Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδια σημερα αγορασα ενα τετοιο http://www.motul.com/gr/el/products/98 . Εψαξα στο φορουμ να δω για παρομοιο θεμα δεν βρηκα. Το εχει χρησιμοποιησει καποιος , κανει οντως δουλεια ; Με ενα σχετικο search στο google λενε σε γενικες γραμμες καλα λογια με εξαιρεση εναν να λεει οτι ειχε ενα θεμα με τα μπουζι του μετα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παιδια σημερα αγορασα ενα τετοιο http://www.motul.com/gr/el/products/98 . Εψαξα στο φορουμ να δω για παρομοιο θεμα δεν βρηκα. Το εχει χρησιμοποιησει καποιος , κανει οντως δουλεια ; Με ενα σχετικο search στο google λενε σε γενικες γραμμες καλα λογια με εξαιρεση εναν να λεει οτι ειχε ενα θεμα με τα μπουζι του μετα. Πόσο το πήρες; Ενδιαφέρον φένεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 16... δεν ξερω ομως αν πρεπει να το βαλω η οχι... δεν ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Ζημιά δεν κάνει σίγουρα, απλά δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνει όντως δουλειά η όχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Aπο που το πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 16... δεν ξερω ομως αν πρεπει να το βαλω η οχι... δεν ξερει κανεις τιποτα? Και τότε,γιατί το πήρες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πηρα απο ενα μοτομαγαζο. Μου εκανε μια δουλεια στο μηχανακι και δεν μου πηρε λευτα και το πηρα απλα για να του δωσω καποια λευτα για τον κοπο του.. Τεσπα απλα ρωταω αν καποιος οντως εβαλε και ξερει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Εγώ έχει τύχει να πάρω το αντίστοιχο της "μαμάς Yamaha"! Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, αλλά για να το βγάζει η εταιρία όλο και κάτι θα κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Το μόνο σίγουρο που κάνει είναι να παίρνει τα λεφτά σου.. Τώρα, από την στιγμή που το υπογράφει εταιρία, μεγάλη, τότε δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Και πολύ σωστή η κίνησή σου, να πάρεις κάτι, επειδή δεν σου πήρε λεφτά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατι να μη το βαλεις ? Μια χαρα ειναι και η motul μια χαρα μαρκα ειναι. Εγω βαζω της STP μια φορα τον χρονο , παρομοιο ειναι και αυτο. Μην περιμενεις θαυματα αλλα κατι κανει. Καθαριστικό για το σύστημα τροφοδοσίας 4-χρονων μοτοσικλετών με καρμπυρατέρ η ψεκασμό, με η χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς. Καθαρίζει σχολαστικά και λιπαίνει την αντλία βενζίνης, ακροφύσια, βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης, με αποτέλεσμα αύξηση της ιπποδύναμης και μείωση κατανάλωσης καυσίμου. Προστατεύει το σύστημα τροφοδοσίας, εξουδετερώνοντας και απομακρύνοντας πλήρως συγκεντρώσεις νερού και υγρασίας. Μια δόση ( 200 ml ) MOTUL Fuel System Clean Moto είναι αρκετή για ένα γεμάτο ντεπόζιτο βενζίνης Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Λογικά οι περισσότεροι θα το αγοράζουν προληπτικά. Δεν νομίζω αν έχει κάποιος πρόβλημα με τα μπεκ του ιντζέκσιον πχ, να πάρει τέτοιο και να γλιτώσει τον καθαρισμό. Θα είχε γίνει πολύ γνωστό ως λύση, με 16 € να τελειώνεις. Προληπτικά πάντως, για λίγες βρωμιές στο σύστημα καυσίμων, μπορεί και να κάνει δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 ο μαστορας παντος οταν το πηρα ακουγοταν πολυ σιγουρος οτι οντως κανει δουλεια. Ηταν ενα παιδι με cbr600rr 08 και μου ειπε οτι ειχε βαλει βενζινη απο καπου και του αναβαν ολα τα λαμπακια για σφαλματα κτλπ και εβαλε αυτο και ολα δουλεψαν. Πιθανοτατα να τα ειπανε για να με πεισουν να το παρω. Αυτο που δεν καταλαβαν μαλλον ειναι οτι δεν το πηρα γιατι με "πεισανε" αλλα γιατι εγω ηθελα να αφησω λεφτα στο μαγαζι οπως προανεφερα που με βοηθησε... τεσπα ας φτιαξει ο κολοακαιρος να μπορω να κανω καμια σοβαρη βολτα να το ριξω μεσα και θα σας πω και αποτελεσματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 ο μαστορας παντος οταν το πηρα ακουγοταν πολυ σιγουρος οτι οντως κανει δουλεια. Ηταν ενα παιδι με cbr600rr 08 και μου ειπε οτι ειχε βαλει βενζινη απο καπου και του αναβαν ολα τα λαμπακια για σφαλματα κτλπ και εβαλε αυτο και ολα δουλεψαν. Πιθανοτατα να τα ειπανε για να με πεισουν να το παρω. Αυτο που δεν καταλαβαν μαλλον ειναι οτι δεν το πηρα γιατι με "πεισανε" αλλα γιατι εγω ηθελα να αφησω λεφτα στο μαγαζι οπως προανεφερα που με βοηθησε... τεσπα ας φτιαξει ο κολοακαιρος να μπορω να κανω καμια σοβαρη βολτα να το ριξω μεσα και θα σας πω και αποτελεσματα.. Εγώ έχω την εντύπωση πως αυτό είναι για όταν βάλεις σκατοβενζίνη μέσα, συχνό φαινόμενο δηλαδή. Δεν είναι για όποτε βάζεις. Έχει τύχει σε πολλούς φαντάζομαι να βάλουν βενζίνη και να μειωθεί η απόδοση κλπ κλπ. Ε λογικά, αν ρίξεις αυτό μέσα θα βελτιωθούν τα πράγματα όπως στο παιδί με το cbr. Καλά και εσύ, αφού ήθελες να αφήσεις λεφτά, δεν αγόραζες κανένα λαδάκι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 σωστος telephoner.. χεχε με φαγε η περιεργια να δω! τεσπα αυτο ρε παιδια αν το βαλω σε φουλ ντεποζιτο μεσα πρεπει να το καταναλωσω γρηγορα ? δηλαδη τωρα που γεμισα το ντεποζιτο (μετα απο 1 χρονο περιπου ) το ριχνω μεσα και πρεπει να το καταναλωσω οσο πιο γρηγορα γινεται η σιγα σιγα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Είχα βάλει κάποιο παρόμοιο μετά απο προβλήματα σε βενζίνη που έβαλα απο Βουλγαρία. Δεν μπορώ να πω ότι κάνει θαύματα, διαφορά δεν είδα. Να προσέξεις την δοσολογία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το σωστο ειναι να το καταναλωσεις στην εθνικη και με υψηλες στροφες. Δηλαδη εννοω να φας την βενζινα γρηγορα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2013 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Μηπως το μπερδευεις με το αλλο (sea foam ) που βαζουν οι περισσοτεροι και πρεπει να καταναλωνετε γρηγορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Οχι δεν το μπερδευω. Σε προσφατη βολτα που εκανα στην μαλεσινα εριξα ενα της nos ενω και στο αυτοκινητο το ριχνω παντα σε ταξιδι και ποτε οταν εχω να κινηθω στην πολη.Επισης παντα το συνδιαζω με 100ρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 μαλιστα εγω φουλαρα 95αρα. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Κανενα προβλημα απο την στιγμη που εμπιστευεσαι το βενζιναδικο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 σχετικο αυτο που λες.. Σου εκανε δουλεια το ΝΟΣ που εβαλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Μετα απο μερικες μερες ενιωσα μια ελαφρα ευστροφια με το ρελαντι απο τις 1100 να πεφτει ακριβως στις 1000. Δεν ασχοληθηκα καθολου να το ανεβασω μιας και δεν ειχα σβυσιματα αλλα εχθες το ξαναεβαλα καπου στις 1100σαλ. Επισης εχω μια υποψια οτι οτι μοτερ ακουγεται πιο γλυκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Πως ακριβως λειτουργει αυτο?Δηλαδη μπορεις να το χρησιμοποιησεις αντι να βγαλεις το φιλτρο βενζινης για καθαρισμα? Και αν το φιλτρο εχει σκουπιδακια αυτο το υγρο τι κανει?τα στελνει στο χωρο καυσης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisinside 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Με οσους εχω μιλησεις, πραγματικα κανει θαυματα. Αν εχεις βαλει νερωμενη βενζινη Αν θελεις να παροπλισεις την μοτο σου τον χειμωνα και δεν θεελις να πιασει σκουρια το τεποζιτο Ριχεις αυτο το υγρο στο τεποζιτο και καθαρισες. Επισης λενε πως καθαριζει τις βαλβιδες απο επικαθησεις. Φιλοι μου Γερμανοι που το χρησιμοποιουν, λενε πως μειωνει και την καταναλωση. Αυτοι χρησιμοποιησανε της Würth. Βεβαια 16 € ειναι παρα πολλα , Εδω στην Γερμανια κοστιζουν πολυ λιγοτερο. Θα βαλω κι εγω στην δικη μου, μιας και δεν θα την μετακινησω τον χειμωνα. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Ειμαι ενα βημα για να παρω το συγκεκριμενο μαγικο...ματζουνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες