Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 καθως δεν ηξερα που να καταταξω το θεμα αυτο....το βαζω εδω...διοτι πιθανον τα παιδια του θεματος ( που θα διαβασετε στο link παρακατω) να ειναι κλεμενα....ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ! http://guestlist.gr/site/mια-συγκλονιστική-ιστορίαγιατί-τα-παι/#.UTXq8DecBb2 !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 γιαυτο δεν δινουμε ποτε χρηματα στα φαναρια δεν πανε σε αυτον που τα δινουμε αλλα σε αυτους που τους μαζευουν το βραδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Ρε George συμφωνω για την ιστορια ..........αλλα στο δηλωση κλοπων??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 γιαυτο δεν δινουμε ποτε χρηματα στα φαναρια δεν πανε σε αυτον που τα δινουμε αλλα σε αυτους που τους μαζευουν το βραδι φιλε μου αυτο το ηξερα...απλα δεν το περιμενα σε καμια περιποτωση να γινεται αυτο με τα παιδια! Ρε George συμφωνω για την ιστορια ..........αλλα στο δηλωση κλοπων??? ee νομιζω το ειπα παραπανω....επειδη δεν ηξερα που να το βαλω! .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 και λες ποτέ να μην καταντήσεις έτσι αλλά το "έτσι" είναι κάτι άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 και αυτο κλοπη ειναι ψυχης και σωματος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 και αυτο κλοπη ειναι ψυχης και σωματος για αυτο το εβαλα και εγω εδω! και λες ποτέ να μην καταντήσεις έτσι αλλά το "έτσι" είναι κάτι άλλο... ΑΚΡΙΒΩΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Άλλο ένα, ότι να'ναι άρθρο.... γραμμένο μόνο και μόνο για να γίνει shared στο facebook και spam mail.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Άλλο ένα, ότι να'ναι άρθρο.... γραμμένο μόνο και μόνο για να γίνει shared στο facebook και spam mail.... Ακριβως ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Δυστυχως αυτες οι επιχειρησεις στοχευουν στην ευαισθησια και την αδυναμια του ανθρωπου να βλεπει τετοιες εικονες..Με την επικληση στο συναισθημα μερικοι πλουτιζουν ανεξελενκτα χρησιμοποιοντας αθωα πλασματα.Δυστυχως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Άλλο ένα, ότι να'ναι άρθρο.... γραμμένο μόνο και μόνο για να γίνει shared στο facebook και spam mail.... Εγώ έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές πώς γίνεται να μην μη τυχαίνει να ακούσω ποτέ βρέφος να κλαίει στην αγκαλιά του/της επαίτη. Το ότι τα ναρκώνουν με κάποιο τρόπο είναι για μένα σίγουρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 http://luben.tv/blogs/8629/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Ακριβως ετσι. εγω παντος προσωπικα δεν το εβαλα για να δειξω κατι στους αλλους...αλλα για μπορουν και αλλα ατομα να καταλαβουν καποια πραγματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Μόνο εμένα μου φαίνεται fake? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Να πιστεύεις τα μισά απ'όσα βλέπεις.Απο αυτά που ακούς/διαβάζεις,να πιστεύεις ακόμα λιγότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Να πιστεύεις τα μισά απ'όσα βλέπεις.Απο αυτά που ακούς/διαβάζεις,να πιστεύεις ακόμα λιγότερα ναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!....απλα αυτο εξηγει μια απορια μου.....αν βεβαια ειναι εγκιρη η πηγη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Γραφούν φασίστες και ρατσιστές στο lifo? έχω χάσει επεισόδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Imbas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Δεν το πιστεύω. Ο καθένας μπορεί να βγεί και να γράψει ότι θέλει. Αυτό μου θύμησε ένα παρόμοιο άρθρο που είχε βγεί τις προάλλες και είχε γίνει γνωστό μέσο του facebook κυρίως, το οποιό δυσφήμιζε τις μπότες UGG δέιχνωντας ένα videaki που έγδερναν ζώα για την γούνα τους. Μην πιστέυετε ο,τι διαβάζετε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Chain Mail στα Αγγλικα ηταν καποτε αυτο και το εκαναν μεταφραση τα δικα μας τα παλικαρια εδω.....κοινως αλυσιδα. Anyway, το θεμα δεν ειναι η αλυσιδα...το θεμα ειναι οτι λεφτα σε ζητιανες τετοιου στυλ δε δινεις. Και ας ειναι ζωντανο το μωρο, που θα ναι. Απο τα λεφτα που θα παρει, δε νομιζω να φαει το μωρο. Ακομα και εγω που ζω με 2 ευρω αγοραζω κατι και τους δινω να φανε. Ας πεινασω και εγω μια φορα δεν πειραζει. Μερικοι το εκτιμανε πολυ και πεφτουν με τα μουτρα να φανε. Βεβαια ειναι μερικοι που σε στελνουν και στο διαολο αλλα δεν τους κατηγορω. Αν δεν πανε λεφτα στο αφεντικο αυριο μπορει να μη ζουν. Γαμησετα καταστασεις - κωλοχωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 http://luben.tv/blogs/8629/ Τα είπες όλα, με ένα link! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Δε νομίζω να είναι fake. Επίσης, είναι κοινό μυστικό κοινωνίας-κράτους ότι αυτό όλο είναι μια καλοστημένη επιχείρηση και το κράτος κλείνει τα μάτια. Τώρα στο μόνο που κολλάω είναι ότι τα παιδιά είναι κλεμμένα. Μπορεί να τα ναρκώνουν κτλ αλλά είναι δικά τους. Ή ανίψια τους ή κτλ. Πάντως σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ φιλάνθρωπος. Όμως ποτέ δε δίνω χρήματα σε κανέναν. Πάντα μαζεύω κάποια πράγματα που δε χρειάζομαι ή αν καταφέρω και μαζέψω λεφτά, αγοράζω ο ίδιος τα πράγματα και τα δίνω εκεί που κρίνω εγώ. Έχουμε ακούσει και για πράματα και θάματα ακόμα και από οργανωμένες "φιλανθρωπικές οργανώσεις". Όσον αφορά τους επαίτες, παλιότερα έδινα στα φανάρια, μέχρι που έτυχε το εξής σκηνικό. Επαίτης μόνιμος σε κεντρικό φανάρι στη Θεσσαλονίκη. Με ένα πόδι. Όποτε τύχαινε, του έδινα 50 λεπτά. Ώσπου μια μέρα εκεί που περπατάει από παράθυρο σε παράθυρο, σταματάει, και βγάζει ένα κινητό καλύτερο από το δικό μου! Εννοείται ότι από τότε σταμάτησα εντελώς. Πλέον, κάθε Αύγουστο που οργανωνόμαστε σαν βιβλιοπωλείο να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, πάντα βρίσκω στην αποθήκη μου πράγματα στοκ που είναι σε καλή κατάσταση. Τα μαζεύω και να είναι καλά τα ορφανοτροφεία. Πηγαίνω σε κάθε παιδάκι ξεχωριστά και δίνω μια τσαντούλα ή μια κασετίνα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο ενός παιδιού που δεν έχει αυτά που είχα εγώ. Έτσι παρακάμπτονται όλων των ειδών οι "επιχειρήσεις" 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 http://theblob.gr/eidhseis/koinwnia/item/1805-giati-kyrie-giati.html τρολλάρουν επίσης αν είναι δυνατόν με τα chain mail πότε θα σταματήσει αυτή η μαλακία, 2013 έχουμε, δε μπορεί ακόμα ο κόσμος να είναι τόσο άσχετος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Chain Mail στα Αγγλικα ηταν καποτε αυτο και το εκαναν μεταφραση τα δικα μας τα παλικαρια εδω.....κοινως αλυσιδα. Anyway, το θεμα δεν ειναι η αλυσιδα...το θεμα ειναι οτι λεφτα σε ζητιανες τετοιου στυλ δε δινεις. Και ας ειναι ζωντανο το μωρο, που θα ναι. Απο τα λεφτα που θα παρει, δε νομιζω να φαει το μωρο. Ακομα και εγω που ζω με 2 ευρω αγοραζω κατι και τους δινω να φανε. Ας πεινασω και εγω μια φορα δεν πειραζει. Μερικοι το εκτιμανε πολυ και πεφτουν με τα μουτρα να φανε. Βεβαια ειναι μερικοι που σε στελνουν και στο διαολο αλλα δεν τους κατηγορω. Αν δεν πανε λεφτα στο αφεντικο αυριο μπορει να μη ζουν. Γαμησετα καταστασεις - κωλοχωρα. Αφού το έγραψες, θα πω ότι ισχύει δυστυχώς. Παράδειγμα: Γνωστός συμφορουμίτης που του ζητιάνευε μικρό τσιγγανάκι, του αγόρασε τυρόπιτα να φάει (έτσι κι αλλιώς το ίδιο έλεγε "δώσε μου λεφτά να φάω, είμαι νηστικό") και κείνο ΔΕΝ τη δάγκωνε, γιατί θα προσπαθούσε να την πουλήσει. Λεφτά έπρεπε να πάει στο "αφεντικό", όχι να τρώει. ......Έγραψα 3 δικά μου παραδείγματα και τελικά τά 'σβησα...... όποιος θέλει του λέω από κοντά, γιατί ως γνωστόν τα γραπτά παρεξηγούνται....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 στην αρχή προκαλεί σοκ και συναισθηματισμό, αλλά όπως ειπώθηκε είναι ψεύτικο. είναι δυνατόν να κάθονται να δίνουν ηρωίνη σε μωρά; θα άντεχαν ηρωίνη; και αντί να την πουλήσουν τη δίνουν στα μωρά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Έχω αρχίσει να μην πιστεύω εύκολα κάτι τέτοια sites. Και θα εξηγηθώ: Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά εγώ το είδα σε ένα site "Ανίωθοι" οπου μετά πήγαν σε κάτι τροκτικα, τρομακτικα, και κάτι άλλα τέτοια sites (sites που αν μπείτε στο facebook, σπαμαρουν! Κανονικά! Φτιάχνουν φαν pages διασήμων, μπαίνεις εσύ και κάνεις like, γιατι σου αρέσει ο διάσημος, και το wall σου γεμίζει με το τι βρακί φόρεσε η βανδή πριν βγει στο κέντρο και κάτι τέτοια). Μπορεί ο λόγος μου να είναι περίεργος, αλλά sites που γράφουν ότι παπαριά να 'ναι για να έχουν επισκέπτες, τους κρατάω μια πισινή! Αν θέλετε σοβαρή ενημέρωση, μπείτε στο www.tokoulouri.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες