Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας πω για το crypton 110 πιστεβω οτι το μηχανακι ειναι για μεγαλες προσδιαγραφες και θα ηθελα να το προσπαθησω για να το κανω αρκετα ποιο γρηγορο απο οτι ειναι ... θα ηθελα τις συνβουλες σας ..! και εναν εμπιστο μηχανικο στον νομο της θεσσαλονικης να τον επισκευτω για να αρχησουμε τις διαδηκασιες ! ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Στέργιε, που'σαι ? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Δεν σε καταλαβα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 ο καθενας εχει τα γουστα του αδερφε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οκ, αφού το διάβασες συνεχίζουμε... Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει ένα βελτιωτικό κιτ της Yamaha 54 mm που δε θυμάμαι τί περιλαμβάνει, αλλά ξέρω προσωπικά έναν πολύ καλό μηχανικό που έχει ανοίξει συνεργείο Yamaha και διαφήμιζε ότι το βάζει. Αν θυμάμαι καλά, 260 ευρώ τοποθετημένο. Σου παραθέτω το λινκ, σε ενδιαφέρει: http://www.diafimist...84%CE%B1%CF%83/ Αν το βάλεις πες μας εντυπώσεις... και ένα παλαιότερο θέμα: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου μοτο ματακος το κιτακι μου το δινει 200 ευρο ...! απλα θελω μια παραπανο αποψη δικια σας για το αμα πρεπει να παω σε καποιον μηχανικο εκτος της yamaha η στην yamaha ποιος θα κανει καλυτερη δουλεια με τα ιδια λεφτα ....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου μοτο ματακος το κιτακι μου το δινει 200 ευρο ...! απλα θελω μια παραπανο αποψη δικια σας για το αμα πρεπει να παω σε καποιον μηχανικο εκτος της yamaha η στην yamaha ποιος θα κανει καλυτερη δουλεια με τα ιδια λεφτα ....! για δώσε το λινκ του κιτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 δεν μπορω να το βρω το λινκ αλλα το μηχανακι μου απο εκει το πηρα καινουργιο και προχθες τον ειπα για πιστονι κλπ και μου ειπε για το κιτακι .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Λογικά θα είναι το ίδιο. Είναι το κιτ που βγάζει η Γιαμάχα αποκλειστικά για το Τ115 και το Τ110C. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 απλα το μηχανακι μου το αγαπω φιλε οσο τιποτα αλλο ...! και θελω να ξερω τα χερια που θα το παρουν και γενικα αμα αξιζει σαν μηχανακι... να ριξω λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 σαν μηχανακι δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αξιζει να ριξεις λεφτα αλλα αν εισαι πυραυλωμενος θα το κανεις ουτος ή αλλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) απλα το μηχανακι μου το αγαπω φιλε οσο τιποτα αλλο ...! και θελω να ξερω τα χερια που θα το παρουν και γενικα αμα αξιζει σαν μηχανακι... να ριξω λεφτα Εγώ θα σου πρότεινα να μη ρίξεις λεφτά. Διότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι απίστευτα αξιόπιστο μαμά και καμία βελτίωση δεν αξίζει την απώλεια της αξιοπιστίας του. Είχα φίλο που το έκανε 154 κ.εκ. και μετά το πούλησε γιατί ήταν συνέχεια συνεργείο. Νταξ εσύ δε θα κάνεις τον τρελλό υπερκυβσιμό, αλλά δεν ξέρεις τί θα σου βγάλει. Από μηχανικής απόψεως, καλό είναι να πει την άποψή του κάποιος πιο μέσα στα πράγματα. Από την άλλη λες η Γιαμάχα να έβγαζε κιτ που να χάνεις πια τόση αξιοπιστία? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Βασικά το κιτ δεν είναι της yamaha αν και το προτείνει η αντιπροσωπία , είναι ένα πιστόνι daytona και ρεκτιφιέ στον κύλινδρο. Πάντως σίγουρα αυτό δεν είναι μηχανάκι για να του ρίξεις λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 γιατι να μην του ριξω λεφτα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 γιατι δεν αξιζει, καλυτερα να παρεις ενα 125 κυβικα και μετα να το φτιαξεις λιγο αν και δεν χρειαζεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 125 τι προτεινης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 βαλτου ενα εκκεντροφορακι,καρμπυρατερ,γραναζωμα και εξατμιση και ειναι κομπλε μη το πειραξεις απο κυλινδροπιστονα και πισω αν θες να σου κρατησει πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos Pampoukidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 ο ματακος μου τα βαζει με εγγυηση πανω...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 125 τι προτεινης honda innova suzuki address daytona sprinter modenas kriss kawasaki joy r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Για εμενα +1 μαζυ με τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες