Jump to content
zentakias

Γ@μώ την αφραγκία μου... (για όσους ονειρεύονται να πάρουν μοτο αλλά λεφτά γιόκ)

Recommended Posts

Αν είχα τα λεφτά θα αγόραζα (μάλλον όχι καινούργιο) ένα Yamaha 660XTZ. Γιατί; Γιατί με καλύπτει απόλυτα σαν μηχανή. Μου αρέσει η εμφάνηση τύπου rally (όπως και του ΚΤΜ 990), το πολυ ύψος που καβαλάς καμαρωτός και βλέπεις τα πάντα, που περνάς πάνω από καθρέπτες χωρίς καν να σκεφτείς αν χωράω ή όχι, που είναι λογικό στα service του, που είναι η μέση λύση "τα-κανω-ολα-και-συμφερω" που πατάει χώμα και λασπώνεται και δεν ντρέπεται για αυτό, ούτε φοβαται να "ξαπλώσει" με τα χοντρά πλαστικά στα πλαϊνά. Επίσης αν δεν πηγαίνεις σαν κανίβαλος δεν καίει πολύ, έχει μεγάλη αυτονομία, πάει ταξιδάκια και με δεύτερο άτομο και σηκώνει φόρτωμα και τελευταίο βρίσκεις ένα σωρό ανταλλακτικά-αξεσουάρ για να το κάνεις όπως σου αρέσει.....

Για αυτούς τους λόγους θα αγόραζα ένα Tenere...

Y.Γ. Αν ποτέ κανεις με Tenere το χαρίζει ή το ανταλλάσει με ένα Kawasaki KLE 250 σε κατασταση "βιτρίνας" π.μ. σας παρακαλώ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ θέλω 50άρι scooter....και αυτό που έχετε μια χαρά είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ θέλω 50άρι scooter....και αυτό που έχετε μια χαρά είναι.

Χειρότερα? :na_mB: Θέλω λεφτά για το μεγάλο service που πλησιάζει... :knife::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν υπηρχαν φραγκα θα το επαιρνα χωρις πολλα πολλα :rolleyes:ktm_990_adventure_r_11.jpg

ααα ρε πετρο, τα εχεις μπανισει και εσυ? που περνανε μερικα ετσι στη πενα.... δικος μου εισε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω η drz/ η ccm αλλα μαλλον τελικα θα παω σε κατι εντελος ξεκαρφοτο,... δεν φανταζεστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ένα piaggio typhoon 50αρι μάυρο με άσπρες ζάντες λίγο τσιμπιμένο (λαστιχα michellin στρωτα,καρμπ dellorto 21, gianelli εξατμιση, ducati ηλεκτρονική, κυλινδροπίστονα 50cc με λιγοτερα απο 200 χλμ δουλεμενα) και τελική γύρω στα 90 χλμ/ω κοντερίσια.

κοντερακι απο 125 που δουλεύει κανονικότατα (το πήρα τσάμπα απο το μάστορα επειδή με έγδαρε κ του έκανα παράπονα) .

τα πλαστικά είναι λίγο σακατεμένα απο γρατζουνιες απο τότε που το πήρα αλλά δεν τρίζουν.

Κυλινδροπίστονα άλλαξα επειδή έβαλα πολίνι 80αρια πιο πρίν (νικασιλ κύλινδρος) αλλά ο τρόμπας δεν έκανα μόνος μου τη μίξη και το μείγμα υστερούσε σε λάδι, με αποτέλεσμα ένα περιποιημένο φρενάρισμα κ καταστροφή 250 ευρώ πολίνι πράγμα!!

Τωρα το θέμα είναι ότι μάλλον χάλασε η τρόμπα λαδιού κ εδώ κ 1μιση χρόνο κάθεται στην αποθήκη χωρίς να μπορώ να το βάλω μπρος...

δεν έκανα ανανέωση άδειας για το 2012 κ το 2013 (γύρω στο 20αρικο καθε χρόνο παει) επειδή χρησιμοποιώ άλλο παπάκι.

Αν ενδιαφέρεσαι, όταν πάω το πάσχα στο χωριό (λαρισα) θα δοκιμάσω να το ανάψω κάνωντας μίξη μόνος μου στη βενζίνη. αν δουλέψει θα σου στείλω φώτο κ κανένα βιντεάκι αν θές για τον ήχο κ το σκάσιμο (δε πρόλαβα να το στρώσω).

τα υπολοιπα τα βρίσκουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε το θέμα δεν είναι να βρω μηχανάκι αλλά κάτι που ονομάζεται γονείς...

τότε αλλάζει το θέμα...

(βγήκαμε κ λίγο off-topic)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda RVF 400 RC35 με κουστούμ Tyga-Performanceredfrontright1.jpg

Γιατί; Γιατί είναι πανέμορφη, γρήγορη, όχι πολλά κυβικά και επίσης είναι V4 που μ'αρέσουν τρελά.

Τροποποιήθηκε από τον pelopidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρωτη μηχανη, θα επαιρνα αυτη αν μπορουσα. Στο αυτο χρωμα! Δεν θα αλλαζα τιποτα πανω της. Ειναι τελεια ετσι οπως ειναι. Μιλαμε για ερωτα κεραυνοβολο, ερωτα με τη πρωτη ματια.

Ktm_wallpapers_309.jpg50888d1320067331-ktm-duke-200-spotted-pune-ktm-125-duke-black-retro-1.jpg

το 200αρι το duke είναι ή άλλο?

αρκετά όμορφο πάντως :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(εγώ θέλω το z το 750) αλά δεν εχω τόσα λευτα :( :( :( :( και ετσει πειρα αυτο εδω το simaki και ένταξη τη να κάνουμε αλά τώρα αν βρω βρήκα να το πουλήσω.......... βρήκα μια r1 τωρα σε άριστη κατατασταση και τελιο μπορεί να πάω να το πάρω τη λέτε εσείς???....... :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:17921535065610504813988.jpg

Τροποποιήθηκε από τον akis sym wolf 1234

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 200αρι το duke είναι ή άλλο?

αρκετά όμορφο πάντως :thumbsup1:

Στο google το εκανα αναζητηση σαν ktm duke 200. Οποτε μαλλον αυτο ειναι. Μπορει ομως ειναι και το 125.

Παντως σ' αυτο το χρωμα ειναι... ονειρωξη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

suzuki gsxr 600 για αρχή και μετά το 1000. Είναι ένα από τα όνειρα μου, το έχω ερωτευτεί αυτό εργαλείο!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(εγώ θέλω το z το 750) αλά δεν εχω τόσα λευτα :( :( :( :( και ετσει πειρα αυτο εδω το simaki και ένταξη τη να κάνουμε αλά τώρα αν βρω βρήκα να το πουλήσω.......... βρήκα μια r1 τωρα σε άριστη κατατασταση και τελιο μπορεί να πάω να το πάρω τη λέτε εσείς???....... :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:17921535065610504813988.jpg

πήγαινε το r1 σε μάστορα να το δεί και αν είναι εντάξει κ έχεις τα λεφτά πάρτο. (σίγουρα θα βρείς z750 με λιγότερα λεφτά από ότι θα βρείς r1).

το wolf έχω ακούσει ότι είναι καλό για καθημερινή χρήση κ για τις δουλειές μέσα στην πόλη, ενώ το r1 είναι για άλλες καταστάσεις :_thumbsup:

οπότε ανάλογα με το τί χρήσεις θες να κάνεις διαλέγεις και δίκυκλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε περιμενετε να κερδισω το τζοκερ και θα κανω ευγενικη χορηγια στο club. λεφτα υπαρχουν :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγαινε το r1 σε μάστορα να το δεί και αν είναι εντάξει κ έχεις τα λεφτά πάρτο. (σίγουρα θα βρείς z750 με λιγότερα λεφτά από ότι θα βρείς r1).

το wolf έχω ακούσει ότι είναι καλό για καθημερινή χρήση κ για τις δουλειές μέσα στην πόλη, ενώ το r1 είναι για άλλες καταστάσεις :_thumbsup:

οπότε ανάλογα με το τί χρήσεις θες να κάνεις διαλέγεις και δίκυκλο.

Εγώ προτείνω να σκεφτείς καλά ότι και να κάνεις.......κι εγώ πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να πάρω κάτι μεγαλύτερο αλλά στο τέλος καταλήγω πως για να πάρω π.χ. ένα 600αρι προϋπόθεση είναι ότι θα κρατήσω και το cbr ή ένα παπί για λόγους ευκολίας και οικονομίας.....αυτό βέβαια εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε περιμενετε να κερδισω το τζοκερ και θα κανω ευγενικη χορηγια στο club. λεφτα υπαρχουν :afro:

χαχαχαχα κ αααααααν σου κάτσει, μας(?) αλλάζει τη ζωή... :crazy:

προς το παρόν μένουμε στα onboard videos (gas tank δηλαδή) στο youtube κ μέχρι εκεί.

οταν ειμαι στα φανάρια με το κινεζάκι μου, αν έρθει κανενα r1 διπλα, ευτυχως που φοράω το κράνος αλλιώς θα φαινόταν το σαλάκι να τρέχει... :drool::dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ονειρώξεις drz ποστάρετε ωρέ;;;

Αλήθεια έχει κανείς καμια άποψη επι drz να μάθουμε τίποτα;

On-Topic...

Ένα street triple θα το τσιμπούσα ( αν και δεν μου χωράει...)...

Αλλά να χαμε και φράγκα για συντήρηση και κανα εξτραδομανετομανιταροεξαμισουλοειδές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια έχει κανείς καμια άποψη επι drz να μάθουμε τίποτα;

Οχι τιποτ'αλλο...θα'θελα να ειμαι απο μια μερια να δω τη φατσα του μολις διαβασει αυτο το μηνυμα... :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμμμ

Λοιπόν 1 μεγάλο κλειστό γκαράζ και θα είχα ΠΛΗΝ όσων έχω τώρα

1ον: Κawasaki ZZR1400 (black)

2ον: Υamaha Tenere 1200 ( blue )

3ον: Suzuki rgv wolf 250 όσο πιο stock γίνεται να βρεθεί

4ον: Yamaha wrf 450

5ον : Honda S2000

6ον : Mitsubishi Evo 9

Πολλά ζητάω . Δεν νομίζω.

Καιρός γαρ εγγύς ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως αν είχα τπτ περίσια λεφτά ( που τετοια τυχη γ@μωτο!!!!!!!)...θαθελα πολυ ή να βάλω σαλίγκαρο στην δικιά μου...ή σε μια hayabusa...

μόνο και μόνο για την αίσθηση...ααχχχχχ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα