Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Συντομα θα προσθεθει στο γκαραζ μια Scarver η ενα 650GS. Βρηκα την παρακατω σε σχετικα καλη τιμη κ με ABS. Το θεμα ειναι οτι κατι δεν παει καλα στην φωτο. Το χρωμα αυτο δε νομιζω να εβγαινε ποτε απο την BMW. Κανω καπου λαθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε BMWακηδες δεν μπορουμε να βοηθησουμε? Με μια απλη αναζητηση στο google τους ορους "bmw scarver" εμφανιζει φωτο με αυτο το χρωμα ,τοσο απλο. https://www.google.gr/search?q=bmw+scarver&hl=en&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=STc-UcnNK86rPKrEgaAD&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=638 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 πωπω αυτη η bmw η συγκεκριμενη με κανει και ξερναω.μην το παρεις προσωπικα τα gs τοσο ωραιες μηχαναρες ετουτο δω το πραμα γιατι το εβγαλαν ετσι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 πραγματικα κακασχημο... το gs να παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisla 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 πωπω αυτη η bmw η συγκεκριμενη με κανει και ξερναω.μην το παρεις προσωπικα τα gs τοσο ωραιες μηχαναρες ετουτο δω το πραμα γιατι το εβγαλαν ετσι...... Σαν καινουριο μελος ντρεπομουν να το πω ετσι... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Γιατί μπεμβεάκηδες και όχι μπεμβεάδες; μπεμβείς; μπεμβέδες; μπιντέδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Ξερνάω από τα μάτια αυτή τη στιγμή! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 αυτο ειναι κατι μεταξυ on off naked street και scooter......οποτε το βλεπω στο δρομο απλα κοιταω αλλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 εεεεε, το σκισατε παλι... αυτο γουσταρουμε αυτο θεμε. απλο. αμα το θες φιλαρακι ορμα. αλλοι τοσοι κι αλλοι τοσοι θα σου πουνε οτι κοβουνε φλεβες γι αυτο. ετσι ειναι τα μυστηρια σχεδια. η θα τα απεχθανεσαι η θα τα λατρευεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε BMWακηδες δεν μπορουμε να βοηθησουμε? Με μια απλη αναζητηση στο google τους ορους "bmw scarver" εμφανιζει φωτο με αυτο το χρωμα ,τοσο απλο. https://www.google.g...iw=1366&bih=638 Το προβλημα ειναι οτι στα επισημα χρωματα σε πολλα sites οπως το παρακατω δεν εμφανιζεται και αυτο μου κινησε υποψιες. Για αυτο κ ειπα να μαζεψω γνωμες απο κανεναν ιδιοκτητη. Το googlαρισμα το εχω κανει πολλακις. http://www.bmbikes.c...50csscarver.htm Σχετικα με το design το ξερω οτι ειναι αμφιλεγομενο. Για καθημερινη χρηση τη θελω κ επειδη το τοπικο επισημο συνεργειο ειναι πολυ καλο ηθελα κατι μονοκυλινδρο σε BMW. Οποτε ειμαι αναμεσα απο αυτην κ την GS. Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να παω πολυ πανω απο 2000€ κ η GS δυστυχως ειναι ελαφρως ακριβοτερη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον Draken Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 gs απο εμενα φιλε με 1000...αγαπημενο μηχανακι και τιμιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το συγκεκριμενο μοτορι το εχει η συζυγος του revendark. Ειναι πολυ ροπατο για μονοκυλινδρο 650αρι. Εμενα μου αρεσει. Χτυπα το. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 σου αρεσει πιο πολυ σε σχεση με το gs???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε το ξεκάνατε το πράμα... Μια χαρά μηχανή, εκκεντρικότατη (κάτι που εμένα πάντα ήταν στα +) και έχει και ιμάντα πίσω (που πολύ θα κοιτάνε και θα ζηλεύουν) Όσο για το χρώμα νομίζω ότι το βγάλαν και σε ασημί αλλά για καλύτερα να το δεις από κοντά! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον Falax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Δεν είναι μόνο ροπάτο, είναι ΚΑΙ δυνατό. Όταν είχε βγει ήταν το πιο δυνατό μονοκύλινδρο της αγοράς (αν εξαιρέσουμε κάποια ειδικής χρήσεως μοντέλα π.χ. ktm smc 660). Επιπλέον έχει την εξαιρετική κίνηση με ιμάντα, που δεν χαλαρώνει, δεν θέλει λάδωμα, δεν θέλει τέντωμα. Όσοι ονειρεύτηκαν την εμφάνισή του, να το κάνουν και όταν θα λαδώνουν αλυσίδα και θα είναι μέσα στα γράσα τα χέρια τους... Και ο χώρος-ντουλαπάκι στο ντεπόζιτο είναι πρακτικός σε πολλές περιπτώσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 σου αρεσει πιο πολυ σε σχεση με το gs???? Το ενα ειναι street και το αλλο ειναι on off. Και τα δυο μου αρεσουν. Απλα το scarver ειναι πιο ασφαλτινο και πιο διασκεδαστικο στην οδηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 πραγματικα κακασχημο... το gs να παρεις :tooth: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Το συγκεκριμενο μοτορι το εχει η συζυγος του revendark. Ειναι πολυ ροπατο για μονοκυλινδρο 650αρι. Εμενα μου αρεσει. Χτυπα το. Βιτσιόζο σε κόβω Γιώργο Δεν είναι μόνο ροπάτο, είναι ΚΑΙ δυνατό. Όταν είχε βγει ήταν το πιο δυνατό μονοκύλινδρο της αγοράς (αν εξαιρέσουμε κάποια ειδικής χρήσεως μοντέλα π.χ. ktm smc 660). Επιπλέον έχει την εξαιρετική κίνηση με ιμάντα, που δεν χαλαρώνει, δεν θέλει λάδωμα, δεν θέλει τέντωμα. Όσοι ονειρεύτηκαν την εμφάνισή του, να το κάνουν και όταν θα λαδώνουν αλυσίδα και θα είναι μέσα στα γράσα τα χέρια τους... Και ο χώρος-ντουλαπάκι στο ντεπόζιτο είναι πρακτικός σε πολλές περιπτώσεις. Εσύ όταν λαδώνεις αλυσίδα γίνεσαι μέσα στα γράσα ? Υπάρχουν και γάντια μιας χρήσεως πάντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ιδιαίτερης αισθητικής και ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ! Θα μπορούσε να είχε βγει και χθές. Το 'χω δει σε αυτό το χρώμα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Βιτσιόζο σε κόβω Γιώργο Εσύ όταν λαδώνεις αλυσίδα γίνεσαι μέσα στα γράσα ? Υπάρχουν και γάντια μιας χρήσεως πάντως. Παντως για να ειμαι ειλικρινης ο ιμαντας βολευει. Δεν ειναι μονο τα γρασα. Μονο κ μονο το γεγονος οτι πας ενα μακρυ ταξιδι κ δεν το εχεις καν στο μυαλο σου ειναι σημαντικο. Στα + οτι αντεχει κ παραπανω απο αλυσιδα κ οτι δεν χρειαζεται τεντωμα καθε λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 ......................... Επειδή μπορεί να με προλάβει ο βάτραχας, το γράφω τάχιστα. Αμάν! Φαντάσματα! :0 Πού 'σαι συ ρε χαμένε? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Παρε το Scarver μην τους ακους, και μετα παρε και ενα NC700 και θα εχεις και τα 3 μηχανακια που απεχθανομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ιδιαίτερης αισθητικής και ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ! Θα μπορούσε να είχε βγει και χθές. Το 'χω δει σε αυτό το χρώμα. Είπαμε να κάνουμε καμιά πλάκα, αλλά εσύ το παράκανες...!! (Ωραίο είναι το scarver, ασυνήθιστο και πάρα πολύ πρακτικό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Πολύ καλό μηχανάκι, ότι πρέπει για μες στην πόλη, μέχρι και σούπερ-μάρκετ πηγαίνεις που λέει ο λόγος. Πρακτικότατο, πολύ καλό ζύγισμα, πανάλαφρη αίσθηση όταν κινείται (γιατί ελαφρύ δεν το λες για μονοκύλινδρο).\ Ροπάτο, ευέλικτο! Είναι δυνατό βέβαια όταν βγήκε δεν ήταν το δυνατότερο της αγοράς όπως είπε ένα παλικάρι, με το 640 είναι η μέρα με τη νύχτα. Το λέω γιατί είχα 640 και έχει η γυναίκα μου το σκαρβεράκι, όχι επειδή είμαι κατεμάκιας... Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει πολύ καλή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών... Να ξέρεις όμως ότι όσο και να το προσέχεις, ανά 20-30.000 χιλ θα αλλάζεις τσιμουχάκια και άξονα τρόμπας νερού. Στάνταρ. Μισή ώρα δουλειά είναι και το κάνεις και μόνος σου. Δεν είναι τίποτα και δεν κοστίζει και πολύ. Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση (ούτε εγώ τρελαίνομαι) που είναι υποκειμενικό βασικά το θέμα (πχ της γυναίκας μου της αρέσει πολύ και όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι για την δική μου εμφάνιση! ) είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχανάκι και ειδικά για την πόλη. Επίσης είναι πάρα πολύ οικονομικό...γύρω στα 5 λίτρα παίζει. Τέλος, πόσο θα το πάρεις, τι μοντέλο είναι και πόσα χιλιόμετρα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Επίσης να πω ότι 180αρίζει για πλάκα... Προπερσι το καλοκαίρι που είχαμε πάει διακοπές κεφαλονιά στον τρελοιννόβα, 140-160 δικάβαλο και φορτωμένο άνετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες