Jump to content
Draken

Προς ολους τους BMWακηδες

Recommended Posts

Συντομα θα προσθεθει στο γκαραζ μια Scarver η ενα 650GS. Βρηκα την παρακατω σε σχετικα καλη τιμη κ με ABS. Το θεμα ειναι οτι κατι δεν παει καλα στην φωτο. Το χρωμα αυτο δε νομιζω να εβγαινε ποτε απο την BMW. Κανω καπου λαθος;

scarver.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε BMWακηδες δεν μπορουμε να βοηθησουμε?

Με μια απλη αναζητηση στο google τους ορους "bmw scarver" εμφανιζει φωτο με αυτο το χρωμα ,τοσο απλο.

https://www.google.gr/search?q=bmw+scarver&hl=en&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=STc-UcnNK86rPKrEgaAD&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=638

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω αυτη η bmw η συγκεκριμενη με κανει και ξερναω.μην το παρεις προσωπικα τα gs τοσο ωραιες μηχαναρες ετουτο δω το πραμα γιατι το εβγαλαν ετσι...... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω αυτη η bmw η συγκεκριμενη με κανει και ξερναω.μην το παρεις προσωπικα τα gs τοσο ωραιες μηχαναρες ετουτο δω το πραμα γιατι το εβγαλαν ετσι...... :wallbash:

Σαν καινουριο μελος ντρεπομουν να το πω ετσι... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μπεμβεάκηδες και όχι μπεμβεάδες; μπεμβείς; μπεμβέδες; μπιντέδες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ειναι κατι μεταξυ on off naked street και scooter......οποτε το βλεπω στο δρομο απλα κοιταω αλλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεεεε, το σκισατε παλι... αυτο γουσταρουμε αυτο θεμε. απλο.

αμα το θες φιλαρακι ορμα. αλλοι τοσοι κι αλλοι τοσοι θα σου πουνε

οτι κοβουνε φλεβες γι αυτο. ετσι ειναι τα μυστηρια σχεδια. η θα τα απεχθανεσαι η θα τα λατρευεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε BMWακηδες δεν μπορουμε να βοηθησουμε?

Με μια απλη αναζητηση στο google τους ορους "bmw scarver" εμφανιζει φωτο με αυτο το χρωμα ,τοσο απλο.

https://www.google.g...iw=1366&bih=638

Το προβλημα ειναι οτι στα επισημα χρωματα σε πολλα sites οπως το παρακατω δεν εμφανιζεται και αυτο μου κινησε υποψιες. Για αυτο κ ειπα να μαζεψω γνωμες απο κανεναν ιδιοκτητη. Το googlαρισμα το εχω κανει πολλακις.

http://www.bmbikes.c...50csscarver.htm

Σχετικα με το design το ξερω οτι ειναι αμφιλεγομενο. Για καθημερινη χρηση τη θελω κ επειδη το τοπικο επισημο συνεργειο ειναι πολυ καλο ηθελα κατι μονοκυλινδρο σε BMW. Οποτε ειμαι αναμεσα απο αυτην κ την GS. Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να παω πολυ πανω απο 2000€ κ η GS δυστυχως ειναι ελαφρως ακριβοτερη.

Τροποποιήθηκε από τον Draken

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμενο μοτορι το εχει η συζυγος του revendark.

Ειναι πολυ ροπατο για μονοκυλινδρο 650αρι.

Εμενα μου αρεσει. Χτυπα το.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε το ξεκάνατε το πράμα...

Μια χαρά μηχανή, εκκεντρικότατη (κάτι που εμένα πάντα ήταν στα +) και έχει και ιμάντα πίσω (που πολύ θα κοιτάνε και θα ζηλεύουν)

Όσο για το χρώμα νομίζω ότι το βγάλαν και σε ασημί αλλά για καλύτερα να το δεις από κοντά!

Τροποποιήθηκε από τον Falax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο ροπάτο, είναι ΚΑΙ δυνατό. Όταν είχε βγει ήταν το πιο δυνατό μονοκύλινδρο της αγοράς (αν εξαιρέσουμε κάποια ειδικής χρήσεως μοντέλα π.χ. ktm smc 660).

Επιπλέον έχει την εξαιρετική κίνηση με ιμάντα, που δεν χαλαρώνει, δεν θέλει λάδωμα, δεν θέλει τέντωμα. Όσοι ονειρεύτηκαν την εμφάνισή του, να το κάνουν και όταν θα λαδώνουν αλυσίδα και θα είναι μέσα στα γράσα τα χέρια τους...

Και ο χώρος-ντουλαπάκι στο ντεπόζιτο είναι πρακτικός σε πολλές περιπτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου αρεσει πιο πολυ σε σχεση με το gs????

Το ενα ειναι street και το αλλο ειναι on off.

Και τα δυο μου αρεσουν. Απλα το scarver ειναι πιο ασφαλτινο και πιο διασκεδαστικο στην οδηγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμενο μοτορι το εχει η συζυγος του revendark.

Ειναι πολυ ροπατο για μονοκυλινδρο 650αρι.

Εμενα μου αρεσει. Χτυπα το.

Βιτσιόζο σε κόβω Γιώργο :tooth:

Δεν είναι μόνο ροπάτο, είναι ΚΑΙ δυνατό. Όταν είχε βγει ήταν το πιο δυνατό μονοκύλινδρο της αγοράς (αν εξαιρέσουμε κάποια ειδικής χρήσεως μοντέλα π.χ. ktm smc 660).

Επιπλέον έχει την εξαιρετική κίνηση με ιμάντα, που δεν χαλαρώνει, δεν θέλει λάδωμα, δεν θέλει τέντωμα. Όσοι ονειρεύτηκαν την εμφάνισή του, να το κάνουν και όταν θα λαδώνουν αλυσίδα και θα είναι μέσα στα γράσα τα χέρια τους...

Και ο χώρος-ντουλαπάκι στο ντεπόζιτο είναι πρακτικός σε πολλές περιπτώσεις.

Εσύ όταν λαδώνεις αλυσίδα γίνεσαι μέσα στα γράσα ?

Υπάρχουν και γάντια μιας χρήσεως πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιαίτερης αισθητικής και ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ! Θα μπορούσε να είχε βγει και χθές. Το 'χω δει σε αυτό το χρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βιτσιόζο σε κόβω Γιώργο :tooth:

Εσύ όταν λαδώνεις αλυσίδα γίνεσαι μέσα στα γράσα ?

Υπάρχουν και γάντια μιας χρήσεως πάντως.

Παντως για να ειμαι ειλικρινης ο ιμαντας βολευει. Δεν ειναι μονο τα γρασα. Μονο κ μονο το γεγονος οτι πας ενα μακρυ ταξιδι κ δεν το εχεις καν στο μυαλο σου ειναι σημαντικο. Στα + οτι αντεχει κ παραπανω απο αλυσιδα κ οτι δεν χρειαζεται τεντωμα καθε λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.........................

Επειδή μπορεί να με προλάβει ο βάτραχας, το γράφω τάχιστα.

Αμάν! Φαντάσματα! :0

Πού 'σαι συ ρε χαμένε? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το Scarver μην τους ακους, και μετα παρε και ενα NC700 και θα εχεις και τα 3 μηχανακια που απεχθανομαι :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιαίτερης αισθητικής και ξεχωριστό, μου αρέσει πολύ! Θα μπορούσε να είχε βγει και χθές. Το 'χω δει σε αυτό το χρώμα.

Είπαμε να κάνουμε καμιά πλάκα, αλλά εσύ το παράκανες...!! :tooth:

(Ωραίο είναι το scarver, ασυνήθιστο και πάρα πολύ πρακτικό)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό μηχανάκι, ότι πρέπει για μες στην πόλη, μέχρι και σούπερ-μάρκετ πηγαίνεις που λέει ο λόγος.

Πρακτικότατο, πολύ καλό ζύγισμα, πανάλαφρη αίσθηση όταν κινείται (γιατί ελαφρύ δεν το λες για μονοκύλινδρο).\

Ροπάτο, ευέλικτο!

Είναι δυνατό βέβαια όταν βγήκε δεν ήταν το δυνατότερο της αγοράς όπως είπε ένα παλικάρι, με το 640 είναι η μέρα με τη νύχτα.

Το λέω γιατί είχα 640 και έχει η γυναίκα μου το σκαρβεράκι, όχι επειδή είμαι κατεμάκιας...

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει πολύ καλή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών...

Να ξέρεις όμως ότι όσο και να το προσέχεις, ανά 20-30.000 χιλ θα αλλάζεις τσιμουχάκια και άξονα τρόμπας νερού. Στάνταρ.

Μισή ώρα δουλειά είναι και το κάνεις και μόνος σου. Δεν είναι τίποτα και δεν κοστίζει και πολύ.

Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση (ούτε εγώ τρελαίνομαι) που είναι υποκειμενικό βασικά το θέμα (πχ της γυναίκας μου της αρέσει πολύ και όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι για την δική μου εμφάνιση! :tooth: ) είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχανάκι και ειδικά για την πόλη.

Επίσης είναι πάρα πολύ οικονομικό...γύρω στα 5 λίτρα παίζει.

Τέλος, πόσο θα το πάρεις, τι μοντέλο είναι και πόσα χιλιόμετρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης να πω ότι 180αρίζει για πλάκα...

Προπερσι το καλοκαίρι που είχαμε πάει διακοπές κεφαλονιά στον τρελοιννόβα, 140-160 δικάβαλο και φορτωμένο άνετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα