Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Για κάποιον λόγο μου ανοίγει μόνο το 2ο τεύχος, σε όλα τα άλλα μου βγάζει: Whoops! There was a problem previewing this documen t. Έχω όμως την βεβαιότητα πω τα τεύχη της Μοτοτεχνικής Επιθεώρησης ήταν 8, μήπως το 9 & 10 είναι τα Μοτοτεχνικά Θέματα; Δεν είναι πρόβλημα,απλά είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία για να έχουν προεπισκόπηση.Μόλις τα κατεβάσεις,είναι έτοιμα. Τα 9 και 10 είναι αυτά που προέκυψαν μετά από την "αναδιάρθρωση" του περιοδικού,και ο τίτλος τους είναι Μοτοτεχνική (πάει η Επιθεώρηση). Για το τεύχος 11 δεν γνωρίζω,δεν το έχω δυστυχώς. Μοτοτεχνικά Θέματα ήταν ξεχωριστή έκδοση από την απλή Μοτοτεχνική,ή θυμάμαι λάθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δεν είναι πρόβλημα,απλά είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία για να έχουν προεπισκόπηση.Μόλις τα κατεβάσεις,είναι έτοιμα. Τα 9 και 10 είναι αυτά που προέκυψαν μετά από την "αναδιάρθρωση" του περιοδικού,και ο τίτλος τους είναι Μοτοτεχνική (πάει η Επιθεώρηση). Για το τεύχος 11 δεν γνωρίζω,δεν το έχω δυστυχώς. Μοτοτεχνικά Θέματα ήταν ξεχωριστή έκδοση από την απλή Μοτοτεχνική,ή θυμάμαι λάθος; Τα Μοτοτεχνικά Θέματα ήταν συμπληρωματική έκδοση της Μ.Ε. Τράχω να κατεβάσω το 9 & 10 μιας και πίστευα πως τελείωνε στο 8. Μερσούμε για την ενημέρωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Κωστή, σ' ευχαριστούμε για την όμορφη προσφορά. Τόσο για τον χρόνο σου, όσο και για την διάθεσή σου (κυρίως). :) Κερνάω καφέ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Ο μοναδικός κόπος από τη δική μου πλευρά,ήταν να τα συγκεντρώσω όλα σιγά-σιγά απο διάφορες πηγές,και να τα ανεβάσω (αν και με το upload speed που έχω,χρειάστηκε μια γεμάτη μέρα ). Το ευχαριστώ λοιπόν,σε όσους έκαναν τον κόπο να τα σκανάρουν,για να τα έχουμε και όσοι δεν είχαμε την τύχη να τα προλάβουμε τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Κατ' αρχάς σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο που έκανες. Από κει και πέρα...τα κλάματα βάζει κανείς βλέποντας τη χαώδη διαφορά μεταξύ του χθες και του σήμερα... Σήμερα δηλαδή δεν βγαίνουν περιοδικά. Ουσιαστικά βγαίνουν διαφημιστικά προσπέκτους με λίγη σάλτσα και ίσως καμιά "χαραμάδα" φιλότιμου από κάποιον γενναίο συντάκτη που έχει απομείνει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όλα τα τεύχη της Μοτοτεχνικής Επιθεώρησης,από 1 εως 10,σε PDF. Λείπει το 11ο και τελευταίο,το οποίο αναζητείται ακόμα. .... Αξίζουν μια εκτύπωση σε laser εκτυπωτή και δέσιμο σε ένα ντοσιέ, να υπάρχουν ως αναφορά κάθε ώρα και στιγμή, και με τιμή και αξία εγκυκλοπαίδειας στην βιβλιοθήκη. Εγώ αυτό θα κάνω. Ευχαριστούμε για το μοίρασμα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Good!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Στην σελιδα 38 του συγκριτικου των 550 της ΜοτοΤεχνικηςΕπιθεωρησης στην εικονα 4 κατι δεν παει καλα ! Δειτε το και πειτε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Μπορει να βλεπω εγω λαθος. Μου φαινετε οτι το πενταλ ταχυτητων του CBX 550 ειναι στα δεξια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να τα συγκεντρώσεις και να τα ανεβάσεις, τέτοια διαμαντάκια πρέπει να τα έχουμε όλοι! Θα πέσει πολύ διάβασμα και μάλλον θα τα εκτυπώσω κι εγώ να τα δέσω σε κάποιον τόμο για το αρχείο μου και για reference όποτε χρειάζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Μπορει να βλεπω εγω λαθος. Μου φαινετε οτι το πενταλ ταχυτητων του CBX 550 ειναι στα δεξια Απλά η φώτο τυπώθηκε αντίστροφα (καθρέφτης), πράγμα όχι σπάνιο εκείνη την εποχή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Αυτές τις μέρες "έψηνα" ένα φίλο να μου τα δώσει για σκανάρισμα. Να σαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες