Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 .... Η προστασία απαραίτητη ...αλλά η θηλυκότητα περίπατο ....? 88euro ή 145euro ιδού το δίλημμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αν καταλαβα καλα, η 2η μποτα ειναι μοτοσυκλετας? Με προστατευτικα και τετοια? Υ.γ. Παρακαλω να μεινει καθαρο το θεμα απο αχρηστα σπαμμαρισματα με κοπλημεντα, πειραγματα και αλλες λαμακιες που διαβαζουμε τελευταια 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Εννοειται πως θα παρεις την 1η. Οταν προκειται περι ασφαλειας, πρωτα κοιταμε να μας προστατευει και να τιρει καποια κριτηρια και μετα κοιταμε το αισθητικο θεμα.Ασε που η θυλικοτητα δεν φαινεται μονο απο ενα ζευγαρι παπουτσια 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 το δευτερο παντως αν και θυληκο, δε το κοβω να ειναι λειτουργικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) και οι δύο έχουν φουλ προστασίες .Αδιάβροχες , λάμες, προστασίες αστραγάλου φτέρνας,κνήμης έχει μόνο η 2η , προστασία απο τη φθορά του μαρσπιέ ταχυτήτων , δέρμα αγελάδας, αντιολισθητικές ..... ΥΓ : γι αυτό έβαλα γυναικείο θέμα ... αν το ανδρικό κοινό θεωρεί το θέμα "κατινίστικα γυναικείο " ας το αγνοήσει επίσης είναι και οι δύο απο επώνυμες εταιρείες στον εξοπλισμό αναβάτη ( 1η sidi k 2η Icon ) το δευτερο παντως αν και θυληκο, δε το κοβω να ειναι λειτουργικο... Αν δεν φτάνεις τη μηχανή στην πόλη μια χαρά λειτουργική είναι η συγκεκριμένη σόλα . Εγώ κινούμαι αποκλειστικά με τέτοιες αλλά τουριστικές ..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον Isis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Στο παρελθον ειχαν ανοιξει παρομοια Τοπικ...περι διλληματος ομορφια & θηλυκοτητα VS μοτοπροστασια και θυληκοτητα...ολες τοτε οι κοπελιές τού Φορουμ ειχαν δειξει πολυ ωραια οτι συνδιαζεται πρωτιστως η ασφαλεια με μια μικρη παραχωρηση στο "μαλλι"... Εξαλλου ενας αντρας μοτοσυκλετιστης γουσταρει πιο πολυ να σε βλεπει να νοιαζεσαι κι εσυ το ιδιο με αυτον για την ασφαλεια και να βαλεις λιιιιγο πιο πισω την ομορφια...Μην ξεχνας οτι βγαζοντας το κρανος θα πιεεις καφεδακι...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αν καταλαβα καλα, η 2η μποτα ειναι μοτοσυκλετας? Με προστατευτικα και τετοια? Υ.γ. Παρακαλω να μεινει καθαρο το θεμα απο αχρηστα σπαμμαρισματα με κοπλημεντα, πειραγματα και αλλες λαμακιες που διαβαζουμε τελευταια Ναι, η 2η ειναι για μοτό, αλλά μαλλον ανηκει στην πολυ-ελαφριά-προστασία...... Το υγ ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Αφηστε τα κορίτσια να μιλήσουν ! Δεν αφηνω οξω την πάρτη μου, απλά συμμετείχα με την επαγγελματική μου ιδιότητα... Εννοειται πως θα παρεις την 1η. Οταν προκειται περι ασφαλειας, πρωτα κοιταμε να μας προστατευει και να τιρει καποια κριτηρια και μετα κοιταμε το αισθητικο θεμα. Ασε που η θυλικοτητα δεν φαινεται μονο απο ενα ζευγαρι παπουτσια Ωραιος, εχεις και αποψη! Ελα να σε κερναω καφε καθε μερα, και να λες τέτοια να δεις πως θα ''καλοπεράσεις'' με τα θηλυκά.......... :shoot: :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Εφοσον και οι 2ες ειναι κομπλε απο προστασιες κτλ,δε βλεπω καποιο λογο να μην τις προτιμησεις εφοσον σου αρεσουν κιολας. εγω νομιζα οτι ηταν απλες μποτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Εαν βολευουν (που λογικα βολευουν αφου ειναι σε φαση πλατφορμα; αν δε κανω λαθος;) τις δευτερες, ομως εχει να κανει και για τι χρηση τις θες, γιατι αν μιλαμε μονο για μοτοβολτες και ταξιδια μπορεις να παρεις μποτες σαν αυτες, http://stores.sportb...ail.bok?no=9500 εαν ομως η χρηση περιοριζεται περισσοτερο για την καθημερινοτητα τοτε η δευτερες ειναι μια χαρα, αφου λογικα θα μπορεις να τις χρησιμοποιεις ακομη και για ταξιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο... οι δεύτερες είναι λες και είναι για τραβέλι. Μου ήρθε στο μυαλό τώρα το πόσο καιρό κάναμε με την κοπέλα μου να βρούμε μπότες που να της αρέσουν για να πάρει. Ήθελε να είναι θυληκές και να μην μοιάζει με ρόμποκοπ. 1 χρόνο ψάχωαμε!!!! Τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια!! "Θέλω να έχει τακουνάκι", "θέλω να μην είναι χοντροκομμένες σαν ανδρικές" κλπ κλπ... Δες και τις Falco Venus. Εμείς αυτές πήραμε. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον Viper4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Οπως καταλαβες, τις πρωτες θα παρεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Οταν πεφτεις κατω τουλαχιστον να πεφτεις με στυλ. Παρε τις δευτερες εννοειται. Επιπλεον οι δευτερες θα σε βοηθησουν και στο θεμα παταω κατω πιο ευκολα. http://www.youtube.com/watch?v=kpcUf42Vclk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οι 2ες ειναι ΑΣΧΗΜΕΣ! Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο... οι δεύτερες είναι λες και είναι για τραβέλι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Οι 2ες ειναι ΑΣΧΗΜΕΣ! Ενταξει τωρα που τις ξαναβλεπω δεν ειναι και η επιτομη του ωραιου. Αλλες επιλογες δεν εχεις αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αντικειμενικά η πρώτες είναι καλύτερες! b.t.w Relentless η ομάδα είναι μια ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 αν οι 2ες εχουν προστασιες οσο καποιες αλλες που σκεφτεσαι και δεν κανεις υποχωρηση στον τομεα ασφαλεια φυσικα να παρεις αυτες που σου αρεσουν το αν αρεσουν σε μενα η στον καθε ενα εδω μεσα στα φρυδια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ... ΥΓ : γι αυτό έβαλα γυναικείο θέμα ... αν το ανδρικό κοινό θεωρεί το θέμα "κατινίστικα γυναικείο " ας το αγνοήσει επίσης είναι και οι δύο απο επώνυμες εταιρείες στον εξοπλισμό αναβάτη ( 1η sidi k 2η Icon ) Γυνακειο μπορει να ειναι το θεμα, αλλα πολλες αποψεις απο τις γυναικες δεν θα λαβεις. Περα απο αυτο, πιστευω πως και οι αντρες μπορουν αν βοηθησουν και να πουν την γνωμη τους αρκει να ειναι τα σχολια σχετικα με το θεμα... Αν παλι θες να φυγουν ολα τα ''αντρικα'' ποστ, πες το και εγινε. :) αν οι 2ες εχουν προστασιες οσο καποιες αλλες που σκεφτεσαι και δεν κανεις υποχωρηση στον τομεα ασφαλεια φυσικα να παρεις αυτες που σου αρεσουν το αν αρεσουν σε μενα η στον καθε ενα εδω μεσα στα φρυδια σου Συμφωνω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Με τις δεύτερες έτσι και παραπατήσεις ( + το βάρος της μηχανής) το διάστρεμμα το έχεις σιγουρο!! Ψηφίζω Νο.1... (βασικά και σαν εμφάνιση τις προτιμώ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Της πηρα για την γυναικα μου και ειναι μια χαρα.... http://www.toofast.g...prod.php?id=239 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Safety first.Πάρε αυτές που έχουν την καλύτερη προστασία. Όσο άσχημες και αν είναι,τις ομορφαίνετε εσείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Safety first.Πάρε αυτές που έχουν την καλύτερη προστασία. Όσο άσχημες και αν είναι,τις ομορφαίνετε εσείς... Σαλιάρη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τις απαντησεις . Ακόμη και για αυτές που διεγράφησαν αν και δεν πρόλαβα Να διαβάσω καμία. Το θέμα τέθηκε λίγο ...βλακωδώς απο εμένα , καθώς δεν αντιπαρέθεσα την ομορφιά έναντι της ασφάλειας... Είναι και οι δύο μπότες μοτοσυκλετιστή με πιστοποιήσεις για την προστατευτική τους ιδιότητα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την "αλλεργία" ως προς τα θέματα εμφάνισης ... των γυναικών οδηγών ή συνεπιβάτιδων . Όπως προκαλείται σε εμένα ο ίδιος συνειρμός από την εντός πόλης φιγουρα του έτερου φύλου .... με σούζες έντο ....και super sport θηρία που σε πάνε για καφέ στη γωνία ..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον Isis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αυτά που συνθέτουν το δίλημμα είναι (καθώς ελάχιστα μία μοιάζει θηλυκή κι όχι όμορφη ) : Ποια είναι πραγματικά η "πιο άσχημη" .....Ποιά αξίζει περισσότερο τα λεφτά της . Και κυρίως ποια είναι πιο άνετη ...(φυσικά αυτός είναι ο λόγος που το θέμα τιτλοφορείται "γυναικείο "....αν κάποια απο τις συμφορουμίτισσες έχει στην κατοχή της κάποια απο αυτές) Παραθέτω 2 βιντεάκια με review Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις . . Εχε υποψη επισης οτι καθε σοβαρη εταιρεια και καταστημα,διαδικτυακο και μη,εχουν ιδιαιτερο χωρο και αγορα,για γυναικειο εξοπλισμο...ladies...που σημαινει οτι αποτελειτε κομματι τους μοτοσυκλετισμου και οι εταιρειες φροντιζουν για την ασφαλεια σας και με γνωμονα τη διαφορετικοτητα στο φυλο και στην παρουσια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καταλαβει το ερώτημα. Αν ρωτάς ποιο θα μου άρεσε εμένα να φορέσω... κανενα... κατα παραχώρηση φοράω μπότες το χειμώνα, γενικά προτιμώ τα αθλητικά αλλά με έχεις δει πανω κατω πως κυκλοφορώ... χύμα... Αν ρωτάς ποιο θα μου άρεσε πάνω σου, μάλλον το 2ο ή τελος πάντων κάτι πιο "γυναικείο" από το 1ο... αλλά να σου πω και το 2ο πλησιάζει τα όρια του too much. Αν ρωτάς ποιο από τα 2 να προτιμήσεις από θέμα ασφαλείας, η αλήθεια είναι πως βλέποντας τα βιντεάκια, το ζευγάρι με τα τακούνια προσωπικά δεν με έπεισε καθόλου ότι απλά τα "μαξιλαράκια" του αστραγάλου παρέα με τα κουμπώματα από πάνω και ίσως μια ελαφριά πιο χοντρή στρώση δέρματος στο πλάι προστατεύουν πραγματικά από διαστρεμμα αν γυρίσει το πόδι προς τα έξω σε καμιά γλύστρα... και γλύστρα είναι πολύ εύκολο να συμβεί. Επίσης εγώ έχω αυτά: http://bikesareforgirls.com/2011/04/dainese-lola/ και όσοι τα έχουν δει ώς τώρα μου έχουν πει πως είναι ότι πιο θηλυκό εχουν δει σε γυναικείο μοτο-μποτάκι. Επίσης το παραπάνω site μπορεί να σου δώσει και άλλες ιδέες για γυναικείο εξοπλισμό γενικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες