Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

περιγραφη που σε κανει απλά να προσπερνάς την αγγελια.

Επισης τί "φουλ σερβει" λεει? η αλυσιδα ειναι σκατουλί.

Δεν συμπεριλαμβάνεται στο φουλ σερβει?

Τα λαστιχα φανταζομαι ντοτ του '06 οπως και το μοντελο ε?

Και κατι ακομα, γιατί το ενα τελικο απο αριστερα λαμποκοπάει και το δεξι ειναι "κλαφτα χαραλαμπε" ?

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολυ σκουρια βλεπω και σιγουρα εχει πεσει.

και μονο 3000 χιλ. ,τοτε τις βαλιτσες τι τις κουβαλαει ??

εκτος αν οπως γραφει ειναι γιατρος και ειναι απο αυτους για να πηγαινουν γρηγορα στους ασθενεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ σκουρια βλεπω και σιγουρα εχει πεσει.

και μονο 3000 χιλ. ,τοτε τις βαλιτσες τι τις κουβαλαει ??

εκτος αν οπως γραφει ειναι γιατρος και ειναι απο αυτους για να πηγαινουν γρηγορα στους ασθενεις.

δεν ξερω, αλλά σιγουρα δεν ειναι ωραια αγγελια οποτε δεν κολλαει στο θεμα τουτο εδω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κατι ακομα, γιατί το ενα τελικο απο αριστερα λαμποκοπάει και το δεξι ειναι "κλαφτα χαραλαμπε" ?

To αριστερό λαμποκοπάει γιατί είναι κούφιο, απλά για την εικόνα. Ενα τελικό έχουν τα 650GS, όχι οτι το σώζει το συγκεκριμένο κιόλας, έχει και ένα τόνο σκουριά :P

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το bmw ειναι σε χαλια κατασταση. λες και το ειχε μεσα σε λιμνη για 2 μηνες, το επληνε για να φυγουν οι λασπες και εβγαλε φωτογραφιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα το δισκοφρενο, τιμονι, δεξι καπακι μοτερ, δεξια εξατμιση... B) σε λιμνη μπορει να μην ηταν ναι, αλλα ειναι ταλαιπωριμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταλαιπωρημενο και μη επαρκως συντηρημενο το λες.

Χαλια μαλλον οχι, αν και δεν ξερουμε τι χμ εχει. Το κοβω για ανω των 70κ απο την εικονα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6351843_y_b.jpg

3000 δεν είναι τα χιλιόμετρα,είναι τα χρόνια της μηχανής.

Για να ρέψουν έτσι τα πλαστικά στο τιμόνι και στα φλασάκια (σε άλλη φωτό) πρέπει να χει φάει πολύ ήλιο και βροχή το μηχανάκι.

Η σκουριά είναι διάχυτη.2000 ευρώ αυτό το ρέμα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3000 δεν είναι τα χιλιόμετρα,είναι τα χρόνια της μηχανής.

Για να ρέψουν έτσι τα πλαστικά στο τιμόνι και στα φλασάκια (σε άλλη φωτό) πρέπει να χει φάει πολύ ήλιο και βροχή το μηχανάκι.

Η σκουριά είναι διάχυτη.2000 ευρώ αυτό το ρέμα??

Nlikolas.....στο συγκεκριμένο μοντέλο τα πλαστικά σε διακόπτες κλπ είναι όντως κακής ποιότητας,και γίνονται χάλια με την πάροδο του χρόνου.

Το έχω συναντήσει σε προσεγμένο μηχανάκι φίλου,φαντάσου σε ''παρατημένο'' με αδιάφορο ιδιοκτήτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την χτυπαγα ανετα

http://www.car.gr/cl...s/view/6325807/

Φαίνεται ευκαιρία για ένα τόσο καλό μηχανάκι. Εκείνο που με προβληματίζει είναι το FOUL INJECTION, τί 'ναι τούτο; Υπάρχει δηλαδή και μισό INJECTION; Πάω να δω το δικό μου μήπως με ξεγέλασαν........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαίνεται ευκαιρία για ένα τόσο καλό μηχανάκι. Εκείνο που με προβληματίζει είναι το FOUL INJECTION, τί 'ναι τούτο; Υπάρχει δηλαδή και μισό INJECTION; Πάω να δω το δικό μου μήπως με ξεγέλασαν........

Επισης, της αγγελιας λεει οτι δεν καιει λαδια. Τσεκαρε τα λαδια σου μετα τον ψεκασμο... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εννοεί φουλ δηλαδη ολόκληρο, στα αγγλικά full.

Είναι ειλικρινής και κυριολεκτεί λέγοντας FOUL.

Οπότε μπορείς να διαλέξεις μετάφραση:

WordReference English-Greek Dictionary © 2015: Κύριες μεταφράσεις foul adj (smell: nasty) (μυρωδιά) δυσάρεστος, βρομερός επίθ. (καθομιλουμένη) άσχημος, κακός επίθ. (επίσημο) δύσοσμος, δυσώδης επίθ. Where is that foul smell coming from? Από πού έρχεται αυτή η άσχημη μυρωδιά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εννοεί φουλ δηλαδη ολόκληρο, στα αγγλικά full.

Είναι ειλικρινής και κυριολεκτεί λέγοντας FOUL.

Οπότε μπορείς να διαλέξεις μετάφραση:

WordReference English-Greek Dictionary © 2015: Κύριες μεταφράσεις foul adj (smell: nasty) (μυρωδιά) δυσάρεστος, βρομερός επίθ. (καθομιλουμένη) άσχημος, κακός επίθ. (επίσημο) δύσοσμος, δυσώδης επίθ. Where is that foul smell coming from? Από πού έρχεται αυτή η άσχημη μυρωδιά;

Είδες ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος; Στην βεβαιότητά μου πως πρόκειται για greeklish, δεν πήγε κάν το μυαλό μου πως ο άνθρωπΑς ήξερε τί έγραφε......... :crazy:

Πάντως πέρα από την πλάκα, με λεφτά που δεν παίρνεις ούτε παπί, μπορείς να έχεις ένα καταπληκτικό all-round μηχανάκι να γυρνάς τους δρόμους για χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To είδα απο κοντά όταν έψαχνα μηχανάκι πρίν πάρω το fazer. Ητοι.... 10 μήνες πίσω. Η κατάσταση ήταν μέτρια. Δεν με έπεισε. Και... ξέρω να βλέπω μηχανάκια. Βρίσκεται σε χωριό έξω απο Θεσσαλονίκη και ο ιδιοκτήτης είναι μεγαλούτσικος σε ηλικία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μάτι σου το αλλήθωρο κατάσκοπε της γιαμάπα.

Το οφθαλμοφανές ακόμα και στους τυφλούς, μισό ντεπόζιτο δεν το βλέπεις ότι το έχει πάρει η εφορία;

Έχει και άλλα στραβά αλλά αυτό αρκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/6111562/

6111562_1_n.jpg

καλο φαινεται

το εχω πει και θα το λεω. αν και αντιχοντακιας αυτο για εμενα ειναι το μοντελο που αγαπαω απο χοντα και ειναι honda.

Το μάτι σου το αλλήθωρο κατάσκοπε της γιαμάπα.

Το οφθαλμοφανές ακόμα και στους τυφλούς, μισό ντεπόζιτο δεν το βλέπεις ότι το έχει πάρει η εφορία;

τι εχει το ντεποζιτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λογότυπο της honda από τα πλαστικά φέρινγκ/τεπόζιτο που πήγε οέο; Μάλλον κάπου την έχει φάει ο κύριος...

Με πρόλαβες. Αυτό πήγα να του γράψω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To είδα απο κοντά όταν έψαχνα μηχανάκι πρίν πάρω το fazer. Ητοι.... 10 μήνες πίσω. Η κατάσταση ήταν μέτρια. Δεν με έπεισε. Και... ξέρω να βλέπω μηχανάκια. Βρίσκεται σε χωριό έξω απο Θεσσαλονίκη και ο ιδιοκτήτης είναι μεγαλούτσικος σε ηλικία.

Τι σε απετρεψε απο την αγορα? Τι ειδες που δεν φαινεται στις φωτογραφιες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τί εχει το ντεποζιτο?

ποια ειναι τα υπολοιπα στραβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σε απετρεψε απο την αγορα? Τι ειδες που δεν φαινεται στις φωτογραφιες?

Να σου πώ την αλήθεια μου, δεν θυμάμαι γιατί πρώτον εχει που πέρασε τόσος καιρός, και δεύτερον εκείνη την εποχή είχα δεί... 8-10 μηχανάκια απο ΧΧ βαραντέρο, cbr 600f tdm vfr και άλλα που στάνταρ τα μπερδεύω. Ομως ήταν το συγκεκριμένο vfr που με έκανε και έβγαλα γενικώς το μοντέλο απο την λίστα επιλογών μου και δεν κοιτούσα καν για άλλα οχι γιατί ήταν τοοοοσο χάλια όμως! Να μην το αδικήσω και πώ κάτι συγκεκριμένο γιατί όπως είπα παίζει να το μπερδέψω με κανα άλλο. Οποιος θέλει, μπορεί να πάει και να το δεί και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Στα Λαγυνα Θεσ/νικης βρίσκεται :yinyang:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα