Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Οτι εχει FI και πληρει τις προηποθεσεις βαρους μπορει να οδηγηθει με Α2. Τα παλια LC4 με τα carb δεν μπορουν..

Τόσο ψαγμένος;;;;Φαντάζομαι να δω κανέναν με το δικο μου σε περιορισμό Α2 :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τόσο ψαγμένος;;;;Φαντάζομαι να δω κανέναν με το δικο μου σε περιορισμό Α2 :shock:

http://www.dft.gov.u...t-vehicle-list/

Λιστα εδω ^_^

Και βιντεακι απο Γαλλια που ισχυουν τα ιδια με εδω σε σχεση με τα διπλωματα οπως και σε ολη την ευρωπη.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι εχει FI και πληρει τις προηποθεσεις βαρους μπορει να οδηγηθει με Α2. Τα παλια LC4 με τα carb δεν μπορουν..

Με κοφτη στο γκαζι ολα μπορουν...

Αλλα ειναι ιστορια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα του περιορισμού ειναι λίγο θολο ,το έψαξα κ εγώ ο ίδιος για να έχω μια σαφή απαντηση.Η απαντησηση ειναι πως ,όχι,δεν γίνεται να περιορισθεί η δυναμη στα 35 kw και να γίνει νόμιμη η χρήση από κατόχους Α2. Συγκεκριμένα και η aprilia και η ktm στα μέιλ που τους έστειλα μου απάντησαν πως ειναι πολύ εύκολο και φθηνό να τοποθετηθεί η χαρτογράφηση και ότι μαζί θα δωθεί βεβαίωση για τη τοποθέτηση της.Παρ' ολ' αυτα παραμένει παράνομη η οδήγηση της μηχανής με δίπλωμα Α2 αφού ειναι πρακτικά αδύνατο να αλλάξει η ιπποδύναμη στην άδεια κυκλοφορίας που αποτελει το μόνο και επίσημο έγγραφο που επιβεβαιώνει την ισχύ της μηχανής.Αρα μόνο σε καινργια μηχανη που η άδεια κυκλοφορίας βγαίνει με ισχύ 35 kw ,και όχι από μετατροπή σε μεταχειρισμένη

Τροποποιήθηκε από τον moto_saligaros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το odo μετραει ακεραιους αριθμους..δφεν υπαρχει περιπτωση να δειξει 6,6..απο το 6 θα παει στο 7..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει καμια σχεση με WR 125..

Tι λες βρε φιλε? Δε βλεπεις ποιοτητα κατασκευης?

Εργαλειο απ τα λιγα... μονο που θελει λιγο προσοχη γιατι πανω απ τα 40 km/h σκορπιζει.....αχαχαχχα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα του περιορισμού ειναι λίγο θολο ,το έψαξα κ εγώ ο ίδιος για να έχω μια σαφή απαντηση.Η απαντησηση ειναι πως ,όχι,δεν γίνεται να περιορισθεί η δυναμη στα 35 kw και να γίνει νόμιμη η χρήση από κατόχους Α2. Συγκεκριμένα και η aprilia και η ktm στα μέιλ που τους έστειλα μου απάντησαν πως ειναι πολύ εύκολο και φθηνό να τοποθετηθεί η χαρτογράφηση και ότι μαζί θα δωθεί βεβαίωση για τη τοποθέτηση της.Παρ' ολ' αυτα παραμένει παράνομη η οδήγηση της μηχανής με δίπλωμα Α2 αφού ειναι πρακτικά αδύνατο να αλλάξει η ιπποδύναμη στην άδεια κυκλοφορίας που αποτελει το μόνο και επίσημο έγγραφο που επιβεβαιώνει την ισχύ της μηχανής.Αρα μόνο σε καινργια μηχανη που η άδεια κυκλοφορίας βγαίνει με ισχύ 35 kw ,και όχι από μετατροπή σε μεταχειρισμένη

o αντιπροσωπος στην πατρα θα εχει καμια ιδεα πανω σε αυτο ή τσαμπα θα παω να ρωτησω αυριο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o αντιπροσωπος στην πατρα θα εχει καμια ιδεα πανω σε αυτο ή τσαμπα θα παω να ρωτησω αυριο?

Πηγαινε αγορι μου να ρωτησεις και αν δεν ξερει χαζεψε τα μηχανακια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κποια μερα θα μπουμε μαζι στα μεγαρα... :shoot: :shoot: :shoot:

4466719_5_b.jpg

:wub: :wub: :wub:

660 smx?

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος το εφτιαξε αυτο πραγμα!!! Εκτρωμα!

Ξαναζηστε τα 90's με ενα ......απαγορευμενο!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4575536/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε τι μου@αρος ειναι αυτος?Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω,1500 ευρω δινει το παλικαρι σε οποιον το αγορασει και με δωρο τη μηχανη..... Τροποποιήθηκε από τον Πανος VFR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

γιατί γελάω;

Αντί για www.car.gr κάντε λάθος και βαρέστε www.ψαρ.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι δεν θα έδινα για αυτό εδώ... Έρωτας μεγάλος... Και φαίνεται τουλάχιστον χαρτί... Αχχ και ξανά αχχχ...θέλει κανείς το χορνετ μ??? :P

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4251895/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

γιατί γελάω;

Αντί για www.car.gr κάντε λάθος και βαρέστε www.ψαρ.gr

χαχααα, ωραιο! και ποσες φορες κοντεψα να το πατησω και παντα το εβλεπα και το διορθωνα χεχεε, ωραιος ο ψαρ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ειχε 4κ και το κατεβασε κι αλλο

Το γνωρίζω παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό τα τουόνια... Δύσκολες εποχές για 1000άρι στην συντήρηση και στη απόκτηση... Από ότι φαίνεται θέλει αρκετά να το δώσει γιαυτό το κατεβάζει κιάλλο... Ας μπορούσα να το πάρω και ας το έκανα βόλτα μια φορά την εβδομάδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα