρριο) και βγήκαμε από τρίκορφο. αν δεις και το χάρτη εκεί μέσα υπάρχουν άπειρες διαδρομές που μπορείς να παίξεις. συγκεκριμένη διαδρομή δεν έχω, γιατί πηγαίναμε στα ψαχτά.

οι ίδιες διαδρομές σε βγάζουν και στη γέφυρα μπανιά στον εύηνο ή και στη ναύπακτο.

ρωτήσαμε και κάποιους ντόπιους να μας κατατοπίσουν. βατοί δρόμοι οι περισσότεροι, με αρκετά όμως μονοπάτια και σημεία να παίξεις με το χώμα με κάτι πιο ελαφρύ από το δικό σου μάλλον. (αν και μου λεγε ο κωστας για το παναχαικο με το βστρομ!)

αρκετές αναστροφές επίσης γιατί καταλήγαμε σε στάνες ή φραγμένους για τα κοπάδια δρόμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι δε σκεφτηκα τη καλλιθεα της αθηνας αλλα τη καλλιθεα της ροδου. . .τελικα παλι εξω επεσα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα