karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ανακοινώθηκε και επισήμως. http://www.motoguzzi...rogram2013.html 18 και 19 Μαΐου 2013 το 16ο 36ωρο αντοχής ξεκινά. Άντε να μαζεύουμε κανά ψιλό 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Όποιος μπορεί να πάει να μας κάνει περήφανους... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αυτο το thead τα τελευταια 4 5 χρονια μας το" ανοιγει" ο Ψηλος. Αλλαγη σελιδας??? Τοπο στα νιατα??? Τεσπα... Μακαρι να μπορεσουμε και φετος.... δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.... τα ονειρα δεν πεθαινουν ποτε!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ανακοινώθηκε και επισήμως. http://www.motoguzzi...rogram2013.html 18 και 19 Μαΐου 2013 το 16ο 36ωρο αντοχής ξεκινά. Άθλος οικονομικής αντοχής θα είναι και όχι οδηγικής. Άντε να μαζεύουμε κανά ψιλό 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ναι ναι, θα βρουν όλα τα γατάκια που φοβούνται να πάνε τη δικαιολογία ότι και καλά δεν έχουν λεφτά... :P (εννοείται πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθεί κανένας :) ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Άθλος οικονομικής αντοχής θα είναι και όχι οδηγικής. Πιστεψε με ...το ενα δεν αναιρει το αλλο. Αλλωστε ΑΝ πας ενα ειναι σιγουρο ...για 36ωρες δεν θα σκεφτεσαι καθολου τα οικονομικα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πατάπη άμα είναι κοντά,πάμε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ξερουμε που? παω να αγορασω χαρτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ειναι κατι, που ξερω πως θα ηθελα καποια στιγμη να συμμετασχω.. Δυστυχως, ξερω, πως και οικονομικα να το αντεχα, δεν εχω δεθει ακομα τοσο πολυ με το μηαχνακι, για να αντεξω τοσα km σε 36 ωρες. Υ.Γ: Και εγω παντως παραξενευτηκα που δεν το ανοιξε ο Ψηλος αυτο το θεμα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Είθε η Δύναμη του Ψηλού να βοηθήσει εμένα εφέτος!!!! Βούρ Κορίτσια!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πατάπη άμα είναι κοντά,πάμε; Κοντα ΔΕΝ θα ειναι... κουμπαρας γιαυτο το λογο εχει μπει στην ακρη απο περυσι... ...ΑΛΛΑ ... ειναι πολλα τα τρια παιδια :baby: και βαρυα η παντοφλα για 3ημερη αποδραση Δεν λεω ουτε ναι ουτε οχι...ας ημαστε καλα και βλεπουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ειναι κατι, που ξερω πως θα ηθελα καποια στιγμη να συμμετασχω.. Δυστυχως, ξερω, πως και οικονομικα να το αντεχα, δεν εχω δεθει ακομα τοσο πολυ με το μηαχνακι, για να αντεξω τοσα km σε 36 ωρες. Θα το αντέξεις,θα το αντέξεις... Ο συγκάτοικός μου πέρισυ, με ένα Μόνστερ το τερμάτισε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πιστεψε με ...το ενα δεν αναιρει το αλλο. Σίγουρα, αλλά το θέμα είναι πιο θα επικρατήσει. Αλλωστε ΑΝ πας ενα ειναι σιγουρο ...για 36ωρες δεν θα σκεφτεσαι καθολου τα οικονομικα. Δυστυχώς με σκέφτονται αυτά! Αν ήμουν λεύτερος θα μπορούσα ν' ανταπεξέλθω, τώρα δεν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αντε να δουμέ μήπως σπάσει η παρθενιά και παμε και εμείς οι μικροί! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Θα το αντέξεις,θα το αντέξεις... Ο συγκάτοικός μου πέρισυ, με ένα Μόνστερ το τερμάτισε. Δεν ξερω, σε ενα Διημερο ταξιδι, με μπολικα επαρχιακα km, ειχα αρχισει και την ψιλοακουγα, θελω ψησιμο ακομα.. Ειμαι γατακι! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Μη μου λες για 36ωρο γιατι μου αναβεις φωτιες!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Να πατε ρε παιδια. Να πατε και να γραψετε και κανενα στριφτερο χλμ για εμας :) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ξερει κανεις ποια θα ειναι η διαδρομη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ανακοινώθηκε και επισήμως. http://www.motoguzzi...rogram2013.html 18 και 19 Μαΐου 2013 το 16ο 36ωρο αντοχής ξεκινά. Άντε να μαζεύουμε κανά ψιλό Nικόλα ξεκίνα τον χορό....εεεε την λίστα με τις συμμετοχές ήθελα να πώ. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Γιάννη είναι ακόμα νωρίς και το τοπίο θολό. Πως θα είμαστε μέχρι τότε,πως θα διευθετήσει ο καθένας τις προτεραιότητές του και το κυριώτερο... ΠΟΥ θα γίνει;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Το θέμα δεν είναι που θα γίνει αλλα τι θα στοιχίσει. Αν είναι τσάμπα πάω και στη νότια κίνα. Λεφτά μη μου ζητήσετε μόνο γιατί έχω αλλεργία και θα κάτσω σπιτι μου 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 χμ...... Το θέλω... και ελέγχω τις αντοχές μου (γενικως..) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Το θέμα δεν είναι που θα γίνει αλλα τι θα στοιχίσει. Αν είναι τσάμπα πάω και στη νότια κίνα. Λεφτά μη μου ζητήσετε μόνο γιατί έχω αλλεργία και θα κάτσω σπιτι μου Ναι, εσύ για τέτοιες ταρζανιές θα είσαι μόλις πας να συνέλθεις. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Το θέμα δεν είναι που θα γίνει αλλα τι θα στοιχίσει. Αν είναι τσάμπα πάω και στη νότια κίνα. Λεφτά μη μου ζητήσετε μόνο γιατί έχω αλλεργία και θα κάτσω σπιτι μου Δεν μπορεις να συμμετασχεις για 3 λογους: -Θα ξετιναξεις οτι ταβερνα υπαρχει στην περιοχη -Δεν θα κοιμηθεις το σαββατο και την κυριακη λογω χαβαλε (η Βασιλω πρωτη) -Θα σε αφορησουν απο το youtube με τοσα giga βιντεο που θα ανεβασεις. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αν φέτος έχει λογικό κόστος (χωρίς extra διανυκτερεύσεις) τότε πιθανόν να ξαναπάω μετά το περσινό διάλειμμα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες