Jump to content
Giwrgos Pampoukidis

Crypton T 110 Βελτιωση ...

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας πω για το crypton 110

πιστεβω οτι το μηχανακι ειναι για μεγαλες προσδιαγραφες και θα ηθελα να το προσπαθησω

για να το κανω αρκετα ποιο γρηγορο απο οτι ειναι ...

θα ηθελα τις συνβουλες σας ..!

και εναν εμπιστο μηχανικο στον νομο της θεσσαλονικης να τον επισκευτω για να αρχησουμε τις διαδηκασιες !

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οκ, αφού το διάβασες συνεχίζουμε...

Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει ένα βελτιωτικό κιτ της Yamaha 54 mm που δε θυμάμαι τί περιλαμβάνει, αλλά ξέρω προσωπικά έναν πολύ καλό μηχανικό που έχει ανοίξει συνεργείο Yamaha και διαφήμιζε ότι το βάζει. Αν θυμάμαι καλά, 260 ευρώ τοποθετημένο.

Σου παραθέτω το λινκ, σε ενδιαφέρει:

http://www.diafimist...84%CE%B1%CF%83/

Αν το βάλεις πες μας εντυπώσεις... :_thumbsup:

και ένα παλαιότερο θέμα:

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για το ενδιαφερον σου μοτο ματακος το κιτακι μου το δινει 200 ευρο ...! απλα θελω μια παραπανο αποψη δικια σας για το αμα πρεπει να παω σε καποιον μηχανικο εκτος της yamaha η στην yamaha ποιος θα κανει καλυτερη δουλεια με τα ιδια λεφτα ....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για το ενδιαφερον σου μοτο ματακος το κιτακι μου το δινει 200 ευρο ...! απλα θελω μια παραπανο αποψη δικια σας για το αμα πρεπει να παω σε καποιον μηχανικο εκτος της yamaha η στην yamaha ποιος θα κανει καλυτερη δουλεια με τα ιδια λεφτα ....!

για δώσε το λινκ του κιτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορω να το βρω το λινκ αλλα το μηχανακι μου απο εκει το πηρα καινουργιο και προχθες τον ειπα για πιστονι κλπ και μου ειπε για το κιτακι ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά θα είναι το ίδιο. Είναι το κιτ που βγάζει η Γιαμάχα αποκλειστικά για το Τ115 και το Τ110C.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα το μηχανακι μου το αγαπω φιλε οσο τιποτα αλλο ...! και θελω να ξερω τα χερια που θα το παρουν και γενικα αμα αξιζει σαν μηχανακι... να ριξω λεφτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν μηχανακι δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αξιζει να ριξεις λεφτα αλλα αν εισαι πυραυλωμενος θα το κανεις ουτος ή αλλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα το μηχανακι μου το αγαπω φιλε οσο τιποτα αλλο ...! και θελω να ξερω τα χερια που θα το παρουν και γενικα αμα αξιζει σαν μηχανακι... να ριξω λεφτα

Εγώ θα σου πρότεινα να μη ρίξεις λεφτά. Διότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι απίστευτα αξιόπιστο μαμά και καμία βελτίωση δεν αξίζει την απώλεια της αξιοπιστίας του. Είχα φίλο που το έκανε 154 κ.εκ. και μετά το πούλησε γιατί ήταν συνέχεια συνεργείο. Νταξ εσύ δε θα κάνεις τον τρελλό υπερκυβσιμό, αλλά δεν ξέρεις τί θα σου βγάλει. Από μηχανικής απόψεως, καλό είναι να πει την άποψή του κάποιος πιο μέσα στα πράγματα.

Από την άλλη λες η Γιαμάχα να έβγαζε κιτ που να χάνεις πια τόση αξιοπιστία?

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά το κιτ δεν είναι της yamaha αν και το προτείνει η αντιπροσωπία , είναι ένα πιστόνι daytona και ρεκτιφιέ στον κύλινδρο. Πάντως σίγουρα αυτό δεν είναι μηχανάκι για να του ρίξεις λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν αξιζει, καλυτερα να παρεις ενα 125 κυβικα και μετα να το φτιαξεις λιγο αν και δεν χρειαζεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλτου ενα εκκεντροφορακι,καρμπυρατερ,γραναζωμα και εξατμιση και ειναι κομπλε μη το πειραξεις απο κυλινδροπιστονα και πισω αν θες να σου κρατησει πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα