Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Καλημερα κοινοτητα Στοχος του συγκεκριμενου θρεντ ειναι να παιρνουμε ιδεες ο ενας απο τον αλλον και να δινουμε λυσης και συμβουλες για τυχων βελτιωσης στην κουκλαρα μας (suzuki gsr)... Ξεκιναω λοιπον με την δικια μου ακουω προτασεις εντυπωσης και αναμενο της δικες σας. http://imageshack.us/photo/my-images/259/imagejhr.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/339/imageoub.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/849/imagerfx.jpg/ Λιμνη ηραιων βουλιαγμενης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μια δικια μου προταση (αν και δεν εχω τετοιο εργαλειο) ειναι η αντικατασταση της αεροτομης και του μπροστινου προφυλακτηρα με αντιστοιχα carbon κομματια (κατι ασχετο αυτες ειναι οι μηχανες που χρησιμοποιουν και οι ΖΗΤΑδες ή ειναι παλιοτερα μοντελα?) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2013 από τον VaggosGLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Ο μπροστινος προφυλακτηρας ειναι στα αμεσα σχεδια μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Μια εύκολη και γρήγορη οπτική βελτίωση: Αφαίρεσε ή βάλε σωστά την ταινία στις ζάντες. Έτσι όπως είναι δείχνουν χιλιοχτυπημένες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μολις ερθω απο τη δουλεια θα δοκιμασω καποιες ιδεες που εχω στο νου μου με την βοηθεια του PHOTOSHOP και αν ειναι καλες θα σου τις πω (Αν και με εψησες αγρια τωρα να αγορασω αυτο αντι του Ζ750 που ονειρευομαι να παρω [καποτε]) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2013 από τον VaggosGLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Και τα δυο ειναι ομορφα γυμνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 μπορεις να βαψεις τις βασεις απ τους μαρπιεδες σε μαυρο. θα κανει νομιζω ωραια αντιθεση με το ασιμη ψαλιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Βασικα θελω να βαψω ολο ασπρο με κατι αλλο με plastic dip αλλα ακομα το σκεφτομαι καθως ειναι καινουργια τεχνολογια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Εγώ πιστεύω πως σε όλα τα μαμά GSR (και στο δικό σου), χρειάζεται οπτικά μία καρίνα. Τα μαμά καρινάκια είναι epic fail + ότι το ένα από τα 2 είναι σιδερένιο, άρα και πολύ βαρύ. Με μία πολυεστερικιά καρινούλα ή μία από αυτές που πουλάνε στο εμπόριο, δείχνει πάρα πολύ το GSR. Π.χ το παλιό μου μηχανάκι: Αν προσέξεις καλύτερα, υπάρχουν πολλές ακόμα οπτικές πινελιές, οι οποίες είναι ακριβές μόνο και μόνο για το μάτι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Πολυ ωραια η καρινα αλλα θελει κανενα 100ρικο μες στο νερο αβαφη...ειδικα μια που πουλαγε ενας στο hellenic gsr forum ηταν απιστευτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Αυτή που βλέπεις είναι αυτή που πουλούσε το παιδί από το forum. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Θα συμφωνήσω με τον Kaf πως το καλύτερο περιφερειακό για ένα GSR είναι μια λίμνη :P I kid, I kid... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Ωραιο το gsr σου schumi.. Μια δευτερα θα ησουν με το fz6 βεβαια αλλα ομορφη η χοντρη :0 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Απλο αλλα μαρεσει ετσι οπως ειναι. Αν του εβαζα κατι θα του εβαζα καρινα και το fairing το puig που του εχω τωρα. Ειμαστε και στα χωρισματα βεβαια γιατι σκεφτομαι να το αλλαξω αλλα βλεπουμε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Πως ανεβαζουμε φωτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Kaf,ωραιο το μοτο.Προτασεις για εμφανιση διαλεξε...http://gsr-600.over-blog.com/ Απο θεμα βελτιωσης μια απλη και αρκετα αναζωγονητικη ειναι ενα φιλτρακι αερα πχ k&n κτλ,ζωντανευει λιγο το μηχανακι κ ειναι λεφτα που ουτως η αλλως θα τα δωσεις σε φιλτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Kaf,ωραιο το μοτο.Προτασεις για εμφανιση διαλεξε...http://gsr-600.over-blog.com/ Απο θεμα βελτιωσης μια απλη και αρκετα αναζωγονητικη ειναι ενα φιλτρακι αερα πχ k&n κτλ,ζωντανευει λιγο το μηχανακι κ ειναι λεφτα που ουτως η αλλως θα τα δωσεις σε φιλτρα Αλήθεια? χωρίς καμια άλλη ρύθμιση? Serj γιατι να χωρισεται? που ξενοκοιτας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Αλήθεια? χωρίς καμια άλλη ρύθμιση? Serj γιατι να χωρισεται? που ξενοκοιτας? Κοιτα σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μηχανη σε ολα της , απλα με κουρασε λιγο το γυμνο σαν κατηγορια. Θελω να χαλαρωσω λιγο και αυτο που μου εχει κλεισει το ματι και πιστευω πως μου ταιριαζει ειναι το versys που καλυπτεται και απο τα χρηματα που διαθετω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Κοιτα σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μηχανη σε ολα της , απλα με κουρασε λιγο το γυμνο σαν κατηγορια. Θελω να χαλαρωσω λιγο και αυτο που μου εχει κλεισει το ματι και πιστευω πως μου ταιριαζει ειναι το versys που καλυπτεται και απο τα χρηματα που διαθετω . α οκ καταλαβαινω! ωραια επιλογη το versys αλλλα οπως λεει πανω απ το avatar ... naked is better. hehe πλακα κανω. καλη επιλογη οτι κι αν αποφασισεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Αλήθεια? χωρίς καμια άλλη ρύθμιση? Serj γιατι να χωρισεται? που ξενοκοιτας? Αν έχεις καρμπυρατέρ, πιο ελεύθερο φίλτρο από μόνο του σημαίνει πιο φτωχή αναλογία εις βάρος του καυσίμου: "ρουφάει" ίδια ποσότητα βενζίνης αλλα τραβάει και περισσότερο αέρα απ'ότι πριν, με αποτέλεσμα πιο "αδύναμη" καύση. Γι'αυτό και συνήθως όταν αλλάζει κανείς φίλτρο σε καρμπυρατεράτο, μαζί πειράζει και κανένα ζιγκλέρ ή αλλάζει καμιά βελόνα, κλπ, ώστε να αυξήσει τη ροή του καυσίμου και να πιάσει πάλι τη σωστή αναλογία. Θεωρητικά λοιπόν καίει κάτι παραπάνω. Ανάλογα το μηχανάκι όμως και αν δεν το παρακάνεις μπορεί να καίει τα ίδια και ελαφρώς λιγότερα, γιατί βγάζει πιο εύκολα τη δύναμη χωρίς να χρειάζεται να στίβεις το γκάζι τόσο πολύ. Αν η αναλογία του μείγματος καυσίμου - αέρα ρυθμίζεται αυτόματα, που νομίζω ότι έτσι γίνεται στα ψεκαστά, τότε λογικα δε χρειάζεται ρύθμιση. Τα ηλεκτρονικά αναλαμβάνουν να αυξομειώσουν την ποσότητα καυσίμου για να κρατήσουν τη σωστή αναλογία. Η ποσότητα αυτή δεν εξαρτάται μόνο από το μηχανάκι μας, αλλά και από τις καιρικές συνθήκες και το υψόμετρο (βασικά από την εξωτερική ατμοσφαιρική πίεση). Γι αυτό τα ψεκαστά δουλεύουν γενικά πιο στρωτά σε μεγάλο υψόμετρο, ενώ τα καρμπ μπορεί να αρχίσουν να "μπουκώνουν" όσο σκαρφαλώνει κανείς το βουνό (λιγότερος αέρας για την ίδια ποσότητα καυσίμου). Sorry για το off-topic, περισσότερα για αναλογίες μείγματος εδώ: http://en.wikipedia....80%93fuel_ratio 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Ωραιο το gsr σου schumi.. Μια δευτερα θα ησουν με το fz6 βεβαια αλλα ομορφη η χοντρη :0 :P α-χα καλό ε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Στην κούκλα μας δεν πάει τίποτα... έτσι όπως είναι, είναι γαμάτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Αλήθεια? χωρίς καμια άλλη ρύθμιση? Serj γιατι να χωρισεται? που ξενοκοιτας? Ναι,το αλλαξα κ το βαλα λιγο να δουλεψει πριν αλλαξω τα τελικα και μου κανε εντυπωση το πως ζωντανεψε.Το ιδιο εχουν παρατηρησει κ φιλοι που αλλαξανε μονο το φιλτρο.Δε χρειαζεται καποιο ρυθμισμα γιατι αυτορυθμιζεται με τον αισθητηρα λ που εχει στην εξατμιση μετα τον καταλυτη.Ειναι value for money αλλαγη γιατι αν το κρατησεις για 30000χλμ ταχεις δωσει τα λεφτα σε μαμα φιλτρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Απο εξατμισεις παιδια τι εχουμε ετσι να το κανουμε λιγο πιο θορυβοδες???οι akrapovic ειναι ωραιες αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ...χειροποιητη η του εμποριου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Οσο το εψαξα απο πλευρας μου ειχα καταληξει σε 3 επιλογες:1 leovince 400euros 2 mivv 450euros k 3 Fresco 600euros.Τωρα ειναι και θεμα γουστου.Η εξατμιση δινει ηχο κ εμφανιση και τα δυο ειναι υποκειμενικα,αλλος δε θελει πολυ βαβουρα αλλος τρελενεται...(εγω)Α παιζει και χειροποιητες στην αθηνα racetech Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες