stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 -Χαιρετω τα παιδια..Χαρουμενος και αγχωμενος ταυτοχρονα δινω την Τεταρτη εξετασεις ωστε να γινω κατοχος α2. Οποτε λοιπον εφτασε η στιγμη για πραγματικη αναζητηση μοτοσυκλετας.Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα αλλα μεταξυ μας θα ηθελα πολυ να γυριζω στην Πελοποννησο με την μοτοσυκλετα εως το καλοκαιρι. -Η χρηση που θα κανει ειναι 70% εντος πολης και 30% εκτος..Εδω να διευκρινησω οτι κατοικω σε μικρη πολη και τα χιλιομετρα και οι αποστασεις δεν θα ειναι μεγαλες.Οποτε ο γολγοθας της κινησης της Αθηνας δεν συνδεεται με την καθημερινοτητα μου.Αυτο το 70% θα ειναι σε αποστασεις 10 με 15 χιλιομετρων max.Στο θεμα εκτος πολης τωρα.Σαν φοιτητης μενω 260 χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι μου.Οπωσδηποτε λοιπον θελω να βαζω ενα μεγαλο σακο στην πλατη και να ταξιδευω. -Οι διαστασεις μου ειναι 1,95 και 95 κιλα. -Εχω καταληξει σε μερικα μοντελα τα οποια ειναι εντος του διπλωματος κατηγοριας α2 και χρειαζομαι τα φωτα σας για αυτα τα μοντελα. -Kawasaki kle 500:Απο αποψη ομορφιας ειμαι 50-50.Ωραιο αλλα δεν ειναι και ερωτευσιμο.Με δελεαζει οτι ειναι αξιοπιστο και παει παντου.Επισης ειναι λιγα κυβικα(500 κ.ε.)και σιγουρα με την σελα που εχει κουμπωνει σακος στην πλατη μου..Αυτο που θελω να μαθω ειναι:Καταναλωση?Μεταπωλητικη αξια?Εν ολιγης ειναι καλη επενδυση στις μερες μας? -Yamaha xt660x:Απο αποψη ομορφιας σκιζει..Με δελεαζει επισης η αξιοπιστια του,η καταναλωση του και τελος ειναι Κ@ΥΛ@.Με προβληματιζει ομως αν μπορει να κανει τα 260 χλμ ξεκουραστα(λογο ελλειψης ανεμοκαλυψης) και αν θα κουμπωνει ο σακος στην πλατη(εχει λεπτη σελα και δεν ξερω αν θα κανει καλη επαφη ή θα γερνει μια αριστερα μια δεξια). -Yamaha xt 600 E.Ομορφο,σκυλι αλλα....Καλη καταναλωση και καρμπυρατερ δεν πανε μαζι..Τι παιζει με αυτο?Με ενδιαφερει να μην ξεφευγω απο τα 4,5 λιτρα στην εθνικη με ηρεμη οδηγηση. Αν εχετε και αλλα μοντελα στο μυαλο σας πειτε μου..Αυτα τα αναφερω ενδεικτικα γιατι τα εχω ψιλοκοιταξει..Να σημειωσω επισης οτι το budget ειναι εως 2500-3000 μαρουλι και 1000 ευρω που ειναι η αξια του gilera που θα παει για ανταλαγη.Ο εξοπλισμος εχει δικο του budget ξεχωριστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 KLE προχώρα το.. Τα ΧΤ δεν κάνουν για να κάνεις πολλά χλμ εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλη καταναλωση,καλη ανεμοκαλυψη για τις διαστασεις σου ...νομιζω πας σε vstrom... Sorry δεν το παρακολουθω με τα διπλωματα...μαλλον δεν σε καλυπτει... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον valeros46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Καλη καταναλωση,καλη ανεμοκαλυψη για τις διαστασεις σου ...νομιζω πας σε vstrom... Sorry δεν το παρακολουθω με τα διπλωματα...μαλλον δεν σε καλυπτει... Vstrom και Versys ειναι νουμερο 1 και σε ομορφια και σε χρησιμοτητα για εμενα.Αλλα ναι.Α2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Το XT 660 τεχνολογικά είναι μια γενιά μπροστά από το KLE και από το XT 600. Αν και μου αρέσει το KLE, θεωρώ το XT660 καλύτερη επιλογή αν μπορείς να το βρεις ως μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σε καλή τιμή. Για μένα η σειρά είναι η εξής: XT 660 KLE 500 XT 600 Επίσης κοίτα και για κανά KLR 650, αν πας σε λύση καρμπυρατεράτη. Σκυλιά μαύρα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 http://www.mototriti...?pageprint=true 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 http://www.mototriti...?pageprint=true Τα λεει λαθος μεσα.Α1 στα 18 ετη εως 14 ιππους.Α2 στα 20 με περιορισμο στις 35 kw και το Α στα 24 ή κατοχος διετιας α2. Το XT 660 τεχνολογικά είναι μια γενιά μπροστά από το KLE και από το XT 600. Αν και μου αρέσει το KLE, θεωρώ το XT660 καλύτερη επιλογή αν μπορείς να το βρεις ως μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σε καλή τιμή. Για μένα η σειρά είναι η εξής: XT 660 KLE 500 XT 600 Επίσης κοίτα και για κανά KLR 650, αν πας σε λύση καρμπυρατεράτη. Σκυλιά μαύρα! :) Το xtx το βρισκω σε καλη τιμη(εντος των χρηματων μου) και το πρηγουμενο μοντελο(2004 με 2007)παιρνει και ζελατινα..Αλλα...Ο σακος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrhstos1993 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Καλησπέρα φίλε όταν αγόρασα την πρωτη μου μηχανη ήμουν μεταξυ ΧΤ και ΚΛΕ. Αυτο που με τράβηξε στο ΧΤ ηταν η ομορφια περισσοτερο σε σχέση με το ΚΛΕ αλλα και η αξία μεταπώλησης. Πάντως θεωρώ οτι το ΚΛΕ είναι το μόνο που μπορείς να πας ταξιδάκια.. Δύσκολη απόφαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ο σάκος τι; Αν θα κουνιέται εννοείς; Μη φοβάσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Για μένα πάρε το ΧΤΧ και αργότερα του κοτσάρεις και ένα ζευγάρι σαμάρια και είσαι άρχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Δεν αντέχω άλλο με αυτή την καραμέλα του ταξιδιού! 260 χιλιόμετρα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ούτε για μονοκύλινδρο ούτε γενικά!και εγώ είμαι 1,90 και το τρέιλ έχει ζελατίνα αλλά μικρή και τρώω αέρα αλλά μπορώ να οδηγάω όλη μέρα με νορμάλ ταχύτητες! πάντως το μοτέρ απο το 660 δεν νομίζω ότι καίει 4,5 στα 100 σε νορμάλ ταξίδι 5 κάτι ψηλά είναι η κατανάλωση του. Για μένα πρώτη επιλογή το χτ660 μετά στράντα που έχει σελάρα ειδικά μπροστά στο χτ και μετά ότι άλλο. α επίσης με τον σάκο στην πλάτη καλύτερα βρές άλλη λύση δεν αξίζει να κάνεις τόσα χιλιόμετρα ούτε με 1 κιλό επιπλέον. δεν το ευχαριστιέσαι το ίδιο. εδώ τα 2 λιτρά υδροσακούλα βάζω και βλέπω διαφορά. σαμάρια ή tailbag είναι ότι πρέπει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μόνο μη φας καμιά τούμπα και ο σάκος μείνει στην πλάτη σου και κιλιέται μαζί σου.... Εννοώ πως δεν είναι τρόπος να ταξιδεύεις αυτός. Σαμάρια ή τριβάλιτσο και πας όπου θέλεις. Κατα τ'άλλα με 600 κυβικά κάνεις άνετα ταξίδι της τάξεως των 300 χιλιομέτρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Ρε παιδια τοσα χιλιομετρα κανω εγω με το κοντογραναζωμενο, τακουνατο 2μισαρι... Τα ειπε ολα ο Πετρος παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Καλο και τιμιο το KLE αλλα παρε κανενα αλλο μηχανακι που φοραει το 660 μοτερ της minarelli, ειναι αρκετα αξιοπιστο, ψεκαστο και πιο δυνατο στις χαμηλες στροφες που σημαινει πιο εκολοδηγητο μεσα στην πολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Όπως είπαν και τα παιδιά, για τις αποστάσεις που λες δεν είναι πρόβλημα και το XT. Τον περασμένο Αύγουστο με το δικό μου πήγα Θεσσαλονίκη - 2ο πόδι Χαλκιδικής ακριβώς όπως λες (σαμάρι πλάτης 60 λίτρων). Οκ, κουράστηκα ελαφρώς, αλλάήταν το πρώτο ταξίδι που έκανα ποτέ (ασυνήθιστος τελείως, το είχα πάρει τον Απρίλιο να φανταστείς)πήγαινα αργά (90-100) γιατί ακολουθούσα φίλο με αμάξι και κάναμε αρκετή ώρα Κάνεις και 1-2 στάσεις του δεκάλεπτου για να ξεμουδιάσεις και συνεχίζεις. Στην επιστροφή που ήμουν μόνος μου πήγαινα πιο γρήγορα και παρόλο που έφαγα ξύλο από τον αέρα δεν κουράστηκα τόσο. Λίγο που συνηθίζεις, λίγο που φτάνεις πιο γρήγορα, είναι προτιμότερο στις ευθείες να το ανοίγεις λίγο για να κερδίζεις χρόνο (άσχετα που ήμουν πιασμένος 2 μέρες μετά, γιατί από Μουδανιά και πέρα πήγαινα 140 και είχα σκύψει πάνω στο τεπόζιτο για να μη πετάξω :lol:) Πάντως είναι όλα τα λεφτά. Έχω πάει και βόλτες με παιδιά από εδώ μέσα σε πιο ενδιαφέρουσες οδηγικά διαδρομές, αλλά το εκείνο το πρώτο ταξιδάκι το θυμάμαι ακόμα. Με το που βγαίνεις από Θεσσαλονίκη αρχίζει και μυρίζει πεύκο, διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, ήλιος, τέλεια πράγματα. Ένας από τους λόγους που μετράει η μηχανή είναι και αυτή η επαφη με το περιβάλλον. Αν δεν έχεις μηχανάκι που πιάνει 200άρια δε πειράζει να φας και λίγο αέρα, είναι μέρος της εμπειρίας. Μαζοχιστείτε λίγο, δεν είναι κακό :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Δεν αντέχω άλλο με αυτή την καραμέλα του ταξιδιού! 260 χιλιόμετρα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ούτε για μονοκύλινδρο ούτε γενικά!και εγώ είμαι 1,90 και το τρέιλ έχει ζελατίνα αλλά μικρή και τρώω αέρα αλλά μπορώ να οδηγάω όλη μέρα με νορμάλ ταχύτητες! πάντως το μοτέρ απο το 660 δεν νομίζω ότι καίει 4,5 στα 100 σε νορμάλ ταξίδι 5 κάτι ψηλά είναι η κατανάλωση του. Για μένα πρώτη επιλογή το χτ660 μετά στράντα που έχει σελάρα ειδικά μπροστά στο χτ και μετά ότι άλλο. α επίσης με τον σάκο στην πλάτη καλύτερα βρές άλλη λύση δεν αξίζει να κάνεις τόσα χιλιόμετρα ούτε με 1 κιλό επιπλέον. δεν το ευχαριστιέσαι το ίδιο. εδώ τα 2 λιτρά υδροσακούλα βάζω και βλέπω διαφορά. σαμάρια ή tailbag είναι ότι πρέπει! Pit δεν ειπα οτι το xt δεν κανει για 260 χλμ...Αυτα τα 260 χλμ τα εχω κανει με το σκουτερ μου...Το χτ δεν θα τα κανει? Απλα εφοσον εβαλα κατω τις αναγκες μου ειδα πιο βολευει πιο πολυ...Για αυτα τα λεφτα,για αυτη την κατηγορια.Αλιμονο αν δεν ταξιδευει το xt.Οσο για το 5 και κατι ψιλα...Εισαι σιγουρος?Για διαβασα οτι με ταχυτητες 110-120 και σταθερο χερι πετυχαινει 4 λιτρα το xt660x. Η λυση με τον σακο στην πλατη φυσικα ειναι προχειρη..Απλα επειδη με την αγορα μοτοσυκλετας θα πεσουν ασφαλειες,σερβις,νεος εξοπλισμος,μεταβιβασεις και ολα αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα τα σαμαρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στο δικό μου κάτω απο 5 δεν έχω δεί πάντως ακόμα και με εντελώς φλόρικη οδήγηση!μπορεί το χτ που έχει άλλο χάρτη απο τον δικό μου να το πετυχαίνει αλλά αν δεν το δώ δύσκολα το πιστεύω! τα σαμάρια δεν ξεφεύγουν πολύ σε τιμή αλλά ακόμα και με τον σάκο μπορείς να πάρεις ιμάντες και να τον βάλεις πάνω στην σέλα σαν να έχεις συνοδηγο. στην πλάτη όπως σου είπαν και άλλα παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο απο όλες τις απόψεις. χώρια του αν πέσεις θα έχεις το έξτρα βάρος του. αλλά θα σου κρατάει και την πλάτη σφιχτή πράγμα που σε επηρεάζει και οδηγικά. Αν κοιτάς για μοτάρντ τσέκαρε και το στράντα δίνει ένα παιδί απο το apriliabikers ένα του 2007 σε πολυ ξεφτίλα τιμή. το ξεκίνησε απο 3+ χιλιάρικα και έχει πέσει στα 2και κάτι ψηλά γιατί έκανε και δεύτερο παιδί και ούτε την αγγελία δεν προλαβαίνει να σπρώξει καλά καλά! εντιτ strada απο 3300 2200 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3257630/ Βαζω καυ αυτο στην λιστα...Ξεφευγει το χρημα αλλα αν ειναι Thebest στην κατηγορια,θα κανω υπομονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν αντέχω άλλο με αυτή την καραμέλα του ταξιδιού! 260 χιλιόμετρα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ούτε για μονοκύλινδρο ούτε γενικά!και εγώ είμαι 1,90 και το τρέιλ έχει ζελατίνα αλλά μικρή και τρώω αέρα αλλά μπορώ να οδηγάω όλη μέρα με νορμάλ ταχύτητες! πάντως το μοτέρ απο το 660 δεν νομίζω ότι καίει 4,5 στα 100 σε νορμάλ ταξίδι 5 κάτι ψηλά είναι η κατανάλωση του. Για μένα πρώτη επιλογή το χτ660 μετά στράντα που έχει σελάρα ειδικά μπροστά στο χτ και μετά ότι άλλο. α επίσης με τον σάκο στην πλάτη καλύτερα βρές άλλη λύση δεν αξίζει να κάνεις τόσα χιλιόμετρα ούτε με 1 κιλό επιπλέον. δεν το ευχαριστιέσαι το ίδιο. εδώ τα 2 λιτρά υδροσακούλα βάζω και βλέπω διαφορά. σαμάρια ή tailbag είναι ότι πρέπει! Μία μικρή παρένθεση... Έχω κάνει ταξίδι με μέση κατανάλωση στα 4 λίτρα.. Μετρημένο σωστά.. Με γεμάτο ντεπόζιτο δηλαδή και μετά το ταξίδι ξανά γέμισμα και με έκαψε 4 λίτρα στα 100 χιλ. Μιλάμε βέβαια για ταχύτητες 100-110..!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον ΜπάμπηςXT660X 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 μόνο στον διαφορετικό χάρτη μπορώ να το αποδώσω!γιατί το δικό μου ούτε μετά απο σούπερ σέρβις δεν είδα τόσο, βέβαια έχω μόνο τον ίδιο κινητήρα όχι το συνολικότερο στήσιμο, απλά πίστεψε με έχω κάνει πολλές διαδρομές με ρυθμούς αγγελόπουλου σταθερούς και χωρίς ανοίγματα ξαφνικά και τέτοια λόγω παρέας και με αυτούς τους ρυθμούς το μάνστερ που ήταν μπροστά μου έκαιγε 3,7 στα 100 και εγώ εκεί κολλημένος στα 5 και κάτι ψιλούτσικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 μόνο στον διαφορετικό χάρτη μπορώ να το αποδώσω!γιατί το δικό μου ούτε μετά απο σούπερ σέρβις δεν είδα τόσο, βέβαια έχω μόνο τον ίδιο κινητήρα όχι το συνολικότερο στήσιμο, απλά πίστεψε με έχω κάνει πολλές διαδρομές με ρυθμούς αγγελόπουλου σταθερούς και χωρίς ανοίγματα ξαφνικά και τέτοια λόγω παρέας και με αυτούς τους ρυθμούς το μάνστερ που ήταν μπροστά μου έκαιγε 3,7 στα 100 και εγώ εκεί κολλημένος στα 5 και κάτι ψιλούτσικα! Πόσο ζυγίζει ο πήγασος;; Μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο.. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι ο πήγασος πιάνει 190 χαω;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 αν θυμάμαι καλά 183 κιλά χωρίς υγρά (Βαριέμαι να ανοίξω μανουάλι τώρα να δώ!) εγώ κοντερίσια έχω δεί 182 στον δρόμο μετά το Τιταν για Σύνδο όταν φορούσα όμως το power commander μετά που το έβγαλα είδα 10 χιλιόμετρα λιγότερο αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν πρόλαβα να το τερματίσω! απλά στην πρώτη δεν άντεχα άλλο εγώ λόγω ύψους και στην δεύτερη που έβγαλα το κομάντερ αργούσε να φτάσει σε αυτά τα χιλιόμετρα και σταμάτησα γιατί το έκανα έξω απο την Γαλάτιστα και δεν ήθελα να το συνεχίσω άλλο. βασικά τέτοια ανοίγματα σπάνια κάνω αφού να φανταστείς τώρα το μαξ στο κοντερ μου λέει 160κάτι. απλά όταν βγαίνω ταξίδι καμιά φορά και είναι ζεστό το ανοίγω για πολύ λίγο να δουλέψει μια καλά να μήν ξεχνιέται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3257630/ Βαζω καυ αυτο στην λιστα...Ξεφευγει το χρημα αλλα αν ειναι Thebest στην κατηγορια,θα κανω υπομονη. φίλε το μπεμπέ είναι η ιδανική επιλογή και θα σου πώ το γιατί! θα αποτελέσει το σκαλοπάτι πρίν την μετάβαση-αναβάθμιση στο 800άρι με τους 2 κυλίνδρους που λένε ότι είναι το ιδανικό για την χώρα μας. Με τους ρυθμούς του Μαθουσάλα μαθηματικά σε 2-3 χρόνια θα έχει κάνει 2-3 παιδιά ακόμα και θα πρέπει να πουλήσει το 9θέσιο σενταν-σπορ-εβσ-αβσ φτου και βγαίνω οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάρει λεωφορείο.. και επειδή τα έξοδα θα τρέχουν θα πρέπει να δώσει και την μότο για κάτι μικρότερο οπότε θα τα κάνετε τράμπα, θα του δώσεις και 1 τόνο πετρέλαιο (αγόρασε τον απο τώρα γιατί τότε θα είναι πιο ακριβό) και εσύ θα κάνεις την αναβάθμιση σου και ο Μάθο θα συνεχίσει τις όμορφες βόλτες στα βουνά! αγαπάω μυβικε γιατί παντα υπάρχει μια ευκαιρία για πείραγμα! πέρα απο την πλάκα αν έχεις 6 χιλιάρικα δώσε τα 3 για μηχανή και τα άλλα κάντα βόλτες μήν καταλήξεις σαν μερικούς απο εμάς (εμού μέσα) να μήν έχεις ούτε για βενζίνη μετα!)έτσι και αλλίως πρώτη μεγαλη μηχανή δεν παίζει να την κρατήσεις για πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Πάντα μου άρεσε το KLE. Ποτέ δεν σταμάτησα να κοιτάζω στο car τις περιπτώσεις μεταχειρισμένων τους. Θεωρώ ότι είναι το Νο1 εργαλείο για την Ελλάδα. Σε πάει δουλεια, νησί, παραλία, εκδρομές, βουνό, παντού. Όπου και να κοιτάξω δεν βλέπω καλύτερο. +675 απο εμένα για το ΚΛΕ :D. Go for it! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 αν θυμάμαι καλά 183 κιλά χωρίς υγρά (Βαριέμαι να ανοίξω μανουάλι τώρα να δώ!) εγώ κοντερίσια έχω δεί 182 στον δρόμο μετά το Τιταν για Σύνδο όταν φορούσα όμως το power commander μετά που το έβγαλα είδα 10 χιλιόμετρα λιγότερο αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν πρόλαβα να το τερματίσω! απλά στην πρώτη δεν άντεχα άλλο εγώ λόγω ύψους και στην δεύτερη που έβγαλα το κομάντερ αργούσε να φτάσει σε αυτά τα χιλιόμετρα και σταμάτησα γιατί το έκανα έξω απο την Γαλάτιστα και δεν ήθελα να το συνεχίσω άλλο. βασικά τέτοια ανοίγματα σπάνια κάνω αφού να φανταστείς τώρα το μαξ στο κοντερ μου λέει 160κάτι. απλά όταν βγαίνω ταξίδι καμιά φορά και είναι ζεστό το ανοίγω για πολύ λίγο να δουλέψει μια καλά να μήν ξεχνιέται! Το ΧΤ ζυγίζει 181 γεμάτο.. Άρα αυτό το λίτρο διαφορά στην κατανάλωση μπορεί και να οφείλεται στην διαφορά του βάρους.. Και αυτό με την χαρτογράφηση που ανέφερες.. Τέλος πάντων όπως και να έχει είναι και οι δύο οικονομικές μηχανές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Ο πηγασος με χαλαρη μικτη οδηγηση μου εκαψε προσφατα 5,2 τα 100. Σε ενα ταξιδι παλιοτερα σε επαρχιακο δρομο, με σβελτη οδηγηση και στροφες αλλα σχετικα με σταθερη ταχυτητα εκαψε σχεδον 4,5/100. Γενικα θεωρω οτι το μηχανακι για τα κυβικα του και την αποδοση του καιει πολυ ..αν θελεις να το χαρεις στην οδηγηση θα καψεις 6-6,5/100 Pithal αν θυμαμε καλα ..του εχεις αλλαξει φιλτρο αερα ..ισως γιαυτο τσιμπαει λιιγο παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες