Jump to content
karellen

16o 36ωρο!

Recommended Posts

Ναι, εσύ για τέτοιες ταρζανιές θα είσαι μόλις πας να συνέλθεις. :mB_faskelo: :P

Δώσε μου εσύ τις πιστώσεις, και μετα θα δεις αν έχω συνέλθει η όχι.

Τέλει Μαρτίου θα αρχίσω σιγουλια σιγουλια να αποκαθιστώ τις σχέσεις μου με τον πήγασο και για τις αρχές Απριλίου, έχω είδη εκπονήσει το σχέδιο της πρώτης μου μονοήμερης χαλαρής σπαρτιάτικης (μόνο νεράκι και σάντουιτς από το σπιτι) καταδρομικής 730 χιλιόμετρων, για να ανακάμψω από την στέρηση των προηγούμενων μηνών.

Τιποτα δεν με σταματά (έχω εξοικονομήσει είδη τα 70 εύρο που θα χρειαστεί ο πήγασος για να ολοκληρώσει αυτή τη βόλτα ).

Από το Μάιο θα ανεβαίνω και στο capo χαλαρά γατάκι, απλά λεφτά δεν θα έχω για να τσακίσω το 36αωρο (το οποίο ως γνωστό είναι και λίγο κοστοβορο)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εφέτος το σκεφτομαι και γω,ανάλογα και το που θα ναι βέβαια.από χρήματα πόσο βγαίνει συνήθως η όλη υπόθεση πάνω κάτω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω και εγω ο ασχετος, τι ειναι το 36ωρο?

απ τον τιτλο και μονο κατι βγαινει αλλα λιγες λεπτομεριες δε βλαπτουν :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα θα στα πουν οι εμπνευστές του...

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/board,10.0.html

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 2-3 λογια, βολτα αντοχης με εναρξη απο το σημειο Α και τερματισμο στο σημειο Β :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα θα στα πουν οι εμπνευστές του...

http://forum.motoguz...board,10.0.html

τελεια!

ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνα thread του φιλου Γιαννη που αξιζει να διαβασει καθε ενας που "ψαχνει" για το 36ωρο.... http://www.mybike.gr...b9%ce%bf%cf%85/

virussss που εχεις χαθει εσυ ρεεεεε???

Συν μια γρηγορη αναζητηση Alx ---> 36ωρο (εννοιες αλληλενδετες) θα σου δωσουν μια μικρη γευση :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον patapios
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συν μια γρηγορη αναζητηση Alx ---> 36ωρο (εννοιες αλληλενδετες) θα σου δωσουν μια μικρη γευση :_rock-on:

Κανει πως δεν βλεπει ο κυριος :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανε 2 χρονιες που το ονειρευομαι.. φετος εχουμε κ το μηχανακι για να βγει..

η τελευταια εκδρομη μου παιζει να ηταν.. καθισα και το εψαξα λοιπον, 08 Ιούλιος 2012 λεει.

τωρα που το ειδα αυτο, αι μαμησου φετος θα παω και ας κατουραω στο ντεποζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή πόσο πάει το μαλλί έτσι να ξέρουμε? :pimp:

Βαγγέληηηηηηη τιιιιι παίζει εδώ? :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

! Αν ήμουν λεύτερος θα μπορούσα ν' ανταπεξέλθω, τώρα δεν.

θα σε εκπροσωπησω εγω βρε.Τι σε νοιαζει εσενα; :mB_kalo_e:

Παντως για να δουμε την διαδρομη και αναλογως θα πραξουμε :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, λες να κάνουμε κατηγορία σκουτέρια;

Εμένα τουλάχιστον με 10 ευρώ τα 210χλμ, νομίζω θα μου βγει καλά από χρήμα σε μπιζίνες!

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή πόσο πάει το μαλλί έτσι να ξέρουμε? :pimp:

Βαγγέληηηηηηη τιιιιι παίζει εδώ? :dribble:

Νομίζω πως κάτι σου ανέφερα ρε συ το σάββατο στη βόλτα!Σου δειξα και την πατέντα για το extra λίτρο βενζίνης που έχω κάνει.. :online2long:

Εκεί να σε έχω Σάββα να χορτάσεις χιλιόμετρο, να παρακαλάς για έλεος.. :tooth:

Στο 36ωρο που συμμετείχα το 2011 γράψαμε 2000km+ σε 2 μέρες..! Το σάββατο εκείνου του 36ωρου είχα κλείσει προσωπικά (και οι περισσότεροι) 15 ώρες πάνω στην σέλα! Σκέψου το κομμάτι που κάναμε το σάββατο απο Νεμέα-Λεβίδι και σε τέτοιο ρυθμό χ 15 ώρες και τέτοια κομμάτια ήταν τα ΄΄ανοιχτά΄΄. Τα περισσότερα ήταν πολύ πιο σφιχτά!!

Θέλει να σαι πολύ καψωμένος για χιλιόμετρα, πολύ αφοσιωμένος στην οδήγηση (αν θες να το ολοκληρώσεις) και με ΄΄στρατιωτική΄΄ πειθαρχία πάνω στο τιμόνι.. :whistling:

Υπολόγιζε με τις δικές μας καταναλώσεις 100-120€ σε βενζίνες, συνήθως κοντά στα 160€ η συμμετοχή (με δωμάτια-διατροφές-πρωινά-διοργάνωση κλπ) και κάτι ψιλάκια στα γύρω γύρω. 300€ για να σαι μέσα...

Άμα ψήνεσαι να φτιάξουμε την ομάδα 300κυβικά-κλειδωμένο γκάζι-όχι έλεος (σου βρήκα και τίτλο.. :tooth:)

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέω να πάρω μέρος κι ας μην το τερματίσω (το πιο πιθανό άλλωστε).

Ας δούμε βέβαια αν μας παίρνει οικονομικά. Περιμένω φυσικά ροδοπέταλα κλπ ε; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέω να πάρω μέρος κι ας μην το τερματίσω (το πιο πιθανό άλλωστε).

Ας δούμε βέβαια αν μας παίρνει οικονομικά. Περιμένω φυσικά ροδοπέταλα κλπ ε; :tooth:

Για σενα και κοκκινο χαλι.... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, λες να κάνουμε κατηγορία σκουτέρια;

Εμένα τουλάχιστον με 10 ευρώ τα 210χλμ, νομίζω θα μου βγει καλά από χρήμα σε μπιζίνες!

:mB_kalo_e:

Νομίζω πως κάτι σου ανέφερα ρε συ την κυριακή στη βόλτα!Σου δειξα και την πατέντα για το extra λίτρο βενζίνης που έχω κάνει.. :online2long:

Εκεί να σε έχω Σάββα να χορτάσεις χιλιόμετρο, να παρακαλάς για έλεος.. :tooth:

Στο 36ωρο που συμμετείχα το 2011 γράψαμε 2000km+ σε 2 μέρες..! Το σάββατο εκείνου του 36ωρου είχα κλείσει προσωπικά (και οι περισσότεροι) 15 ώρες πάνω στην σέλα! Σκέψου το κομμάτι που κάναμε απο Νεμέα-Λεβίδι και σε τέτοιο ρυθμό χ 15 ώρες και τέτοια κομμάτια ήταν τα ΄΄ανοιχτά΄΄. Τα περισσότερα ήταν πολύ πιο σφιχτά!!

Θέλει να σαι πολύ καψωμένος για χιλιόμετρα, πολύ αφοσιωμένος στην οδήγηση (αν θες να το ολοκληρώσεις) και με ΄΄στρατιωτική΄΄ πειθαρχία πάνω στο τιμόνι και αυτοσυγκέντρωση.. :whistling:

Υπολόγιζε με τις δικές μας καταναλώσεις 100-120€ σε βενζίνες, συνήθως κοντά στα 160€ η συμμετοχή (με δωμάτια-διατροφές-πρωινά-διοργάνωση κλπ) και κάτι ψιλάκια στα γύρω γύρω. 300€ για να σαι μέσα...

Άμα ψήνεσαι να φτιάξουμε την ομάδα 300κυβικά-κλειδωμένο γκάζι-όχι έλεος (σου βρήκα και τίτλο.. :tooth:)

Εγώ είμαι μέσα όχι με χίλια, με άπειρα αλλά .................300 ευρώ ................ :waycon1:

Δεν βρίσκονται εύκολα φίλε μου δυστυχώς θάτανε και γαμώ, το θέλω όσο δεν παίρνει αλλά το 300άρι αυτές τις εποχές σημαίνει να μην πάμε για 6 μήνες άλλη βόλτα........εγώ δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.........άμα κάθε μήνα δεν γράψω κανά χιλιόμετρο παθαίνω πάρκινσον, ταράκουλο, περίεργους πονοκεφάλους κ.λ.π. συμπτώματα στερητικού.........

Το αφήνω όμως ανοικτό το θέμα και το παρακολουθώ, μην αρχίσω να παίζω και κανά λότο, κίνο πώς τα λένε ρε γαμότω, ούτε πως παίζονται δεν ξέρω.

Θα το παλέψω όμως σκληρά πριν με βάλει κάτω το γαμοθηρίο των κωλοχρημάτων και μην τυχόν και έρθω.... μόνο αυτό λέω και τίποτα άλλο..............έχει να πέσει πολύυυυυυ γέλιο (έχω και 10λιτρο μπιτονάκι που χωράει μπαγκαζιέρα, εγώ δεν βγάζω τίποτα από ότι είδες)! :shades:

Όποιος το βγάλει μετά παίρνει όποιο μηχανάκι θέλει? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω φέτος να βολέψει και εμάς τους βόρειους για όσους το σκέφτονται. Πάλι για έναν ακόμα χρόνο το σκέφτομαι :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι μέσα όχι με χίλια, με άπειρα αλλά .................300 ευρώ ................ :waycon1:

Δεν βρίσκονται εύκολα φίλε μου δυστυχώς θάτανε και γαμώ, το θέλω όσο δεν παίρνει αλλά το 300άρι αυτές τις εποχές σημαίνει να μην πάμε για 6 μήνες άλλη βόλτα........εγώ δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.........άμα κάθε μήνα δεν γράψω κανά χιλιόμετρο παθαίνω πάρκινσον, ταράκουλο, περίεργους πονοκεφάλους κ.λ.π. συμπτώματα στερητικού.........

Το αφήνω όμως ανοικτό το θέμα και το παρακολουθώ, μην αρχίσω να παίζω και κανά λότο, κίνο πώς τα λένε ρε γαμότω, ούτε πως παίζονται δεν ξέρω.

Θα το παλέψω όμως σκληρά πριν με βάλει κάτω το γαμοθηρίο των κωλοχρημάτων και μην τυχόν και έρθω.... μόνο αυτό λέω και τίποτα άλλο..............έχει να πέσει πολύυυυυυ γέλιο (έχω και 10λιτρο μπιτονάκι που χωράει μπαγκαζιέρα, εγώ δεν βγάζω τίποτα από ότι είδες)!

Όποιος το βγάλει μετά παίρνει όποιο μηχανάκι θέλει?

15 ώρες οδήγηση και 1000 χιλιόμετρα επαρχιακού, μου φαίνονται υπερβολικά παίδες. Για τους νέους, που θέλουν να δοκιμαστούν ή και να αποδείξουν κάτι το καταλαβαίνω. Προσωπικά από τα μισά και πέρα, ξέρω ότι θα είναι ταλαιπωρία, θα υποφέρω και θα αρχίσω να μετράω χιλιόμετρα. Οπότε ούτε βόλτα, ούτε οδήγηση θα ευχαριστιόμουνα. Θα το έκανα ευχαρίστως....αλλά σε τέσσερις μέρες :peep: .

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει η περιπτωση να ΜΗΝ ΘΕΣ να ξαναοδηγησεις για κανα 6αρι μηνες αμα κανεις 36ωρο.

Θαχεις τσουβαλιασει τοσο χιλιομετρο τοση στροφη τοσο φρενο τοσο γκαζι ...που θα βλεπεις την μηχανη και θα σιχαινεσαι να καβaλησεις. Believe me

Για τους νέους, που θέλουν να δοκιμαστούν ή και να αποδείξουν κάτι το καταλαβαίνω.

Makis δεν εχεις κανει 36ωρο αν και κατοχος γκουτσι ?

Ρε συ ο μεσος ορος ηλικιας 36ωριτων ειναι πανω απο 35 37 χρονων. Δεν παιζει αυτο που λες απο πανω.

Τροποποιήθηκε από τον patapios
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω φέτος να βολέψει και εμάς τους βόρειους για όσους το σκέφτονται. Πάλι για έναν ακόμα χρόνο το σκέφτομαι :think: :think: :think:

Αν και το περσινό έγινε Πελοπόννησο & Στερεά (λίγο) οι προβλέψεις λέγανε ότι θα γινότανε προς Κεντρική Μακεδονία & Θράκη (κυρίως)... Μακάρι φέτος να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο μήπως μπορέσουμε και εμείς να πάμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15 ώρες οδήγηση και 1000 χιλιόμετρα επαρχιακού, μου φαίνονται υπερβολικά παίδες. Για τους νέους, που θέλουν να δοκιμαστούν ή και να αποδείξουν κάτι το καταλαβαίνω. Προσωπικά από τα μισά και πέρα, ξέρω ότι θα είναι ταλαιπωρία, θα υποφέρω και θα αρχίσω να μετράω χιλιόμετρα. Οπότε ούτε βόλτα, ούτε οδήγηση θα ευχαριστιόμουνα. Θα το έκανα ευχαρίστως....αλλά σε τέσσερις μέρες :peep: .

Υπαρχει η περιπτωση να ΜΗΝ ΘΕΣ να ξαναοδηγησεις για κανα 6αρι μηνες αμα κανεις 36ωρο.

Θαχεις τσουβαλιασει τοσο χιλιομετρο τοση στροφη τοσο φρενο τοσο γκαζι ...που θα βλεπεις την μηχανη και θα σιχαινεσαι να καβaλησεις. Believe me

Makis δεν εχεις κανει 36ωρο αν και κατοχος γκουτσι ?

Ρε συ ο μεσος ορος ηλικιας 36ωριτων ειναι πανω απο 35 37 χρονων. Δεν παιζει αυτο που λες απο πανω.

Μόνο οι 300+ εβραίοι με κόβουν τίποτα άλλο.

Άμα δε έχω μαζί και άλλον με τα ίδια κυβικά και το ίδιο οδηγικό στύλ?

Και στην άκρη του κόσμου πάω και την άλλη μέρα κανονικά τα πάντα όλα.

Τη νύχτα βέβαια χαβαλέ δε θάχει μιας και τα 50, οσονούπω 51 που κουβαλάω στην πλάτη όσο νάναι επιδρούν και λίγο αρνητικά οπότε φέτα και τέζα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και το περσινό έγινε Πελοπόννησο & Στερεά (λίγο) οι προβλέψεις λέγανε ότι θα γινότανε προς Κεντρική Μακεδονία & Θράκη (κυρίως)... Μακάρι φέτος να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο μήπως μπορέσουμε και εμείς να πάμε.

Ελπίζω όντως να γίνει προς τα μέρη μας, απλά σκέφτομαι αυτό και το αν οι διαδρομές είναι πάνω από 800 χλμ την ημέρα που προσωπικά σε στενό στροφιλίκι πάνω από τόσα χλμ σε μια μέρα το θεωρώ επίκινδυνο να τα βγάλεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο οι 300+ εβραίοι με κόβουν τίποτα άλλο.

Άμα δε έχω μαζί και άλλον με τα ίδια κυβικά και το ίδιο οδηγικό στύλ?

Και στην άκρη του κόσμου πάω και την άλλη μέρα κανονικά τα πάντα όλα

Δεν ειναι ετσι Σαββα μου τα πραγματα. Καποια μερα σε κανα καφε θα σου πω τι εννοω.

θεωρώ επίκινδυνο να τα βγάλεις

Δεν σε αναγκαζει κανεις να τα βγαλεις. Αμα δεις τα 'σκουρα' την κανεις για την ξενοδοχειαρα και τελειωνει η υποθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε αναγκαζει κανεις να τα βγαλεις. Αμα δεις τα 'σκουρα' την κανεις για την ξενοδοχειαρα και τελειωνει η υποθεση.

Σίγουρα ναι απλά είναι ότι το σκέφτομαι έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

36 ΩΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΝΤΟΧΗΣ

Οι «36 Ωρες μοτοσυκλέτας-Οδοιπορικό Αντοχής» είναι μια ιδέα της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

που ξεκίνησε το 1998 και διοργανώνεται απο αυτήν κάθε χρόνο. Εχει χαρακτηριστεί απο τον ειδικό τύπο σαν

το πιο πετυχημένο μοτοσυκλετιστικό δρώμενο εκτός αγώνων.

Σκοπός της εκδήλωσης ειναι η κάλυψη μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων (1600-2200 χλμ) σε περιορισμένο χρονο (2-3 μερες) οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον ΚΟΚ.

Η εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο πάνω απο 200 μοτοσυκλετιστές, αν και το 1998 μόλις 29 άτομα το είχαν τολμήσει. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος οδηγός, ανεξαρτήτως μάρκας μοτο, τύπου και κυβισμού.

Η γκάμα περιλαμβάνει απο τους πιο έμπειρους συνειδητοποιημένους ταξιδιάρηδες, εως αρχάριους που θέλουν να

εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες ή της πιθανόν καινούργιας μοτο τους.

Κάποιοι παίρνουν συνεπιβάτη φίλο η σύντροφο, απόφαση γενναία με πρόσθετη

δυσκολία και κούραση. Επίσης συμμετέχουν και λίγες γυναίκες οδηγοί, που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους κάθε χρόνο καλύπτοντας χωρίς πρόβλημα τη μεγάλη διαδρομή.

Κατά την διάρκεια του οδοιπορικού, αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στους συμμετέχοντες, ενω στο τέλος οι περισσότεροι νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, μικροβλάβες, αναγνώριση σωστής πορείας κλπ.

Ακόμα, οι διοργανωτές φροντίζουν να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις υπο μορφή δοκιμασίας (πχ αργοπορία, πεζοπορία) ή ψυχαγωγικής δραστηριότητας (πχ αγώνας καρτ) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, γεγονότα που αυξάνουν την αγωνία και το κέφι.

Επιπλέον της οδηγικής ικανότητας και της αντοχής που εξασκεί και αναπτύσσει το οδοιπορικό «36 ΩΡΕΣ»,

δίνεται η ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να ανακαλύψουν μοναδικές ομορφιές της χώρας μας που είναι δύσκολο

να εντοπίσουν σε δικές τους προσωπικές εξορμήσεις.

Οι περισσότεροι εντοπίζουν στο οδοιπορικό τα μέρη που τους αρέσουν και τα επισκέπτονται αργότερα με μεγαλύτερη

άνεση χρόνου.

Τέλος με βάση κριτήρια που καθορίζονται και ανακοινώνονται απο τους διοργανωτές, όπως είναι τα αποτελέσματα στις «δοκιμασίες» αλλά και άλλοι παράγοντες όπως η συντροφικότητα στην διαδρομή, μοιράζονται κύπελλα

στην εκδήλωση απονομής που γίνεται λίγες ημέρες μετά την λήξη του 36ωρου, όπου προβάλλονται με έμφαση οι

υποστηρικτές (Δημοι, Νομαρχιες, ΜΜΕ) καθώς και οι χορηγοί.

απο εδω: http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,638.0.html

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...