Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Σκαει Mail σημερα στο γραφειο "Oδικη βοήθεια 36ωρου"...... Κοιταω μεσα,τι να δω, ενα αρχειο με μια λιστα με οοοοοολα τα μηχανακια που θα συμμετεχουν, και ειναι πολλλλαααααααααααααα! 2 Versys,0 er:P Καλα να περασετε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηθελα να δηλωσω συμμετοχη και να πηγαινα με το παπι.. Για την ταυλα μου... Αλλα μ αυτα και με εκεινα, δενπρολαβα. Του χρονου ομως θα προσπαθησω να παω. Το εχω ταξει αλλωστε και πρεπει να το κανω. Καλα να περασετε παιδοπουλα και να προσεχετε. Μην παλευετε με την μηχανη, αλλα συνεργαστειτε.. Αγγελακοοοο Καλη επιτυχια σε εσενα, σπεσιαλ ευχες γιατι θα πας με την σκουτερουκλα την ομορφη: :) Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2013 από τον HLIAS 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ηθελα να δηλωσω συμμετοχη και να πηγαινα με το παπι.. Πάμε παρέα του χρόνου, Λιάκο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Πάμε παρέα του χρόνου, Λιάκο. Ταλαιπωρία παίδες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Πάμε παρέα του χρόνου, Λιάκο. Αν είναι να σας έχω μπροστά μου, είμαι μέσα με τα χίλια!!! :) :) :) (απαραίτητη προϋπόθεση να είμαι Ελλάδα... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 φετος ειναι και ενα address με συμφορουμιτη παπακόβιοι οι χαρτες βγηκαν :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 https://maps.google.com/maps?saddr=%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82&daddr=%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%95%CE%9F+%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%82+%CE%86%CE%BC%CF%86%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%95%CE%9F+%CE%86%CE%BC%CF%86%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82+%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85%2F%CE%95%CE%9F+%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%82+%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82%2FE65+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD+%CE%9C%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD+-+%CE%86%CE%BC%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82+-+%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82+-+%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82+-+%CE%9E%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82+-+%CE%9E%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%94%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%8D-+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%8E%CE%BD&hl=el&ie=UTF8&sll=39.092499,22.396317&sspn=0.136429,0.338173&geocode=FTBsQwId9KdpAQ%3BFaY1SQIdKLdbAQ%3BFdI1SgIdEmlcAQ%3BFRg0SwIdn-tYAQ%3BFU7BTAIdGYdYAQ%3BFZnETgIdBcNWAQ%3BFbvgUAIdEo9VAQ%3BFR4yUQIdwSxTAQ%3BFdoEUgIdhX1SAQ%3BFeGNUwIdv19TAQ%3BFRujUwIdSwJUAQ%3BFY9RVAIduDRWAQ&mra=dme&mrsp=11&sz=12&t=m&z=12 :lol: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον vaelsod Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 http://vimeo.com/66279378 Εσύ σιγανό ποταμάκι την τιμωρία σου για την μυστικοπάθεια θα την πάρεις απο το ίδιο το 36ωρο.. Καλή δύναμη και απο δω και καλό τερματισμό!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Ηθελα να δηλωσω συμμετοχη και να πηγαινα με το παπι.. Για την ταυλα μου... Αλλα μ αυτα και με εκεινα, δενπρολαβα. Του χρονου ομως θα προσπαθησω να παω. Το εχω ταξει αλλωστε και πρεπει να το κανω. Καλα να περασετε παιδοπουλα και να προσεχετε. Μην παλευετε με την μηχανη, αλλα συνεργαστειτε.. Αγγελακοοοο Καλη επιτυχια σε εσενα, σπεσιαλ ευχες γιατι θα πας με την σκουτερουκλα την ομορφη: :) Αμα ειναι να πας, να το δηλωσεις εγκαιρως, ωστε να προκαμω να δηλωσω και εγω για να ερθω να σε πατησω κατω :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εσύ σιγανό ποταμάκι την τιμωρία σου για την μυστικοπάθεια θα την πάρεις απο το ίδιο το 36ωρο.. Καλή δύναμη και απο δω και καλό τερματισμό!!!! εγώ προ το παρόν μελετάω αναλυτικά το παραπάνω βίντεο και προετοιμαζομαι κατάλληλα. Επίσης μαθαίνω απέξω τηλέφωνα οδικών βοηθειών και σκέφτομαι να κάνω και εξτρα γιατί μάλλον θα μου χρειαστεί... η ψυχολογία μου χθες μετά από το σπάσιμο του κέντρου ήταν στα τάρταρα, ήρθε και η ενημέρωση κι έδεσε το γλυκό... τελικά αυτοί οι γκουζαίοι έχουν να κάνουν μοτοσεξ πολύ καιρό και είπαν να μας μ@μήσουν ομαδικώς... ή είναι η ιδέα μου? πόσο βίτσιο άραγε? 12 ώρες συνεχόμενη οδήγηση από σφιχτά κομμάτια η 1η μέρα χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις και η 2η μέρα πιο δύσκολη από την 1η... είμαι σαφώς απογοητευμένη από το μηχανάκι. Το τελευταίο δίμηνο έχωσα πολλά φράγκα στην προετοιμασία του και βρέθηκα 2 μέρες πριν την έναρξη με ζημιά για την οποία δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εκκίνηση όμως θα πάρω, ακριβώς επειδή 2 μέρες πριν δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. Κι ας με γυρίσει πίσω η οδική. Δεν πειράζει, καλά να μαστε... Καλό 36ωρο σε όλους και όλες! Καλή εκκίνηση, καλό και ασφαλή τερματισμό με χαμόγελα! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον vaelsod 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Εκκκίνηση όμως θα παρω, ακριβώς επιδή 2 μέρες πριν δνε μπορώ πλεον να κανω τίποτα. Κιας με γυρίσει πίσω η οδική. Δεν πειράζει, καλά να μαστε... Καλό 36ωρο σε όλους και όλες! Καλή εκκίνηση, καλό και ασφαλή τερματισμό με χαμόγελα! Α, πουλάκι μου..... Τωρα κατάλαβα. Καλή εκκίνηση σε όλους σας, και καλά χλμ. @Άγγελος, ποιος κατεβαινει με το adrress ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 εγώ προ το παρόν μελετάω αναλυτικά το παραπάνω βίντεο και προετοιμαζομαι κατάλληλα. Επίσης μαθαίνω απέξω τηλέφωνα οδικών βοηθειών και σκέφτομαι να κάνω και εξτρα γιατί μάλλον θα μου χρειαστεί... η ψυχολογία μου χθες μετά από το σπάσιμο του κέντρου ήταν στα τάρταρα, ήρθε και η ενημέρωση κι έδεσε το γλυκό... τελικά αυτοί οι γκουζαίοι έχουν να κάνουν μοτοσεξ πολύ καιρό και είπαν να μας μ@μήσουν ομαδικώς... ή είναι η ιδέα μου? πόσο βίτσιο άραγε? 12 ώρες συνεχόμενη οδήγηση από σφιχτά κομμάτια η 1η μέρα χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις και η 2η μέρα πιο δύσκολη από την 1η... είμαι σαφώς απογοητευμένη από το μηχανάκι. Το τελευταίο δίμηνο έχωσα πολλά φράγκα στην προετοιμασία του και βρέθηκα 2 μέρες πριν την έναρξη με ζημιά για την οποία δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εκκίνηση όμως θα πάρω, ακριβώς επειδή 2 μέρες πριν δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. Κι ας με γυρίσει πίσω η οδική. Δεν πειράζει, καλά να μαστε... Καλό 36ωρο σε όλους και όλες! Καλή εκκίνηση, καλό και ασφαλή τερματισμό με χαμόγελα! :) Σημασία εχει να περάσεις καλά, να κάνεις όσα χλμ αντέχεις και να φτάσεις με καλή διάθεση στην Πρέβεζα και να συνεχίσεις και με καλή διάθεση την Κυριακή. Η ολοκλήρωση της διαδρομής είναι δευτερεύον στόχος και απλά ενισχύει το αίσθημα χαράς αλλά επ'ουδενί δεν μειώνει την αξία της συμμετοχής και την διασκέδαση μας! Αυτά είναι ψευτο-εγωισμοί και ψευτο-ηρωισμοί. Εξάλλουν δεν πρόκειται καν για αγώνα αλλά ένα όμορφο οδοιπορικό. Αν θες την γνώμη μου πέρνα απο τον μάστορα σου αν συνεργάζεται με κάποιο καλό μηχανουργείο να σου κάνουν καμιά κόλληση εκεί που σου έχει σπάσει να το βοηθήσεις το κέντρο να την παλέψει. Δεν έχω δει την ζημιά αλλά πιθανόν να μπορεί να γίνει κάτι έστω πρόχειρα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 @Άγγελος, ποιος κατεβαινει με το adrress ? άμα θέλει ας προδοθεί μόνος του τελικά αυτοί οι γκουζαίοι έχουν να κάνουν μοτοσεξ πολύ καιρό και είπαν να μας μ@μήσουν ομαδικώς... ή είναι η ιδέα μου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Αμα ειναι να πας, να το δηλωσεις εγκαιρως, ωστε να προκαμω να δηλωσω και εγω για να ερθω να σε πατησω κατω :crazy: αμα εχει και φαι, μεσα και εγω! https://maps.google....&sz=12&t=m&z=12 :lol: υπάρχει κάπου το πρόγραμμα και όλη η διαδρομή? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 https://maps.google....&sz=12&t=m&z=12 :lol: ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ! :wallbash: :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ! :wallbash: :wallbash: ναι απλά έχει μια μικρήήήή διαφορά όταν δεν γίνεται στο πίσω μέρος του αμαξιού με τη μαμά και τον μπαμπά μπροστά... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) ναι απλά έχει μια μικρήήήή διαφορά όταν δεν γίνεται στο πίσω μέρος του αμαξιού με τη μαμά και τον μπαμπά μπροστά... Άχουτη καλέ τί εξυπνοπούλι είν' τούτο? Τά' χω κάνει και στη θέση του οδηγού με την μαμά και τον μπαμπά πίσω....και πίστεψέ, δεν θές να έχεις τον πατέρα μου μες στο αμάξι....!!! Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας! Τελικά είσαι μεγάλο γατάκι... :D ΥΓ1. Έχε χάρη που οι μικρές μου δίνουν πανελλήνιες, αλλιώς θα σού' λεγα γω...πνεύμα αντιλογίας. ΥΓ.2 Φρόντισε να γυρίσεις πίσω το XR για να συνεχίσεις να βγάζεις θέματα "ωχ, τί κάνουμε τώρα?" ΥΓ.3 Θα βλέπεις τον Άγγελο να τον κερνάνε δροσερή σπιτική λεμονάδα και χορτόπιτα στις Καρυές (aka Λίφακα ) και θα πω να μη σε κεράσουν ούτε φρυγανιά! Εύχομαι απο κάρδιάς να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε! Καλή επιτυχία σε όλους! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον Optimus Prime 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 χαχαχαχαχα!!!!!!!!! εχεις πολύ πλακα τελικά, όπως σου είπα ήδη και πριν από λιγα λεπτά!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 εγώ προ το παρόν μελετάω αναλυτικά το παραπάνω βίντεο και προετοιμαζομαι κατάλληλα. Επίσης μαθαίνω απέξω τηλέφωνα οδικών βοηθειών και σκέφτομαι να κάνω και εξτρα γιατί μάλλον θα μου χρειαστεί... η ψυχολογία μου χθες μετά από το σπάσιμο του κέντρου ήταν στα τάρταρα, ήρθε και η ενημέρωση κι έδεσε το γλυκό... τελικά αυτοί οι γκουζαίοι έχουν να κάνουν μοτοσεξ πολύ καιρό και είπαν να μας μ@μήσουν ομαδικώς... ή είναι η ιδέα μου? πόσο βίτσιο άραγε? 12 ώρες συνεχόμενη οδήγηση από σφιχτά κομμάτια η 1η μέρα χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις και η 2η μέρα πιο δύσκολη από την 1η... είμαι σαφώς απογοητευμένη από το μηχανάκι. Το τελευταίο δίμηνο έχωσα πολλά φράγκα στην προετοιμασία του και βρέθηκα 2 μέρες πριν την έναρξη με ζημιά για την οποία δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εκκίνηση όμως θα πάρω, ακριβώς επειδή 2 μέρες πριν δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. Κι ας με γυρίσει πίσω η οδική. Δεν πειράζει, καλά να μαστε... Τι, θα πας φέτος Ελίνα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 είπαμε... ψάχνω για αυτόν τον διακριτικό κώνο (02:27) που μεταφέρεται εύκολα: http://vimeo.com/66279378# Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 χορτόπιτα xixixi! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Εκκίνηση όμως θα πάρω, ακριβώς επειδή 2 μέρες πριν δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. Κι ας με γυρίσει πίσω η οδική. Δεν πειράζει, καλά να μαστε... Μεγαλο το ρισκο που παιρνεις με τετοιο τροχο. Ευχομαι να μην χρειαστει να σε γυρισει καμια οδικη. Καλη βολτα να εχεις, αν και η γνωμη μου ειναι να ακυρωνες την συμμετοχη και ας εχανες ολα τα φραγκα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Ρε συ Ελίνα.. Κανένας φίλος σου, κάνας γνωστός δεν έχει κάνα XR 250 να τραμπάρετε τροχούς για το σαβ/κο?? Δεν τρώει και τίποτα λάστιχο το XR, υπόθεση 15 λεπτών είναι να τραμπάρεις 2 ρόδες σε 2 XR. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Tanassen, ειδικά αφιερωμένη για σένα... όχι με τα μούτρα απλώς... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες