Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα,είμαι καινούργιος στο forum.Ονομάζομαι Γιώργος,είμαι 29 χρονών έχω δίπλωμα Α απεριόριστου κυβισμού.Λόγω σπουδών,στρατού,ανεργίας δε κατάφερα εως τώρα να αποκτήσω μια μοτοσυκλέτα.Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά,οπότε και να 'μαι εδώ ψάχνοντας,για μια μηχανή.Έχω μεγάλο καημό με τα supersport δίχρονα 250cc NSR,RGV,KR-1.έχω αποφασίσει λίαν συντόμως να αγοράσω κάποιο από τα παραπάνω και από εδώ ξεκινάνε οι πολλές απορίες μου.Ξέρω ότι είναι κουλό να αναζητά κάποιος μια μοτοσυκλέτα 20 και πλεον χρονών και ειδικά μια 60 και αλόγων για πρώτη μηχανή,αλλά είμαι αποφασισμένος να ακούσω τη καρδιά μου.τι πρέπει να προσέξω σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα?που να την ελένξω?τι να προσέξω?ποια είναι μια λογική τιμή?ευχαριστώ εκ τω προτέρων,πάντα φιλικά Γιώργος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 NSR 250.! το ονειρευομαι απο τα 10 μου...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Για να το κυκλοφορεις καθε μερα το θελεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος.Θα πρότεινα όμως να επιλέξεις κάτι που να είναι σε καλή κατάσταση και μηχανικά,και εμφανισιακά.Απέφυγε να αγοράσεις κάτι που θέλει μαζέματα απο παντού,θα σου κοστίσει πολύ χρόνο,κόπο,και χρήμα. Χωρίς να το ξέρω το μηχανάκι,κρίνοντας απο την κατάσταση του εμφανισιακά και μόνο,ορίστε ένα καλό παράδειγμα του τι εννοώ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2730492/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adior8otos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 http://www.2strokers.com/index.php μπες εδω και ψαξου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 και εδω http://www.2stroke.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Για να το κυκλοφορεις καθε μερα το θελεις ? Όχι για 2,3 Κυριακές το μήνα που θα έχει και καλό καιρό και καμιά βόλτα το καλοκαίρι κανά μεσημέρι κανά πρωινό κυρίως για να μη βγάζω και το αυτοκίνητο Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος.Θα πρότεινα όμως να επιλέξεις κάτι που να είναι σε καλή κατάσταση και μηχανικά,και εμφανισιακά.Απέφυγε να αγοράσεις κάτι που θέλει μαζέματα απο παντού,θα σου κοστίσει πολύ χρόνο,κόπο,και χρήμα. Χωρίς να το ξέρω το μηχανάκι,κρίνοντας απο την κατάσταση του εμφανισιακά και μόνο,ορίστε ένα καλό παράδειγμα του τι εννοώ http://www.car.gr/cl...s/view/2730492/ Πολύ σωστό αυτό που λές εννοείται ότι ούτως ή άλλως ενδιαφέρομαι για κάποιο σε λειτουργική κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 κατα τη γνωμη μου nsr . . . βεβαια δεν νομιζω να εχουν τρομερες διαφορες μεταξυ τους τα μοντελα που παραθετεις ολα θα παιζουν στο ιδιο σημειο "μπαλα" οποιο βρεις λοιπον σε καλυτερη κατασταση σε συναρτηση με την τιμη και οποιο σε κερδιζει εσενα προσωπικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Από χρήμα, πως είσαι; Πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις; Θες κάτι σε κορυφαία τεχνολογία και κατάσταση ή θέλεις κάτι πιο φτηνό και ας είναι λίγο πιο παλιό; Πολλές γνώσεις στα δίχρονα δεν έχω, αλλά κορυφαία προσωπικά θεωρώ τα RGV250VJ23 και Aprilia RS250 με πολύ κοντά και τα NSR250-MC28 (proarm) και NSR250-MC21 (gullarm) Το πρώτο πολύ αμφιβάλω αν μπορεί να βρεθεί σε γήινη τιμή, δεδομένου ότι είναι σπανιότατο και συλλεκτικότατο. Για το Aprilia θα πήγαινα εγώ προσωπικά. 3 βρήκα στο car.gr και με μια πρώτη ματιά, φαίνονται καλά, εννοείται θέλει έλεγχο από μηχανικό. Έχε υπόψη σου, τα μοτό αυτά και οι κινητήρες τους, είναι πιο απαιτητικά σε κόστος χρήσης και από Hayabusa. Μόνο για βενζίνη, υπολόγιζε κατανάλωση επιπέδου 10χιλιόμετρα στο λίτρο βενζίνης, ενώ πράγματα όπως π.χ. πιστόνια, ρουλεμάν στροφαλοφόρου κ.ο.κ., θεωρούνται αναλώσιμα μεγάλης διαρκείας. Δεν κοστίζουν κάτι τραγικό, ούτε θα τα αλλάξεις συχνά, πες π.χ. μια φορά στα 20.000 χμ, ούτε και είναι δύσκολο να τα αλλάξεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου (μια φορά ΠΟΛΥ πιο εύκολο από 4Τ μοτέρ) αλλά είναι ένα έξοδο, που στο τετράχρονο δεν θα το έχεις. Για τα υπόλοιπα της κατηγορίας, δεν ξέρω-δεν απαντώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 NSR απλά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα έχεις μηχανικό βαρβάτο δίπλα σου να τσεκάρει, γιατί Ο,ΤΙ και να βρεις θα είναι σκισμένο. Τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσεις τα συμμαζέματα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) yamaha tzr2503ma και tzr2503xv Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον yannisdoul 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Από χρήμα, πως είσαι; Πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις; Θες κάτι σε κορυφαία τεχνολογία και κατάσταση ή θέλεις κάτι πιο φτηνό και ας είναι λίγο πιο παλιό; Πολλές γνώσεις στα δίχρονα δεν έχω, αλλά κορυφαία προσωπικά θεωρώ τα RGV250VJ23 και Aprilia RS250 με πολύ κοντά και τα NSR250-MC28 (proarm) και NSR250-MC21 (gullarm) Το πρώτο πολύ αμφιβάλω αν μπορεί να βρεθεί σε γήινη τιμή, δεδομένου ότι είναι σπανιότατο και συλλεκτικότατο. Για το Aprilia θα πήγαινα εγώ προσωπικά. 3 βρήκα στο car.gr και με μια πρώτη ματιά, φαίνονται καλά, εννοείται θέλει έλεγχο από μηχανικό. Έχε υπόψη σου, τα μοτό αυτά και οι κινητήρες τους, είναι πιο απαιτητικά σε κόστος χρήσης και από Hayabusa. Μόνο για βενζίνη, υπολόγιζε κατανάλωση επιπέδου 10χιλιόμετρα στο λίτρο βενζίνης, ενώ πράγματα όπως π.χ. πιστόνια, ρουλεμάν στροφαλοφόρου κ.ο.κ., θεωρούνται αναλώσιμα μεγάλης διαρκείας. Δεν κοστίζουν κάτι τραγικό, ούτε θα τα αλλάξεις συχνά, πες π.χ. μια φορά στα 20.000 χμ, ούτε και είναι δύσκολο να τα αλλάξεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου (μια φορά ΠΟΛΥ πιο εύκολο από 4Τ μοτέρ) αλλά είναι ένα έξοδο, που στο τετράχρονο δεν θα το έχεις. Για τα υπόλοιπα της κατηγορίας, δεν ξέρω-δεν απαντώ. Μπορώ να διαθέσω ένα 3χίλιαρο φυσικά για ένα μηχανάκι που θα τα αξίζει.Βέβαια ξέρω ότι αυτές οι μοτό είναι σπάνιες και έχουν συναισθηματική αξία,ίσως κάποια έχουν κοστίσει πολλά παραπάνω,αλλά μέχρι εκεί μπορώ να παίξω... Θα έχεις μηχανικό βαρβάτο δίπλα σου να τσεκάρει, γιατί Ο,ΤΙ και να βρεις θα είναι σκισμένο. Τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσεις τα συμμαζέματα. Σωστός πατριώτη κάπως έτσι το έχω σκεφτεί γιατί δε κατέχω και πολλά,χρειάζεται κάποιος που να έχει ασχοληθεί λίγο με τα συγκεκριμένα μοτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Και μόνο που το Aprilia είναι πιο καινούριο από τα αλλά που κοιτάς εγώ θα επερνα αυτό . Και εάν θες κάτι για το Aprilia το eBay Ιταλίας έχει τα πάντα .Ααα ξέχασα . Είναι και πιο ωραίο από τα αλλά, αν και αυτό είναι καθαρά θέμα γούστο του καθενός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) yamaha tzr2503ma και tzr2503xv Ωραία και τα TZR,αλλά κάπως ποιο σπάνια και άγνωστα εαν δεν απατώμαι στην Ελλάδα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον Arkoudeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KRS 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Συγχαρητήρια για την επιλογή σου! Είμαστε ίδια ηλικία,θεωρώ ότι έχουμε ωριμάσει έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε ιδιοκτήτες τέτοιων μοτο. Δυστυχώς όταν είχαν βγει τα είχαν πάρει πολλοί πιτσιρικάδες με αποτέλεσμα να "αδειάσουν" πολλά δωμάτια... Στο προκείμενο: Μακάρι να βρεις ένα nsr mc28 αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως προείπαν παραπάνω...βέβαια από την άλλη πολλοί στάβλοι "αδειάζουν" λόγω κρίσης και μπορεί να είσαι τυχερός..Η πιο ορθολογική επιλογή είναι aprilia rs250 το οποίο έχει κινητήρα rgv250 (πιστεύω ότι το ξέρεις) και είναι το τελευταίο race replica.Aνταλλακτικά υπάρχουν π.χ http://www.pjme.co.uk/,απλά φρόντισε να πάρεις ένα μηχανάκι αξιόλογο με 1500-2000,που να είναι και εξωτερικά και εσωτερικά σε καλή κατάσταση ώστε να έχεις ένα ποσό ασφαλείας σε περίπτωση βλάβης. Καλή αγορά και καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Ωραία και τα TZR,αλλά κάπως ποιο σπάνια και άγνωστα εαν δεν απατώμαι στην Ελλάδα τα tzr αγνωστα και σπανια...???την xv την ειχα το 1999 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 τα tzr αγνωστα και σπανια...???την xv την ειχα το 1999 Ούπς σόρρυ,απλά μάλλον εγώ δε θα έχω δεί κάποιο από κοντά.. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου! Είμαστε ίδια ηλικία,θεωρώ ότι έχουμε ωριμάσει έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε ιδιοκτήτες τέτοιων μοτο. Δυστυχώς όταν είχαν βγει τα είχαν πάρει πολλοί πιτσιρικάδες με αποτέλεσμα να "αδειάσουν" πολλά δωμάτια... Στο προκείμενο: Μακάρι να βρεις ένα nsr mc28 αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως προείπαν παραπάνω...βέβαια από την άλλη πολλοί στάβλοι "αδειάζουν" λόγω κρίσης και μπορεί να είσαι τυχερός..Η πιο ορθολογική επιλογή είναι aprilia rs250 το οποίο έχει κινητήρα rgv250 (πιστεύω ότι το ξέρεις) και είναι το τελευταίο race replica.Aνταλλακτικά υπάρχουν π.χ http://www.pjme.co.uk/,απλά φρόντισε να πάρεις ένα μηχανάκι αξιόλογο με 1500-2000,που να είναι και εξωτερικά και εσωτερικά σε καλή κατάσταση ώστε να έχεις ένα ποσό ασφαλείας σε περίπτωση βλάβης. Καλή αγορά και καλές βόλτες! Είναι αλήθεια ότι αυτό για το Aprlilia με το μοτέρ το έχω ακούσει από έναν φιλαράκο μηχανόβιο,απλά δε μου αρέσει το Aprilia εξωτερικά με τραβάει πολύ το Nsr και το Rgv,ειδικά το πρώτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Aprillia RS250.. εχει 70 αλογα και ειναι πιο καινουριο απο τα αλλα.. αυτα ομως ειναι μηχανακια για μια κυριακη το μηνα ή κανενα track day, μπιμπελο ενα πραμα! Το κακο ειναι οτι τα αλογα τους ειναι παρα πολλα για αρχαριο και θα ειναι δυσκολο να τα διαχειρηστεις λογω του τροπου που τα βγαζουν στο δρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arkoudeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Aprillia RS250.. εχει 70 αλογα και ειναι πιο καινουριο απο τα αλλα.. αυτα ομως ειναι μηχανακια για μια κυριακη το μηνα ή κανενα track day, μπιμπελο ενα πραμα! Το κακο ειναι οτι τα αλογα τους ειναι παρα πολλα για αρχαριο και θα ειναι δυσκολο να τα διαχειρηστεις λογω του τροπου που τα βγαζουν στο δρομο. Είμαι σίγουρος ότι θα δυσκολευτώ στην αρχή αλλά έχω τη διάθεση και την υπομονή λόγο ηλικίας πλεον να ανταπεξέλθω.Άλλωστε δεν έχω σκοπό να μάθω πόσα πιάνει και πόσο γρήγορα,όσο να το κάνεις μια μοτοσυκλέτα τόσον χρονών υποθέτω όπως και ένα αυτοκίνητο ίδιας ηλικίας θέλει τον ανάλογο σεβασμό,μέχρι να του μάθεις τα κουσούρια τουλάχιστον,γιατί είναι πιθανό να έχει αλλάξει αρκετά χέρια και δε ξέρεις ποτέ τι κρύβει από πίσω.Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή έχω σκοπό να πάρω κράνος πριν αγοράσω τη μοτό και φυσικά να έχω τα μάτια μου 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 προσοχη οτι και να αγορασεις να εχει καλο στροφαλο γιατι με τα χρονια και την ακινισια χαλανε τσιμουχες ρουλεμαν. στα nsr να παρεις μεταχειρισμενο και καλο δεν βρισκεις ευκολα και καινουριος κανει γυρω στο χιλιαρικο. στα tzr καπου τοσο και με ακριβουτσικα ανταλακτικα και χωρις μεγαλο στοκ στα rgv ο στροφαλος κανει 600ευρω καινουριος και εχει φθηνα ανταλακτικα και το μονο θεμα που εχει ειναι με τα power valve. εγω εχω tzr 3ma να ξερεις οτι αν το μηχανακι ειναι μαμα χωρις εξατμισεις, ξεφυμομενο και κανεις και την βασικη συντηριση (καλα λαδια με σωστη αναλογια, και αλλαγη πιστωνιων ~15000 χιλιομετρα) θα σου βγαλει πολλα χιλιομετρα χωρις κανενα θεματακι περνα μια βολτα απο τα φορουμ που εγραψαν παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλως ηρθες.. Μπες στα διχρονοφορουμ που σου ειπανε και ποιο πριν για μεγαλυτερη βοηθεια απο ανθρωπους που ειχαν/εχουν και θα συνεχησουν να εχουν τετοιες μοτο και πολλες αλλες διχρονες λογο της αγαπης τους για αυτες.... Εγω θα σου ελεγα να παρεις aprilia rs250 "mk2" δηλαδη 98+μετα με εξαιρεση αν εβρισκες το reggiani(επειδει μαρεσει το λεω χαχαχ..) απο τα mk1 ή καποιο suzuki(vj21/22/23..?)..Αυτα στα λεω και για θεμα ανταλλακτικων που ποια στις μερες μας ειναι πολυ σημαντικο για αυτες τις μοτο η suzuki ακομα εχει καινουργια να φανταστεις κυλινδρα/στροφαλο..(οταν μπεις στο παιχνιδι θα τα καταλαβεις καλυτερα...) Τωρα οσον αφορα τα κριτιρια ελεγχου της μοτο πριν την παρεις διαφερουν αναλογα την μοτο που θα διαλεξεις(περα απο τα βασικα ατρακαριστο,αναλωσιμα,λαστιχα...)..ΤΟ βασικοτερο με αυτες τις μοτο ειναι οτι χρειαζονται χρηματα και υπομονη..ΠΡοτιμησε κατι σε οσο το δυνατον ποιο original μορφη και οχι μπασταρδεμενο..ΚΑι απο εκει και περα οπως εχω πει πολλες φορες στο μυαλο του καθενος φανταζουν αλλιως τα περισσοτερα πραγματα στην ζωη.. Παντα φιλικα θοδωρης.. Aprilia rs 250---> http://www.aprilia-r...ellhistorie.htm Suzuki rgv 250----> http://www.suzukicyc...250-Gamma.shtml Honda nsr 250----> http://www.dreamgate...l/quickref.html kawasaki kr1---> http://www.kr-1s.co....opic.php?t=1354 Yamaha tzr250---> http://pure-2-stroke-spirit.info/node/12 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω KR-1.. Πολύ πολύ γρήγορο και πανάλαφρο.. Όχι ότι τα άλλα δεν αξίζουν! Καλή τύχη σε ότι και αν αγοράσεις και περιμένουμε τη συνέχεια Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 από τον Punisher7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adior8otos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 kr-1 δεν υπαρχουν ανταλακτικα ειναι πολυ σπανιο.. ειναι αρκετα υψηλοροπο με μικρη οφελιμη περιοχη,εχει μεγαλη τελικη διαφορετικος κινητηρας απο τα αλλα. το ιδιο και τα rgv ειναι υψηλοροπα αυτα ομως εχουν ανταλακτικα και βρισκεις οτι θες. στροφαλος 600 ευρω. ακομα δεν στριβουν το ιδιο καλα με αλλα μοντελα.. αυτο θα το καταλαβεις αν παρεις βολτα καποιο ή αν δεις τα χαρακτηριστικα τους (γωνια καστερ,μεταξονιο κτλ) εγω δεν εχω οδηγισει αλλα ετσι ’λενε’. εχουν μακριες σχεσεις στο σασμαν και σε τελικη μπορουνε να πανε 210+ περιπου μεγαλο τους προβλημα οι βαλβιδες ροπης.. οποιος ειχε rgv εχει σορους απο σπασμενες βαλβιβες ροπης.. εκτος απο αυτο πρεπει να βγαζεις εξατμισεις και φερινκ καθε 2000 χιλιομετρα γιατι αν σπασουν οι βαλβιδες και δεν το παρεις χαμπαρι πευτουν μεσα στον κυλινδρο και τα σπανε ολα.. στα υπολειπα μοντελα δεν συμβαινει αυτο. καλο θα ειναι να βρεις ενα απο τα τελευταια μοντελα οταν αντεγραψαν την honda και τα εκαναν 54χ54.5 εχουν τα περισσοτερα αλογα. γενικα τα rgv λενε οτι ειναι τα ποιο δυνατα. τα tzr εχουν πολυ καλο στησιμο-ευσταθεια αλλα το προβλημα τους ειναι οτι δεν εχουν γκαζια σε σχεση με τα αλλα και εχουν πολυ περιεργα και δυστροπα καρμπιρατερ. τα nsr ειναι τα ποιο αγωνιστικα με καλητερες μεσαιες και μεγαλητερη οφελημη περιοχη και αρκετο γκαζι. αγωνιστικο στησιμο σε σημειο να κουναει τιμονια αν περνας απο μικροανωμαλιες,δεν συγχορουν λαθοι αν τρεχεις.πολυ εξελιγμενα ηλεκτρικα και κοντο αγωνιστικο σασμαν. τα τελευταια μοντελα mc28 ειναι πολυ φιμωμενα και δεν θα καταφερεις να τα ξεφιμωσεις κατι που σημαινει οτι δυσκολα θα εχεις ’γκαζια’ mc18 και mc21 ειναι τα καλητερα πιστευω απο αποψη στησιματος και γκαζιων. ο στροφαλος καινουριος αν δεν θελεις να ξεπρεσαρεις-πρεσαρεις τον παλιο εχει καπου στα 1200 ευρω. τα rs ειναι πολυ καλα με μοτερ rgv,ωραια οργανα,και εξελιγμενα στα ηλεκτρικα αλλα και απο αποψη περιφεριακων και πλαισιου καθος ειναι ’aprilia' σχεδιασμενα για πιστα,στα χαμηλα δεν εχουν δυναμη. ολα τα μηχανακια αυτα εχουν ξεφιμωτα περιπου 60 αλογα τροχο πανω κατω και ειναι στα 130 κιλα περιπου... ειναι αρκετα στριφτερα και χτυπανε τελικες κοντα στα 200 ειναι πολυ ωραια στην οδηγηση. θελουν λιγο προσοχη γιατι μπορει να ερθει ξαφνικο σπινιαρισμα λογο ροπιασματος. απαιτουν καποια εμπειρια, να μαθεις να φρεναρεις με τα φρενα καθος δεν εχουν φρενο του κινητητρα και ειναι λιγο αποτομα στον τροπο που βγαζουν την δυναμη,θελουν και καλο ελενχο του γκαζιου. οπως και να εχει με 3000 που διαθετεια αγοραζεις ανετα ενα σε πενα κατασταση και με τωσα λευτα πρεπει να σου δωσουν και εξτρα μοτερ μαζι :-p μπορεις να παρεις ενα με 1000 ευρω ακομα και με 500 και να το φτιαξει σιγα σιγα μπορεις να παρεις και ενα ετοιμο με 3000 αλλα με τον κυνδινο να σε κοροιδεψουν κατι που συμβαινει πολυ συχνα σε αγωρες τετειων μηχανων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 οδηγοι αγορας nsr και rgv http://www.2strokers.com/index.php?topic=962.0 http://www.2strokers.com/index.php?topic=776.0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες