chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αυτό πάλι με τα κωλοδιπλώματα!! Άντε τώρα να πουλήσω το 52hp σούπερ φόρ που οδηγιέται μόνο με Α... σπαμ οφ: Πολλές γωνίες... άγριο στυλάκι, ωραίο οργανάκι... καλό φαίνεται. Αλλά κάποιος πάνω είπε για ποιότητα καβασάκι: Εδώ θα διαφωνήσω. Η ποιότητα κατασκευής των 250 ninja δεν ήταν και η καλύτερη που υπήρχε! ΝΟμίζω στην συγκεκριμένη κατηγορία η κάβα αφαιρεί λίγο από ποιότητα κατασκευής για να δώσει λίγο καλύτερο μοτέρ. (Γνώμη μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλα εκτος οτι εδω στην Ελλαδα ειναι +1000 ευρω και βαλε ποιο πανω τα μοντελα γενικα! Πρεπει να σκευτουμαι ομως το εξης. Λειτουργουμε λαθος πιστευω, και θα πω αμεσως το γιατι. Σαν οδηγοι, οι περισσοτεροι απο εμας, απο το παπι, θα πανε σε μοτοσυκλετα, και με αυτην την νοοτροπια μας φαινονται αχρηστες οι μοτοσυκλετες των 250-300 κυβικων. Ενω (γνωμη μου) ναι σε γενικες γραμμες αξιζει τα χρηματα της μια 300αρα μοτοσυκλετα, γιατι πολυ απλα. θα σου δωσει παρα πολλα, με μικρα εξοδα, και θα την κρατησεις 2 με 4 χρονια! Θα σε πηγενει παντου, ταξιδια πολη κλπ, και οικονομικα! Αλλα αν λεμε, 300 κυβικα= αχρηστο, 600 με 130 αλογα, τα σπαει και μηχαναρα, λογικο μου ακουγεται! Ολες οι αλλες χωρες λειτουργουν ετσι, και πιστεψε με, οι νεοι οδηγοι εξω (οι περισσοτεροι) δεν ξεκηνανε να μαθαινουν μοτοσυκλετα πανω σε παπι, αλλα σε 125αρια ή και 250αρια! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον A7XBilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ελλάδα, πάντα ένα βήμα μπροστά. Ακόμα δεν ανακοινώθηκε απο τη Καβασάκι η έκδοση 300 κυβικών του Ζ250 για αγορές εκτός Ασίας και ο κύριος εδώ το πουλάει ήδη! http://www.car.gr/cl...s/view/3328413/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Ελλάδα, πάντα ένα βήμα μπροστά. Ακόμα δεν ανακοινώθηκε απο τη Καβασάκι η έκδοση 300 κυβικών του Ζ250 για αγορές εκτός Ασίας και ο κύριος εδώ το πουλάει ήδη! http://www.car.gr/cl...s/view/3328413/ Θα έχει κανένα κουμπάρο στην kawa και θα του έκανε την ξήγα;) άμεσος με τα κακοπροαίρετα σχόλια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Ωραίο σε άσπρο αν το φέρουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Εφόσον το ninja έπεσε στα 5490 πιστεύω το z300 θα κοστίζει 4800-4900. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Κινητικότητα απο τη Kawasaki δε βλέπω όμως... μάλλον θα αργήσει αρκετά να βγεί/έρθει. Όσο για τη τιμή, δε νομίζω να κάνει κάτω απο 5000, πιστεύω η διαφορά μεταξύ τους θα είναι μικρότερη απο 500, 300 ίσως. Πάντως ταξινομήθηκαν 2 ninja 300 το πρώτο δίμηνο του '13. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Νέα χρώματα και γραφικά για το z300.Η επίσημη παρουσίασή του σε λίγους μήνες. πηγή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 θεε μου... δωσε μου α2 και το kawa :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Είσαι πλεονέκτης όμως ρε καρντάση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Είσαι πλεονέκτης όμως ρε καρντάση δεν γινεται να ζητησω ενα απο τα δυο...το αλλο θα ειναι αχρηστο...εκτος αν ειναι να μπενω πιστα αλλα τοτε θα ζητουσα κατι αλλο :P οχι οτι εχω τα χερια για να το παω αλλα λεμε τωρα λες και ολοι με τα 600αρια και 1000αρια ss εχουν χερια ο πρωτος θα με η ο τελευταιος :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Θα εχει ενδιαφερον η κοντρα του με το wolf 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Νέα χρώματα και γραφικά για το z300.Η επίσημη παρουσίασή του σε λίγους μήνες. πηγή αχχχχχχχχχ............που θα μου πας.....δεν θα μου ξεφυγεις............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Θα εχει ενδιαφερον η κοντρα του με το wolf 250 λογικα ανωτερο σε ολα (οπως και σε τιμη λογικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 και παλι τον δουκα δεν θα τον φτανει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε η τιμή του, αλλά πιστεύω ακόμα και το duke 390 θα είναι ανταγωνιστικότερο σε τιμή. Το inazuma έχει διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Εμένα δλδ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) θεε μου... δωσε μου α2 και το kawa :P με α2 παρε duke 390 και δεν θα το μετανιωσεις..!!! κουκλα! λογικα το νιντζα 250/300 με διαφορετικο κοστουμι ειναι ειναι το νιντζα απο πισω μεχρι και το τεποζιτο ! ιδιο ομως ! Θα εχει ενδιαφερον η κοντρα του με το wolf 250 το 'χει πιστευω.. κατι που θα εξαρτηθει απο την τιμη του και μονο ! γιατι απο ονομα και εμφανιση προηγειται το καβα.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 από τον gerkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Ρε βγαλτε κανενα 400αρι να δουμε και μεις ασπρη μερα που δεν θελουμε ουτε τα πολλα ουτε τα λιγα... δουκας 390 ! τι αλλο θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 δουκας 390 ! τι αλλο θες? Οταν λεω 400αρι εννοω 400αρι οπως τα παλια... οχι minibike με μοτερ απο παπι στα 400cc, Ενα 4Κ με 55-60 αλογα οπως το CB400SF 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Οταν λεω 400αρι εννοω 400αρι οπως τα παλια... οχι minibike με μοτερ απο παπι στα 400cc, Ενα 4Κ με 55-60 αλογα οπως το CB400SF προφανως τα απεσυραν απο την αγορα γιατι τα τετρακυλινδρα μετρανε σε μεγαλα κυβικα για να βγαζουν τελικες.. στα 400 ποιος ο λογος? καλυτερα δεν ειναι 400ρι μονοκυλινδρο ? με πολυ καλυτερη ροπη και μετριασμενη καταναλωση.. ρητορικη ειναι η ερωτηση αφου για να θες το CB400SF διαφωνεις :ρ αποψη μου βεβαια, τι να σου πω :ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Οταν λεω 400αρι εννοω 400αρι οπως τα παλια... οχι minibike με μοτερ απο παπι στα 400cc, Ενα 4Κ με 55-60 αλογα οπως το CB400SF πολυ σανο μετα θα ζηταει και δεν λεει...σε αυτα τα κυβικα με τις τωρα συνθηκες 1-2 κυλινδροι ειναι μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2013 πολυ σανο μετα θα ζηταει και δεν λεει...σε αυτα τα κυβικα με τις τωρα συνθηκες 1-2 κυλινδροι ειναι μια χαρα Για αλλα κρατη βγαινει SF400 κανονικα μεχρι σημερα και ειναι ψεκαστο, καλιστα θα μπορουσα να παρω ενα 600 γυμνο αλλα τα παραπανω αλογα δεν θα τα χρειαζομουν για τη χρηση που θα το εκανα. Ξερω τα πλεονεκτηματα ενος μονοκυλινδρου 400 μιας και εχω αλλα ξερω και τα μειονεκτηματα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Φήμες για κυκλοφορία μιας μονοκύλινδρης μικρής(150-250cc) μηχανής από την Kawasaki,γυμνής και με φέρινγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 http://www.insella.it/news/eicma-2014-kawasaki-toglie-il-velo-alla-z300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSXRpagkrati13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 εερχεταιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες