Jump to content
g.klomi13

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Recommended Posts

Γιατι;Εχεις την εντυπωση οτι πριν...μπορει;

Αυτο ακριβως...Δεν εχει μυαλο για να σκεφτει.Απλα πραγματακια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν εννοεις στο ν.ηρακλειο οντως ετσι συμβαινει,πως θα μας δει η γκομενα πανω στην μηχανη,πως θα πηδηξουμε ρε αδερφε.

αν τους σταματουσε η αστυνομια και τους επαιρνε το διπλωμα και ηταν αναγκασμενοι να ξαναδωσουν εξετασεις να δεις τοτε αν θα το ειχα για προστασια του αγκωνα η για το κεφαλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε δεν εχετε βαρεθει ορισμενοι να βγαινετε στα φορουμ και να κανετε κυρηγμα γι`αυτους που δεν φορανε κρανος και που στο τελος αυτες τις αραδες τις διαβαζουν μονο αυτοι που φορανε κρανος και τους ενδιαφερει το ολο ζητημα και ποτε αυτοι που κυκλοφορανε ξεκρανωτοι,που και στην τελικη και να κατσουν να τα διαβασουν παλι στ`@ρχιδι@ τους θα`ναι.

ασε ξερω στανταρ την απαντηση απο τωρα.

φιλαρακι φασαρια εστω και εναν να σωσουμε θα εχουμε κανει κατορθωμα και μπλα-μπλα-μπλα

γιατι δεν κανετε ενα κινημα,εναντιον των ξεκρανωτων?

Κάτι δεν έχεις καταλάβει............. οι ξεκράνωτοι είναι οι ίδιοι κίνημα κατά της υπάρξής τους........... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεωρεις ασκοπο να ανοιγονται τετοια θεματα? Ισως υποκριτικο? Εχεις απλα συμβιβαστει με τη μοδα αυτη μηπως?

Προσωπικα φορουσα κρανος μονο στις σχετικα μακρυνες αποστασεις που εκανα στις οποιες υπηρχε περιπτωση να με γραψουν και φυσικα εντος πολης, επειδη μενω σε χωριο δεν φορουσα κρανος οχι γιατι ντρεπομουν αλλα επειδη ετσι μαθαμε, διαβαζοντας εδω στο φορουμ συνειδητοποιησα τον πραγματικο λογο που πρεπει να φοραμε κρανος, πλεον και για 100 μετρα που θα οδηγησω μηχανακι φοραω κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν τους σταματουσε η αστυνομια και τους επαιρνε το διπλωμα και ηταν αναγκασμενοι να ξαναδωσουν εξετασεις να δεις τοτε αν θα το ειχα για προστασια του αγκωνα η για το κεφαλι.

Συνελθε φιλε μου και καταλαβε σε ποια μπανανια-...δελο ζεις!

εγω φοραω μπακλαβα παντως και ειναι καλυτερος απ'ολα.

102-0209_img.jpg

Ελα ρε παιδι μου βραδυατικοοοο :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα, οι ξεκρανωτοι ειναι τοσοι πολλοι που θα πρεπει να φοβομαστε μην κανουν κινημα εναντια σε οσους δεν ακολουθουν την μοδα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνελθε φιλε μου και καταλαβε σε ποια μπανανια-...δελο ζεις!

δεν μπορω ρε αδερφε να διαβαζω θεματα σαν το σημερινο με το παλληκαρι που εχασε την αδερφη του οπως και τα δυο προηγουμενα και να βλεπω δεν φοραγαν κρανος-δεν φοραγε κρανος-δεν φοραγε κρανος γαμω την αγανακτιση μου μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυπους με μπαλακλαβα σκετη η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ακομα. Ισως λογο θερμοκρασιας.

Αλλα ρε παιδια το εχω απορια...πως :shit: οδηγουν χωρις κρανος ολοι αυτοι; Δεν μιλαω μονο για την περιπτωση τρακας (φτου σκορδα) (οχι του Αρη) αλλα και για τα υπολοιπα απο τα οποια καλειται να σε προστατεψει ενα κρανος.

Εγω 2-3 φορες (μετρημενες :rtfm: ) που ετυχε να μην φοραω, δεν εβλεπα, εκλαιγα στην κυριολεξια.

Ενιωθα το κεφαλι μου πολυ εκτεθειμενο στα παντα (στα κοαλα οχι). Πηγαινα σαν τον χεσμενο :shock: .

Αμα θα τους σκασει στη μαπα κανενα απο αυτα, που οταν σκασουν στη ζελατινα του κρανους θελεις υαλοκαθαριστηρα, τι κανουν; :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο λες εσυ?εδω βρεχει κ βλεπεις τον αλλον με το παπι να οδηγαει με το ενα χερι κ με το αλλο να κραταει τη κουκουλα του μπουφαν μη τη παρει ο αερας κ βραχει το μαλλι.αντι να βαλει ενα κρανος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυπους με μπαλακλαβα σκετη η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ακομα. Ισως λογο θερμοκρασιας.

Αλλα ρε παιδια το εχω απορια...πως :shit: οδηγουν χωρις κρανος ολοι αυτοι; Δεν μιλαω μονο για την περιπτωση τρακας (φτου σκορδα) (οχι του Αρη) αλλα και για τα υπολοιπα απο τα οποια καλειται να σε προστατεψει ενα κρανος.

Εγω 2-3 φορες (μετρημενες :rtfm: ) που ετυχε να μην φοραω, δεν εβλεπα, εκλαιγα στην κυριολεξια.

Ενιωθα το κεφαλι μου πολυ εκτεθειμενο στα παντα (στα κοαλα οχι). Πηγαινα σαν τον χεσμενο :shock: .

Αμα θα τους σκασει στη μαπα κανενα απο αυτα, που οταν σκασουν στη ζελατινα του κρανους θελεις υαλοκαθαριστηρα, τι κανουν; :pray:

να εισαι τυχερος να μην σου σκασει πετρα απο προπορευομενο αυτοκινητο,εμενα μου ετυχε μια φορα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας και χεστηκα επανω μου.Η πετρα ειχε κανει βαθουλωματακι στο κρανος,φαντασου τι θα μπορουσε να ειχε συμβει στο κεφαλι μου.

αυτο λες εσυ?εδω βρεχει κ βλεπεις τον αλλον με το παπι να οδηγαει με το ενα χερι κ με το αλλο να κραταει τη κουκουλα του μπουφαν μη τη παρει ο αερας κ βραχει το μαλλι.αντι να βαλει ενα κρανος

αφου το κρανος διακοσμει την βιβλιοθηκη,τι να λεμε τωρα. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον g.klomi13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορω ρε αδερφε να διαβαζω θεματα

Συνήθειο είναι.

Θα το δεις, οτι τελικά δεν ''συνέρχεται'' κανεις τους.

Οτι κι αν πεις, οτι κι αν κάνεις.

Να'ναι καλά ο..............ΕΟΠΠΥ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Ηρακλειο που ημουν την παρασκευη πρεπει να ειδα τουλαχιστον 200 δικυκλιστες οσες ωρες εκανα τις δουλειες μου στο κεντρο. Απο τους 200, φιλε Φασαρια, ξερεις ποσοι φορουσαν κρανος? Σιγουρα κατω απο 10....

Καποιος πρεπει να κανει κατι γιαυτο. Καθενας απο το ποστο του και οπως μπορει. Μπας και δουμε καλυτερες μερες στο (μαυρο) μελλον.

Το θεωρεις ασκοπο να ανοιγονται τετοια θεματα? Ισως υποκριτικο? Εχεις απλα συμβιβαστει με τη μοδα αυτη μηπως?

ανουσιο το θεωρω φιλε gkourmoul,ανοιγε 50 τετοια θεματα την ημερα αμα σου κανει κεφι και αν πιστευεις οτι δινεις το κατι παραπανω εκτος απο το να πιανεις χωρο στην πλατφορμα του mb,εγω μαζι σου.απλα οι γνωμες δεν συμβαδιζουν ΟΧΙ στο να φορανε ή μη κρανος (αυτονοητη η απαντηση πιστευω)παρα στο οτι εμεις τα λεμε εμεις τ`ακουμε.

εχεις υποψιν σου το μυθολογικο τερας την λερναια υδρα?κοβεις ενα κεφαλι και πεταγονται δυο.τωρα βαλ`το σαν παραδειγμα με τους ξεκρανωτους

το κοκκινισμενο και υπογραμμισμενο δεν εχει νοημα να στο απαντησω,γιατι εγω δεν το βλεπω σαν μοδα,οσοι το βλεπετε ετσι πειτε τα μεταξυ σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να εισαι τυχερος να μην σου σκασει πετρα απο προπορευομενο αυτοκινητο,εμενα μου ετυχε μια φορα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας και χεστηκα επανω μου.Η πετρα ειχε κανει βαθουλωματακι στο κρανος,φαντασου τι θα μπορουσε να ειχε συμβει στο κεφαλι μου.

αφου το κρανος διακοσμει την βιβλιοθηκη,τι να λεμε τωρα. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

υπαρχουν κ χειροτερες κ πιο ακραιες περιπτωσεις δυστυχως!ο ξαδερφος μου οδηγαει 2 χρονια μηχανακι.παει σε ολες του τις μετακινησεις με αυτο και δεν εχει αγορασει καν κρανος,οποτε δε διακοσμει ουτε καν τη βιβλιοθηκη.μαλιστα οταν με βλεπει με τη μηχανη και φοραω κρανος μου λεει:που πας ρε μ@λ@κ@ με το κρανος?σαν αστροναυτης εισαι,βγαλτο!αυτο το μαλλι βεβαια το χει μοϊκανα,πως να παει το παιδι στο γηπεδο να σηκωσει το πανο χωρις μοϊκάνα κ με κρανος?ντροπη!εχει φαει δυο 350άρες για κρανος κ 2 δικαστηρια για διπλωμα (γιατι δεν εχει) αλλα μυαλο δε βαζει.γιαυτο σας λεω δεν ειναι λυση οι κλησεις για να φοραμε κρανος αλλα να καταλαβουμε οτι το φοραμε για να σωσουμε το κεφαλι μας! Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως σε όλη τη φύση, έτσι και στους μοτοσυκλετιστες θα επικρατήσει η φυσική επιλογή, βλέπε Δαρβίνος. Που σημαίνει οτι σε 50 χρόνια θα υπαρχουν μονο οδηγοί με κράνος :-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν το κεφαλι εχει μεσα λιγο εγκεφαλο φορας κρανος για να τον προστατεψης.

Εαν το κεφαλι ειναι αδειο ,το κρανος ειναι περιττο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανουσιο το θεωρω φιλε gkourmoul,ανοιγε 50 τετοια θεματα την ημερα αμα σου κανει κεφι και αν πιστευεις οτι δινεις το κατι παραπανω εκτος απο το να πιανεις χωρο στην πλατφορμα του mb,εγω μαζι σου.απλα οι γνωμες δεν συμβαδιζουν ΟΧΙ στο να φορανε ή μη κρανος (αυτονοητη η απαντηση πιστευω)παρα στο οτι εμεις τα λεμε εμεις τ`ακουμε.

εχεις υποψιν σου το μυθολογικο τερας την λερναια υδρα?κοβεις ενα κεφαλι και πεταγονται δυο.τωρα βαλ`το σαν παραδειγμα με τους ξεκρανωτους

το κοκκινισμενο και υπογραμμισμενο δεν εχει νοημα να στο απαντησω,γιατι εγω δεν το βλεπω σαν μοδα,οσοι το βλεπετε ετσι πειτε τα μεταξυ σας.

Κατά την γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι τέτοια θέματα ότι δεν θα βοηθήσουν πάσης φύσεως ξεκράνωτους(με μπαλακλάβα,γυαλιά ηλίου, σκούφος, κλπ) αλλά επειδή πιστεύω ότι αν όχι όλοι από εμάς έστω ένα τεράστιο ποσοστό που διαβάζουμε τέτοια θέματα και λέμε ''πάντα κράνος'' σίγουρα έχουμε οδηγήσει τουλάχιστον μία φορά χωρίς κράνος(εγώ προσωπικά γύρω στις 5-7 φορές) αλλά από τότε που άρχισαν να αυξάνονται τέτοιου είδους θέματα το κράνος το φοράω και για αποστάσεις 5 μέτρων γιατί κάθε φορά που έλεγα ''έλα 1-2 στενά είναι, σιγά'' μετά σκέφτόμουν ένα από αυτά που διάβασα και το έβαζα στο κεφάλι μου.

Οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τέτοια θέματα λειτουργούν αποτρεπτικά σε ευσεινήδητα άτομα που ίσως τύχει να μην φορέσουν μια φορά κράνος......και στην μία φορά αυτή να γίνει στραβή

Τροποποιήθηκε από τον BLoR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως έχω ξαναγράψει, αρχίζουμε και θυμίζουμε τις υποανάπτυκτες χώρες της άπω ανατολής.

Εικόνες με ξεκράνωτους μόνιμα, 3κάβαλα, 4κάβαλα, μηχανάκια να πηγαίνουν όπως να 'ναι κ.τ.λ έχουν γίνει δυστυχώς και ελληνική πραγματικότητα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν κ χειροτερες κ πιο ακραιες περιπτωσεις δυστυχως!ο ξαδερφος μου οδηγαει 2 χρονια μηχανακι.παει σε ολες του τις μετακινησεις με αυτο και δεν εχει αγορασει καν κρανος,οποτε δε διακοσμει ουτε καν τη βιβλιοθηκη.μαλιστα οταν με βλεπει με τη μηχανη και φοραω κρανος μου λεει:που πας ρε μ@λ@κ@ με το κρανος?σαν αστροναυτης εισαι,βγαλτο!αυτο το μαλλι βεβαια το χει μοϊκανα,πως να παει το παιδι στο γηπεδο να σηκωσει το πανο χωρις μοϊκάνα κ με κρανος?ντροπη!εχει φαει δυο 350άρες για κρανος κ 2 δικαστηρια για διπλωμα (γιατι δεν εχει) αλλα μυαλο δε βαζει.γιαυτο σας λεω δεν ειναι λυση οι κλησεις για να φοραμε κρανος αλλα να καταλαβουμε οτι το φοραμε για να σωσουμε το κεφαλι μας!

δώστου κανένα παράδειγμα ωμού τροχαίου χωρίς κράνος και θα δεί τί δουλειά ακριβώς κάνει το κράνος.

επίσης μή του δίνεις ούτε μισό ευρώ να πληρώσει τις κλήσεις και να τα βάλει απ' την τσέπη του. γενικά άστον λίγο να ζοριστεί κ άνοιξέ του λίγο τα μάτια για την πραγματικότητα κ ίσως συμμορφωθεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω κ αλλο ενα περιστατικο με κρανος.περναω με τη μηχανη με να φιλο μου συνοδηγο απ τα εξαρχεια κ ενω ειχαμε χαθει κ καναμε κανα δυο γυρους σκαει ξαφνικα η ομαδα διας κ αφου μου σβησανε τη μηχανη μας στησανε στο τοιχο μας ψαξανε κυριολεκτικα μεχρι κ στο βρακι μηπως εχουμε τιποτα(κατι ειχαμε αλλα οχι κατι παρανομο σαν αυτο που εψαχναν :P :D ) τους ρωταω γιατι ολη αυτη η βαβουρα?κ μου λεει ο μεγα μπατσος:ρε ψιλε περνας 2 φορες εξω απ το τμημα στα εξαρχεια με το ΧΤ και φορατε κ οι δυο κρανος?για να δειτε ποσο νοιαζονται για την ασφαλεια μας κ ποσο για να αρπαξουν χρημα

δώστου κανένα παράδειγμα ωμού τροχαίου χωρίς κράνος και θα δεί τί δουλειά ακριβώς κάνει το κράνος.

επίσης μή του δίνεις ούτε μισό ευρώ να πληρώσει τις κλήσεις και να τα βάλει απ' την τσέπη του. γενικά άστον λίγο να ζοριστεί κ άνοιξέ του λίγο τα μάτια για την πραγματικότητα κ ίσως συμμορφωθεί!

δυστυχως του τα πληρωνουν ολα οι γονεις του,και τις κλησεις.μονο ενα κρανος δε του αγορασαν γιατι οπως λενε κ να του παρουν κρανος δε το βαζει.γιαυτο ειναι αυτο που λεω.πως σε εχουν μαθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζητημα θα μπορουσε να λυθει με τον εξης πολυ απλο τροπο: Ουτε αστυνομια, ουτε προστιμα, ουτε τιποτα! Επεσες και σακατευτηκες χωρις να φορας κρανος; Δεν σου καλυπτει η ασφαλεια ουτε τσακιστη δεκαρα για νοσηλεια σου! Μολις βγεις απο το νοσοκομειο θα πρεπει να πληρωσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ που χρειαστηκαν απο τη στογμη που σε μετεφεραν (συμπεριλαμβανομενου και του ασθενοφορου) εως τη στιγμη που βγηκες! Δεν εχεις να τα πληρωσεις; Κανενα προβλημα. Θα μπουν στην εφορια σου και θα τα δινεις με δοσεις! Οταν αρχισει ο κοσμος να βλεπει πως ενα ατυχημα μπορει να του στοιχησει απο 10-20 χιλιαρικα και πανω (εως και πιθανως εκατονταδες αν χρειαστει ΜΕΘ) θα δεις αν θα ντυνεται σαν αστακος πριν βγει στο δρομο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχως του τα πληρωνουν ολα οι γονεις του,και τις κλησεις.μονο ενα κρανος δε του αγορασαν γιατι οπως λενε κ να του παρουν κρανος δε το βαζει.γιαυτο ειναι αυτο που λεω.πως σε εχουν μαθει

μακάρι να μή συμβεί τίποτα κακό στον ξαδερφό σου αλλά αν λεμε αν τύχει κάτι, τότε κ μόνο τότε θα σκεφτούν τις συνέπειες αυτών που κάνουν τώρα.

μάλλον αυτοί είναι που πρέπει να ενημερωθούν και να δούν κάποια περιστατικά παιδιών που δυστυχώς μείναν ανάπειρα ή φύγαν νωρίς ώστε να συνέλθουν κ να καταλάβουν το λάθος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακάρι να μή συμβεί τίποτα κακό στον ξαδερφό σου αλλά αν λεμε αν τύχει κάτι, τότε κ μόνο τότε θα σκεφτούν τις συνέπειες αυτών που κάνουν τώρα.

μάλλον αυτοί είναι που πρέπει να ενημερωθούν και να δούν κάποια περιστατικά παιδιών που δυστυχώς μείναν ανάπειρα ή φύγαν νωρίς ώστε να συνέλθουν κ να καταλάβουν το λάθος...

ετσι ακριβως ειναι φιλε μου.κ το θεμα ειναι πως δεν ειναι μονο αυτος.υπαρχουν απειρα τετοια παιδια.που οχι μονο δεν φορανε αλλα κοροϊδευουν κ οσους φορανε κρανος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το εαν ειναι ανουσιο ή οχι την απαντηση εδωσε με απολυτη ειλικρινεια ο Τασος Μελι πιο πανω, καθως και πολλα αλλα παλικαρια. Και ουσια υπαρχει, και αξια υπαρχει.

Οσο για την παρομοιωση με την Λερναια Υδρα, το αποτελεσμα φαινεται να σε δικαιωνει. Αλλα να σου παρομοιασω κι εγω την Λερναια Υδρα ως τη ζωη και τις δυσκολιες της. Κοβεις ενα κεφαλι και σου ερχονται δυο δυσκολιες. Δουλευεις σαν πουστης για να ταισεις την οικογενεια σου και διπλα χαρατσια σε περιμενουν την επομενη μερα.

Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμενο φιλε Φασαρια. Αλλα εξισου σιγουρο ειναι οτι πρεπει καθε μερα να παλευουμε κοβωντας κεφαλια διοτι αλλος τροπος μια και εξω (βλεπε δαδα με φωτια) δεν υπαρχει στην καθημερινοτητα μας.

Τωρα για την λεξη "μοδα" που χρησιμοποιησα, ηθελα απλα να ειμαι εντος θεματος. Φυσικα και δεν υπονοω κατι για σενα προσωπικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα