ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του ονόματος του μαγαζιού είναι το σημείο που θα το ανοίξεις (περιοχή και πόσο κεντρικό δρόμο ή όχι), το αν θα είναι ορθάδικο ξενυχτάδικο βρωμικάδικο ή θα είναι πιο mild κατάσταση. επίσης και το τί κόσμο θες να τραβήξεις. Αν θες π.χ. να τραβήξεις μηχανόβιους και λοιπούς αλήτες μαλλιάδες μπορείς να παίξεις με πιο ''άγρια'' ονόματα αλλιώς το απλούστερο θα είναι και πιο πιασάρικο. Αν είσαι σε γωνία, το κλασσικό ''Η γωνιά του τάδε'' είναι πετυχημένη συνταγή που τη θυμάσαι και εύκολα. Αφού θα είσαι πάνω σε στάση ΜΜΜ, εκμεταλλεύσου το και πες το ΣΤΑΣΗ ΚΡΕΠΑ... Άλλο ένα πιασάρικο θα ήταν το Γλυκό Με Αλάτι, ή Γλυκό κι Αλάτι, ή Γλυκό Μ' Αλάτι... Χιουμοριστικό... ΚρεΠάρε Κόσμε... Πάμε τώρα σε λογοπαίγνια αγγλικής γλώσσας... Α la Crepe... Crepe... not Crap... Holy Crepe... (κατά το holy crap) Piece of Crepe... ( κατά το piece of crap) Creme de la Crepe... (κατά το Creme de la Creme) Kαι για τους μαλήτες αλλιάδες μοτοσακόβιους... Crepe Σουζέτ... (η Crepe Suzette είναι από τις πιο διάσημες κρέπες στο εξωτερικό, με βάση πορτοκάλι, ή χυμό πορτοκαλιού και συνήθως λικέρ Grand Marnier) όπου η κρέπα, μπορεί κάλλιστα να κάνει Σούζα στο λογότυπο ή κάτι που να σουζάρει, τέλοσπάντωνΕ...!!! 'Εχω βαφτίσει πάρα πολλά μαγαζιά ως τώρα... Μακάρι να είσαι ο επόμενος... Αν σκεφτώ κι άλλα, θα σου πω... Υ.Γ. Αν σου αρέσει τόσο το ΚΡΕΠΑΛΗ, αλλά κολλάς στο ότι υπάρχει ήδη, τότε Η ΚΡΕΠΑΛΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ... (κατά το η πάλη των τάξεων) Παρε κι εσυ ενα LIKE να ουμε για ολα ειναι στο χαλανδρι στην ανδρεα παπανδρεου κεντρικοτατος δρομος εχω μια σταση λεωφορειου-τρολευ απο εξω Αφεντικο στην περιοχη μενει η κοπελια.Για πες ειναι στο ρευμα προς Χαλανδρι η προς το σταθμο του προαστιακου?Για ελα μπας και π[ερασω απο κει και μου ρθει καμια εμπνευση. Αλλα του Κυριακου τα ονοματα θεωρω οτι δεν ειναι καθολου ασχημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Ελα, στο βρηκα: "Ο Παπακρεπας" Δεν ξερω αν πρεπει να τονιζεις την κρεπα παντως μιας και θα εχεις τοσα διαφορετικα προϊοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Να βαλεις το ονομα σου! Απλο και ευκολο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 .....Καταρχήν καλές δουλειές ... Σου παραθέτω κάποιους από τους συλλογισμούς μου ..... Έχε στο νου σου ότι αν έχεις γραφεία κοντά και θέλεις να δουλέψεις Delivery,μια καλή ιδέα για να κερδίσεις τον ανταγωνισμό είναι οι περιποιημένες ,ευφάνταστες και φθηνές ατομικές σαλάτες ....Απο προσωπική εμπειρία τα φαγάδικα είναι πλέον πολλά και το μόνο παράπονο είναι οτι το φαγητό στη δουλειά είναι συνήθως "ανθυγιεινό " .... Το 2ο πρόβλημα με την κρέπα απ'έξω είναι η μυρωδιά αυγού που προκαλεί μια σχετική ανασφάλεια καθώς δεν ξέρει ο αγοραστής την ποιότητα των υλικών σου .... (Για πολλά χρόνια δούλευα σε πολλά μαγαζιά ....με βεβαιότητα σου λέω οτι το καλύτερο "κόλπο" στη ζύμη της κρέπας είναι να βάλεις μέσα στο 1 λίτρο γάλα ..1 βανίλια ...ακόμη και στην αλμυρή θα σε ενθουσιάσει....δοκίμασέ το ). ....ονόματα που σκέφτηκα αγγλόφωνα : Fresh Stop (συνηθισμένο) / bEATs & Bites(δεν ξέρω αν υπάρχει) /create(σοφιστικέ)/She cooks( η γυναίκα σου)/Stop and Seat (λογοπαίγνιο) / Quickie (πονηρό) ελληνόφωνα : Εν τάχει (σοφιστικέ) / Στα γρήγορα (πονηρούλι) /Της μαμάς(συνηθισμένο)/Κρεπάρω(προφανές) / Σπιτικό(κοινότυπο) / Η γιάφκα της κρέπας (επίκαιρο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Καληκρέπα..... Πως λέμε καλημέρα .....???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όπως είπε παραπάνω και ο Anotherface το όνομα σου είναι ότι πρέπει για να τους μένεις στο μυαλό. Εκτός αν σε λένε Παπαβασιλοδημητρόγλου. Επίσης αυτό που γράφεις παρακάτω για τα λουκάνικα γαλοπούλας δεν ισχύει, αγοράζω τέτοια από τα S/M στην Πάτρα πάνω από 10 χρόνια. Τα Wudy συγκεκριμένα : http://www.finefoods...id=37&Itemid=37 λουκανικο γαλοπουλας με γεμιστο τυρι (εδω θα δωσω βαση καθοτι δεν υπαρχει πουθενα αυτο,ειναι περιεργο με περιεργη γευση) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) CrepBook (η κάτι παρόμοιο) με γραμματοσειρά και χρώματα του Facebook αν μιλήσουμε για να σε θυμούνται να κάνει εντύπωση και να μην βγει απο το μυαλό Μαρκετεριστικα αυτο είναι το καλύτερο οσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε η να λέμε ουυυυυ 666 αυτο ειναι που θα πιάσει πελατεία ειδηκά στο Χαλανδρι που ειναι μοστρα-γιαλατζι περιοχή αλλα στην ταμπέλα βάλε αυτα τα χρώμματα και στυλ θα με θυμηθείς και αν δεν σε ενδιαφέρει το όνομα με τα προιοντα ονόμασετο ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον A.K.A. SonIC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 και συνεχίζω όποιος το δεί έστω και απο μακρύα θα πλησιάσει να δει τι στο καλό ειναι η θα του μείνει στο μυαλό κάποια στιγμή να το τσεκάρει όταν έρθει η πλισιάσει να το δει και δει ειναι cafe-fast food δεν θα πάρει κάτι αν εκεινη την στιγμη δεν θέλει αλλα Σιγουρα τιν επόμενη φορα που θα σκεφτεί για καφε η κρεπα η η η και ειναι εκει κοντά Θα έρθει σίγουρα να το δοκιμάσει απο εκει και πέρα ο κράχτης έκανε την δουλειά του στο χέρι σου ειναι να ξαναέρθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Φίλε μου πέρσι πήγα στο Ντουμπάι και στο Emirates mall είχε ένα κρεπερί-καφέ (δεν έχουν μπουγάτσες εκεί) που το όνομά ττου μου έκανε τρελή εντύπωση και είπα ότι αν ανοίξω εγώ κάτι παρόμοιο θα έχει αυτό το όνομα. creparis εκ του κρέπα και Παρίσι Αν αλλάξεις λίγο το σήμα, για να μην τυχόν έχεις μπλεξίματα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Και κυριλέ, και πιασάρικο και λογοπαίγνιο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Crepe 'n Coffee Crepe Station Καλορίζικο και από εμένα και καλές δουλειές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 ΣΛΟΥΡΠ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ Καλές δουλειές καλέ μου φίλε ! Καλορίζικο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω επηρεαστεί απο το Mybike myPlace mySpot mySTOP / myStop (με σήμα το στοπ που εχουμε στους δρόμους) Stop24 (μια απο τα ίδια με σήμα το στοπ που εχουμε στους δρόμους) Τωρα που ειναι της μοδας τα τουρκικα δεν το ονομάζεις POĞAÇA Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Εχω επηρεαστεί απο το Mybike myPlace mySpot mySTOP / myStop (με σήμα το στοπ που εχουμε στους δρόμους) Stop24 (μια απο τα ίδια με σήμα το στοπ που εχουμε στους δρόμους) Τωρα που ειναι της μοδας τα τουρκικα δεν το ονομάζεις POĞAÇA MyCrepe 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχω μια σταση λεωφορειου-τρολευ απο εξω Η ΣΤΑΣΗ Έτσι απλά. Συνδέει το περιβάλλον με το μαγαζί, είναι απλό, εύηχο, εύκολο στην μνήμη και ανοιχτό σε ερμηνεία. Για τον καθένα θα είναι μία διαφορετική στάση. Για μερικούς θα είναι για καφέ, για μερικούς για μάσα, για άλλους για ένα γρήγορο πρωϊνό πριν από το λεωφορείο. Η θέση του και μόνο μπορεί να το εντάξει στην καθημερινότητα και τις ιεροτελεστίες του κόσμου. - Ρε φίλε κάνα καλό καφεδοταχυφαγείο εδωπέρα έχει; - Ναι αμέ, πήγαινε στην ΣΤΑΣΗ! - Που είναι; - Εδώ λίγο πιο κάτω, δίπλα στην στάση των λεωφορείων/τρόλεϋ. ΥΓ. Καλές δουλειές και συγχαρητήρια που δεν μασάς κι επενδύεις σε κάτι στο οποίο πιστεύεις! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον tzoutz 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Καλές δουλειές φίλε. Αν η έμφαση είναι στην κρέπα, ΚΡΕΠΑΛΗ είναι το όνομα που ψάχνεις......... Και θα σου βγεί και οικονομικά μιας και άντε να κεράσεις το πολύ έναν καφέ αν/όταν κατεβώ Αθήνα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 χαλανδρονοστιμιες η διτροχονοστιμιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Κρεπάλη Κρεπαλέων Κρεπίδιο Φάτα κερατά! (καλά ίσως όχι) Τα μαμ (για να προσελκύσεις αραβόφωνους :P) Ρόδα τσάντα και σφολιάτα Μεράκι Αλλά σοβαρά τώρα, μάλλον θες κάτι που θα είναι εύηχο και θα "κολλάει" εύκολα στον λόγο για να "κυκλοφορήσει". Μάλλον ο tzoutz έχει την σωστή ιδέα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Κρεπάλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Αυτο με την κρεπάλη άμα υπάρχει ήδη μπορείς να το κανεις κρεπάλλη τονίζοντας οτι δεν είναι ίδια με τις υπόλοιπες αλλά ... Αλλη.. Διαφορετικά όσον αφορά την στάση θα μπορούσες να το παρουσιάσεις κ ως ένστασις επειδή είσαι εκει κοντά.. Αυτο που μου κόλλησε κ που ίσως έβαζα εγω ως φαν της Ιταλίας θα ήταν κάτι σε piaza di crepa ή κάπως ετσι( δεν ξέρω κ ακριβώς πως γράφεται).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Κρεπαλι Αλλά νομίζω όλα τα λογοπαίγνια έχουν φορεθεί καιρό τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδιά ΟΧΙ κρεπάλη έλεος ...είναι πολύ ωραία το caramello όπως και η πρόταση του Φράνκη αν και ξένα -είναι καιρός να μην ντρεπόμαστε για τη γλώσσα μας- είναι εύηχα εύκολα και οικονομικά (στη περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνεις επιγραφή με μεμονομένα γράμματα άχνη κανέλα κ γλυκό μ αλάτι είναι υπέροχα υπάρχουν όμως εδώ (σαλόνικα) κάτι με μερέντα θα ήταν μια εναλλακτική λύση (αρέσει σε όλους !!! εκτός απο μένα !!!) καλές δουλείες σου εύχομαι τώρα μου 'ρθε ...το «κρεπάλη» αν σου αρέσει τελικά και θες να το υιοθετήσεις γράψτο έτσι "crepαλλη" Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 η "ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ" ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Το όνομα της στάσης του Λεωφορείου? Τον αριθμό της διεύθυνσης του δρόμου του μαγαζιού? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 αφου θα εχεις και χειροποιητα πιατα κι οχι μονο ετοιματζιδικα, νομιζω αυτο πρεπει να τονισεις και θα κανει τη διαφορα. αλλη σκεψη ειναι το ονομα να προκαλει ευχαριστα συναισθηματα, κι οχι απλα ενα νουμερο δρομου π.χ. απο ονοματα μου ρθε το νοστιμιες, θα σκεφτω κι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Φάτα κερατά! (καλά ίσως όχι) Ρόδα τσάντα και σφολιάτα ....όσο πάει και τον συμπαθάω πιότερο τον Λεφλωρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες