Jump to content
karellen

16o 36ωρο!

Recommended Posts

Εγω τι να πω.. Για μενα οσο ποιο βορεια τοσο καλυτερα μιας και απο θεσσαλονικη.. Απλα επειδη θα ειναι το πρωτο μου απο οπου και να ειναι μαλλον δεν θα με νοιαζει αφου δεν εχω μετρο συγκρισης για καλητερα η χειροτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω τι να πω.. Για μενα οσο ποιο βορεια τοσο καλυτερα μιας και απο θεσσαλονικη.. Απλα επειδη θα ειναι το πρωτο μου απο οπου και να ειναι μαλλον δεν θα με νοιαζει αφου δεν εχω μετρο συγκρισης για καλητερα η χειροτερα..

πολυ απλα φιλε μου το καλυτερο σε αυτη την περιπωση ειναι να ειναι ο τερματισμος 30 εως 50 χιλ απο το σπιτι σου και το χειροτερο να ειναι 250 εως 300 μακρυα :wallbash: :wallbash:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. To φετινό οδοιπορικό θα αρχίσει το πρωί της 18ης Μάη από το Terra Verde στην Αθήνα. Η λήξη του θα γίνει στην «ευρύτερη» Αθήνα την επόμενη 19/5 το βράδυ. Οι εκτός Αττικής φίλοι μας ας μείνουν συντονισμένοι, για πρόταση δωρεάν διανυκτέρευσης στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευή 17 Μαΐου. Για τη διαδρομή τι να πούμε; Έτσι όπως είναι τα πράγματα… «θα πάρουμε τα βουνά»! Πολλά βουνά, αλλά για να πάρουμε και ανάσα – οπτικά – θα διανυκτερεύσουμε στην Πρέβεζα.

2. Ως γνωστό για γενικές πληροφορίες είτε περνάτε από τη λέσχη κάθε Δευτέρα (και Τετάρτες την εποχή του 36ωρου) μετά τις 21:00, είτε απευθύνεστε στον Τάσο (anastasios.papagiannis@gmail.com, 6972894421). Στις αμέσως προσεχείς ημέρες αιτήσεις συμμετοχής που συμπληρώνονται ιδιοχείρως θα βρείτε στη Λέσχη μας είτε στο site.

3. Από 1/4 έως και 17/4 θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής σας στη Λέσχη, Δευτέρες και Τετάρτες. Όπως ήδη γνωρίζετε δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε αιτήσεις τηλεφωνικά, γίνονται λάθη με τόσα άτομα και δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε κανέναν. Ταυτόχρονα με την αίτηση πρέπει να τακτοποιείτε και το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής. Κρατήσεις θέσεων μόνο με προκαταβολή μπορούμε να εξασφαλίσουμε.

4. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Τετάρτη 17/4 είναι η τελευταία ημερομηνία συμμετοχών (εκτός εάν φτάσουμε νωρίτερα στο όριο που έχει τεθεί).

5. Για τους εκτός Αττικής θα δοθούν, όπως πάντα, σύντομα αναλυτικές οδηγίες στο site και το forum της Λέσχης.

Καλή αντάμωση

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. To φετινό οδοιπορικό θα αρχίσει το πρωί της 18ης Μάη από το Terra Verde στην Αθήνα. Η λήξη του θα γίνει στην «ευρύτερη» Αθήνα την επόμενη 19/5 το βράδυ.

Εφυγε και ο φοβος να ξεκιναει καπου μακρια.

Ελα σε λιγο κλεινουμε εξαμηνο κλεισμενοι σπιτι και τη βγαλαμε τη συμμετοχη :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κόστος συμμετοχής στο περίπου ξέρουμε?

Θα συμμετασχεις?

πιστευω γυρω στο 150αρι ισως και λιγοτερα

Θα ανακοινωθει συντομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περισσότερους από 100 και λιγότερους 140 εβραίους είπε αυτός που τα ξέρει όλα, τα βλέπει όλα, και είναι πάντα σωστά ενημερωμένος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Αν δεν της εχεις εξηγησει τι παιζει τοτε σιγουρα θα κανεις το 1/3 του 36ωρου και θα ακους μπινελικια για κανα 2 χρονια

...αξιζει να το κανεις για να δοκιμασεις ποσο σε θελει (εκτος και αν μετα το 36ωρο παει σε δικηγορο)

....θες και αλλα εχω πολλα

:lol: :D :sweatdrop::rotfl:

Ψοφαω απο τα γελια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν με το καλό διευκρινιστεί τι σημαίνει "πρόταση δωρεάν διανυκτέρευσης για την Παρασκευή 17/5" θα δούμε. Είναι τα +1000χλμ. ένα ζόρι + η πιθανή διανυκτέρευση την Κυριακή... πολλά extra λεφτά και για εμάς τους βόρειους...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάω φέτος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για όσους ενδιαφέρονται και δεν το είδαν, σήμερα άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Χαράς ευαγγέλιο για τους Αθηναίους, εμείς ακόμα....φεεεεεέτα.

Για πληροφορίες, συμμετοχές κ.λ.π ΕΔΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή διασκέδαση σε όποιον πάει!

Θα τα πούμε εκεί.. Εγώ δήλωσα χτες.. :ph34r:

Πιθανότατα αύριο θα κλείσω και εγώ θέση. Αλήθεια με τι μηχανή θα συμμετέχεις ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας και ξεκινάει από Αθήνα λέω να πάω

με το παπί....

Παμε μαζι? Τα δυο κοκκινα παρεα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανότατα αύριο θα κλείσω και εγώ θέση. Αλήθεια με τι μηχανή θα συμμετέχεις ;

Piaggio Carnaby 300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγη καλη θεληση.. Δεν θα ειναι και το ευκολοτερο πραμα ετσι?

Αν με μια μεγαλη μηχανη ειναι 1 φορα δυσκολο, με το παπι θα ειναι 2 ισως και 3εις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Piaggio Carnaby 300

Ελπίζω από αυτονομία να τα πάει καλα... μη ψάχνεις για βενζίνη :) Κατά τα άλλα θέλει cojones για να το κάνεις με scooter (όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει, και με παπί άλλωστε, απλά λέω..). Σε βλέπω πάντως να κατεβαίνεις στο τέρμα ποιο ξεκούραστος από όλους :grin: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω από αυτονομία να τα πάει καλα... μη ψάχνεις για βενζίνη :) Κατά τα άλλα θέλει cojones για να το κάνεις με scooter (όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει, και με παπί άλλωστε, απλά λέω..). Σε βλέπω πάντως να κατεβαίνεις στο τέρμα ποιο ξεκούραστος από όλους :grin: .

9άρι τεπόζιτο και 3,8lt/100km κατανάλωση στον επαρχιακό βγάζω αυτονομία στεγνός περίπου 240km. Και έχω ήδη κάνει πατεντούλα με μονόλιτρο μπετονάκι βενζίνης για να έχω άλλα 30km στην ανάγκη.

Σύνολο 270km. Μια χαρά είναι, φτάνουν. Με το CBF 600 και το 15άρι τεπόζιτο έβγαζα βία 250km στο προηγούμενο 36ωρο!

Επίσης, το να το κάνεις με το παπί θέλει πράγματι cogones!Μιλάμε στα ανηφορικά για απελπισία. Έχω και παπάκι και ξέρω!

Ένα 300 σκούτερ όμως έχει αρκετό γκάζι. Τα 100 τα καθαρίζει γρήγορα παντού και άνετα και ταξιδεύει ωραία μέχρι 120-130. Αυτές οι ταχύτητες είναι υπέραρκετες για το 95% οποιουδήποτε 36ωρού, εσύ το ξέρεις καλά.. :detective:

Στις στροφές δεν είναι μηχανή αλλα κουτσοστρίβει!

Μεινέκτημα η κάπως μειωμένη αίσθηση στις στροφές και η κάθετη στήριξη του σώματος που επιβαρύνει κάπως την μέση-πλάτη στις πολλές ώρες οδήγησης.

Πλεονέκτημα το μικρό βάρος που κάνει τα φρεναρίσματα και τις στροφές πιο άνετες λόγω αδράνειας και μαζί με την έλλειψη συμπλέκτη απαιτεί λιγότερη προσπάθεια για να πάει.

Όλα εμπειρίες είναι! Το έκανα με μηχανή, τώρα με σκούτερ, αργότερα με κάνα καροτσάκι οικοδομής.. :mB_kalo_e:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η πορωση ειναι να μπαινεις στο χαρτη και να βλεπεις πως στο διατανο μπορει να παει καποιος και να ερθει στην πρεβεζα απο διαφορετικο δρομο και να κανει 1500-1800 χλμ

καλα ρε Βαγγ με το σκουτερ θα πας??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...