Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Σωστός και πολυ ασχοληθήκαμε :crazy:

http://www.car.gr/cl...s/view/5959697/ η τούμπα θεωρειται δεδομένη.. Τώρα τι αλλο να πήρε στην τούμπα :crazy:

γιατι? τι δεν βλεπω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω γι αυτο ρωταω.. μου φαινεται αρκετα φθηνο για να μην εχει τίποτα.. Οπως και να έχει φαινεται καλη ευκαιρια!

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω γι αυτο ρωταω.. μου φαινεται αρκετα φθηνο για να μην εχει τίποτα.. Οπως και να έχει φαινεται καλη ευκαιρια!

παιζει να την εχει κανα 6μηνο (χωρις να ξερω) απλα μονο και μονο απ τα βιουζ....

οποτε βλεπει δε φευγει και κατεβαζει την τιμη.

υποθεση κανω, δεν ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/4481097/

Παρε κοσμε να εχεις να σχολιαζεις.

Το μόνο που με αρέσει... Αλλά σ εαυτά τα λεφτά φίλος, δεν το έπαιρνα για κανέναν λόγο... Έπαιρνα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τα μισά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω καλεσα 3 φορες.. δεν το σηκωσε ποτε

Και εγω... 2 χθες, 1 σημερα.

Ουτε βραδυ, ουτε πρωι το σηκωνει ο τυπος. Μάλλον μαπα το καρπουζι :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5986072/

έχω μείνει κάγκελο.

τα σημεία που φαίνονται ότι θα έπρεπε να έχουν φθορά αν είχε παραπάνω χλμ. δεν έχουν σημάδια. Οπότε τα χλμ. μάλλον για πραγματικά μου κάνουν αλλά 4000€ ; σε έμπορα ; αυτοί συνήθως στο ταβάνι τα κοστολογούν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5986072/

έχω μείνει κάγκελο.

τα σημεία που φαίνονται ότι θα έπρεπε να έχουν φθορά αν είχε παραπάνω χλμ. δεν έχουν σημάδια. Οπότε τα χλμ. μάλλον για πραγματικά μου κάνουν αλλά 4000€ ; σε έμπορα ; αυτοί συνήθως στο ταβάνι τα κοστολογούν...

ε προφανως κατι παιζει!! Βαζω στοιχημα οτι θα βγει μουφα, γιατι να μην το βαλει 4500 5000?? Και παλι θα ειχε ανταγωνιστικη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε προφανως κατι παιζει!! Βαζω στοιχημα οτι θα βγει μουφα, γιατι να μην το βαλει 4500 5000?? Και παλι θα ειχε ανταγωνιστικη τιμη

συμφωνώ ότι κάτι παίζει, μα να έχει φρέσκα 1000 χλμ μετά από 1 χρόνο εκτός και αν το είχε για track. Τα σημεία που θα φαινόντουσαν οι φθορές είναι σαν καινούργια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό φαίνεται, άν είναι και σε καλή κατάσταση τα ψιλοαξίζει τα λεφτα του http://www.car.gr/cl...s/view/5940970/

Αυτος εχει ζιγκλερωσει το injection ?!?! :online2long::shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ τι εκανα ο αρουγκαλος !!!

Μια που το ανοιξα, και μια που το περασα για το νιντζακι το δυομισαρι( το δικυλινδρο). Ουτε χρονολογιες ειδα ουτε αλλες φωτο...

Βιαστηκα να κρινω. Γραψε λαθος.

Τροποποιήθηκε από τον peterpan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

99% ειναι το cbr που έδινε ένας άλλος έμπορος..στα 3500 πριν δυο μηνες..κινέζικα πλαστικά σπασμένο και κολλημένο ram air ...Επίσης ο κύριος δεν δέχεται να ελέγξετε την μοτο σε συνεργείο που εμπορεύεται και μοτοσυκλέτες(δλδ οχι αντιπροσωπους honda κτλπ ) με την δικαιολογία οτι θα βγάλουν σπασμένο το μηχανάκι γ να δώσουν αυτοί ένα δικό τους :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

99% ειναι το cbr που έδινε ένας άλλος έμπορος..στα 3500 πριν δυο μηνες..κινέζικα πλαστικά σπασμένο και κολλημένο ram air ...Επίσης ο κύριος δεν δέχεται να ελέγξετε την μοτο σε συνεργείο που εμπορεύεται και μοτοσυκλέτες(δλδ οχι αντιπροσωπους honda κτλπ ) με την δικαιολογία οτι θα βγάλουν σπασμένο το μηχανάκι γ να δώσουν αυτοί ένα δικό τους :)

χαχαχα,κατάλαβα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν το είχα δει σε άλλο έμπορο, εκτός του κολλημένου ram air, τα πλαστικά δεν είναι τα oem γιατί έχουν αλλαχθεί μετά από πτώση με ιμιτασιον τα οποία δεν κουμπωνουν και πολύ καλα. Στο δεξί clip on έχει μέσα στο σωλήνα τη κομμάτι από την τσιμουχα και το παξιμάδι και δεν δουλευε το stop του τιμονιού με αποτέλεσμα να να γυρίζει τόσο που τα clip ons να κτυπάνε στο ντεπόζιτο. Επίσης φαινόταν να έχει σημάδια πτώσης και από τις δύο πλευρές.

Αν το δινει τέσσερα και έχει φτιάξει κάποια από τα προβλήματα, αξίζει να τα σκάσεις για ένα τίμιο track bike.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον αριθμο πλαισιου δε μπορεις μεσω ασφαλιστη να βρεις πινακιδα και να δεις τι τουμπαρα εχει φαει?Νομιζω πως ναι.

Μου αρεσει που το βαζει και φατσα φορα τοτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω πως αν έφαγε τούμπα, δεν θα φαίνεται πουθενά γιατί δεν εμπλέκεται η ασφαλιστική. Αν είχε τρακαρει και είχε γίνει δήλωση τότε θα ήταν δυνατό. Αν πχ την έφαγε σε πίστα, την πήρε και την έφτιαξε, τι να φανεί;

Ps μπορείς να δεις ότι έχει φάει τουλάχιστον μια ψιλή γιατί στην τρίτη φωτογραφία λείπει το δεξί αντίβαρο..

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφημένο στο έλεος του καιρού.

Σκουριά-μάκα-ψωρίαση-σαπίλα κυκλοφορούν επάνω του εις ποσότητας.Τα περισσότερα μαύρα πλαστικά άμα τα ξύσεις με το νύχι θα αφήσουν άσπρη γραμμή.Μόνο και μόνο το background σε προσγειώνει απότομα.

Πρώτη φορά βλέπω φωτογραφία από 'έμπόρΑ' τόσο αίσχος!

Άει δώσε 300-500 € παραπάνω και πάρε από κανένα ιδιώτη που να το έχει φροντισμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα