Subarakias 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 200 το χρονο για 650cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 75 6μηνο για 750cc, περιοχη Χρυσουπολη Καβαλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) 73,62 εξαμηνο anytime κλασσικα με οδικη για 600cc στην περιοχη της Καβαλας, την προτημησα γιατι ηταν απογευμα και ηθελα να βγω βολτα με τη μηχανη, την εκτυπωσα απο το σπιτι μου εβαλα κρανος, γαντια, μπουφαν και βγηκα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 35 ευρω το 6μηνο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaspai 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 1150€ το χρόνο, μικτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 1150€ το χρόνο, μικτή ώχ! τι φάση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 1150€ το χρόνο, μικτή ΣΠΑΜ σε καλυπτει ακομα και αν πεσει μετεωριτης δηλαδη?? 73,62 εξαμηνο anytime κλασσικα με οδικη για 600cc στην περιοχη της Καβαλας, την προτημησα γιατι ηταν απογευμα και ηθελα να βγω βολτα με τη μηχανη, την εκτυπωσα απο το σπιτι μου εβαλα κρανος, γαντια, μπουφαν και βγηκα. 70,06/εξαμηνο με νομικη κ οδικη πλερωσα εγω για το 400 πριν μισο μηνα, για Λαρισα. 150 το χρονο στη eurolife για το 600. θα αλλαξω οταν ληξει γιατι ειναι πολυ ακριβη για επαρχια. 75 το εξαμηνο μια χαρα δεν ειναι ρε Βαγγελη? ποσο πιο κατω βρηκες και σου φανηκε ακριβη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 70,06/εξαμηνο με νομικη κ οδικη πλερωσα εγω για το 400 πριν μισο μηνα, για Λαρισα. Και στο XR που ειναι 400 μια απ τα ιδια πληρωνα (περιπου 70-75) χωρις νομικη, παιζει τοσο πολυ η περιοχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaspai 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 ΣΠΑΜ σε καλυπτει ακομα και αν πεσει μετεωριτης δηλαδη?? 70,06/εξαμηνο με νομικη κ οδικη πλερωσα εγω για το 400 πριν μισο μηνα, για Λαρισα. 75 το εξαμηνο μια χαρα δεν ειναι ρε Βαγγελη? ποσο πιο κατω βρηκες και σου φανηκε ακριβη? Φίλε στην Φινλανδία που μένω, τόσο έχει. Σε καλύπτει για τα πάντα, φταις δε φταις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1150€ το χρόνο, μικτή πλάκα κάνεις φαντάζομαι... ααα για Φιλανδία λες... οκ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 πλάκα κάνεις φαντάζομαι... ααα για Φιλανδία λες... οκ. Τι μισθος παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Φίλε στην Φινλανδία που μένω, τόσο έχει. Σε καλύπτει για τα πάντα, φταις δε φταις πολυ ακριβη ομως. Ολες τοσο παιζουν περιπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaspai 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Τι μισθος παιζει? Ο βασικός είναι 3-4 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protlouk 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 150 το χρόνο για το ninjaki σε ΝP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Ο βασικός είναι 3-4 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα. Συγνωμη που σπαμαρω το θεμα.. Αλλα αν το δουμε αναλογικα και με βαση τι προσφερει μια τετοια ασφαλεια προτιμω να δινω ενα ποσο παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaspai 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 πολυ ακριβη ομως. Ολες τοσο παιζουν περιπου? Η βασική για μια μηχανή 750cc- 1000cc διετίας, τριετίας είναι γύρω στα 600€ τον χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ πληρώνω στην επαρχία (Σαλαμίνα δηλαδή) 117,25 το χρόνο για μηχανάκι 150 κυβικά, στην Μινέττα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 470 ετησιως στο κτμ με ολικης κλοπης, οδικη επιθεση απο ζομπι κτλ και 130 στο συμακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 φιλος στην αθηνα με ΧΤ600 κ επασφαλιστρο πληρωνει 150ευρω/6μηνο.σε μια μικρη ασφαλιστικη,δν θυμαμαι να σ πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 φιλος στην αθηνα με ΧΤ600 κ επασφαλιστρο πληρωνει 150ευρω/6μηνο.σε μια μικρη ασφαλιστικη,δν θυμαμαι να σ πω. και μενα σαν νεος οδηγος ,που θα παρω την αλλη βδομαδα ΧΤ600 και ρωτησα, 120ευρω με επασφαλιστρο καινουργιου οδηγου μου ειπαν το 6μηνο εκει που κανω χρονια ασφαλεια στο αμαξι. καλα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Με επασφαλιστρο μια χαρα ειναι.Εμενα χωρις για το 640 μου ζητανε 92 το εξαμηνο σε μικρη ασφαλιστηκη παλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Με επασφαλιστρο μια χαρα ειναι.Εμενα χωρις για το 640 μου ζητανε 92 το εξαμηνο σε μικρη ασφαλιστηκη παλι.. και μενα στην αρχη μου ειπαν 90ευρω,αλλα οταν τους ειπα οτι τωρα εβγαλα διπλωμα κλπ μου ειπαν 120ευρω.επισης μικρη ασφαλιστικη. Επισης κατι μου ειπε οτι μετα τα 500κυβικα η τιμη ειναι ιδια,κατι τετοιο,δεν ξερω τι ισχυει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Ανανέωσα χθες την ασφάλεια στο μηχανάκι. Intersalonica, ετήσια, 600cc με οδική βοήθεια, επαρχία. Τα δυο περασμένα χρόνια ήταν συν - πλην 180€, αυτή τη φορά μόνο 140€. Παρατήρησε και άλλος τέτοια μείωση; Δεν τους κάνω διαφήμιση, απλά με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Intersalonica 66 το εξάμηνο , επαρχία !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 83.86euro/χρονο basic plus το 125 χωρις οδικη.. interlife Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες