iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 μπράβο παίδες ενημερωτικότατοι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Ναι ειδαμε την υποθεση, για αυτο καθε φορα τρεχεις στου ηλια η στου γκι για να κανεις τις δουλειες σου Eτερον εκατερον!! Αυτο δεν αλλαζει τον χρονο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Όποιος προσφέρει τέτοιο έργο λοιπόν μπράβο παίδες ενημερωτικότατοι!!!! παιδια ευχαριστω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν αυτος ο λογος που εκανα το θεμα αλλωστε οδηγους αλλαγης τακακιων βρισκεις πολυ ευκολα πλεον ,λεπτομερεστερους και σωστοτερους πιο πολυ σκοπο ειχα να γινει λιγο κουβεντουλα ,λιγο κανα σχολιο για πειραγμα κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Και μένα μαρέσει ότι κάνω να το ποστάρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Το ραντεβου κλεινεται ο Παναης καταφθανει και αμεσως ξεκινανε οι ετοιμασιες να προμηθευτουμε με τα καταλληλα εργαλεια α. Θέλω φωτό των φρέντο, μετα..............τη δουλειά. 100% θα'ναι σαν τα νερά του...λιμανιού, αφου δεν προλάβατε ουτε τζούρα, με τις Ιταλικές μπακατέλες.... β. Η φωτό είναι 1000 λέξεις... Το τιμόνι ειναι ελαφρως στραμμένο λοξά για να'χει χώρο, το ποδάρι του Τζι ΠΑΤΑ το λάστιχο = να μην κινηθεί ο τροχός, και το άλλεν εχει μπει ΣΩΣΤΑ ωστε να'χει μοχλό στο αρχικό ξέσφιγμα. (Τη γλυτώνω ή όχι ? :secret: ) γ. Ρε, δεν τα λυπάστε ? :shock: Καλά γκαρίζει ο Σάββας, χωσε 1 κατσαβιδι στα τακάκια και ειναι οκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 ΡΕ ΘΑΝΑΣ' ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΡΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ....... α. Θέλω φωτό των φρέντο, μετα..............τη δουλειά. δεν ξεραμε οτι θα εχουμε τοσο απαιτητικους πελατες και δεν βγαλαμε 100% θα'ναι σαν τα νερά του...λιμανιού, αφου δεν προλάβατε ουτε τζούρα, με τις Ιταλικές μπακατέλες.... ειναι να μην σου βγει το ονομα τελικα ε? β. Η φωτό είναι 1000 λέξεις... Το τιμόνι ειναι ελαφρως στραμμένο λοξά για να'χει χώρο, το ποδάρι του Τζι ΠΑΤΑ το λάστιχο = να μην κινηθεί ο τροχός, και το άλλεν εχει μπει ΣΩΣΤΑ ωστε να'χει μοχλό στο αρχικό ξέσφιγμα. (Τη γλυτώνω ή όχι ? :secret: ) 'σ' ωραιος..... γ. Ρε, δεν τα λυπάστε ? :shock: Καλά γκαρίζει ο Σάββας, χωσε 1 κατσαβιδι στα τακάκια και ειναι οκ... θα το δοκιμασω next time ...μεχρι τωρα δεν τα λυπαμαι παντως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 αρκετα ενημερωτικο θα ελεγα... ευχαριστουμε..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Καλά ο Φρέντο πάντως όλα τα λεφτά !!!!!!!!!!!!!!! Στο δικό μου συνεργείο όμως έχει και κουλουράκια ! :tooth: :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Σαββα να ξερεις αυτο που εκανες ηταν μεγαλη προκληση... Πρεπει να οργανωθω για την επομενη φορα να εχω κατι ανωτερο Αν ψησω παιδακια δεν θα μαστορεψουμε τιποτα ομως ,οποτε μαλλον θα πεσει παραγγελια στην μανα να ετοιμασει κανα κεικ Βεβαια ετσι οπως γινονται τα χερια μας αν φαμε τιποτα παμε κατευθειαν για πλυση στομαχου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Σαββα να ξερεις αυτο που εκανες ηταν μεγαλη προκληση... Πρεπει να οργανωθω για την επομενη φορα να εχω κατι ανωτερο Αν ψησω παιδακια δεν θα μαστορεψουμε τιποτα ομως ,οποτε μαλλον θα πεσει παραγγελια στην μανα να ετοιμασει κανα κεικ Βεβαια ετσι οπως γινονται τα χερια μας αν φαμε τιποτα παμε κατευθειαν για πλυση στομαχου Α γαντάκια χρειάζονται μιας χρήσεως και θα είστε αρχηγάρες λέμε : Kαι όχι πολύ φαί και λουφάρετε δουλειά ε ? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Δεν μπορει την αισθηση του λατεξ... Ξερω εγω... Παω να κανω κακακια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Δεν μπορει την αισθηση του λατεξ... Ξερω εγω... Παω να κανω κακακια μου Α χα χα χα χα ....................τι ιστορία είσαι ρε αλάρχιε αδερφέ μου ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Σαν πολλα να ξερει αυτος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Κέρνα τον μια μπύρα και δεν θα ξεράσει τίποτις ! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Δεν μπορει την αισθηση του λατεξ... Ξερω εγω... Καίγεται το :shoot: ................ λάτεξ και μυρίζει ε ? :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Ωραίοι παίδες! Εντυπωσιακή η εμφάνιση της 4πίστονης μονομπλοκ δαγκάνας. Χυτή σε δύο κομμάτια και κολλημένη στην μέση είναι; ΥΓ. Να τα φοράτε τα μπλε latex γαντάκια, είναι το κερασάκι στην τούρτα της εγκυρότητας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Εντυπωσιακή η εμφάνιση της 4πίστονης μονομπλοκ δαγκάνας. Χυτή σε δύο κομμάτια και κολλημένη στην μέση είναι; Οχι Ευγενιε ,ειναι απλα χυτη ,δεν εχει κανενα σημαδι κολλησης και εχει και χυτα σηματα στην μεση ακριβως,αλλιως δεν θα ηταν ουσιαστικα μονομπλοκ αλλωστε Βασικα το πιο εντυπωσιακο ειναι το βαρος της ,κανει φοβερη εντυπωση μολις την πιασεις πρωτη φορα στα χερια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Οχι Ευγενιε ,ειναι απλα χυτη ,δεν εχει κανενα σημαδι κολλησης και εχει και χυτα σηματα στην μεση ακριβως,αλλιως δεν θα ηταν ουσιαστικα μονομπλοκ αλλωστε Βασικα το πιο εντυπωσιακο ειναι το βαρος της ,κανει φοβερη εντυπωση μολις την πιασεις πρωτη φορα στα χερια σου Πως στο δι#ολο καταφέρνουν να φρεζάρουν τις υποδοχές των πιστονιών θα ήθελα να ξέρω. Στις δαγκάνες του R1/TDM ας πούμε ξετρυπάνε από την μία μεριά, φρεζάρουν και μετά βάζουν τις τάπες. Στην δική σου δεν έχει τάπες όμως. Υποθέτω ότι αφού έχουν την δυνατότητα να φτιάχνουν μονομπλόκ φρεζαριστές CNC θα υπάρχει κάποιο αρρωστημένο εργαλείο το οποίο θα μπορεί να μπει εκεί μέσα και να φρεζάρει... Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα η απειλή σου μπορεί να είναι "Ίσα μωρή χαμούρα μην σου φέρω την Brembo στο κεφάλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Πως στο δι#ολο καταφέρνουν να φρεζάρουν τις υποδοχές των πιστονιών θα ήθελα να ξέρω. Στις δαγκάνες του R1/TDM ας πούμε ξετρυπάνε από την μία μεριά, φρεζάρουν και μετά βάζουν τις τάπες. Στην δική σου δεν έχει τάπες όμως. Υποθέτω ότι αφού έχουν την δυνατότητα να φτιάχνουν μονομπλόκ φρεζαριστές CNC θα υπάρχει κάποιο αρρωστημένο εργαλείο το οποίο θα μπορεί να μπει εκεί μέσα και να φρεζάρει... Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα η απειλή σου μπορεί να είναι "Ίσα μωρή χαμούρα μην σου φέρω την Brembo στο κεφάλι! δεν ειναι και ακατορθωτο σιγουρα ,απλα θα ειναι πολυπλοκο και πολυ ακριβο το να τα φρεζαρουν. οσο για το βαρος μαλλον το αντιθετο καταλαβες ,η δαγκανα ειναι παναλαφρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) οσο για το βαρος μαλλον το αντιθετο καταλαβες ,η δαγκανα ειναι παναλαφρη Γουάου, ακόμα πιο εντυπωσιακό, μοιάζει πεντάβαρη! Σκέψου μόνο ότι όλες οι δυνάμεις του φρεναρίσματος περνάνε μέσα από την δαγκάνα.... Ε ρε τι κάνει το Finite Element Analysis και τα σύγχρονα κράματα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2013 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Καίγεται το ................ λάτεξ και μυρίζει ε ? Χαχαχαχαχαχα Γκιιι σε πηρανε χαμπαρι!! :rotfl: Α γαντάκια χρειάζονται μιας χρήσεως και θα είστε αρχηγάρες λέμε : Ααα εσυ το παρακανεις!! Απο την μια, κουλουρακια, απο την αλλη κατσαβιδωμα αναμεσα απο τα τακακια για να ζμπρωξεις τα εμβολα, τωρα ΚΑΙ γαντια!! Εχουμε δρομο ακομα!! Εδω, οταν δυσκολεψαν τα πραγματα με τα εμβολα, επεσε σκυλα, με το χαρτονακι των τακακιων για να μην πληγωθει η δαγκανα!! Απο αυτο δεν εχουμε φωτογραφια, γιατι χρειαζοντουσαν 3 χερια.. Αν με την πενσα παθατε σοκ, με την σκυλα, θα ερχοταν με την μια εγκεφαλικο!! Ειπαμε, απεχουμε μακραν απο υποχονδριους!! Φαινεται αλλωστε και απο το ποσο καλογυαλισμενες ειναι οι Ιταλιδες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Μόνο εγκεφαλικό? Θάβλεπες τον ιδρώτα να κάνει ρυάκι στο έδαφος, άμα ήτανε και ο Θανάσης μαζί? Ποτάμια λέμε ! :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 να κανω μια ερωτησουλα? αν ειμαι να αλλαζω και τακάκια και υγρα φρένων, πρώτα αλλάζω τα τακακια και μετά τα υγρα ή ανάποδα? η λογική μου λεει πρωτα τα τακακια, για να εχουμε ενα υδραυλικο συστημα με τις νεες πληροφοριες (νεα τακάκια) στο οποιο θα κάνουμε συντήρηση. σωστα τα σκεφτομαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 δεν παιζει κανενα ρολο πολλες φορες εχει τυχει να αλλαξω μονο υγρα, πολλες μονο τακακια, πολλες και τα δυο μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 να κανω μια ερωτησουλα? αν ειμαι να αλλαζω και τακάκια και υγρα φρένων, πρώτα αλλάζω τα τακακια και μετά τα υγρα ή ανάποδα? η λογική μου λεει πρωτα τα τακακια, για να εχουμε ενα υδραυλικο συστημα με τις νεες πληροφοριες (νεα τακάκια) στο οποιο θα κάνουμε συντήρηση. σωστα τα σκεφτομαι? Παίζει κάποιο ρόλο η σειρά, και έχει σχέση με την στάθμη του υγρού. 1. Αλλαγή υγρων + παλιά τακάκια + νέα τακάκια = το νέο υγρό θα πρέπει να είναι στην στάθμη που ΗΤΑΝ το παλιό= με τα νέα τακάκια λογικά, θα έρθει ΜΑΧ η στάθμη. Αν ομως δεν ερθει, χρειαζεται πάλι να λύσεις, πάνω... 2. Νεα τακακια + αλλαγή υγρών = Βαζεις υγρό στο ΜΑΧ, μια κι έξω. Προτιμώ το 2. B) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες