stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Αν είχα τα λεφτά θα αγόραζα (μάλλον όχι καινούργιο) ένα Yamaha 660XTZ. Γιατί; Γιατί με καλύπτει απόλυτα σαν μηχανή. Μου αρέσει η εμφάνηση τύπου rally (όπως και του ΚΤΜ 990), το πολυ ύψος που καβαλάς καμαρωτός και βλέπεις τα πάντα, που περνάς πάνω από καθρέπτες χωρίς καν να σκεφτείς αν χωράω ή όχι, που είναι λογικό στα service του, που είναι η μέση λύση "τα-κανω-ολα-και-συμφερω" που πατάει χώμα και λασπώνεται και δεν ντρέπεται για αυτό, ούτε φοβαται να "ξαπλώσει" με τα χοντρά πλαστικά στα πλαϊνά. Επίσης αν δεν πηγαίνεις σαν κανίβαλος δεν καίει πολύ, έχει μεγάλη αυτονομία, πάει ταξιδάκια και με δεύτερο άτομο και σηκώνει φόρτωμα και τελευταίο βρίσκεις ένα σωρό ανταλλακτικά-αξεσουάρ για να το κάνεις όπως σου αρέσει..... Για αυτούς τους λόγους θα αγόραζα ένα Tenere... Y.Γ. Αν ποτέ κανεις με Tenere το χαρίζει ή το ανταλλάσει με ένα Kawasaki KLE 250 σε κατασταση "βιτρίνας" π.μ. σας παρακαλώ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Καλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ θέλω 50άρι scooter....και αυτό που έχετε μια χαρά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Καλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ θέλω 50άρι scooter....και αυτό που έχετε μια χαρά είναι. Χειρότερα? Θέλω λεφτά για το μεγάλο service που πλησιάζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Αν υπηρχαν φραγκα θα το επαιρνα χωρις πολλα πολλα ααα ρε πετρο, τα εχεις μπανισει και εσυ? που περνανε μερικα ετσι στη πενα.... δικος μου εισε ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acedrifter 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 εχω αλλαξει 7 μηχανακια, τωρα ειμα με drz και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 και εγω η drz/ η ccm αλλα μαλλον τελικα θα παω σε κατι εντελος ξεκαρφοτο,... δεν φανταζεστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Χειρότερα? Θέλω λεφτά για το μεγάλο service που πλησιάζει... Ανταλλάζουμε; :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Καλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ θέλω 50άρι scooter....και αυτό που έχετε μια χαρά είναι. έχω ένα piaggio typhoon 50αρι μάυρο με άσπρες ζάντες λίγο τσιμπιμένο (λαστιχα michellin στρωτα,καρμπ dellorto 21, gianelli εξατμιση, ducati ηλεκτρονική, κυλινδροπίστονα 50cc με λιγοτερα απο 200 χλμ δουλεμενα) και τελική γύρω στα 90 χλμ/ω κοντερίσια. κοντερακι απο 125 που δουλεύει κανονικότατα (το πήρα τσάμπα απο το μάστορα επειδή με έγδαρε κ του έκανα παράπονα) . τα πλαστικά είναι λίγο σακατεμένα απο γρατζουνιες απο τότε που το πήρα αλλά δεν τρίζουν. Κυλινδροπίστονα άλλαξα επειδή έβαλα πολίνι 80αρια πιο πρίν (νικασιλ κύλινδρος) αλλά ο τρόμπας δεν έκανα μόνος μου τη μίξη και το μείγμα υστερούσε σε λάδι, με αποτέλεσμα ένα περιποιημένο φρενάρισμα κ καταστροφή 250 ευρώ πολίνι πράγμα!! Τωρα το θέμα είναι ότι μάλλον χάλασε η τρόμπα λαδιού κ εδώ κ 1μιση χρόνο κάθεται στην αποθήκη χωρίς να μπορώ να το βάλω μπρος... δεν έκανα ανανέωση άδειας για το 2012 κ το 2013 (γύρω στο 20αρικο καθε χρόνο παει) επειδή χρησιμοποιώ άλλο παπάκι. Αν ενδιαφέρεσαι, όταν πάω το πάσχα στο χωριό (λαρισα) θα δοκιμάσω να το ανάψω κάνωντας μίξη μόνος μου στη βενζίνη. αν δουλέψει θα σου στείλω φώτο κ κανένα βιντεάκι αν θές για τον ήχο κ το σκάσιμο (δε πρόλαβα να το στρώσω). τα υπολοιπα τα βρίσκουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Βρε το θέμα δεν είναι να βρω μηχανάκι αλλά κάτι που ονομάζεται γονείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Βρε το θέμα δεν είναι να βρω μηχανάκι αλλά κάτι που ονομάζεται γονείς... τότε αλλάζει το θέμα... (βγήκαμε κ λίγο off-topic) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Honda RVF 400 RC35 με κουστούμ Tyga-Performance Γιατί; Γιατί είναι πανέμορφη, γρήγορη, όχι πολλά κυβικά και επίσης είναι V4 που μ'αρέσουν τρελά. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον pelopidas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Για πρωτη μηχανη, θα επαιρνα αυτη αν μπορουσα. Στο αυτο χρωμα! Δεν θα αλλαζα τιποτα πανω της. Ειναι τελεια ετσι οπως ειναι. Μιλαμε για ερωτα κεραυνοβολο, ερωτα με τη πρωτη ματια. το 200αρι το duke είναι ή άλλο? αρκετά όμορφο πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis sym wolf 1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) (εγώ θέλω το z το 750) αλά δεν εχω τόσα λευτα :( :( :( :( και ετσει πειρα αυτο εδω το simaki και ένταξη τη να κάνουμε αλά τώρα αν βρω βρήκα να το πουλήσω.......... βρήκα μια r1 τωρα σε άριστη κατατασταση και τελιο μπορεί να πάω να το πάρω τη λέτε εσείς???....... :scooter: :scooter: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον akis sym wolf 1234 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 το 200αρι το duke είναι ή άλλο? αρκετά όμορφο πάντως Στο google το εκανα αναζητηση σαν ktm duke 200. Οποτε μαλλον αυτο ειναι. Μπορει ομως ειναι και το 125. Παντως σ' αυτο το χρωμα ειναι... ονειρωξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 suzuki gsxr 600 για αρχή και μετά το 1000. Είναι ένα από τα όνειρα μου, το έχω ερωτευτεί αυτό εργαλείο!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (εγώ θέλω το z το 750) αλά δεν εχω τόσα λευτα :( :( :( :( και ετσει πειρα αυτο εδω το simaki και ένταξη τη να κάνουμε αλά τώρα αν βρω βρήκα να το πουλήσω.......... βρήκα μια r1 τωρα σε άριστη κατατασταση και τελιο μπορεί να πάω να το πάρω τη λέτε εσείς???....... :scooter: :scooter: πήγαινε το r1 σε μάστορα να το δεί και αν είναι εντάξει κ έχεις τα λεφτά πάρτο. (σίγουρα θα βρείς z750 με λιγότερα λεφτά από ότι θα βρείς r1). το wolf έχω ακούσει ότι είναι καλό για καθημερινή χρήση κ για τις δουλειές μέσα στην πόλη, ενώ το r1 είναι για άλλες καταστάσεις οπότε ανάλογα με το τί χρήσεις θες να κάνεις διαλέγεις και δίκυκλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 ρε περιμενετε να κερδισω το τζοκερ και θα κανω ευγενικη χορηγια στο club. λεφτα υπαρχουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 πήγαινε το r1 σε μάστορα να το δεί και αν είναι εντάξει κ έχεις τα λεφτά πάρτο. (σίγουρα θα βρείς z750 με λιγότερα λεφτά από ότι θα βρείς r1). το wolf έχω ακούσει ότι είναι καλό για καθημερινή χρήση κ για τις δουλειές μέσα στην πόλη, ενώ το r1 είναι για άλλες καταστάσεις οπότε ανάλογα με το τί χρήσεις θες να κάνεις διαλέγεις και δίκυκλο. Εγώ προτείνω να σκεφτείς καλά ότι και να κάνεις.......κι εγώ πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να πάρω κάτι μεγαλύτερο αλλά στο τέλος καταλήγω πως για να πάρω π.χ. ένα 600αρι προϋπόθεση είναι ότι θα κρατήσω και το cbr ή ένα παπί για λόγους ευκολίας και οικονομίας.....αυτό βέβαια εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 ρε περιμενετε να κερδισω το τζοκερ και θα κανω ευγενικη χορηγια στο club. λεφτα υπαρχουν χαχαχαχα κ αααααααν σου κάτσει, μας(?) αλλάζει τη ζωή... προς το παρόν μένουμε στα onboard videos (gas tank δηλαδή) στο youtube κ μέχρι εκεί. οταν ειμαι στα φανάρια με το κινεζάκι μου, αν έρθει κανενα r1 διπλα, ευτυχως που φοράω το κράνος αλλιώς θα φαινόταν το σαλάκι να τρέχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Τι ονειρώξεις drz ποστάρετε ωρέ;;; Αλήθεια έχει κανείς καμια άποψη επι drz να μάθουμε τίποτα; On-Topic... Ένα street triple θα το τσιμπούσα ( αν και δεν μου χωράει...)... Αλλά να χαμε και φράγκα για συντήρηση και κανα εξτραδομανετομανιταροεξαμισουλοειδές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Αλήθεια έχει κανείς καμια άποψη επι drz να μάθουμε τίποτα; Οχι τιποτ'αλλο...θα'θελα να ειμαι απο μια μερια να δω τη φατσα του μολις διαβασει αυτο το μηνυμα... :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 χμμμμμμ Λοιπόν 1 μεγάλο κλειστό γκαράζ και θα είχα ΠΛΗΝ όσων έχω τώρα 1ον: Κawasaki ZZR1400 (black) 2ον: Υamaha Tenere 1200 ( blue ) 3ον: Suzuki rgv wolf 250 όσο πιο stock γίνεται να βρεθεί 4ον: Yamaha wrf 450 5ον : Honda S2000 6ον : Mitsubishi Evo 9 Πολλά ζητάω . Δεν νομίζω. Καιρός γαρ εγγύς ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskost86 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 εγώ πάντως αν είχα τπτ περίσια λεφτά ( που τετοια τυχη γ@μωτο!!!!!!!)...θαθελα πολυ ή να βάλω σαλίγκαρο στην δικιά μου...ή σε μια hayabusa... μόνο και μόνο για την αίσθηση...ααχχχχχ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Εγω παντος αμα ειχα τα χρηματα να το παρω και να το συντηρισω ενα θα περνα duke iii 690 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες