Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συνειρμοί... Στο 0:39 ειναι και ο ΑΛΧ μεσα χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Είναι αυτός που φανέρωνε ένα κανονάκι από τα @ρχ*δια του !! Νομίζω τον έχει πάρει το μάτι μου και στο Django. Αν προσέξεις στα περισσότερα έργα του Ταραντίνο και του Ροντρίγκεζ παίζουν οι ίδιες φάτσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Sting - Shape of my Heart απο την ταινία Leon The Professional (1994) http://www.imdb.com/title/tt0110413/ Jean Reno. Natalie Portman. Gary Oldman. Ταινιάρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 EPIC... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Oasis - Stop Crying Your Heart Out από την ταινία The Butterfly Effect κομματάρα, και η ταινία πολύ καλή, ανάλογα και με το τέλος που θα δεις, (γιατί υπάρχουν 2-3 εναλλακτικά) εγώ προτιμώ αυτό που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιο δραματικό Προσοχή, όποιος δεν έχει δει την ταινία, μην δει το παρακάτω βίντεο, είναι το τέλος από το 0:58 και μετά 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6UARkWUa8Fw Who and who's army των Radiohead από την αρχική σκηνή της ταινίας Incendies. Προφανώς δεν είναι και το καλύτερο τραγούδι των Radiohead, αλλά από την ώρα που είδα αυτή την ταινιάρα, με έχει στοιχειώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Eπικο τραγουδι που εχει σαμπλαριστει και σε πολλα αλλα μετα απ την ταινια Amelie 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Όποιος έχει δει τη ταινία, πιστεύω θα συμφωνήσει πως στη σκηνή που παίζει αυτό το τραγούδι, δε γινόταν να "κολλήσει" καλύτερα κάποιο άλλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Eπικο τραγουδι που εχει σαμπλαριστει και σε πολλα αλλα μετα απ την ταινια Amelie Tiersen τα πάντα από Tiersen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Καψούρικο, αλλά αντάξιο μιας ωραίας ταινίας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Ειδα 6 σελιδες για να μην κανω double post. Λεω δεν γινεται...καποιος θα το εβαλε. Αλλα δεν... Προσωπικα μακραν το πιο ταιριαστο soundτrack πανω σε ταινια.... Απο την ταινια Apocalypse Now (1979) του Francis F. Copola...The end. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 ποιοτητα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos291 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Και εγω με τη σειρα μου θελω να βαλω αυτό το υπεροχο κοματι, είναι ορχιστρικο Giorgio Moroder - Irena's Theme (from the movie 'Cat People') 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Oasis - Fucking In The Bushes από την ταινία Snatch του θεούλη Guy Ritchie Fucking In The Bushes και ο Brad Pitt να μοιράζει (κ να μαζεύει) ξύλο! "-Now, we're fucked" στο intro: "We put this festival on, you bastards, with a lot of love! We worked for one year for you pigs! And you wanna break our walls down and you wanna destroy it? Well you go to hell!" από εδώ το outro 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=uHCvdUGkpjE Mickey and Malory Knox! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 perfect circle, passive απο το constantine 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Transformers-Arrival to earth Inception-Time Εξαιρετη δουλεια απο τον Hans και τον Steve οφ τοπικ : 3 φορες ειδα το inception και τις 3 δεν καταλαβα χριστο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 ταινια και μουσική σταθμός στην ενηλικίωση μου όσο αφορά τα γούστα μου μουσικά και μή και στην φιλοσοφία μου για την ζωή. (μην γελάτε ρε, σοβαρά μιλάω) http://youtu.be/3VgNoKc_Gdw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro από Fast 5. Και το top motto της ταινίας που μας κολλάει άνετα. Ride or die brother, remember? Missy Elliott ft. Nelly Furtado - Get ur freak on από Tomb Raider Eminem - Till I collapse από Real Steel Eminem - Lose yourself από 8 Mile Timbaland ft. Veronica - Give it a go από Real Steel http://www.youtube.com/watch?v=_8CxCAAbdKk Γαλλικό rap, Alonzo - Determine από District 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Κλειδώστε το νήμα 1, είναι το τραγούδι ταινιάρας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες