Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Αντιγραφή απο αλλη αγγελία ειναι.απο κάποιον Γιάννη απο θεσσαλονικη.του οποίου την αγγελία κοίταζα πριν λιγο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ειχα χρηματα,θα ειχα αγοράσει οτι εχω στο πάρκινγκ..δλδ 30 Μότο-αυτοκινητα κ αξεσουάρ..:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7095075_6_b.jpg

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7095075/

Ενας φιλος μου επιβεβαιωνει οτι τα χιλιομετρα ειναι οντως αληθινα. Προς θεου δεν γνωριζω καν τον ιδιοκτητη απλα εμπιστευομαι το παιδι που μου ειπε οτι γνωριζει το μηχανακι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με σωληνα εξατμιση?

Και αληθεια να ειναι δε το επαιρνα.

Εκτος και εαν του το κλεψανε.

χωρίς καν τελικό θες να πεις....

Hello βαλβίδες.

Δεν πιστεύω να το δούλευε έτσι. Θα χε μείνει κουφός σίγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μουφα πλαστικα χωρις σηματα (S, gsxr κτλ), βγαλμενο φτερο μπροστα, τετραγωνο λαστιχο πισω, φθαρμενοι δισκοι μπροστα, αρκετο νυχι στον πισω δισκο, τελικο σωληνας, συχναζει σε κοντροστεκια=εχει φαει πολυ κοφτη χωρις φορτιο... θες και αλλα??? 

καλο κ7-8 στη θεσσαλια? να το: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7073997/ αν το αφησει 5800-900 με το τελικο ειναι καλη περιπτωση. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7095075_6_b.jpg

Ενας φιλος μου επιβεβαιωνει οτι τα χιλιομετρα ειναι οντως αληθινα. Προς θεου δεν γνωριζω καν τον ιδιοκτητη απλα εμπιστευομαι το παιδι που μου ειπε οτι γνωριζει το μηχανακι. 

Συγνώμη ρε φίλε αλλά τα λάστιχα που φοράει είναι δυνατόν να έχουνε 3k χιλιόμετρα?

Κουτόχορτο τρώμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρες είναι τα λάστιχα.Δεν δείχνουν και πολύ πατημένα.Αν είναι κλειστό σσε μια αποθήκη λογικό να έχουν γίνει έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη ρε φίλε αλλά τα λάστιχα που φοράει είναι δυνατόν να έχουνε 3k χιλιόμετρα?

Κουτόχορτο τρώμε?

Εβαλε μεταχειρισμενα μαλλον... Χαχαχα... Εγω παντως που ειχα κανει 2κ στο χορνετ ηταν οπως ακριβως τα εβαλα την πρωτη μερα, δεν εκανα ομως καγκουριλικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρες είναι τα λάστιχα.Δεν δείχνουν και πολύ πατημένα.Αν είναι κλειστό σσε μια αποθήκη λογικό να έχουν γίνει έτσι.

Το αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7095075_6_b.jpg

Καλά ο τυπος με το που το πήρε ξήλωσε τα αυτοκόλλητα στην ουρά? και το χρώμα  του μου φαίνεται διαφορετικό από το πορτοκαλί της kawa εκτός και αν φταίει ο φωτισμός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ο τυπος με το που το πήρε ξήλωσε τα αυτοκόλλητα στην ουρά? και το χρώμα  του μου φαίνεται διαφορετικό από το πορτοκαλί της kawa εκτός και αν φταίει ο φωτισμός.

Τωρα οντως? το αυτοκολλητο μας πειραξε? Λοιπον εγω απο τη μερια μου απλα το ποσταρα γιατο το μηχανακι θεωρειται ευκαιρια. Στην αρχη ημουν δυσπιστος αλλα ενας πολυ καλος μου φιλος τον ξερει και μου ειπε οντως οτι το μηχανακι ειναι ετσι..Το θεωρησα ευκαιρια και το ποσταρα μηπως ψαχνει καποιος Ζ...αυτα απο μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει δεν σου θιξαμε το μηχανακι , κουβεντα κανουμε.

το χρωμα του ειναι οκ . τα ζ του 10 ειναι πιο εντονα μεταλλικα κ χρυσαφιζουν λιγο σε σχεση με το παλιο ανοιχτοχρωμο πορτοκαλι. 

τι εξατμισακι ειναι αυτο? μαρεσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα οντως? το αυτοκολλητο μας πειραξε? Λοιπον εγω απο τη μερια μου απλα το ποσταρα γιατο το μηχανακι θεωρειται ευκαιρια. Στην αρχη ημουν δυσπιστος αλλα ενας πολυ καλος μου φιλος τον ξερει και μου ειπε οντως οτι το μηχανακι ειναι ετσι..Το θεωρησα ευκαιρια και το ποσταρα μηπως ψαχνει καποιος Ζ...αυτα απο μενα

Το θέμα αυτοκόλλητο δεν είναι ότι μας πειράζει αλλα μην ξεχνάς ότι είναι βερνικωμένο και δεν βγαίνει ετσι απλά οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι. Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν σε κατηγόρησε κανένας αλλα και δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να σχολιασουμε τις αγγελίες που μπαίνουν εδώ.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως το καταλαβατε ρε τσακαλια αυτο απο τη φωτο; ευγε (Χωρις ειρωνια το σχολιο :) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα